INLOCUIRE SENZOR VITEZA MOTOR D7F, SENZOR VITEZA
![]() ![]() ![]() |
INLOCUIRE SENZOR VITEZA MOTOR D7F, SENZOR VITEZA
Boghdan |
![]()
|
||
O zi nu e niciodata prea lunga. Group: Members Posts: 75 Joined: 30 January 08 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|||
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
e bine sa specifici ce motor ai pe masina sa ne dam seama ce senzor ai
in principiu este de la el sau de la pinionul din cutie care se inlocuieste mai greu mai bine mergi la mare asa si bucura-te de soare si-l faci cand te intorci pe mine m-a costat aprox 250 ron anul trecut acest senzor pe original e posibil sa-l gasesti si pe la piese de logan dar ar fi bine sa iei legatura cu bubu pentru ca el este mai documentat in privinta compatibilitatilor |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
csurlee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 January 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am avut probleme de genu si ce era mai nashpa ca nu imi mergea nici servo ... pentru ca are legatura ca afurisitul asta de senzor ... pe mine m-a costat 50 de euro si schimbatul la un service 5 minute dupa racirea motorului
daca vrea cineva codul de pe senzor 7700418919 This post has been edited by csurlee: 19 Aug 2009, 11:38 |
--------------------
Renault
Scénic
2000, Fairway 1.4 16v
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Nu te grabi cu informatiile. In primul rand omul nu a specificat ce tip de motor are D7F sau D4F.
In al 2-lea rand sunt 2 modele de senzori de viteza folositi pe motorul D7F in functie de anii de fabricatie. La fel si la motorul D4F tot 2 modele de senzori in functie de anii de fabricatie. Culmea este ca nici unul din astia 4 senzori, 2 la D7F si 2 la D4F, nu sunt compatibili unul cu altul. Tocmai de aia brasil cerut informatiile despre motorizare. This post has been edited by bubu782001: 19 Aug 2009, 14:31 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Boghdan |
![]()
|
O zi nu e niciodata prea lunga. Group: Members Posts: 75 Joined: 30 January 08 From: Bucharest ![]() |
Pana la urma am fost la mare... am mers pe zi ca nu am antiradar si mi-a fost frica sa nu primesc vreo amenda daca o iau pe noapte .anu masini mele e din 2000 , 1149 cm3 , iar tipul motorului nu il stiu
![]() This post has been edited by Boghdan: 19 Aug 2009, 18:41 |
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
uita-te in talon la rubrica 17 si vei afla ce tip de motor ai
![]() |
--------------------
renault
twingo
-
- -
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Din 2000 sunt foarte putine sanse sa fie D4F.
Din contra D4F este cel mai nou - adica ultima motorizare disponibila pe Twingo. In urma (calatorind inapoi in timp) este D7F..si in sfarsit C3G - care de fapt este prima motorizare care a fost vreodata pe Twingo. D4F a fost introdus in Decembrie 2000 - tocmai de aia spuneam ca sunt putine in 2000 cu acest tip de motor. This post has been edited by bubu782001: 20 Aug 2009, 01:44 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
csurlee |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 January 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bubu782001 @ 19 Aug 2009, 14:28) Nu te grabi cu informatiile. In primul rand omul nu a specificat ce tip de motor are D7F sau D4F. In al 2-lea rand sunt 2 modele de senzori de viteza folositi pe motorul D7F in functie de anii de fabricatie. La fel si la motorul D4F tot 2 modele de senzori in functie de anii de fabricatie. Culmea este ca nici unul din astia 4 senzori, 2 la D7F si 2 la D4F, nu sunt compatibili unul cu altul. Tocmai de aia brasil cerut informatiile despre motorizare. da shefu ![]() ![]() scuze inca odata |
--------------------
Renault
Scénic
2000, Fairway 1.4 16v
|
|
Boghdan |
![]()
|
D7F-F7-02 asta este tipul meu , aveai dreptate d4f mai nou d7f mai vechi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Senzorul este destul de tampit amplasat. Vezi si tu pe prima pagina din acest topic poze (schite) cu privire la locatia de amplasare a senzorului, respectiv indicatii la modul de schimbare. La motoarele D4F este foarte aiurea de ajuns la acel senzor pentru ca motorul este foarte lung in spate - intre motor si peretele antifoc fiind o distasnta foarte mica.
This post has been edited by bubu782001: 20 Aug 2009, 21:38 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@boghdan
ia senzorul ala de la reprezentanta aia si da-mi un pm ti-l montez eu ca e foarte simplu, nu mai da 90 ron la snapani ne putem vedea in zona rahova-dr. taberei This post has been edited by brasil: 28 Aug 2009, 22:45 |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
Boghdan |
![]()
|
Mersi brasil te anuntz zilele astea... eu stau in rahova si drumul taberei
|
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Bine gandit baieti. Sa subminam politica Renault
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
bigga4you |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 25 August 09 From: C-lung Mold.,SV/Tirgu Mures,MS ![]() |
Buna ziua!Am si eu probleme cu senzorul de viteza ... la inceput am crezut ca este din cauza unui contact imperfect deoarece mergea portiuni si daca cumva luam vreun hop (circul pe E65 care este in constructie
![]() ![]() ![]() ![]() Am si eu o rugaminte mare mare la Bubu ... daca iti las codul de la masina ( VF1C0680520134364) ai putea sa-mi dai si mie niste coduri pt acest vitezometru. Si inca o rugaminte pt posesorii de twingo din judetele Suceava,Mures si Prahova care au avut aceasta problema si care si-au rezolvat-o sa-mi spuna si mie unde sa caut si cum sa fac k am inteles k cele de la reprezentanta sunt destul de scumpe ![]() Attached thumbnail(s) cod_masina.JPG ( Size: 828.3k ) Number of downloads: 1879 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 C06/C068
- SV-88-BIG [COLOR=purple][FONT=Arial][B][B]O zi buna,
Raluca Georgiana Ciosnari[/B][/B][/FONT][/COLOR] |
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Cumpara-ti un GPS !
