Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
![]() ![]() ![]() |
Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
ali3n_cop |
![]()
|
||
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vallixx @ 4 Aug 2015, 16:19) Si vine Drags si-mi zice ca stie el ca Dumnezeu a tinut post si a facut foamea si stie aste din Evanghelii. Mda, intr-adevar, o sursa 100% credibila. Eu credeam ca vorbim serios, ca daca ne luam la misto pot si eu d'astea, da' nu asta era ideea. Adică de ce crezi că te-am luat la mișto? Unde ai vrea să scrie pentru ca TU să crezi? În cărțile lui Darwin? În ale lui Hawkins? Sau unde? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
De ce intr-o tara unde sistemul medical este la pamant se aloca bani bisericii?!
Intr-o tara unde copii se lasa de scoala, cadrele didactice se reprofileaza, cel putin incearca, din lipsa banilor. Cineva mai sus zicea ca in Romania sunt 18.000 de biserici ....18.000 !! Toate aceste institutii trag bani de la buget, cand cele de baza se duc la vale. Stiti cum sta treaba in alte tari ? La varsta de 14 ani alegi daca vrei sa sustii biserica, 2% din venit sa se duca la ei....deci alegi nu iti baga mana in buzunar. Attached thumbnail(s) 11800188_1028746257137627_5785794971256624699_n.jpg ( Size: 19.18k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Probabil ca...este modul cel mai simplu si curat pentru spalarea de bani a marilor mafioti din Romania.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce exista mafie si coruptie?
Raspuns: ca asa vrea D-zeu! This post has been edited by UXE: 4 Aug 2015, 17:35 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar câte cabinete de medici de familie sunt? Că biserica parohială aia e, un loc de tratare și profilaxie a sufletului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Tratare si profilaxie a sufletului.....Bre,mai ai multe d-astea?Observ ca esti un izvor nesecat ......
![]() This post has been edited by M.C.: 4 Aug 2015, 18:39 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.219 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Aug 2015, 18:25) Aia ar trebui sa fie, sau si-ar dori sa fie. Da' nu e decat un fel de unitate militara, care foloseste o arma perfida - cuvantul. Sigur ca sunt si diferente, dar zic sa nu ne facem iluzii - sa fii preot e decat un job si atat. Oamenii raman oameni, fie ei si "in slujba Domnului". |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ali3n_cop |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
http://srebrenica-genocide.blogspot.ro/201...es-war.html?m=1
Dragoste nețărmurită pentru semenii tăi*. *Membri din același trib |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Vezi ca in razboaiele interetnice care au dus la dezmembrarea Yugoslaviei si croatii au facut genocid impotriva musulmanilor si sarbilor.Mai întîi croatii au masacrat musulmani si sirbi in bosnia iar apoi au facut o federatie croato-musulmana impotriva sarbilor.Ustasii croati din timpul celui de al doileac razboi mondial care masacrau ortodocsi iar in fruntea lor erau preoti catolici nu iti spune nimic?In numele religiei s-au facut cele mai mari atrocitati.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Aug 2015, 17:01) Adică de ce crezi că te-am luat la mișto? Unde ai vrea să scrie pentru ca TU să crezi? În cărțile lui Darwin? În ale lui Hawkins? Sau unde? ![]() Nu stiu nene, dar nu intr-o carte a carei origine este controversata. Eu de exemplu cred ca biblia, evangheliile. ..etc sunt concepute si redactate de oameni. Si nu pot lua de bun ce scrie acolo, pentru ca mi-e greu sa nu-i banuiesc de niste interese proprii. Plus ca acolo nu se explica si nu se argumenteaza nimic. Pe ce baze sunt corecte afirmatiile de acolo? Ce le sustine? De unde stiu ei ce a facut Dumnezeu? Au luat legatura cu el? Cum? Acolo se spun niste povesti pe care cititorul ar trebui sa le ia de bune. Cam greu. Oameni care se inmultesc din nimic, traiesc 930 ani, transforma apa in vin, vindeca orbii, mor si invie in 3 zile, impart apa in doua....,.bai