Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
E frumoase amandoua, ca e pentru fete
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Adevaru e ca arata belea, sunt croite pentru ele.
Da vreau sa spun ca fossilu asta m-a dat gata, mai frumos in realitate decat in prezentari. Adica, mi-am rasfatat nevasta mereu cu ceasuri frumusele, dar asta e de departe za shit. |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
marsu` - uite, madam P are un seiko (cu baterie din pacate, asa a vrut ea), dar sa sti ca poarta cu placere si din alea de la ives rocher, gratis daca cumperi nu stiu ce sampon (gen ciasuri de la pufuleti).
Adica, mno - are si cias bun, dar ii plac si alea - nautica, dizel, ives rocher, adidas, maical cors si "traznai" - pe care eu nu le-as baga in seama. Nu sunt nici eu un "cunoscator", ea nici atat, dar pur si simplu acceptam si "standardele" altora. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Doamna are un Swatch, luat de mine acum vreo sase ani, tot quartz (ETA), am schimbat bateria dupa patru ani. E gen bratara, asa i-a placut ei, altul nu vrea.
Nu exista standarde, mai ales ale altora ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 20 Dec 2015, 21:10) Sincer nu mi se pare asa stralucit. Prea multe strasuri pentru gusturile mele. Urmatoarea madam MuciX se tot uita dupa un Skagen. Eu am unul care mi-a placut foarte mult. Ma rog, pe aici pe la noi nu prea l-am gasit (nici nu am cautat intens) cand am fost la nemti am zis ca-l "luam" si cand ne-am hotarat noi nu l-am mai gasit nici acolo. O fi un semn. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Iu nou zat zis mins uar
![]() Citez dintr-un clasic: daca iti place lauzi, daca nu taci. ![]() |
--------------------
MK2
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma tot la ceasuri la kg s a ajuns... doar ca astea sunt ''de firma''...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Absolut. Sunt profan in domeniu, e justificată goana mea dupa forma. Oricum, quartz-utile sunt precise prin definitie, variază doar fiabilitatea, design-ul si marca.
Am un eco drive, dar a avut o viata grea si are nevoie de ceva atentie. Am si cateva automatice, ieftine dar consacrate (Citizen, Orient si Seiko). This post has been edited by MuciX: 21 Dec 2015, 09:12 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E alt concept, dar tot ceasuri sunt, pana la urma...
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 21 Dec 2015, 10:25) Hmmm... Parcă lipsește ceva. Cred că are niște pixeli arși în partea de jos. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact acolo pui deshtu ca sa te bage in meniu
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, și cred că e și ceva senzor de lumină. Știu, dar cumva felul în care arată atrage miștourile. Nu mă pot abține.
![]() ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"Flat tire" design cum s-ar zice. Asta e motivul pentru care nu mi-am luat moto 360 ...
Acum ma uit la un Huawei Watch ... dar mai construiesc buget (sau astept sa se mai ieftineasca un pic) ![]() |
--------------------
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Din cate vad la voi p-aici, tot mudmanu meu rulz.
![]() |
--------------------
MK2
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jenkins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 November 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi plac smartwatch urile...
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
PhilipMorris |
![]()
|
The only asset I like to be smart is another human being. My tv set, phone and watch should stay dumb and stick to what I tell them to do.
![]() This post has been edited by PhilipMorris: 22 Dec 2015, 12:22 |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
Așa zic și eu. Totuși, pot să fac anumite concesii. De exemplu, mult timp am evitat smartfoanele, în ideea că telefonul trebuie să fie telefon, dar pînă la urmă mi-am dat seama că chiar dacă îl folosesc strict ca telefon, smartfonul tot are unele avantaje:
- pot să scriu SMS-uri mai rapid și mai ușor decît pe tastatura unui dumbphone - am aceeași listă de contacte peste tot, și pe telefon, și pe ambele calculatoare. Editez într-un loc și se actualizează instantaneu în toate. - pot să-l automatizez (comută pe profilul de ședință noaptea, pe cel normal dimineața, trimite automat un SMS cînd se întîmplă un eveniment, schimbă soneria cînd mă conectez prin bluetooth în mașină, etc.) - blacklist la mesaje și apeluri etc. Îl folosesc tot ca telefon, dar ca pe unul mult mai eficient și mai confortabil. Cam la fel e și cu ceasurile deștepte. Dacă mi-aș lua unul, n-aș face-o ca să vorbesc la el, în stil James Bond, sau ca să ascult muzică la el, sau mai știu eu ce prostii din astea. L-aș folosi ca pe un ceas normal, cu avantajul că mi-ar vibra pe mînă la primirea unul apel (ceea ce m-ar ajuta, pentru că în locuri zgomotoase nu aud telefonul nici dacă e dat la maxim). This post has been edited by VladSoare: 22 Dec 2015, 11:51 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Liviu |
![]()
|
Moșnegi-lor....
|
--------------------
.
.
|
|
solidconvert |
![]()
|
Prezentam rezistenta la schimbare.
![]() |
--------------------
.
.
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Io mai ma chinuiam sa fac un mesaj special pentru cine trimiteam, pana am descoperit ca nimeni nu le citea. Acuma nu mai trimit deloc, si vreau sa spun ca nu imi bate nimeni obrazul.
|
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(mars @ 23 Dec 2015, 05:02) Ha? Adica alea cu "Fie ca lumina sarbatorilor..." imi vin automat cand e Craciunu'? Eu speram sa mi le trimita manual lumea, macar cu niste timp pierdut sa plateasca marsavia. Nu, nu din alea. ![]() Cînd îl scot din modul avion, trimite automat un SMS la soție și-i spune că am ajuns. Pentru că eu de obicei mă iau cu altele, cozi la pașapoarte, bagaje, etc. și uit să-l mai trimit. Sau mai am la munte unul care stă permanent în priză și-mi trimite un SMS de cîte ori cade sau revine curentul. Era doar un exemplu. Ideea este că poți să automatizezi cam orice, pe principiul "if condiție then acțiune". Sigur, cu condiția să fie smartfon, nu aifon. ![]() This post has been edited by VladSoare: 23 Dec 2015, 08:50 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:06 |