Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
![]() ![]() ![]() |
Averile Bisericesti, sau Mafia B.O.R.
ali3n_cop |
![]()
|
||
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
@RazvanF:
2. E ochiul dracului pentru enoriași 2+3 După cum am zis, profită de sărăci. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
QUOTE(DNT @ 3 Aug 2015, 09:39) Dinafara suna corect. Insa arata-mi si mie un preot bolnav de ceva infectios, luat prin impartasire. Arata-mi in decursul a sute de ani, unul singur care sa se imbolnavit. Si dupa cum ai zis si tu, ei sunt cei mai expusi la asa ceva. <span class='edit'>3 Aug 2015, 09:42:</span> Nu suntem copii de 2 ani sa credem in basme. Ca sa vezi exact de ce a murit un om "de moarte buna" trebuie sa-i faci necropsie. Arata un singur preot caruia i-a fost facuta necropsia si ai sa gasesti sute de cazuri de preoti morti din cauza "cancerului" Habar nu ai despre ce vorbesti. In momentul asta inscrierea la ora de religie nu este implicita ci este prin inscriere voluntara, pe hartie. Am mai mare habar decat iti inchipui. Copilul meu e singurul din clasa care nu face religia, si totusi nu poate parasi clasa in acea ora. Parintii si-au inscris copii pe motiv de "ce-o sa zica cunoscutii" si nu din prisma faptului ca suntem religiosi ( a se vedea ultimul recensamant) si din cauza publicitatii agresive facuta cu ajutorul "vedetelor". A tipat toata societatea civila sa scoata religia din scoli. Iar anul trecut 91% din parinti si-au inscris copiii la ora religie. Motivatia: invata lucruri bune, pozitive, o morala corecta. Chiar daca sunt greseli si excese in unele locuri. Asa ca 91% din parinti (din >2.5 mil copii inscrisi la scoala) iti desfiinteaza complet argumentatia nedocumentata. Cand ai sa vii cu un argument concret cand si unde sa nascut si murit Isus am sa cred ca am o argumentatie nedocumentata. <span class='edit'>3 Aug 2015, 09:51:</span> Afirmatia e gratuita si neargumentata. Invatata pe de rost din generatie in generatie, fara nimic in spate. Poti te rog sa argumentezi cum "manipuleaza" Biserica "in masa"? Daca INRI inseamna Isus Nazariteanu Regele Iudeilor de ce evreii din ziua de astazi nu-l recunosc pe Isus? QUOTE(DNT @ 3 Aug 2015, 10:33) Stiti cate cantine sociale sunt pe langa biserici? Stiti cate azile de batrani si spitale sunt in orasele din Romania? Stiti cate ORFELINATE sunt in grija preotilor? Stii cati contabili lucreaza pentru asta? Stiti cati oameni sunt ajutati nu numai de Paste si Craciun pe langa Biserici? Stiti ca sunt si preoti buni care ajuta pe altii? Stiti cat ajuta manastirile azilele, orfelinatele, credinciosii saraci veniti sa ceara ajutor? Aici ai dreptate. Mai sunt si lucruri pozitive in padurea BOR |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DNT @ 3 Aug 2015, 11:33) Suntem lasati liberi pe pamant. Daca Dumnezeu si-ar tranti o icoana pe cer, asa mai suparata, cu un fulger in mana, ce zici, ai mai fi liber? Iar daca harul ar veni si ti-ar da peste mana de fiecare data, cum te-ai simti? Fraier, prost, incompetent la maxim, privat de libertate? Suntem si liberi pe pamantul asta. Sunt de acord cu tine, este nesimtire la maxim in imaginea aia. Pai atunci de unde zicala: asa a vrut dumnezeu? Cand castigi la loto zici: m-a ajutat dumnezeu. Cand te vindeci de o boala, tot el te-a ajutat. Cand sunt omorati 20 de copii, la fel: asa a vrut el/incurcate sunt caile lui/... Deci, ne hotaram si noi? Suntem 100% liberi pe pamantul asta, sa facem ce vrem noi? Suntem lasati singuri singurei, propriii nostri arbitri si decidenti? Sau se intervine in viata noastra in anumite situatii? This post has been edited by kum: 3 Aug 2015, 20:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Nu te mai chinui sa afli raspuns la intrebarile fara...
