Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
QUOTE(Modus @ 11 Jan 2010, 08:45) domnu Base, scuze ca m-am interferat peste ordonanta dvs. nu stiam ca e ocupata, deabia acum m-a anuntat. ![]() inca o data imi cer scuze ![]() acum, serios vorbind mai Modus, ce sa-ti fac daca tu esti ciuca batailor pe aici? ![]() This post has been edited by daniel4ro: 11 Jan 2010, 19:17 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 11 Jan 2010, 12:47) ![]() ![]() Modus...ia mai baga ceva cu neste oximoroane d'alea sa ne cracanam si mai tare de ras...macar incepem saptamana voiosi. LE: fratilor, aveti mare grija ca domnu' Modus e protejat de fortele raului portocaliu. Mai devreme, exact cand am vrut sa apas butonul "adauga raspuns" ca sa apara public ce spusei mai sus, se opri calculatorul nitam-nisam. Cand colo, ce sa vezi...in bios era data de 1 ianuarie 2002 taman pe vremea lu' Nastase. Bine totusi ca nu ma teleporta in viitor cand o sa fie EBA prima femeie presedinte. ![]() dane ![]() nu e musai sa iti bati joc de un om , ca sa arati tu ca esti destept. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Parca l-as fi pus eu sa faca parada pe aici cu cuvinte si expresii care mai de care ...ca apoi sa imi bat joc de el.
![]() Dar nu cred ca trebuie sa facem din Modus un caz. Daca l-am suparat ma rog de iertare. ![]() This post has been edited by Dan73: 11 Jan 2010, 22:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Scuze,coane Dane!!
Am editat! Ma prezint cu mielu'! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nici o problema.
![]() Cat despre miel ....lasa, e suficient sa-i faci o poza pe la Pasti, asezat frumos in tava. O pui la topicul ala unde nu ai adversar ![]() This post has been edited by Dan73: 11 Jan 2010, 23:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu nu v-am facut voua public nimic. Ca voi va arogati acest drept, asta este tipic voua.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu mai stiu cine era dar avea dreptate cand se mira ca mai pierde timpul cineva cu tine. This post has been edited by Dan73: 12 Jan 2010, 10:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Si daca incep si eu sa rad de tampeniile tale tot eu voi fi de vina, IMACULATULE. Invata sa-ti vezi de treaba ta, ca nu esti perfect!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Modus, tu alt rol in viata ai decat cel de a te expune mistourilor prin atitudinea ta cam talibanica? Intreb de rolul in viata, perntru ca cel de pe forum e cam clar.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
hopa, am dat-o-n gramaticale...
![]() calmati-va, oameni buni. 'cause nobody is perfect! desi cred ca trebuia sa postez la "nedumeriti si nedumeriri" (dar acolo nu mai e loc de h1n1 si vaccine si altele asociate...), intreb si io: de cand puii mei cei cruzi e prigoana jr. formator de opinie, adoptand fara jena si/sau inspiratie vocabularu' colorat si atitudinile cu aer de superioritate ale seniorului? observatie: macar ta-su este cel putin haios ... pustiul, insa, tinde vertiginos spre ridicol. lema: beizadeaua o avea "priza" la cineva? si daca da, la cine altcineva decat cei de-o teapa sau din anturaj...? This post has been edited by Adila16: 12 Jan 2010, 13:51 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ne-am ca**T si pe topicul asta... Subiectul Modus (plictisitor, repetitiv si penibil) credeam ca se va termina odata cu topicul de mare interes national "Voi cu cine votati". Nu s-au reusit decat atacuri la persoana, penibilitati pe post de glume, toate adresate unui singur om, dupa care extins la "frigiderele" care nu era de acord cu grupul anti basescu. Trist este ca unii chiar cred ca e amuzant ce fac si continua si acum cu aceleasi lucruri...
Gluma gluma, da.... incepe sa miroasa a cenzurat... This post has been edited by RaduNG: 12 Jan 2010, 14:01 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
de fapt ei il tot provoaca pe Modus...si el pune botu.
