Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
![]() ![]() ![]() |
Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Aug 2015, 09:56) Nu are nici o importanta ca textele alea au fost redactate la cateva sute de ani de la asa zisele intamplari .... Nu conteaza deloc ca in lume sunt atatea semne ale intalnirii oamenilor timpurii cu fiinte mult mai inteligente si care dispuneau de tehnologii necunoscute noua nici in acest moment ... Totul a fost facut si creat de Batman ... in 7 zile, nu? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 5 Aug 2015, 12:02) Nu are nici o importanta ca textele alea au fost redactate la cateva sute de ani de la asa zisele intamplari .... Hai să vorbim puțin documentat, da? Toate cărțile Noului Testament sunt scrise de participanți direcți sau (măcar) contemporani ai Mântuitorului.QUOTE Nu conteaza deloc ca in lume sunt atatea semne ale intalnirii oamenilor timpurii cu fiinte mult mai inteligente si care dispuneau de tehnologii necunoscute noua nici in acest moment ... Link? QUOTE Nu. De Dumnezeu, în 6. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si vechiul testament tot la fel nu? ca eu la ala ma refeream .... nou testament ... este doar partea a doua a romanului ... cu noul Houdini ..
Si apropo nici partea a doua a romanului nu a fost scrisa la "fata locului" ci vreo 200 ani mai tarziu ... probabil ca scriitorul a stat sa-si adune amintirile vreo 200 ani .... ca atunci media de varsta era cam de 55 ani ... Nu mi-ai raspuns la afirmatia mea despre semnele evidente ale intalnirii cu alte entitati .... neaminte in cele 2 romane cunoscute ... si care au ramas pana in zilele noastre ... sau acolo nu a fost nici u martor ocular ![]() This post has been edited by cj98czh: 5 Aug 2015, 11:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
Eu as inchide acest topic ... fiecare sa creada in ce si cine vrea ... eu nu am treaba cu credinta nimanui .. indiferent in ce crede ... atat timp cat nu vine sa ma convinga ca a lui este buna si a mea nu ..
Dragos ... raspunzi doar la ce vrei tu ... ![]() This post has been edited by cj98czh: 5 Aug 2015, 11:35 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba ți-am răspuns, da' n-ai văzut din cauza multelor puncte de suspensie folosite.
În plus, răspund și eu la ce știu. Nu-mi dau cu părerea despre ce habar n-am. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
Pai nu au toate explicatiile clare in cele 2 romane ... le-a scapat ceva? Nu are cum ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
@cj: Nu știu despre ce romane vorbești.
Dacă însă te referi cumva la Biblie, află că: 1. Nu cred să fi afirmat cineva că e tratat "științific" în sensul acceptat azi, să zicem. 2. Revelația dumnezeaiască a continuat (vezi de ex scrierile sfinților) și continuă și azi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Aug 2015, 12:23) Stim... Teoria PUF-urilor. QUOTE Facerea lumii Dumnezeu a facut lumea din nimic in sase zile. Ziua intaia La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul. Si pamantul era netocmit si gol. Intuneric era deasupra adancului si Duhul lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor. Si a zis Dumnezeu: "Sa fie lumina!" Si a fost lumina. Si a vazut Dumnezeu ca e buna lumina si a despartit Dumnezeu lumina de intuneric. Lumina a numit-o Dumnezeu ziua, iar intunericul l-a numit noapte. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua intaia (Fac. 1, 1-5). Ziua a doua Si a zis Dumnezeu: "Sa fie o tarie prin mijlocul apelor si sa se desparta ape de ape!" Si a fost asa. A facut Dumnezeu taria si a despartit Dumnezeu apele cele de sub tarie de apele cele de deasupra tariei. Taria a numit-o Dumnezeu cer. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a doua (Fac. 1, 6-8). Ziua a treia Si a zis Dumnezeu: "Sa se adune apele cele de sub cer la un loc si sa se arate uscatul!" Si a fost asa. Si s-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor si s-a aratat uscatul. Uscatul l-a numit Dumnezeu pamint, iar adunarea apelor a numit-o mari. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Apoi a zis Dumnezeu: "Sa dea pamantul din sine verdeata: iarba, cu samanta intr-insa, dupa felul si asemanarea ei, si pomi roditori, care sa dea rod cu samanta in sine, dupa fel, pe pamant!" Si a fost asa. Pamantul a dat din sine verdeata: iarba, care face samanta dupa felul si dupa asemanarea ei, si pomi roditori, cu samanta, dupa fel, pe pamant. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a treia (Fac. 1, 9-13). Ziua a patra Si a zis Dumnezeu: "Sa fie luminatori pe taria cerului, ca sa lumineze pe pamant, sa desparta ziua de noapte si sa fie semne ca sa deosebeasca anotimpurile, zilele si anii, si sa slujeasca drept luminatori pe taria cerului, ca sa lumineze pamantul". Si a fost asa. A facut Dumnezeu cei doi luminatori mari: luminatorul cel mai mare pentru carmuirea zilei si luminatorul cel mai mic pentru carmuirea noptii, si stelele. Si le-a pus Dumnezeu pe taria cerului, ca sa lumineze pamantul, sa carmuiasca ziua si noaptea si sa desparta lumina de intuneric. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a patra (Fac. 1, 14-19). Ziua a cincea Si apoi a zis Dumnezeu: "Sa misune apele de vietati, fiinte cu viata in ele si pasari sa zboare pe pamant, pe intinsul tariei cerului!" Si a fost asa. A facut Dumnezeu animalele cele mari din ape si toate fiintele vii, care misuna in ape, unde ele se prasesc dupa felul lor, si toate pasarile inaripate dupa felul lor. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Si le-a binecuvantat Dumnezeu si a zis: "Prasiti-va si va inmultiti si umpleti apele marilor si pasarile sa se inmulteasca pe pamant!" Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a cincea (Fac. 1, 20-23). Ziua a sasea Apoi a zis Dumnezeu: "Sa scoata pamantul fiinte vii, dupa felul lor: animale, taratoare si fiare salbatice dupa felul lor". Si a fost asa. A facut Dumnezeu fiarele salbatice dupa felul lor, si animalele domestice dupa felul lor, si toate taratoarele pamantului dupa felul lor. Si a vazut Dumnezeu ca este bine. Si a zis Dumnezeu: "Sa facem om dupa chipul si dupa asemanarea Noastra, ca sa stapaneasca pestii marii, pasarile cerului, animalele domestice, toate vietatile ce se tarasc pe pamant, si tot pamantul". Si a facut Dumnezeu pe om dupa chipul Sau; a facut barbat si femeie. Si Dumnezeu i-a binecuvantat, zicand: "Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul si-l supuneti". Si a privit Dumnezeu toate cate facuse, si iata erau bune foarte. Si a fost seara, si a fost dimineata: ziua a sasea (Fac. 1, 24-31). Dumnezeu randuieste ziua de odihna Asa s-au facut cerul si pamantul si toata ostirea lor. Si a sfarsit Dumnezeu in ziua a sasea lucrarea Sa, pe care a facut-o; iar in ziua a saptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale pe care le-a facut. Si a binecuvantat Dumnezeu ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca intr-insa S-a odihnit de toate lucrurile Sale pe care le-a facut si le-a pus in randuiala (Fac. 2, 1-3). Afara de lumea vazuta, Dumnezeu a mai facut o lume nevazuta, lumea duhurilor nenumarate, care se numesc ingeri. Duhurile acestea la inceput erau toate bune si fericite. Mai pe urma insa multe din ele au pacatuit, cazand in mandrie, si au fost aruncate in iad. Acestea sunt duhurile rele sau diavolii. Lumea aceasta nevazuta a fost facuta inaintea celei vazute, (Is. 14; Ps. 103; Iuda 6; 2 Pt. 2). Parca-i o poveste spusa de un analfabet drogat, sa muara cici ![]() Cu mama ma-sii sa spui ca a facut lumina in prima zi, soarele intr-a patra zi, verdeata in ziua a treia... Cu ce s-o fi hranit verdeata aia pana sa apara soarele? Aa, stiu: cu duhul cel sfant. `aimămăleși? ![]() This post has been edited by kum: 5 Aug 2015, 12:35 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu încerci să judeci ACUM evenimentele de la ÎNCEPUTUL vremilor.
