Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Man, asa e stilul. E un homage la Autavia, deci designul nu e conceput de ei.
O copie ieftina cum ar zice unii... Autavia_and_Vratislavia_zpsg6k1od0l.jpg 28 Jan 2016, 21:29: Inca o poza cu originalu' s-l1600.jpg This post has been edited by kum: 28 Jan 2016, 20:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cu bratara parca arata mai normal: http://uhrforum.de/tag-heuer-autavia-refer...-2111-a-t129580
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E adevarat, dar vreau sa ramana totusi pe curea din piele. E parte din aerul vintage al ceasului.
Am de unde alege. Sau aici... Da' sa vad ceasu pe viu, ca sa imi dau seama ce ar veni mai bine la el. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(mars @ 27 Jan 2016, 20:09) Ia cu ceva care unge, ca sa nu te ineci de la preturi (numerele alea sunt CHF) ... image_20160126_182852.jpg ( Size: 526.19k ) Number of downloads: 557 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(mars @ 28 Jan 2016, 19:59) Vezi sa ii cumperi si accesoriul de baza ca altfel e incomplet. Una peste alta, imi place cum arata ceasul. Parca cu o curea de piele arata mai elegant, cu bratara e mai sport-casual. Attached thumbnail(s) C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved_Images_Tag_Heuer_Autavia_016.jpg ( Size: 115.93k ) Number of downloads: 550 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Citind ultimele pagini regret tot mai mult ca am aruncat ceasul ala de la gazeta...
![]() |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(mars @ 29 Jan 2016, 07:17) Vai, ce revelatie ai avut si tu! Ales's ieftine. Si urate, pe deasupra. Vorba lu' kum, Rolex nu mai e ce a fost. Acu' se poarta Pateku', nu ala din ficat, ficaaat, ficaaaaat ![]() Tu ai impresia ca ma ud de la ceasuri mecanice? Sunt un tocilar sărăntoc.... eu folosesc android wear. Tag heuer connect da, m-ar umezi un pic. |
--------------------
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ala este pentru snobi .... doar ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, ala m-o umezit si pe mine, da' prea banal arata... si Tag zice ca te tine bateria o zi...
Ah, si cureaua aia strica tot dichisu'... This post has been edited by R19/16v: 29 Jan 2016, 13:37 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
kum |
![]()
|
Ii zice Tag Heuer Connected, da' na...
This post has been edited by kum: 29 Jan 2016, 14:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Foarte foarte important acest aspect! Foarte!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
mars |
![]()
|
Gata, eu nu mai trollez pe aici, că unii chiar încep să creadă că mă duc să mă afișez la mall și am cheie de fauve la 'șto.
Ceasul îl port numai la firmă (mai puțin vinerea, că e "casual" și ceasul ăsta nu dă bine la blugi) sau alte situații în care port costum (nunți, altele asemenea). L-am luat doar ca pe un accesoriu, că nu duc lipsă de surse de oră exactă. Și l-am vrut elvețian, că așa mi-a dictat suflețelul, cam cum vor femeile inel de logodnă cu diamant, fie el cît de mic, dar veritabil (e adevărat că pe unele nu le interesează aspectul ăsta și se mulțumesc sau chiar preferă un alt soi de ciob, numai să fie mare, dar nu de alea vorbesc). Așa și eu, am considerat că, dacă ceasul e singura bijuterie permisă, pe lângă doamna și verigheta aferentă, ar fi mai bine să fie un elvețian automatic și neapărat cu cifre romane. Și l-am ales dintre cele mai ieftine, că nu văd de ce aș îngropa prea mulți bani în el, nefiind nici pasionat, nici colecționar. Acum, dacă asta mă face snob în mintea unora, nu pot decât să mă bucur pentru ei, că a lor este împărăția cerurilor. Attached thumbnail(s) Ceas.jpg ( Size: 334.99k ) Number of downloads: 386 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
misto camasa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
kum |
![]()
|
Ma mars-ule, nu esti snob pentru ca iti place un anumit ceas, de ce-o sucesti ca la Braila? Esti snob pentru ca afirmi sus si tare (chiar cu nshpe argumente in fata) ca numai elvetienele sunt ceasuri si toate celelalte sunt imitatii ieftine. E o mica diferenta, nu crezi? Tie-ti plac elvetienele, lu' Liviu ii plac alea destepte. E vreunu' snob sau prost din cauza asta? Eu nu cred.
