Infatisare noua de Craciun, -
![]() ![]() ![]() |
Infatisare noua de Craciun, -
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Acum poate sa ninga. Reno are caciulita.
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 7 Dec 2008, 20:27) propun si o dimensiune corespunzatoare la poze cat fereastra la browser, ca sa evitam sa mutam de bara de scrool in cazul in care poza este prea mare Mai, io-s afon in ale computatorului. Da propunerea ta tot nu-i buna. S-ar micsora poza. Asa cum e acum, impungi cu mausu-n poza, tii bine, si dai cu ea de toti peretii. Adica, daca ai pus mausu' pe ea si-o tii bine, slabe sanse sa mai scape. O dai de tavan, de podea, de pereti, de ce vrei tu... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() aceeasi probleme am si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sterge cookie-urile de la firefox si iti merge (asta iti curata si parolele salvate in firefox)
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu tine de cookie ci de cache.
pozele se pot redimensiona, dar se vad ca dracu daca sunt rezolutie mai mare. ca atunci cand facea bowser-ul resize si trebuia sa dai click sa o mareasca la dimensiunea default. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
"Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later." Cum e cu asta daca totusi functioneaza? Am postat aici ca a disparut caciulita. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cand ti-a dat eroarea asta?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pentru reno.ro am văzut.
Da' pentru daciaclub.ro? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AlexV |
![]()
|
da refresh ca e si pentru daciaclub.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca mergea o caciula mai mare pe sigla aia (deja invechita
![]() 9 Dec 2008, 11:32: Adica ceva de genu' asta: 20apeu1.gif This post has been edited by vis-a-vis: 9 Dec 2008, 11:32 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Naaais.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sub sigla aia mai lipseste oferta lunii de la Dacia.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un somer.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Din cei cu contract de munca determinat la Dacia?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlexV |
![]()
|
ce legatura are discutia asta cu sigla si infatisarea de craciun? nu mai bine daca va pricepeti faceti ceva, daca nu, ramane asa. vis-a-vis a facut ceva ok. din pacate sigla daciaclub, veche cum e
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 9 Dec 2008, 14:48) Ce? O craciunita? O caciulita. Craciunita ti-o gasesti singur. ![]() Arata mai 'nice' forumul acum, in ton cu sarbatorile. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vreau si eu imaginea originala de la reno.ro ca nu am fost indeajuns de inspirat sa o salvez inainte sa se modifice. O sa incerc si eu o caciula
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 9 Dec 2008, 10:45) Eu zic ca mergea o caciula mai mare pe sigla aia (deja invechita ![]() <span class='edit'>9 Dec 2008, 11:32:</span> Adica ceva de genu' asta: 20apeu1.gif votez si eu sigla asta ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 12:15 |