Omul a inventat si a nascocit majoritatea lucrurilor pe care le-ai scris mai sus. This post has been edited by ali3n_cop: 3 Aug 2015, 20:50 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DNT @ 3 Aug 2015, 16:01) Coane, baremi ai un minim de decenta sa nu-ti spun una mai aiurea. Chiar daca subiectul nu iti convine, zi si tu una mai educat si nu de la tomberon. Idiot e ala care il face pe popa idiot fara o argumentare serioasa, ci doar pe auzite, fara sa inteleaga ce e acolo. Chiar stii ce e un preot? Vad ca il recunosti doar dupa culoarea hainei. Pana nu imi arati un caz de imbolnavire din cauza asta - si vorba e ca sunt sute de milioane de credinciosi ortodocsi in intreaga lume care se impartasesc (timp de 2000 de ani) nu iti accept ce zici. Da, este gresit ce zici, daca ar fi cum zici tu, biserica ar fi un focar de infectie si de propagare a bolilor infectioase. Ceea ce este complet gresit, arata-mi te rog in ultima 100 de ani (doar) in Romania un astfel de exemplu. Daca ar fi cum zici tu, de Paste si de Craciun ar fi spitalele pline. Pentru ca daca se imbolnaveste unul si restul se imbolnavesc. Te-o fi durand in cur, poate asta e limita ta ca om si mai mult nu poti. Popa e idiot si pe tine te doar in cur. Asta esti tu. Facand treaba asta capata imunitate? Tu te auzi ce zici? Mai fa 2 clase poate mai inveti ceva. Se refuza lingurita ta pentru un motiv destul de simplu, pentru ca ar trebui arsa si mai aduce si alta bataie de cap pentru preot lucrul asta. Si tu te duci la Biserica, asa ca mai si respecti ce e acolo. Bah esti nebun, s-a umflat tarâtza un popi. Nenea, despre ce crezi tu despre mine ma doare.....in acelasi loc, iar parerile mi le expun cat de vehement sau cat de acid vreau eu. Aici sunt pe un forum public si nu la biserica, unde ti se pune pumnul in gura. Dā pe afara de libertate p'acolo. Ce e adevarat e ca m-am exprimat gresit, ca atare retractez. Popii nu sunt idioti. Chiar din contra, atata timp cat prostesc atata lume, intr-adevar, idioti nu sunt. Sunt insa niste profitori de cea mai joasa speta, care folosesc nevoia oamenilor de a crede in ceva. N-am sa respect niciodata asa ceva. Iar o institutie care a facut un genocid care il face pe Hitler sa para ingeras.....nu ma convinge. In numele lui Dumnezeu s-a ucis si torturat mai mult decat in cele mai rele razboaie. Iar cartea aia de doi bani, trimisa de Dumenzeu prin WIFI pe pamant ( insa in niciun caz pusa la cale la Consiliul de la Niceea) este plina de contradictii si non-sensuri pentru ca de fapt este un mare bullshit. In 2015, cand trimitem sateliti in spatiu, cand montam maini bionice celor care s-au nascut fara si implantam camere video in ochi persoanelor nevazatoare, altii ling lingurite, trec pe sub mese, sau chiar cred ca apa in care baga un ninja niste busuioc devine sfanta. Nu mai zic de bani, masini, aur, catedrale, cand altii au inca wc in curte si citesc la lumanare... Am zis "citesc"? Scuze....mai greu cu cititul....da'nu-i bai, ca le explica popa cum e teaba, ce atata citeala. Despre scoli si spitale....da-le dreaq, biserici sa avem Dar tu stai linistit ca ai avut exact reactia de popa, imi pare rau, " preot" e prea elegant. Cum nu a convenit ceva, dam in ala care a avut tupeul.....ca pentru a accepta parerea cuiva chiar si daca nu suntem de acord cu ea trebuie sa avem mintea deschisa, ori asta nu cadreaza cu biserica. Si nu, nu sunt ateu, insa cred in Dumnezeu, nu in prosteli. This post has been edited by vallixx: 3 Aug 2015, 22:07 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
kum |
![]()
|
11828664_1600995206811893_1936577768529716423_n.jpg
Il gasiti aici This post has been edited by kum: 3 Aug 2015, 23:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Culmea este ca sunt o gramada care cred in asemenea prostii.
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Chestia asta, care se va numi palat arhiepiscopal se construieste la 100 m de Manastirea Argesului practic imediat peste gard.