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
bigga4you |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 25 August 09 From: C-lung Mold.,SV/Tirgu Mures,MS ![]() |
renotgo de ce sa-mi cumpar GPS?Nu am inteles la ce te referi
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1999 C06/C068
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Pt. ca gps-ul iti arata viteza de deplasare...
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
GPS-ul indica viteza cu care mergi - asta a vrut sa spuna rentgo. Insa nu este o solutie.
bigga4you - ai nevoie de urmatorul cod de referinta pentru senzorul de viteza: 7700418919 PENTRU TOTI POSESORII DE TWINGO: DACA AVETI NEVOIE DE PIESE SI VRETI SA SITI CODUL LOR, AM NEVOIE DE UN COD SITUAT PE ETICHETA PE STALPUL DIN DREAPTA AL MASINII. CODUL ESTE SIMILAR CELUI INCADRAT CU ROSU DIN POZA DE MAI JOS. PS bigga4you te rog sa ma scuzi daca am folosit poza pe care ai pus-o ca exemplu pentru toti posesorii de Twingo pentru a stii de unde sa ia codurile dupa carre pot sa le dau referintele pentru piese. Attached thumbnail(s) COD_FABRICATIE.jpg ( Size: 44.58k ) Number of downloads: 1947 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
bigga4you |
![]() ![]()
|
Bubu nici o problema dar din cate vad eu bine k am pus-o k eu ti-am dat alt cod
![]() ![]() ![]() 6 Sep 2009, 10:21: mai sus erau bujii si nu pujii:D ... scuzati-mi greseala ... This post has been edited by bigga4you: 6 Sep 2009, 10:21 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 C06/C068
|
bubu782001 |
![]()
|
bigga4you in primul rand (sa nu crezi ca am ceva eu cu tine) insa sfatul meu este sa renunti la utilizarea "k" si alte chestii gen mirc pe forum (o sa te ia la ochi adminii) - asta e un sfat.
Vezi la rubrica Regulament, punctul 2 alineatul d. In al 2-lea rand, GPRS = protocol de comunicatie date in retelele GSM (mai nou este inlocuit in mare parte de 3G) SI GPS = Global Positioning System (asta de spune unde te aflii - pe ce strada si te ghidezi pe harta) - probabil la asta te refereai. ![]() Si ultima parte cu referire la codul de fabricatie, tu initial ai postat seria masinii, asa-numitul VIN (Vehicle Identification Number) - asta ma ajuta daca lucram la RAR ![]() Numai bine si o zi buna. This post has been edited by bubu782001: 6 Sep 2009, 15:24 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
bigga4you |
![]() ![]()
|
Multumesc bubu ... si nu cred k ai nimik cu mine ... este si normal sa ma corectezi cand scriu ceva gresit pt ca in domeniul asta nu ma pricep ... domeniul in care o sa lucrez eu nu are nimik de a face cu masinile si mai ales k sunt fata(mai bine spus un baietoi) nu prea stiu ... am citit regulamentul si ma chinui foarte tare sa nu scriu k pe mirc ... mersi mult de atentionare ...
|
--------------------
Renault
Twingo
1999 C06/C068
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
HAHAHAHAHA,iti ia cu 0.2 secunde mai mult sa scrii "ca" in loc de "k"- rezultatul final-de nepretuit! hahaha
|
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
bigga4you |
![]()
|
nu e asa un chin dar obisnuita te omoara ... nu e ca am scris doar aici si am scris si la examen tot cu "K" in loc de "CA" ... sper sa fiu mai atenta cand o sa scriu mesajele ... oricum mersi mult de atentionare ...
|
--------------------
Renault
Twingo
1999 C06/C068
|
goransplit |
![]()
|
No problemo! vezi postu 2 ,respectiv 5.Chiar nu se merita 90 lei la reanault.Pur si simplu se introduce piesa intre 2 mufe...se face o legatura,numai bine!
|
--------------------
renault
twingo
|
|
Boghdan |
![]()
|
EU SUNT DE PARERE CA ESTE MAI BINE SA CUMPERI CAPTORUL DE VITEZA DECAT UN GPS
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
brasil |
![]()
|
de regula, cand se comporta asa cum spui tu, este acest captor-merge numai cand ii trazneste lui
daca era pinionul din cutie nu mai mergea deloc foarte sigur, cred, ar fi sa incerci o diagnoza, sa mergi sa-l puna pe banc, dar rezultatul final ar fi o cheluiala mai mare decat costul captorului |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
goransplit |
![]()
|
boghdan,ia un tovaras cu twingo sa iti imprumute captoru sa il testezi!...eu nu pot ca nu sunt la bucale...bafta!
|
--------------------
renault
twingo
|
|
brasil |
![]()
|
atasez cateva poze cu captorul pentru tipul meu de motor-D7F, asta ca sa vedeti cum arata
in ultima poza, privita de la stanga la dreapta, in partea dreapta este capatul care intra in cutie si se infige in pinion This post has been edited by brasil: 9 Sep 2009, 23:12 Attached thumbnail(s) IMG_3474.JPG ( Size: 650.53k ) Number of downloads: 2158 IMG_3480.JPG ( Size: 277.85k ) Number of downloads: 2097 IMG_3481.JPG ( Size: 195.08k ) Number of downloads: 2103 |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
Boghdan |
![]()
|
Mersi acuma stiu si eu cum arata
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:27 |