Infatisare noua de Craciun, -
![]() ![]() ![]() |
Infatisare noua de Craciun, -
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna idee.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
SUSTIN!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci se mai anunta ceva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sustin. In dreapta textului DaciaClub sa apara un Mos Craciun dinala classic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ar merge si o craciunita asa , mai sumar imbracata !
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da. In fiecare Logan Partener sa nu fie un GPS inclus, ci o craciunita
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi, vă mănâncă pielea! Aici nu e cafenea!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sustin si eu ideea cu craciunita. Si sa aiba tatuat pe-o fesa TDI
![]() 2 Dec 2008, 23:34: QUOTE(DragosP @ 2 Dec 2008, 23:33) Măi, vă mănâncă pielea! Aici nu e cafenea! Hopa, ok sefu!Atunci, dci e bine? ![]() This post has been edited by adip: 2 Dec 2008, 14:34 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Se pare ca deocamdata nimic concret din partea moderatorilor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
trageti concluzia ca moderatorii nu vor si ca sunt rai din cauza ca nu modifica "fata forumului" asa cum vreti voi. Nu e chiar asa. Moderatorii nu pot modifica nimic la forum, singurele persoane care pot face acest lucru sunt adminii. Iar ei poate nu au timp..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
driverx |
![]()
|
sadi are dreptate. Mare dreptate. Eu propun ca cineva cu photoshoapa la dejtu' mic sa propuna ceva care sa mearga direct la admini, nu postat aici pe topic. Poate asa adminii se indura si adauga imaginea, ca aia chiar nu e mare lucru. Ceva dragut(z) cum fac si aia de la gugal in preajma unor evenimente importante.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Acum sa vedem cine se ofera...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' de ziua holocaustului nu vrea nimeni o fata noua?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca o sa se inchida in curand
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu o sa incerc sa fac ceva, dar photoshop-ul nu imi este chiar prieten. daca tine cineva mine am mai pus vreo 2 ani la rand niste iepurasi de pasti.
cum s-a scris mai sus. daca e cineva pentru care editarea in ps e f usoara si vrea sa incerce ceva, asteptam. p.s. intre 28 si 1 s-a desfasurat intalnirea nr 12 a forumului reno, si am cam fost multi plecati ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Din partea mea mi se pare foarte reusit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ntz... nu e bun pentru ca nu se potriveste cu dimensiunea de la header.
singura imagine care poate fi editata este doar atasamentul de mai jos: logo4.gif This post has been edited by DrK: 4 Dec 2008, 10:59 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ups. am uitat de dacia.. in fine.. you get my point...
mi-ar placea un forum cu dungile roze ![]() dungile galbene se pot modifica prin schimbarea fisierului tile_cat.gif ![]() This post has been edited by DrK: 4 Dec 2008, 12:49 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ok o sa ma ocup mai pe seara. Trebuie sa ma gandesc la ceva minimalist
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropos de infatisare. Ati modificat modul in care se deschid pozele (mult mai misto acum), sau s-a machit calculatorul? Sau io?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am facut azi doua logo-uri pentru forumuri si o modificare la modul de deschidere a pozelor, pe care ai remarcat-o corect
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si chiar ma gandeam ce setari am mai activat de mi deschide pozele asa...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
propun si o dimensiune corespunzatoare la poze cat fereastra la browser, ca sa evitam sa mutam de bara de scrool in cazul in care poza este prea mare
L.E. La firefox nu imi apare noua infatisare, imi apare decat la IE This post has been edited by CriSTI68: 7 Dec 2008, 20:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
la mine nu merge
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Incearca un update ceva.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:49 |