Cine-i în acest caz analfabetul? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
La fel pot sa intreb si eu ... cat de bula trebuie sa fi ca sa crezi asa ceva ...
Si relatarea asta este "de la fata locului" .... sau a fost scrisa de unul dupa ce a drojdit ceva si i s-a parut ca ii vb. porumbelul ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 5 Aug 2015, 13:42) La fel pot sa intreb si eu ... cat de bula trebuie sa fi ca sa crezi asa ceva ... Da' de ce tre' să fii de bulă? QUOTE Si relatarea asta este "de la fata locului" .... sau a fost scrisa de unul dupa ce a drojdit ceva si i s-a parut ca ii vb. porumbelul ... Nu, nu e de la fața locului. Duhul Sfânt nu trebuie să apară neapărat sub vreo formă pentru a-I primi revelația.P.S. În caz că nu s-a văzut de "..." am specificat clar că "la fața locului" se referă în primul rând la Noul Testament. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
odata cu big bangul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Hai ma gata cu aberatiile .. eu astept chestii serioase .... o postare a CGB-ului de exemplu ... sa revenim la lumea reala
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 5 Aug 2015, 13:51) tu Nup. Pen'că nici dacă m-aș închina la bingbang, cum faci tu, n-ar fi corect să presupun că cele de acum sunt fix ca cele de atunci.QUOTE Ba da, am spus.Poate nu ție direct, da' uite că ție nici nu vreau să-ți spun. Pen'că nu-mi place de fața ta. This post has been edited by DragosP: 5 Aug 2015, 13:01 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Aug 2015, 12:48) Nu, nu e de la fața locului. Duhul Sfânt nu trebuie să apară neapărat sub vreo formă pentru a-I primi revelația. Și musulmanii zic la fel cu inspirația divină. Și la ei contemporanii au scris cartea sfântă. La fel și la alte religii avem mesageri, reînvieri, miracole etc. "after Muhammad died and a number of his companions who knew the Quran by heart were killed in a battle by Musaylimah, the first caliph Abu Bakr (d. 634) decided to collect the book in one volume so that it could be preserved. Zayd ibn Thabit (d. 655) was the person to collect the Quran since "he used to write the Divine Inspiration for Allah's Apostle". Thus, a group of scribes, most importantly Zayd, collected the verses and produced a hand-written manuscript of the complete book" Deci cum stabilim la cine a fost inspirația? Și ontopic https://youtu.be/VFj55P17VLc |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
cj98czh |
![]()
|
On topic ... credinta fara interese ... oare numara cati bani a strans cand ajunge acasa .. sunt foarte convins ca toti vor fi donati ... nevestei ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Dă exemplu de efecte
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Aug 2015, 14:01) Nup. Pen'că nici dacă m-aș închina la bingbang, cum faci tu, n-ar fi corect să presupun că cele de acum sunt fix ca cele de atunci. Ba da, am spus. Poate nu ție direct, da' uite că ție nici nu vreau să-ți spun. Pen'că nu-mi place de fața ta. Da ma, stiu ca ai zis. Parca 7000 de ani (sau ceva de genu'). Numai ca io-s ca-n bancu cu ala care mergea zilnic la Cotroceni si intreba de base. Deci, varsta universului (conform celor afirmate de conu' DragosP pe celalalt topic de pe celalalt forum pereche) este de circa 7000 de ani (sau ceva de genul, ca nu mai retiu exact - hai maxim 10000 de ani). Bagati copii... |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
@Spy:
Păi plecând de la cine chipurile a revelat Coranul, trecând prin cele 10 porunci și echivalentul lor din Coran și ajungând la cum sunt tratați creștinii în țările islamice... |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Io vreau sa ne mai iecsplice chestea aia cu ereticii,si cum ca adevarata religie crestina e doar aia ortodoxa.......
![]() This post has been edited by M.C.: 5 Aug 2015, 13:41 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
Acum? Ești pregătit/vrei să înțelegi?
Sau ai chef doar de mișto? Zi, ca să știu cum mă raportez. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine ar fi să vorbească fiecare-n dreptul lui, da' nici atunci n-aș fi foarte sigur chiar despre toată lumea.
![]() This post has been edited by DragosP: 5 Aug 2015, 13:50 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:29 |