nene, oricat de indulgent ai fii, se vede de la posta ca ceva e "fucked up". Din sursele astea ar trebui sa cred ca Dumnezeu a tinut post? Cum? N-a mancat carne, lapte, oua? Ce carne mananca? Ce lapte? Dumnezeu oare cand nu e post ce mananca? Sau....Dumnezeu mananca? Daca mananca inseamna ca e material, ceea ce e nou pentru mine, eu credeam ca EL este imaterial. Esti om al bisericii, cum il explica biserica pe Dumnezeu? Este un omulet cu puteri inmaginabile care traieste in cer? Este un extraterestru care traieste pe alta planeta si dispune de o tehnologie mult superioara noua? Este o forma de energie? Daca totul e adevarat, de ce nu exista dovezi? Ce problema ar fi sa existe dovezi pentru un lucru adevarat? Sigur cineva atat de capabil ca Dumnezeu ar fi fost in stare sa lase niste dovezi credibile... Eu cred ca biserica este interesata fix de soldatei si prea putin de Dumnezeu. Este interesata de Dumnezeu doar cat sa-i exploateze numele. Daca tu, Dragos, om al bisericii nu vrei doar soldatei cotizanti si vrei pace, valori morale...bunatate etc, nu pot decat sa te apreciez. Insa permite-mi sa iti spun ca insitutia pe care o servesti nu are aceleasi deziderate. Sau....cel putin de aici de unde ma uit eu, nu se vede. Chiar se cam vede contrariul. Si daca as fi singur as zice ca poate sunt eu nebun, dar mai sunt "nebuni" ca mine. Multi. Ceea ce ma face sa cred ca poate nebunia nu-i din partea noastra. Vreti ca lumea sa vina la biserica, sa zicem ca pentru valori morale. You're doing it wrong. Apropiati-va de oameni, ajutati-i, oferiti-le adapost, explicati-le celor care nu stiu......cu o atitudine superioara si aroganta, cu "eu sunt preot si stiu, tu esti un nevrednic pacatos" nu veti atrage langa voi decat oamenii mai saraci cu duhul, mai influentabili.....asta e targetul? Doar atat va doriti, nu vreti ceva mai bun? Sau poate nu neaparat mai bun, poate doar altceva? Nu va doriti si altceva? Sau va doriti si altceva dar nu sunteti dispusi sa faceti un efort in plus, atat timp cat ii aveti pe ceilalti pe care i-ati castigat fara multa lupta si oricum ii puteti manipula usor? Nu ma refer neaparat la tine personal, ci la instituia pe care o servesti..., This post has been edited by vallixx: 4 Aug 2015, 23:25 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Daca imi fac o secta..te iau ca orator. Salariul ti-l faci tu pana la maxim 50% din incasari
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Scuzati postul lung dar am venit rupt de la sala si am bagat un Strongbow rece!
Se pare ca creeaza.....d'astea de vedeti mai sus. Deci atentie cu Strongbow-ul. ![]() ![]() Anyway, misterioase sunt caile..... This post has been edited by vallixx: 4 Aug 2015, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
LUCCI LUCIANO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 November 12 From: Ploiesti ![]() |
Nu-mi da pe afara cultura religioasa dar, din cate stiu eu, Hristos a facut un mare deranj in templu, rasturnand masele zarafilor(CAMATARILOR-da, ati citit bine) si ale negustorilor ce isi desfasurau activitatea chiar la interior, deranjat de pierderea simbolosticii lacasului de rugaciune transformat in piata de cumparat ofrande, vite, etc. Acum, rog cinstitii preoti, sa-mi explice si mie de ce, in absolut fiecare biserica din tara asta( ma refer la ortodocsi, nu stiu cum e la celelalte culte), esti intampinat de o caserie-locul de vandut lumanari, icoane, cruci, matanii, calendare(AGREATE SI APROBATE, TIPARITE LA PATRIARHIE, CA ALTELE NU-S BUNE!!!!!!!!).....Parca, usor, usor....seamana cu templul din povestirile biblice....Pacat. Bani la botez, bani la nunta, bani pana si la inmormantare...Este deja prea mult, sunt prea multi bani in jurul bisericii, adica ochii stiti voi cui...Cred ca biserica se gandeste cum sa faca sa ia bani sila divort, jur!Sau la avort, celibat etc....Pe celibatari ii taxau comunistii...nici biserica nu prea e departe...e un fel de partid unic iar cand X devine sef, nu-l mai da jos nimeni.La comunisti s-a mai putut...la Targoviste.