Cum ai spune unuia care ar afirma ca numai masinile britanice (Rolls, Jag si celelalte) sunt masini, iar restu' niste copii ieftine? Da' cinstit... Nu are nimeni nimic cu gusturile tale. Pe cuvant! Si mie imi place ciasu' tau. Dar imi mai plac si altele. Cand trolezi pe-aici aberatii, cum te astepti sa ti se raspunda? Si se mai gasesc unii sa puna botu'... Stiu io unu' care habar n-are sa deosebeasca o replica grosolana de-un original sau habar n-are ce-i ala ceas mecanic/automatic, cum functioneaza, in ce limite... da'-si da cu parerea de parca ar fi nascut intr-o familie din Elvetia cu traditie in ciasuri. Da' el saracu' e varza. Ce-ar fi sa-i vand un ceas? ![]() L.E. tu cu gurita ta ai afirmat ca tu ti-ai luat un accesoriu, o bijuterie => ceva cu care sa fii vazut. Ceasurile sunt mai mult decat atat, muuult mai mult. ![]() This post has been edited by kum: 29 Jan 2016, 18:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Mesajul nu-ti era adresat tie, de buna seama. In mare parte ai dreptate, mai putin cu treaba ca l-am luat sa fiu vazut cu el. Asta se cam contrazice cu faptul ca nu prea il port, nu? Ca, la birou, colegii n-au timp de prostii, iar clientii au altele, din alta gama, la care visez eu
![]() @semit: e perioada de reduceri la Peek&Cloppenburg. De toate, pentru toti. Cu putin noroc, iei costum Pierre Cardin sau Daniel Hechter la 600 de lei. Eu n-am noroc... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Ma, io am fost cel care v-a numit snobi. Deci era firesc sa ma simt vizat...
Partea cu sa fii vazut cu el este strict interpretarea mea personala. Asa cred eu. Pentru ca nu am vazut pana acum femeie sa poarte bijuuri prin casa, sau barbati imbracati la costum si dupa program. Daca gresesc, mi-o asum. In rest, noi sa fim sanatosi! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 29 Jan 2016, 16:54) Gata, eu nu mai trollez pe aici, că unii chiar încep să creadă că mă duc să mă afișez la mall și am cheie de fauve la 'șto. Ceasul îl port numai la firmă (mai puțin vinerea, că e "casual" și ceasul ăsta nu dă bine la blugi) sau alte situații în care port costum (nunți, altele asemenea). Un ceas clasic! Totusi consider ca o curea de piele ii confera o eleganta discreta fata de bratara aia metalica. P.S.: renunta la cheia de fauve daca tot este la 'sto... mai bine treci la o alta cheie din alta clasa. ![]() P.P.S.: just kidding! |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Bai ceasurile adevarate se cumpara din Place Vendôme. Parca -mi imaginez un Vanghelie cumparând ceas pt Geoana.
This post has been edited by Diac: 30 Jan 2016, 00:34 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
asta ar trebui deja sa se cheme coltul laudarosului
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Jenkins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 November 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
kum |
![]()
|
mdea...
IMG_0735.JPG ( Size: 2.01mb ) Number of downloads: 208 IMG_0740.JPG ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce dracu l-ai strans in halul ala? Sau daca e mulata cureaua ai impresia ca e incheietura mai mare?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa se "lase" cureala de chiele.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
e mai pufos omu'... ce vreti?
![]() frumos ceas ![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu stiu cat o fo ceasu' ala, da' cureaua e groaznica...
|
--------------------
DS
5H
|
kum |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 2 Feb 2016, 17:22) Ceasurile le port doar stranse pe mana... Nu imi place senzatia aia cand stau lejer. Am rupt de vreo 2 ori curele sau chiar carcase (erau Casio, plastice) din cauza ca stateau ceasurile lejer si alunecau pana la zona aia care flexeaza, si de-atunci am ramas cu piticu' asta. @R19/16v, stiu ma. Am in plan schimbarea, dar am asteptat sa vina, sa vad culoarea cum e in realitate, ca sa ma orientez. O sa-mi iau una pe maro. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:56 |