2008 Lada Priora
![]() ![]() ![]() |
2008 Lada Priora
minny |
![]()
|
||
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu are bord asemanator cu astra.. cred ca e mai degraba un bord de vectra 2003 cu clima dubla... parca am vazut si pe la citroen asa ceva..
![]() This post has been edited by RaduNG: 26 Feb 2009, 11:21 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
a fost prezentata oficial, varianta break a modelului priora. Se pare ca va avea o singura motorizare, un 1.6 de 98 cp
QUOTE Lada ha presentado oficialmente el nuevo Lada Priora con carrocería familiar, que dependiendo del mercado recibirá diferentes denominaciones. A España llegará con el apellido SW y tiene previsto su lanzamiento en el último trimestre del año. Exteriormente cambia todo a partir del pilar B. El diseño no busca la elegancia ni la estética, sino mejorar la capacidad de carga, de ahí que sea tan cuadrado. La longitud total del Priora SW es de 4,33 metros, la capacidad del maletero oscila entre los 444 y los 1.380 litros, dependiendo de las plazas posteriores (sin abatir o abatidas). De momento el único motor es de gasolina, con 1,6 litros y 98 CV de potencia http://es.autoblog.com/photos/lada-priora-sw/2071896/ Attached thumbnail(s) viewimg2.jpg ( Size: 48.99k ) Number of downloads: 821 viewimg4.jpg ( Size: 88.58k ) Number of downloads: 885 viewimg8.jpg ( Size: 54.06k ) Number of downloads: 908 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Are forma de lada, drept sa spun!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
sunt curios ce vor scoate rusii cu sasiul de logan. si cum fac ei versiunea noastra de logan, ca pana la urma i-au lasat francezii (pentru niste procente la LADA)
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- vn-01-fgd
1976/berlina
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
lada kalina sport, de 100 cp
![]() ![]() QUOTE Hasta ahora el Lada Kalina Sport se comercializaba en Rusia con un motor 1.4i 16v de 95 CV. A partir de ya subirá la cilindrada hasta los 1,6 litros, incrementando también la potencia y por tanto las prestaciones. El nuevo motor 1.6i 16v desarrolla un par máximo de 145 Nm y una potencia de 100 CV. Asociado a un cambio manual de cinco velocidades tirando a cortas, alcanza una velocidad máxima de 170 km/h, algo justa pero sin embargo, las aceleraciones son brillantes, bajando de los 10 segundos en el 0 a 100 km/h. Estéticamente no cambia en relación al Sport 1.4i, contando con paragolpes, molduras, alerón posterior y faldones laterales exclusivos. Las llantas de aleación y la salida de escape cromada redondean un conjunto muy vistoso para lo habitual. kali6.jpg kali4.jpg kali3.jpg kali2.jpg kali1.jpg kali7.jpg kali9.jpg kali8.jpg http://es.autoblog.com/2009/08/22/el-lada-...or-de-gasolina/ |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
pare destul de bine realizata, vad ca are si dotari (scaune incalzite...)
oare de ce nu se vad in Europa ? se vinde gelly...si astea nu ? par mai bune ca alea... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
da' bineinteles ca se vand in Romanica...
da un search pe google... |
--------------------
uuu
uuu
- ...
uuu Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 24 Aug 2009, 21:24) pare destul de bine realizata, vad ca are si dotari (scaune incalzite...) oare de ce nu se vad in Europa ? se vinde gelly...si astea nu ? par mai bune ca alea... Te-ai urcat intr-o Lada? Eu i-am dus Vectra-ul unui coleg la un service Lada (acolo l-a prostit asiguratoru sa se duca ![]() ![]() ![]() De plastic nu mai zic. Nu putem vorbi nici macar de 50% fite si pretentii care le avem de la plasticele Loganului. De imbinari chiar nu mai zic. Mansonu de schimbator se misca o data cu schimbatorul. Avea joc in tunelul ala central...daca ii pot zice asa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pedale metalice la ambreiaj si acceleratie??????????? In 2009????????
