Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca ciasu' tau este fake! altfel n ai fi renuntat...
![]() @kum: tu n ai observant ca aia au pus in colectiile lor, stifturile alea langa ceasurile elvetiene?... bleah! |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
T-Touchul n-au reusit sa-l fakeuiasca... inca...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nici eco-drive-ul n-au reusit sa-l fakeuiasca.
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ca kum ai tu intotdeauna dreptate ... ca un om mare ...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
In alta ordine de idei... de cand i-am dat G-Shock-u' lu' junior, am luat Alpinistu' la purtat.
De regula imi reglez ciasu' dupa http://time.is/. L-am reglat atunci (acum 3 zile) si atat. Purtat non-stop. 2 secunde la 3 zile eu zic ca nu e rau deloc pentru un stift japonez automatic... 20160128_142408.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 338 Sunt intrat pe site de pe laptopu' de la scarbich, prin VPN... conexiunea e prin UK, de acolo diferenta de ora. This post has been edited by kum: 28 Jan 2016, 14:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta ar trebui sa fie o performanta notabila sa ce? Ca nu vad care este marele wow ...
Bine ca nu pui poze de pe buda ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mie mi se pare snobism sa colectionezi ceasuri. Poate pendule, d'alea cu cuc, ceasuri de biblioteca sau ceasuri vechi. Dar d'astea de duzina... n-are niciun farmec sa faci un ghiveci cu Garmin, Casio, Tissot sau mai stiu eu ce, si sa ai pretentia ca aia e colectie.
Hai sa facem colectii de pantofi sport, de scaune de birou, de telefoane mobile, tot un drac. Parerea mea. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
De ce ai compara un telefon cu un ceas? Adica, inteleg, si telefonul arata ora, dar comparatia ar trebui sa se opreasca aici. Care este valoarea unui telefon dupa 2 ani de la aparitie si care este valoarea unui ceas tot dupa 2 ani de la aparitie. Exemplele alese nu sunt cele mai fericite. Inca o chestiune, pentru ca mi-ati starnit curiozitatea: de cand si cum ati ajuns la concluzia ca ceasurile elvetiene sunt catalogate ca opere de arta veritabila in schimb, restul, adica gloata, reprezinta doar copii ieftine? |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 28 Jan 2016, 15:33) Ma nene, io inteleg ca nu te pricepi deloc, da' macar incearca si tu sa lasi o alta impresie. Uite, roaga-l pe colegu' mars sa-ti explice care e precizia ceasurilor mecanice, ce inseamna standardul COSC in termeni de abatere zilnica si alte chestii din astea... Pana atunci ia un creion si o hartie si noteaza-ti o idee principala: QUOTE For a watch movement larger than 20 mm in diameter, the average daily rate must fall between minus-four and plus-six seconds/day in order for the movement to be certified. Al meu nu e certificat COSC si sunt sigur ca nu ar trece testele alea. Dar -2s dupa 3 zile de purtat non-stop e totusi notabil. QUOTE(cj98czh @ 28 Jan 2016, 15:33) Asta e o replica de golan care si-a pierdut argumentele... Daca tu vezi altceva in poza aia in afara de un ceas si o parte dintr-un monitor... Bine, e retoric ce-am zis. Parerea mea despre tine e deja formata. De mult... This post has been edited by kum: 28 Jan 2016, 15:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cj98czh |
![]()
|
Stiu ca tie iti place sa te dai balena in borcan ... dar nu presupune ca altii nu stiu ... ca poate presupui gresit ..
Repet este un mare wow ca ceasul tau se incadreaza in niste limite normale, adica functioneaza ok? Sorry, dar de desenat nu stiu... poate asa pricepi si tu acum intrebarea mea si nu mai faci pe cocosul cand nu este cazul .. Stiu ca orice discutie cu tine o duci in penibil dar mai fac o incercare .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 28 Jan 2016, 15:04) Inca o chestiune, pentru ca mi-ati starnit curiozitatea: de cand si cum ati ajuns la concluzia ca ceasurile elvetiene sunt catalogate ca opere de arta veritabila in schimb, restul, adica gloata, reprezinta doar copii ieftine? Hai bah @Avani si cu tine acum!... n ai inteles ca avem si snobi pe aici? |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
kum |
![]()
|
Ba nene, tu ai idee cat costa un ceas certificat COSC? Ai idee de ce dai banii aia? Te faci sau chiar esti?
Cand aia zic: -4s/+6s pe zi e OK, e certificat (adica iti iau o poala de bani in plus) si te miri ca ce mare scofala inseamna -2 s/3 zile... eu cred ca nu te prefaci deloc. Limitele normale la un ceas mecanic necertificat ar trebui sa fi mai largi decat la unu' certificat (cele de mai sus). Macar asta pricepi? Si daca sunt mai mici, inseamna ca e notabil. E ca si cum un logan te-ar face pe tine la semafor, pricepi acum? This post has been edited by kum: 28 Jan 2016, 15:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cj98czh |
![]()
|
Tu poti sa crezi ce vrei
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
Cinstit vorbind, de ce mai ai nevoie de ceas de mana in ziua de azi cand ai telefon mobil cu care poti verifica cand vrei tu ora direct de la NIST.
Il pot intelege ca accesoriu, dar ca orice accesoriu care se respecta e al dracului de scump si nu si-l permite oricine. Sa umbli barbat in toata firea cu de-aldi casio, tissot, swatch, fossil e de toata jena. Nu-ti permiti un ceas, nu-i nicio nenorocire (nici eu nu-mi permit si sunt bine mersi), dar de ce sa porti stifturi de cateva sute de lei / euro, asta e dincolo de puterea mea de comprehensiune. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
kum |
![]()
|
Logic, concis si argumentat, ca de obicei.