Ce rost avea sa se construiasca asa ceva cand ai o bijuterie istorica si arhitecturala la nici 100 de metri ??? Attached thumbnail(s) ag.JPG ( Size: 3.38mb ) Number of downloads: 209 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Stai asa ca vine acum vreunul d-asta cu popia in singe si ne va explica noua veneticilor si necredinciosilor ca de fapt,asta se construieste pentru cine stie ce marete scopuri caritabile.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
QUOTE(vallixx @ 3 Aug 2015, 21:59) Bah esti nebun, s-a umflat tarâtza un popi. Nenea, despre ce crezi tu despre mine ma doare.....in acelasi loc, iar parerile mi le expun cat de vehement sau cat de acid vreau eu. Aici sunt pe un forum public si nu la biserica, unde ti se pune pumnul in gura. Dā pe afara de libertate p'acolo. Ce e adevarat e ca m-am exprimat gresit, ca atare retractez. Popii nu sunt idioti. Chiar din contra, atata timp cat prostesc atata lume, intr-adevar, idioti nu sunt. Sunt insa niste profitori de cea mai joasa speta, care folosesc nevoia oamenilor de a crede in ceva. N-am sa respect niciodata asa ceva. Iar o institutie care a facut un genocid care il face pe Hitler sa para ingeras.....nu ma convinge. In numele lui Dumnezeu s-a ucis si torturat mai mult decat in cele mai rele razboaie. Iar cartea aia de doi bani, trimisa de Dumenzeu prin WIFI pe pamant ( insa in niciun caz pusa la cale la Consiliul de la Niceea) este plina de contradictii si non-sensuri pentru ca de fapt este un mare bullshit. In 2015, cand trimitem sateliti in spatiu, cand montam maini bionice celor care s-au nascut fara si implantam camere video in ochi persoanelor nevazatoare, altii ling lingurite, trec pe sub mese, sau chiar cred ca apa in care baga un ninja niste busuioc devine sfanta. Nu mai zic de bani, masini, aur, catedrale, cand altii au inca wc in curte si citesc la lumanare... Am zis "citesc"? Scuze....mai greu cu cititul....da'nu-i bai, ca le explica popa cum e teaba, ce atata citeala. Despre scoli si spitale....da-le dreaq, biserici sa avem Dar tu stai linistit ca ai avut exact reactia de popa, imi pare rau, " preot" e prea elegant. Cum nu a convenit ceva, dam in ala care a avut tupeul.....ca pentru a accepta parerea cuiva chiar si daca nu suntem de acord cu ea trebuie sa avem mintea deschisa, ori asta nu cadreaza cu biserica. Si nu, nu sunt ateu, insa cred in Dumnezeu, nu in prosteli. Bine spus Vallixx. ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
zilele astea la stiri aratau pa unii in nuj ce sat care l-au luat pa popa si s-au dus in camp sa se roage sa ploaie ca e seceta. acu is convins ca popa ala nu s-a dus moca si l-au uns cu cateva meleoane.....da' intrebarea mea e: oare popa ala chiar crede pe bune ca daca se roaga el, o sa ploaie? sau e doar un sarlatan care profita de gandirea rudimentara si prostia rumanilor.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DNT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 2 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 3 Aug 2015, 21:59) Bah esti nebun, s-a umflat tarâtza un popi. Nenea, despre ce crezi tu despre mine ma doare.....in acelasi loc, iar parerile mi le expun cat de vehement sau cat de acid vreau eu. Aici sunt pe un forum public si nu la biserica, unde ti se pune pumnul in gura. Dā pe afara de libertate p'acolo. Ce e adevarat e ca m-am exprimat gresit, ca atare retractez. Popii nu sunt idioti. Chiar din contra, atata timp cat prostesc atata lume, intr-adevar, idioti nu sunt. Sunt insa niste profitori de cea mai joasa speta, care folosesc nevoia oamenilor de a crede in ceva. N-am sa respect niciodata asa ceva. Iar o institutie care a facut un genocid care il face pe Hitler sa para ingeras.....nu ma convinge. In numele lui Dumnezeu s-a ucis si torturat mai mult decat in cele mai rele razboaie. Iar cartea aia de doi bani, trimisa de Dumenzeu prin WIFI pe pamant ( insa in niciun caz pusa la cale la Consiliul de la Niceea) este plina de contradictii si non-sensuri pentru ca de fapt este un mare bullshit. In 2015, cand trimitem sateliti in spatiu, cand montam maini bionice celor care s-au nascut fara si implantam camere video in ochi persoanelor nevazatoare, altii ling