Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
ce liniste pe aici... bate vantul
![]() a dat criza in pedelei, unii incep sa-si vanda masinile, altii fac economii ![]() hai ca-mi place, e de bine ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Vazand postul tau, mi-am adus aminte de un banc mai vechi...
Vine seara barbatul acasa si nevasta ii pune sa manance si il intreaba: - E buna ciorba barbate? - Ce-i nevasta, ai chef de cearta? Asa si tu... Ai chef de scandal? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ce parere aveti de circul facut de pesedei si de catalin voicu? Care saracul nu poate suporta regimul de detentie, ca are copii mici acasa si parinti bolnavi. Care nu poate ajunge acolo caci se stie ca e un loc prea rau pentru niste buci asa de auguste..
Sa mai zic ca dobitocul cica a lesinat pe treptele parlamentului, probabil pt ca a aflat brusc ca e grav bolnav |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si ce circ au facut pesedeii? Scuza-ma dar nu prea mai sunt la curent.
![]() In rest ne putem da cu parerea cel mai bine in momentul in care un proces deschis impotriva lui Voicu asta o sa aiba si o finalitate. Pana atunci poti face pe judecatorul, sau sa te joci de-a procurorul bazandu-te pe niste inregistrari care nu aveau ce cauta in presa daca sunt probe la un dosar in curs, pentru simplul motiv ca cel vizat afla unde e atacat si distruge probele. Au mai aparut stenograme si filmari in presa dar lucrurile nu au mers mai departe de justitia in direct la tv. Probabil iti amintesti de Remes si caltabosii lui. Ai mai auzit ceva?... normal ca nu ai ce sa auzi pt ca tinta nu era Remes ci Tariceanu. ![]() Hai sa vedem daca duce la ceva chestia asta...alti insi judecati si condamnati care au legatura cu Voicu, evident daca au comis ceva ilegal. Dar stii ceva? Eu ma indoiesc foarte tare ca va incepe acum in Romanica ceva ca in filmul ala ...La Piovra. ![]() Crezi tu ca asa se duce lupta cu mafia si coruptii? ![]() This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 00:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 24 Mar 2010, 21:10) ce parere aveti de circul facut de pesedei si de catalin voicu? de cand asteptam sa caraie o orangina ceva legat de subiectu asta. imi pierdusem deja speranta, cand....ce sa vezi. un micut s-a sesizat. desi mai bine ar fi tacut din gura. asa din decenta. iar intrebarea corecta nu e "ce parere aveti de voicu si de pesedei?". corect ar fi fost: cum au ajuns in presa convorbirile respective? cine le-a dat pe piata? sri-ul sau parchetul? ambele controlate de pdl, mai precis de basescu. si care-i scopu' circului asta cu voicu? ca de foame nu-mi tine toata aceasta poveste. din cate stiu avem o justitie, avem un morar portocaliu la DNA, avem o baschetbalista portocalie la parchet. ce-i retine sa-si faca datoria si sa-l vare la parnaie pa grasu ala de voicu, daca e asa vinovat. io cred ca umflatu ala are legaturi necurate si cu foarte multi portocalii, la cel mai inalt nivel. d-aia n-o sa pateasca in final nimic. parerea mea. toata chestia cu voicu, are ca scop sa f..e oleaca imaginea psd. si nimic mai mult. si alta intrebare care ma macina si ma priveste direct, este: guvernu asta pdl, oare chiar s-a gandit sa impoziteze tichetele? tichetele cadou, tichetele de masa...etc. sau n-am auzit io bine?! This post has been edited by CGB: 25 Mar 2010, 09:35 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
deci e nevinovat nu mai cgb? Urmarit de dictatorul de basescu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Exact...oricat ti se pare de aiurea dupa ce ai auzit inregistrarile alea, da, e nevinovat, pana justitia da o sentinta. De asta si sunt facute publice pt a te impresiona pe tine desi in felul asta se compromite ancheta. Nu se pune carul inaintea boilor cum fac ei dezvaluid inregistrari in presa inainte chiar de inceperea anchetei. In felul asta te tine pe tine lipit de televizor...peste ceva timp o sa iasa si Voicu, nimeni altcineva din pestii mari nu va fi anchetat dar scopul a fost atins. Si scopul nu e ala de a lupta cu coruptia...nici pomeneala
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 25 Mar 2010, 12:03) deci e nevinovat nu mai cgb? Urmarit de dictatorul de basescu ![]() nu stu ticule daca-i vinovat sau nu. e treaba altora sa judece asta. cat despre discutiile umflatului aluia, crezi ca difera de discutiile pe care le are udrea, berceanu, videanu sau oricine altcineva de la orice alt partid politic. tu crezi ca ei vb de cum sa ne fie noua mai bine, sau ii preocupa vreun pic de noi? aceleasi invarteli si biznisuri le discuta toti. cum sa faca ei banuti. d-aia ma lasa rece problema voicu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Are Voicu ala o mecla de sef de clan mafiot...