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Un ceas de doi lei sau doua mii de euro la aparitie, face un sfert fin bani la doi ani dupa. Valabil si pentru Seiko, si pentru Omega. Poate editiile limitate sa fie mai cu noroc.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 28 Jan 2016, 15:27) Cinstit vorbind, de ce mai ai nevoie de ceas de mana in ziua de azi cand ai telefon mobil cu care poti verifica cand vrei tu ora direct de la NIST. Il pot intelege ca accesoriu, dar ca orice accesoriu care se respecta e al dracului de scump si nu si-l permite oricine. Sa umbli barbat in toata firea cu de-aldi casio, tissot, swatch, fossil e de toata jena. Nu-ti permiti un ceas, nu-i nicio nenorocire (nici eu nu-mi permit si sunt bine mersi), dar de ce sa porti stifturi de cateva sute de lei / euro, asta e dincolo de puterea mea de comprehensiune. in aceiasi logica ar trebui sa umblam in curo gol ca na cine are bani de 4-5 perechi le levi si maieu hugo sau chiloti cr7 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
haina iti trebuie da bijuterie, cias nu prea.
in alta ordine de idei, cine aduce Atlantic in romania, in afara de BBcolection? vreau un anumit model cu un anumit mecanism si la astia nu se egzista. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Citesc si ma minunez.....
Eu de exemplu am nevoie de ceas, nu bijuterie, ci ceas, d'ala care-mi arata ora. Mi-e incomod sa scot telefonul di buzunar ori de cate ori vreau sa stiu cat e ceasul. Sau daca-l am pe birou, sa-l aprind numai ca sa vad ora, atata timp cat pot sa-mi arunc o privire rapida la incheietura. Dar intreb si eu, daca alea de cateva sute de lei/euro sunt stifturi, de la cat incepe pretul ca sa nu fie stift? Asa de curiozitate. Ca al meu Festina de ~ 200 euro arata ora, arata decent (nu e vreun OZN de ceas) si cere baterie noua odata la 5 ani. Cam ce ar trebui sa faca mai mult? This post has been edited by vallixx: 28 Jan 2016, 15:45 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mars |
![]()
|
Sa fie COSC. Si sa scrie Vacheron pe el, nu Festina.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
solidconvert |
![]()
|
Hai ca s a mucificat saracu' topic...
|
--------------------
.
.
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
un ceas este si accesoriu ...dar utilitatea lui fie chiar si festina casio sau Vacheron, oris etc este sa arate ora.
acum daca ai symbol si Vacheron la mana e ceva dubios (asta daca nu-lai mostenit sau primit ca mita) parca cu symbolu merge mai bine festina sau casio etc ![]() mucificat e de mult...dar are sanse sa revina cu ajutorul unui moderator ![]() This post has been edited by wolfin: 28 Jan 2016, 16:04 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(mars @ 28 Jan 2016, 16:34) Un ceas de doi lei sau doua mii de euro la aparitie, face un sfert fin bani la doi ani dupa. Valabil si pentru Seiko, si pentru Omega. Poate editiile limitate sa fie mai cu noroc. Ce inseamna la tine editie limitata? Io de exemplu caut un rahat de Seiko care s-a produs in 2007. S-a lansat la circa 500$. Acum nu se mai gaseste... e unu' singur pe ebay si vrea pe el 700$. Si sunt sigur ca o sa-l vanda. Cu Omega insa ai dreptate... |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am o cunostinta care a primit un Breitling si il poarta cu placere cu anumite ocazii. Conduce un Civic 5d, care probabil a costat mai putin de jumatate din pretul ceasului.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Io nu inteleg de ce haia care nu apreciati sau nu intelegeti de ce cand vrei un ceas trebuie sa platesti nijte lei pe el mai bagati batul prin gard pe aici. Va ruade?
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
kum |
![]()
|
Ha sa revenim on-topic zic...
Pana vine Seiko ala de l-am comandat (asta e la massdop: nu platesti taxe vamale &shit, da' astepti o luna), e pe teava ceva misto: un mecaquartz. S-a facut numai in 100 de exemplare (versiunile care se fac acum sunt pe quartz simplu) si se gasesc foarte greu. E ala verde KKSWdY.jpg Sper ca saptamana viitoare sa pun poze cu el la incheietura. ![]() Specs: HERITAGE CHRONO series 2 Movement: Mecha-Quartz Caliber: Seiko/Time Module VK64 Case material: Stainless Steel Case size without crown: 42mm (Lug to lug 46mm) Glass type: Sapphire with AR underside Strap/Bracelet: Leather rally strap Waterproof: 10ATM Dial Indices: Applied polished SS P.S. Marsule, am dat pe el exact cat a costat nou. Dupa cateva luni bune... O sa te anunt cu cat se mai vinde peste 2 ani. ![]() This post has been edited by kum: 28 Jan 2016, 19:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ma, sincer mie nu imi place. Pe langa alegerea nefericita a culorilor si sa zicem ca m-as impaca asa, cureaua aia e din alt film si peste asta nu stiu daca as trece.
Eu am si incheietura finuta, nu imi vin deloc ceasurile mari. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
Cureaua e cea mai mica problema. Si la Alpinist a zburat din prima secunda.
Uite cum arata pe alta curea: 1450466101_312825.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 04:57 |