![]() |
--------------------
**
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
din pacate...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu sunt multi care au rezistat cat a rezistat Modus...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 12 Jan 2010, 14:00) Ne-am ca**T si pe topicul asta... Subiectul Modus (plictisitor, repetitiv si penibil) credeam ca se va termina odata cu topicul de mare interes national "Voi cu cine votati". Nu s-au reusit decat atacuri la persoana, penibilitati pe post de glume, toate adresate unui singur om, dupa care extins la "frigiderele" care nu era de acord cu grupul anti basescu. Trist este ca unii chiar cred ca e amuzant ce fac si continua si acum cu aceleasi lucruri... Gluma gluma, da.... incepe sa miroasa a cenzurat... Inainte de a stabili cine si ce penibilitati spune pe post de glume, nu ar trebui sa dai tu o proba de spiritualitate fina? Musatescule ![]() Ia topicul ala de mare interes national si vezi la ce mod s-a discutat pana sa se vare Modus in discutie cu ideile lui talibanice, ca bine zice xcss, cu atacuri la persona si chiar cu insulte. Nu a avut nimeni nimic cu el. Cand a inceput cu "tovarasele" si alte stupizenii normal ca si-a atras replici. Daca el imi zice mie ca se astepta sa imi placa Audi, cu tenta peiorativa evident (ceea ce nici macar nu e adevarat, dar asa a inteles el) nu e normal sa il iei in balon cand judeca pe criterii din astea? Uita-te si pe alte topicuri si vezi ce reactii starneste ![]() Ma ameninta nu demult (public nu pe pm..as putea cauta postarea aia dar nu am chef sa pierd timpul) ca o sa caute el in tot ce am scris pe forum (eventual sa extraga ce considera el ca sunt prostii...probabil) ca sa lumineze lumea asupra persoanei mele. ![]() Culmea e ca in discutii pe privat chiar i-am luat apararea..nu o data. ![]() Ma repet desi am spus foarte clar si mai sus: chiar nu ar trebui sa facem din el un caz...mai are un pic si devine martir dintr-un tip cu idei fixe, fanatic si cam atat ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 12 Jan 2010, 15:18) Ma ameninta nu demult (public nu pe pm..as putea cauta postarea aia dar nu am chef sa pierd timpul) ca o sa caute el in tot ce am scris pe forum (eventual sa extraga ce considera el ca sunt prostii...probabil) ca sa lumineze lumea asupra persoanei mele. ![]() De cand e asta o amenintare? Eu nu te-am amenintat cu nimic niciodata. Si chestia aia am zis-o pentru ca tu mi-ai cerut sa imi argumentez afirmatiile. 12 Jan 2010, 15:34: QUOTE(Adila16 @ 12 Jan 2010, 13:45) hopa, am dat-o-n gramaticale... ![]() calmati-va, oameni buni. 'cause nobody is perfect! desi cred ca trebuia sa postez la "nedumeriti si nedumeriri" (dar acolo nu mai e loc de h1n1 si vaccine si altele asociate...), intreb si io: de cand puii mei cei cruzi e prigoana jr. formator de opinie, adoptand fara jena si/sau inspiratie vocabularu' colorat si atitudinile cu aer de superioritate ale seniorului? observatie: macar ta-su este cel putin haios ... pustiul, insa, tinde vertiginos spre ridicol. lema: beizadeaua o avea "priza" la cineva? si daca da, la cine altcineva decat cei de-o teapa sau din anturaj...? Contracandidatul sau cum se prezinta? This post has been edited by Modus: 12 Jan 2010, 15:34 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
@Dane: Nu erai tu tinta principala a comentariilor mele
![]() E mai frumos sa ne demontam ideile fara "personal stuff"... De acord? |
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
S-a exagerat..sunt de acord. Nu am avut niciodata nimic de comentat despre nimeni in legatura cu ce masina detine. Pai cum as putea cand ma gandesc serios sa imi iau, nu un Matiz, ci un Tico second pt mers in prapaditul asta de oras. Daca am zis chestia aia cu modus care se viseaza laguna, am zis ca am vrut sa fie o gluma. Daca a fost o gluma proasta asta e ...nu imi cade nasul daca ii cer inca o data iertare lui Modus...am facut-o si mai sus. Toti avem idei fixe sau suntem fanatici pe o parte sau alta. Mie de ex. nu o sa imi scoata nimeni de la inima campioana unei mari iubiri (sper sa nu ma ia Modus la rost pt ca vorbele astea, daca nu gresesc, apartin lui Paunescu). Degeaba ar veni cineva sa imi dovedeasca acum ca totul a fost teatru si blat ca eu tot pe baietii aia din 82 ii am la suflet....pe Balaci, Stefanescu et comp. Asta e credinta mea in materie de fotbal, daca pot sa ii spun asa. Insa una-i una, alta-i alta, vorba aia...si eu zic ca ar trebui ca in materie de politica sa judecam altfel. Parerea mea e ca la noi e vorba, intr-o masura prea mare, de credinta politica nu de optiune politica si asta se vede in rezultatele alegerilor de 20 de ani incoace. Alege natia asta numai tipi carismatici care se lipesc de sufletul omului (exceptie a facut Constantinescu, cred) tipi care remorcheaza niste partide. Nu conteaza ce a facut si ce face, conteaza ca le zice bine, conteaza cum zambeste si ca are fata de om din popor, de-al nostru. Ce s-a ascuns in spatele zambetului lui Iliescu stim cu totii...ce se ascunde in spatele smiorcaielilor ar trebui sa ne dea de gandit...