![]() |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 25 Mar 2010, 17:42) Pacat ca altii pot sa ia masuri doar cu acordul colegilor mafiotului. 25 Mar 2010, 17:49: QUOTE(luck33ro @ 25 Mar 2010, 17:42) Pai asta si e. This post has been edited by Modus: 25 Mar 2010, 17:49 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Ati observat cum brusc nu mai avem nici o problema afara de Voicu? Nu mai sunt greve, nu se mai dau oameni afara, datoria externa nu mai ingrijoreaza pe nimeni. Pe undeva miroase a manipulare.
PS personal nu am dubii ca Voicu isi merita soarta This post has been edited by the_tavi: 25 Mar 2010, 18:06 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(the_tavi @ 25 Mar 2010, 18:05) Ati observat cum brusc nu mai avem nici o problema afara de Voicu? Nu mai sunt greve, nu se mai dau oameni afara, datoria externa nu mai ingrijoreaza pe nimeni. Pe undeva miroase a manipulare. PS personal nu am dubii ca Voicu isi merita soarta Am observat cum brusc liderii PSD nu au nicio problema cu Voicu ci cu: greve, oameni dati afara, datoria externa. Si mie mi se pare manipulare cand coruptia din propriul partid nu e deloc o manipulare. Ce soarta isi merita Voicu? A fost cumva condamnat la 20 de nai de puscarie si nu am aflat? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@modus: in rest ramane cum am stabilit, tu sa fii sanatos!
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Asta e altceva, dar initial ai raspuns unui post care punea problema stabilirii vinovatiei. Ceea ce colegii parlamentari nu prea sunt abilitati sa faca.
This post has been edited by xcss: 25 Mar 2010, 18:33 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Rau a mai ajuns PSD de recruteaza membri de pe forum... ca din ce vad eu, chiar daca suntem unii pro- si altii anti- Basescu, majoritatea nu prea inghit PSD
This post has been edited by pcs: 25 Mar 2010, 20:29 Attached thumbnail(s) psd.jpg ( Size: 166.2k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu sunt recruteru la PSDaci ?
![]() |
--------------------
**
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Ce sa fac daca postul tau e primul pe pagina? Sincer, deabia dupa ce am postat am remarcat replica, si zau ca am nimerit-o
![]() |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2010, 09:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Gandire tipic comunista. Afacerea e afacere. Cand era marinaru in locul chestiei aleia nu te mai basicai atat. Crestea inima-n tine
![]() This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2010, 09:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
no plm, acu pulimea are ce discuta. cazu' voicu. nu mai conteaza nimic. nici salariile de kkt, nici disponibilizarile, nici grevele, nici cele 48 de avioane pa care-o sa se dea 4 miliarde euroi. tot ce conteaza e voicu. pa moment asta tine si de foame si de sete si de orice. pulimea care-ncepe sa se irite de foame (de ex), e potolita rapid cu oleaca de circ.
This post has been edited by CGB: 26 Mar 2010, 10:11 Attached thumbnail(s) andreea20pora.jpg ( Size: 150.67k ) Number of downloads: 38 florincalinescu.jpg ( Size: 94.25k ) Number of downloads: 34 radu_moraru.jpg ( Size: 16.09k ) Number of downloads: 34 robert_turcescu.jpg ( Size: 26.04k ) Number of downloads: 35 RodicaCulcer_TVR_DirStiri3.jpg ( Size: 24.45k ) Number of downloads: 9 modus.JPG ( Size: 21.45k ) Number of downloads: 18 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Mar 2010, 09:40) Gandire tipic comunista. Afacerea e afacere. Cand era marinaru in locul chestiei aleia nu te mai basicai atat. Crestea inima-n tine ![]() Scumpul meu Daniel sunt la fel de revoltat daca apare Basescu sau altcineva. Forumul ar trebui sa fie apolitic; ca gandirea ta cu iz marxist nu poate concepe asa ceva asta e partea a doua. <span class='edit'>26 Mar 2010, 10:07:</span> QUOTE(CGB @ 26 Mar 2010, 09:59) no plm, acu pulimea are ce discuta. cazu' voicu. nu mai conteaza nimic. nici salariile de kkt, nici disponibilizarile, nici grevele, nici cele 48 de avioane pa care-o sa se dea 4 miliarde euroi. tot ce conteaza e voicu. pa moment asta tine si de foame si de sete si de orice. pulimea care-ncepe sa se irite de foame (de ex), e potolita rapid cu oleaca de circ. Te-ai gandit ca toate chestiile alea insirate sus de tine sunt cauzate de indivizi gen Voicu? This post has been edited by Modus: 26 Mar 2010, 10:07 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
prietene, da' tu te-ai gandit ca chestiile insirate de mine or fi provocate de guvern. guvern care se ocupa de cele insirate de mine. din cate stiu voicu asta nu e din guvern. si din cate mai stiu intreaga justitie, precum si toate serviciilii e in mana matrozului. ce-l retine sa-l vare la bulau pa voicu?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 15:07 |