lingurite, trec pe sub mese, sau chiar cred ca apa in care baga un ninja niste busuioc devine sfanta. Nu mai zic de bani, masini, aur, catedrale, cand altii au inca wc in curte si citesc la lumanare... Am zis "citesc"? Scuze....mai greu cu cititul....da'nu-i bai, ca le explica popa cum e teaba, ce atata citeala. Despre scoli si spitale....da-le dreaq, biserici sa avem Dar tu stai linistit ca ai avut exact reactia de popa, imi pare rau, " preot" e prea elegant. Cum nu a convenit ceva, dam in ala care a avut tupeul.....ca pentru a accepta parerea cuiva chiar si daca nu suntem de acord cu ea trebuie sa avem mintea deschisa, ori asta nu cadreaza cu biserica. Si nu, nu sunt ateu, insa cred in Dumnezeu, nu in prosteli. Daca explic frumos nu merge, daca iti raspund pe aceeasi felie zici ca nu e bine ca o dau pe tiganeasca. Nu iti convine in nici o varianta. Vehementa nu are nici o treaba cu injuratura. Le cam incurci aici. O dai pe injuratura si zici ca esti vehement? Nu prea faci deosebirea intre notiuni si nu prea intelegi ce zici. Popii profitori de cea mai joasa speta? Ii bagi pe toti in aceeasi oala aiurea fara un minim de bun simt sa vezi care e care. QUOTE ... Iar o institutie care a facut un genocid care il face pe Hitler sa para ingeras.....nu ma convinge. Habar nu ai notiuni minime de Istoria Bisericii Universale. Trebuie facuta o separare clara intre Inchizitie si ce a facut Biserica Catolica, care are o organizare proprie si care a facut ce a vrut in Istorie si Biserica Ortodoxa. Am auzit replica asta de sute de ori, de la cultivati ca tine, care nu stiu boaba de Istorie care care sunt vehementi la maxim, pe cultura lor facuta pe sporttv. QUOTE Iar cartea aia de doi bani, trimisa de Dumenzeu prin WIFI pe pamant ( insa in niciun caz pusa la cale la Consiliul de la Niceea) este plina de contradictii si non-sensuri pentru ca de fapt este un mare bullshit. Fraze invatate pe de rost, fara justificare si argumentare. Ce-s cu textele astea invatate de la OTV? Habar nu ai care e istoria textului Scripturii, asta ca sa-ti combat vrajelile tale cu Niceea. Se vede ca nu stii nimic, macar sa fi avut bunul simt sa dai pe google "istoria textului biblic" sa vezi ce si cum. Dar esti vehement. Iar asta cu contradictii si non-sensuri? Scriptura are in mare parte si un limbaj simbolic, asta daca iti zice ceva notiunea asta. QUOTE In 2015, cand trimitem sateliti in spatiu, cand montam maini bionice celor care s-au nascut fara si implantam camere video in ochi persoanelor nevazatoare, altii ling lingurite, trec pe sub mese, sau chiar cred ca apa in care baga un ninja niste busuioc devine sfanta. Habar nu ai ce vorbesti acolo si ce e cu apa sfintita. Iti recomand sa te duci la manastirile unde se fac exorcizari. Sa vezi acolo ce inseamna diavol, rugaciune, exorcizare, apa sfintita. Pe viu. Biserica este si o experienta nu numai un ritual. Nu le stii dar le combati. Cu o vehementa fara argumente. Asa esti tu, vehement, iti trebuie doar o tinta, si putine explicatii, si alea invatate pe de rost. QUOTE Dar tu stai linistit ca ai avut exact reactia de popa, imi pare rau, " preot" e prea elegant. Sunt satul de microbisti in ale credintei, din astia ca tine, nu stiu nimic, dar sunt vehementi. I-am vazut in multe locuri, tari in texte invatate pe de rost, fara boaba de carte pe subiect, dar vehementi la maxim. Ei le stiu cel mai bine. Si daca ii clatini putin o dau intoarsa. Esti tare, mai trage 2 injuraturi vehemente, sunt foarte bune pe post de argumente. <span class='edit'>4 Aug 2015, 09:37:</span> QUOTE(meganus_bicorpus @ 4 Aug 2015, 07:22) Chestia asta, care se va numi palat arhiepiscopal se construieste la 100 m de Manastirea Argesului practic imediat peste gard. Ce rost avea sa se construiasca asa ceva cand ai o bijuterie istorica si arhitecturala la nici 100 de metri ??? Aberatiile mai marilor locali care nu au ce face si care si-au tras si ei catedrala pe bucata de pamant care o aveau, fara sa se uite in stanga si in dreapta ca nu prea se incadreaza catedrala aia in peisaj. This post has been edited by DNT: 4 Aug 2015, 09:39 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008
|
|
M.C. |
![]()
|
Iar tu detii adevarul universal,nu?