|
--------------------
Renault
Clio/Symbol
2002 1.4 16v,98CP Fatalitatea este acel ceva care conduce pe cel ce i se supune si taraste pe cel ce i se impotriveste!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 5 Aug 2015, 01:19) Iesi mai bine cu 50% din incasarile rezultate de la cotizatia de partid ( nu zic care,prietenii stie ) ! ![]() ![]() <span class='edit'>5 Aug 2015, 08:05:</span> QUOTE(vallixx @ 5 Aug 2015, 01:23) Dezamagire totala,tocmai cind se parea ca mergeai pe drumul cel bun ...... ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 5 Aug 2015, 06:06 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Da...parea doar. Este un caz pierdut
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(maryus_maryusss @ 4 Aug 2015, 22:32) Vezi ca in razboaiele interetnice care au dus la dezmembrarea Yugoslaviei si croatii au facut genocid impotriva musulmanilor si sarbilor.Mai întîi croatii au masacrat musulmani si sirbi in bosnia iar apoi au facut o federatie croato-musulmana impotriva sarbilor.Ustasii croati din timpul celui de al doileac razboi mondial care masacrau ortodocsi iar in fruntea lor erau preoti catolici nu iti spune nimic?In numele religiei s-au facut cele mai mari atrocitati. Asta a fost înainte de instalarea regimului comunist în zonă balcanică, când au mai fost liniștiți sub umbrela aceluiași stat. După ce s-a dezmembrat Iugoslavia, sârbii au moștenit RNA-ul ( armată populară a iugoslavei). Ei au avut armata, ei au avut armele, ei au avut puterea și ce au făcut? Au trecut la omorât civili croați catolici și bosniaci musulmani, militarii au violat femei și omorât copii (mai târziu au făcut înțelegere cu Tudjman și omorau împreună musulmanii). Armata avea și depozite de bombe în apropierea capitalei Sarajevo cu care au distrus moschei din patrimoniul cultural UNESCO. Au omorât civili din zona designată liberă de ONU. Toate astea de multe ori le făceau după ce erau sfințiți la biserică. Au avut suportul moral al bisericii ortodoxe. Ce s-a întâmplat în trecut nu e o scuză ca un stat să omoare civili fără apărare și să îi dea afară din zonele unde s-au născut, mai ales pe bază de religie ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Bah nu mai faceti misto ca io eram serios. Probabil "under influence", da' eram serios. Offf, n-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine..... ![]() This post has been edited by vallixx: 5 Aug 2015, 06:54 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Colegul de la Sibiu îi place sa vada lucrurile doar dintro parte care îi convine mai ales propaganda occidentala sau americana.Despre genocidurile croatilor in bosnia si croatia nu zice nimic,Ante Gotovina de exemplu oare ce o fi facut intre 1991-1995 in Croatia?Vaticanul cu ce s-o fi ocupat in al doilea razboi mondial in afata de slujbe?Preoti catolici care s-au imbogatit din averile celor ucisi sau convertiti la catolicism cu forta in timpul ocupatie naziste in Yu. au fost ingerasi?Si multe altele.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ba am zis, dar nu în detaliu pentru că dacă ziceam de ei, ar fi zis lumea că-s catolici și nu se pune.
Dar ce au făcut croații e o scuză pentru ceilalți? This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Aug 2015, 07:57 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
M.C. |
![]()
|
Ma,e chiar asa buna zeama asta de mere?