![]() Eu unul m-am lamurit demult si am zis din capul locului...toti sunt o apa si un pamant..toate partidele sunt pline de fosti din esalonul 2, securisti, comunisti, lingai etc etc. Evident ca sunt si deosebiri in functie de cine si cum a condus partidul in discutie, de modelul pe care l-a dat si de alte conjuncturi. In sensul asta parerea mea e ca liberalii sunt ceva mai putin corupti decat ceilalti doar prin faptul ca sunt un partid mai mic si au avut mai putin acces la putere. Asadar eu am ales raul cel mai mic si am votat cu Antonescu pt ca dincolo de bubele lui era cel mai indreptatit dintre toti ceilalti cu sanse. Daca maine se dovedeste ca m-am inselat...nu e nici o problema si nici o tragedie. La viitoarele alegeri nu mai are nici o sansa sa capete votul meu. This post has been edited by Dan73: 12 Jan 2010, 22:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
acu' ca alegerile au trecut si totul este minunat ma intreb daca mai exista talibani care inca mai cred ca filmuletu cu lovitura aplicata de matroz copilului, este trucat. asta asa ca fapt divers. ca oricum nu mai are nicio relevanta.
io sint convins ca e real, iar matrozu a mintit ca un jeg. ceea ce nu-i o noutate. voi ce ziceti? p.s ptr modus raspund io, ca sa nu se mai oboseasca:" da, este trucat. se vede clar pixelul albastru. rusine psd+pnl" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Acum ne-am razgandit... Noi negam doar asa ca sa-l aparam pe capitanul nostru.
La o intrebare asa de inocenta cam ce putem raspunde? |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 12 Jan 2010, 17:35) acu' ca alegerile au trecut si totul este minunat ma intreb daca mai exista talibani care inca mai cred ca filmuletu cu lovitura aplicata de matroz copilului, este trucat. asta asa ca fapt divers. ca oricum nu mai are nicio relevanta. io sint convins ca e real, iar matrozu a mintit ca un jeg. ceea ce nu-i o noutate. voi ce ziceti? p.s ptr modus raspund io, ca sa nu se mai oboseasca:" da, este trucat. se vede clar pixelul albastru. rusine psd+pnl" ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Adila16 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
olelei, vericuleee
incurca Modus asta, vere, topicele intre ele, nu stiu cum facu el ca acum le baga pe toate la politichie ![]() This post has been edited by daniel4ro: 13 Jan 2010, 18:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
Intr-adevar
![]() Bine barem ca te-am facut sa razi. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(aphophis @ 12 Jan 2010, 22:50) ![]() ![]() Ce rost mai are? A lamurit posesorul pumnului problema. Citat T.B. : ,,Nu am lovit cu pumnul in fatza si cu pumnul in plex pe copilul acela". Mai are rost sa comentam? Domnul are dreptate, da, dar Domnul de SUS de tot. Ala sper ca le vede pe toate! Rusine, domnu Patriciu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Master01: 14 Jan 2010, 03:58 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:35 |