Numai ideile si conceptiile tale sunt cele bune si adevarate. Popimea uber alles! Conform teoriei : Cine nu-i cu noi,este impotriva noastra. Asta-i singura valabila la popime. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(DNT @ 4 Aug 2015, 09:32) Habar nu ai notiuni minime de Istoria Bisericii Universale. Trebuie facuta o separare clara intre Inchizitie si ce a facut Biserica Catolica, care are o organizare proprie si care a facut ce a vrut in Istorie si Biserica Ortodoxa. Am auzit replica asta de sute de ori, de la cultivati ca tine, care nu stiu boaba de Istorie care care Sigur, inchiziția n-a avut nicio legătură cu biserica catolică, a avut legătură cu satana, că satana a avut ceva cu evreii și musulmanii din Spania. Ce făcea biserica noastră ortodoxă când românii erau antisemiți și participau la holocaust? Defila cu legionarii. Ce făcea biserica catolică atunci când Hitler era la putere? Îi ura la mulți ani și avea grijă să fie în relații bune, să nu cumva să-l supere. http://www.nobeliefs.com/nazis.htm DSCN3619.JPG Ce făcea biserica ortodoxă a Serbiei când regimul lui Miloșevic făcea purificare etnică, omora bosniecii musulmani și distrugeau moscheile din Sarajevo? Suport moral, desigur, ce putea să facă? Să se opună crimelor ![]() Sunt absolut sigur că vei găsi exemple de preoți sau credincioși care au avut grijă să ascundă oamenii urmăriți sau să încerce să facă ceva, asta pentru că sunt mai buni decât biserica. Nu va nega nimeni bunătatea acelor oameni, dar nu încerca să o maschezi sub umbrela bisericii. Ideea e că biserica în sine nu s-a opus genocidelor, crimelor sau faptelor imorale atâta timp cât credincioșii lor erau cei care le comiteau și au bătut palma de fiecare dată cu autoritățile să se ajute reciproc. QUOTE(DNT @ 4 Aug 2015, 09:32) Aberatiile mai marilor locali care nu au ce face si care si-au tras si ei catedrala pe bucata de pamant care o aveau, fara sa se uite in stanga si in dreapta ca nu prea se incadreaza catedrala aia in peisaj. Există opoziție din partea preoților/credincioșilor să nu se mai construiască în prostie? Mie-mi pare că majoritatea e mulțumită de situație. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 4 Aug 2015, 10:36 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
DNT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 2 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Legat de ce ai zis ca Biserica nu s-a opus, citeste te rog si tu Nicolae Steinhardt, Dumistru Staniloae, citeste memoriile lui Bartolomeu Anania, sa vezi exact ce a facut "Biserica" pe care tu o condamni.
Oamenii aia si-au pus viata, au fost vanati ca animalele ani de zile, au facut toti 10-20 ani de inchisoare. Iar ierarhii ce erau sa faca? Sa iasa si sa omoare intreaga Biserica, sa stranga toti oamenii si sa fie bagati in inchisoare? Te rog citeste memoriile lui Bartolomeu Anania care a trait exact perioada asta comunista, si povesteste acolo multe despre "compromisurile" facute de Biserica pentru a supravietui. QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 4 Aug 2015, 10:31) Există opoziție din partea preoților/credincioșilor să nu se mai construiască în prostie? Mie-mi pare că majoritatea e mulțumită de situație. Asa suntem noi romanii, nu ne doare, nu tipam. Fiecare face ce vrea in tara asta. Valabil si in Biserica. Biserica nu este o democratie. Este o dictatura, cam asta e structura de conducere, insa e o diferenta intre un Apostol intelept care iubea Biserica si lucra conform principiilor ei, si unul care se suie intr-un Audi A8, sau un Touareg. Iar de construit biserici, se vor construi in continuare, bisericile sunt pline in fiecare Duminica, este nevoie de mai multe. This post has been edited by DNT: 4 Aug 2015, 11:01 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt pline bisericile pentru ca mama prostilor este mereu gravida ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Nu neaparat...unii oameni se regasesc acolo..isi regasesc linistea. Nu poti lua tot farmecul bisericii pentru ca si tu ai fost macar o data acolo in seara de inviere si ai luat lumina...si cu siguranta ai fost pentru ca stii ca exista ceva mai presus decat omul. Dar..de aici si pana la ceea ce fac mafiotii care conduc fraiele bisericii...e cale lunga. Nu ma voi alinia niciodata prostiilor lor. Dumnezeu e in fiecare dintre noi si pretutindeni. Nu avem neaparata nevoie de sarlatani imbracati in sutana care o ard gen "wannabe priest".