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 5 Aug 2015, 00:00) Nu stiu nene, dar nu intr-o carte a carei origine este controversata. Poate vrei să zici despre conținut că-i controversat, originea cărților Bibliei e destul de clară.QUOTE Eu de exemplu cred ca biblia, evangheliile. ..etc sunt concepute si redactate de oameni. Redactate, da.QUOTE Si nu pot lua de bun ce scrie acolo, pentru ca mi-e greu sa nu-i banuiesc de niste interese proprii. Să știi că nu numai Biblia se găsește învățătura creștină.QUOTE Plus ca acolo nu se explica si nu se argumenteaza nimic. Pe ce baze sunt corecte afirmatiile de acolo? Ce le sustine? De unde stiu ei ce a facut Dumnezeu? Au luat legatura cu el? Cum? Afirmațiile de acolo sunt corecte pentru că sunt relatate de cei care le-au trăit.QUOTE Acolo se spun niste povesti pe care cititorul ar trebui sa le ia de bune. Cam greu. Păi de ce? Pur și simplu trăiește conform cu cele din Noul Testament. Nu e greu.QUOTE Oameni care se inmultesc din nimic, traiesc 930 ani, transforma apa in vin, vindeca orbii, mor si invie in 3 zile, impart apa in doua....,.bai nene, oricat de indulgent ai fii, se vede de la posta ca ceva e "fucked up". Nu neapărat. De-a lungul existenței omului pe pământ, au fost cel puțin două momente de "inflexiune" ca să zic așa, momente în care natura și-a cam schimbat proprietățile.QUOTE Din sursele astea ar trebui sa cred ca Dumnezeu a tinut post? Da, pentru că altele n-ai. Și nici motive rezonabile să te îndoiești de corectitudinea informațiilor de acolo. Cel puțin nu cele din N.T., pentru celelalte îți trebuie un pic mai multe..Cum? N-a mancat carne, lapte, oua? Ce carne mananca? Ce lapte? QUOTE Dumnezeu oare cand nu e post ce mananca? Dumnezeu nu mănâncă. Dumnezeu Întrupat însă, da. Adică Iisus Hristos, întruparea ca Om desăvârșit a celei de a Doua Persoane din Sfânta Treime.Sau....Dumnezeu mananca? QUOTE Daca mananca inseamna ca e material, ceea ce e nou pentru mine, eu credeam ca EL este imaterial. Vezi? Noroc cu forumul, afli lucruri noi. De fapt tu nu știi în ce nu crezi, nu? ![]() QUOTE Esti om al bisericii, cum il explica biserica pe Dumnezeu? Nu sunt om al Bisericii, sunt parte a ei. Biserica-L explică (e mult spus "explică", El nu poate fi explicat) cam așa: Dumnezeu este Atotsfint, Atotintelept, Atotputernic, necuprins,incat nici o bunatate si nici o marire nu-Îi lipseste. 5 Aug 2015, 09:57: QUOTE Daca totul e adevarat, de ce nu exista dovezi? Ce problema ar fi sa existe dovezi pentru un lucru adevarat? Sigur cineva atat de capabil ca Dumnezeu ar fi fost in stare sa lase niste dovezi credibile... Dovezi sunt cu duiumul, doar că nu le vezi sau nu vrei să le crezi! În plus, dacă ar exista "dovezi" în sensul în care le vrei tu, ar dispare noțiunea de credință. Ar fi certitudine. Or, după cum am zis și ieri, Dumnezeu nu ne vrea soldăței. QUOTE Eu cred ca biserica este interesata fix de soldatei si prea putin de Dumnezeu. Este interesata de Dumnezeu doar cat sa-i exploateze numele. Repet, crezi prost. Câtă vreme nu trăiești ÎN Biserică, refuzi să fii un membru al Ei, îți dai cu părerea despre ceva ce doar presupui.QUOTE Daca tu, Dragos, om al bisericii nu vrei doar soldatei cotizanti si vrei pace, valori morale...bunatate etc, nu pot decat sa te apreciez. Insa permite-mi sa iti spun ca insitutia pe care o servesti nu are aceleasi deziderate. Sau....cel putin de aici de unde ma uit eu, nu se vede. Chiar se cam vede contrariul. Si daca as fi singur as zice ca poate sunt eu nebun, dar mai sunt "nebuni" ca mine. Multi. Ceea ce ma face sa cred ca poate nebunia nu-i din partea noastra. Vezi mai sus... Nu contest că sunt și excese și greșeli din partea unora. Dar masa, cei mulți și tăcuți, sunt mulți. Sunt în număr mult mai mare decât cei mediatizați negativ.QUOTE Apropiati-va de oameni, ajutati-i, oferiti-le adapost, explicati-le celor care nu stiu...... Cu toate că nu asta e menirea Bisericii, asta se face.QUOTE cu o atitudine superioara si aroganta, cu "eu sunt preot si stiu, tu esti un nevrednic pacatos" nu veti atrage langa voi decat oamenii mai saraci cu duhul, mai influentabili.....asta e targetul? Sărac cu duhul nu înseamnă "prost" decât în mintea celor care afirmă că "crede și nu cerceta" e o lozină a creștinilor.QUOTE Doar atat va doriti, nu vreti ceva mai bun? Sau poate nu neaparat mai bun, poate doar altceva? Eu nu servesc pe nimeni, ai înțeles prost. Eu sunt un amărât de inginer.Nu va doriti si altceva? Sau va doriti si altceva dar nu sunteti dispusi sa faceti un efort in plus, atat timp cat ii aveti pe ceilalti pe care i-ati castigat fara multa lupta si oricum ii puteti manipula usor? Nu ma refer neaparat la tine personal, ci la instituia pe care o servesti..., This post has been edited by DragosP: 5 Aug 2015, 08:57 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallixx |
![]()
|
Dragos, thanks. Desi nu sunt de acord cu tot ce zici tu acolo, macar ti-ai luat un pic din timp incercand sa-mi raspunzi serios si cat de cat fara fabulatii. Iar unele argumente chiar sunt de bun simt. Eu apreciez asta, nu stiu cat conteaza pt. tine, dar chiar apreciez.
QUOTE(ali3n_cop @ 5 Aug 2015, 08:29) De la Mari si Corona o dai pe Strongbow acum? Si ma faci pe mine neserios? QUOTE(M.C. @ 5 Aug 2015, 08:48) Eh, depinde de gusturi. Mie-mi place, da' rece. Cald zici ca e pishu'. Are alcool cat o bere, dar cumva nu aveam chef de bere ieri seara. This post has been edited by vallixx: 5 Aug 2015, 09:07 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
M.C. |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 5 Aug 2015, 11:05) Dragos, thanks. Desi nu sunt de acord cu tot ce zici tu acolo, macar ti-ai luat un pic din timp incercand sa-mi raspunzi serios si cat de cat fara fabulatii. Iar unele argumente chiar sunt de bun simt. Eu apreciez asta, nu stiu cat conteaza pt. tine, dar chiar apreciez. Acum,la cit de frumos te-a vrajit,vrind ,nevrind,trebuie sa o iei pe calea dreapta,...... ![]() ![]() Duamne ajuta ! ![]() De fapt,asta inseamna societatea.Diversitate de opinii.Cu Dragos,spre deosebire de altii,macar se poate purta o discutie civilizata,si documentata,( asta cind vrea muschiuletul lui ![]() ![]() ![]() Si ce sa facem,ne mai destindem si noi un pic pe aici pe forum,mai o gluma,mai o susanea,ca altfel am lua-o razna din cauza stressului. ![]() This post has been edited by M.C.: 5 Aug 2015, 10:13 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io nu inteleg de ce trebuie boldate anumite cuvinte... Ce dracu' e asta? Site de propaganda? Scrie nene normal, ca nu suntem tampiti, intelegem si daca nu e boldat.
This post has been edited by kum: 5 Aug 2015, 10:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:23 |