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(DNT @ 4 Aug 2015, 10:55) Legat de ce ai zis ca Biserica nu s-a opus, citeste te rog si tu Nicolae Steinhardt, Dumistru Staniloae, citeste memoriile lui Bartolomeu Anania, sa vezi exact ce a facut "Biserica" pe care tu o condamni. Oamenii aia si-au pus viata, au fost vanati ca animalele ani de zile, au facut toti 10-20 ani de inchisoare. Iar ierarhii ce erau sa faca? Sa iasa si sa omoare intreaga Biserica, sa stranga toti oamenii si sa fie bagati in inchisoare? Te rog citeste memoriile lui Bartolomeu Anania care a trait exact perioada asta comunista, si povesteste acolo multe despre "compromisurile" facute de Biserica pentru a supravietui. Asa suntem noi romanii, nu ne doare, nu tipam. Fiecare face ce vrea in tara asta. Valabil si in Biserica. QUOTE(Spy_oh_joy1389) Sunt absolut sigur că vei găsi exemple de preoți sau credincioși care au avut grijă să ascundă oamenii urmăriți sau să încerce să facă ceva, asta pentru că sunt mai buni decât biserica. Nu va nega nimeni bunătatea acelor oameni, dar nu încerca să o maschezi sub umbrela bisericii. Și cred că am mai spus, cum e și cazul lui Bartolomeu Anania, comuniștii au torturat în special legionarii pentru că erau anticomuniști, nu creștinii. Ți-am mai arătat că n-a fost așa cum ți se spune că Biserica a dus-o rău. Ce s-a dărâmat s-a dărâmat că s-au distrus sate sau chiar n-au reușit să mute. Dar s-au construit mult mai multe, deși tu credeai că nu s-a dat voie să se construiască. Cei pe care i-ai prezentat NU ERAU reprezentații bisericii, cei sus puși care cică au linie directă cu divinitatea. Steinhardt a fost băgat la tortură că era intelectual anticomunist, nu era creștin la momentul încarcerării. Având în vedere că majoritatea românilor sunt creștini, m-aștept să fie reprezentativi în închisoare, dar motivul principal pentru încarcerare era să fii anticomunist (legionarii au fost cel mai ușor de cules că știau care sunt). Înalții ierarhi s-au așezat binișor cu autoritățile că nu e ca și când le-ar insufla cineva că mulți o să fie torturați. Ierarhii ce să facă? Am mai spus, să scoale populația împotriva statului că doar dumnezeu le-a zis că nu-i bine să omori, dar cum e o adunătură de corupți care vor doar putere și control, de ce ar face-o? QUOTE(DNT @ 4 Aug 2015, 10:55) Biserica nu este o democratie. Este o dictatura, cam asta e structura de conducere, insa e o diferenta intre un Apostol intelept care iubea Biserica si lucra conform principiilor ei, si unul care se suie intr-un Audi A8, sau un Touareg. Iar de construit biserici, se vor construi in continuare, bisericile sunt pline in fiecare Duminica, este nevoie de mai multe. Deci dacă în biserică nu e doamne doamne, preotii nu au contact cu dumnezu, nu e model de moralitate, nu e în stare să își facă curat în curte, ce rost mai are ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 4 Aug 2015, 11:35 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am fost de cateva ori ... dar am avut noroc de niste parinti deschisi si care mi-au dat sansa sa fiu cum vreau ... din punctul meu de vedere Batman, fumul si ceilalti ... sunt doar in romane ... nu vreau sa jignesc pe nimeni dar in 2015 cand se intampla atatea lucruri si stiinta a ajuns atat de avansata sa mai crezi in Batman mi se pare cam mult .... o fi ceva ... dar nimic mai mult decat civilizatii mult mai avansate care ne-au vizitat si continua sa ne monitorizez din umbra ... nimic mai mult ... parerea mea.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bai nenea DNT, dai din "gura" ca toti popii si imi explici mie ca nu stiu .....ce crezi tu ca nu stiu. Ia vino nene si explica daca nu stim, lumineaza-ne. Set us free!
![]() Ca asa, sa vii sa zici ...."habar n-ai"....nu e un argument. Vino cu un cotraargument. Am zis de Niceea, unde s-au redactat textele bilbice, care sunt gandiute si scrise de oameni, Dumenzeu n-are nicio legatura. Degeaba zici ca nu-i asa si ca nu stiu. Vino si arata-ne tu "adevarul". Zici ca nu stiu cum e cu apa sfintita. Vino si explica-ne cum e cu apa sfintita, pentru ca daca doar incerci sa ma discreditezi pe mine....nu faci nicio branza. Stiu ca voi sunteti obisnuiti cu prostime, careia daca ii zici ca tu ai dreptate si ala n-are.....i-ai convins. Uite surpriza, aici nu e o masa de prostime pe care o convingi tu doar afirmand ca eu sunt nu stiu ce spot tv sa sport tv sau OTV si ca nu am habar. Arata-ne ca ai tu habar, dar bazat pe niste argumente demne de oamenii inteligenti, nu de prostimea de la biserica. Stiu ca e greu cu oamenii inteligenti, dar forteaza-te un pic. Adica nu ne insulta cu argumente care ar merge numai la tanti Marghioala lu' Fleasca. Ok? Si apropo, injuraturi nu stiu de unde ai scos, n-am injurat nici persoane si nici institutii, ci doar n-am fost de acord cu niste idei si mi-am exprimat dezacrodul intr-un fel mai vehement. Daca tu vezi injurii in posturile mele.....inseamna ca traiesti intr-o lume paralela sau ai mania persecutiei. Daca am zis ca popii sunt profitori nu i-am injurat ca nu am zis "FMM de profitori". Am zis daor ca sunt profitori. Bun, nu trebuie bagati toti in aceaasi oala, aici sunt de acord cu tine, insa majoritatea.....sunt fix asa cum ii cataloghez eu. Apropo de ce zicea CGB-ul, traim in pana mea in 2015 nu in Evul Mediu..... irigatii.png ( Size: 469.62k ) Number of downloads: 92 This post has been edited by vallixx: 4 Aug 2015, 11:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
ali3n_cop |
![]()
|
Incearca sa intrebi un "preot" despre: copii cu boli incurabile si grele..copii care mor de foame...si ma opresc aici..e destul. O sa primesti niste raspunsuri standard pline de aberatii.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Nu cumva ți-a zis că omu face păcate?
Dacă da, schimbă subiectul cu animale cu boli incurabile și care se nasc cu probleme. Tot pe om o să dea vina ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Dați direct la 8:40 să vedeți ce ușor profită un reverend de necazurile oamenilor ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
vallixx |
![]()
|
Esti nebun, cum sa profite?? Popii nu fac asa ceva. Anticristu-le!
![]() Pe mine ma amuza sa-i intreb cum am aparut noi oamenii, ca primii doi au fost Adam si Eva, care au avut doi baieti, Abel si Cain. Ok...si restul? Cumva unul dintre baieti sau poate amandoi au gasit-o pe mamica mult prea apetisanta? ![]() Stai ca vine DNT-ul si ne zice el cum e treaba, ca eu nu stiu nimic si ca ma uit la OTV. This post has been edited by vallixx: 4 Aug 2015, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
ali3n_cop |
![]()
|
Daca vrei sa razi pana cazi pe jos...hai cu mine intr-o Duminica la portughezii de pe Fundeni...ai care pacalesc pensionarii..cred ca-i stii. Tragem cate un fum de Marijuana inainte sa intram si bem o Corona...o sa fie aventura vietii tale
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
vallixx |
![]()
|
Bah, chiar si cu un cui si o Corona, tot as abera mai putin decat BOR-ul.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:48 |