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sunt de "tuning"
![]() Oricum, de remarcat ca nu mai seamana cu Corsa generatia precedenta ©, ci cu generatia precedenta de Polo... ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Aug 2009, 08:54 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
IRONICK |
![]()
|
Eu vb. de bratul pedalei, ca sa nu se inteleaga gresit.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Comutatorul de lumini stil VAG
![]() Pedale de IMS cu "tiuning" ![]() Aeratoare "mixte", adica si semirotunde si patrate Concluzia: design "ciorba" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Voi nu intelegeti ce zice Ironick? Bratul ala metalic al pedalei iti rupe picioarele in cazul unui accident...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.066 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 25 Aug 2009, 16:45) Voi nu intelegeti ce zice Ironick? Bratul ala metalic al pedalei iti rupe picioarele in cazul unui accident... Pai... dar nu e asa la toate masinile? Eu n-am condus la viata mea decat Matiz si cateva dacii berline... Loganul cum are bratul pedalei? Din plastic? Nici la Matiz n-am stat sa vad din ce sunt facute pedalele, cu toate ca am facut scoala si am dat examenul pe el... Oricum, sunt facute sa tina la Lada... ![]() ![]() On topic: lada aia Kalina Sport de 100 de cai, chiar imi place, mi-as lua asa ceva, de as avea bani. E hatchback, si daca poti rabata sau scoate bancheta spate, e parfum, daca iti iei un televizor sau trebuie sa cari o cutie mare "cub". Si arata si bine, mai putin bordul care e cam prea rotunjit pentru gusturile mele, insa e ok. Ca sa revin la ce-a spus @driverx: intr-adevar comenzile de semnalizare, faza lunga-scurta, stergatoare etc - betele alea care ies din spatele volanului (ce exprimare ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 29 Aug 2009, 12:03 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Daca taceai...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Trebuie sa aiba si LADA cumparatorii ei...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@Filip. Deci sa inteleg ca tu esti pe alta planeta nu doar in ceea ce priveste femeile....
30 Aug 2009, 14:01: QUOTE(Amedeus @ 30 Aug 2009, 12:28) Da. Profilul cumparatorului LADA. Mare iubitor de femeie nemachiata, fara fit(z)e, dar proprietara de pamant . This post has been edited by driverx: 30 Aug 2009, 13:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Logan pedala de frana e din metal.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar pedala de frana..
Sa ne intelegem, din motive de securitate, la multe masini din ziua de azi pedalele de acceleratie si ambreiaj sunt facute din plastic, si nu din metal, pentru a se putea rupe usor in caz de impact, sa nu-ti sfarme picioarele. Pedala de frana ramane de metal pentru a putea fi apasata cu incredere in caz de forta majora si oricum sa afla pe centru, departe de picioarele soferului Cum zice @filip, la Lada sunt "facute sa tina", adica sa-ti rupa picioarele si sa le toace ca pe carnea de mici... Cum spunea cineva mai sus, unii daca ar tace... Despre Kalina Sport, trebuie sa recunoastem ca arata binisor fata de altele, cel putin dpdv al design-ului. Totusi, la interior, singurul element sport sunt pedalele. Volanul n-are nici o treaba acolo, e mare cat toate zilele. Masina are scaune incalzite dar lipseste sistemul audio cu desavarsire. This post has been edited by Dsign: 30 Aug 2009, 13:36 |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 30 Aug 2009, 12:59) @Filip. Deci sa inteleg ca tu esti pe alta planeta nu doar in ceea ce priveste femeile.... <span class='edit'>30 Aug 2009, 14:01:</span> Da. Profilul cumparatorului LADA. Mare iubitor de femeie nemachiata, fara fit(z)e, dar proprietara de pamant . Mie imi place cum arata masina, observ din poze ca are discuri de frana pe spate, si arata super-ok. Nu am condus asa ceva, ca sa-mi exprim o parere avizata, dar oricum cred ca este peste dacia mea berlina. Arata chiar bine, laterala aduce cu vechea generatie de Seat Ibiza. Totusi, in realitate, m-as limita la un Logan, fiindca e masina autohtona, probabil mai fiabila, si se gasesc piese usor (varianta MCV, pentru ca este spatioasa). N-am decat 18 ani, si o situatie materiala modesta, nu am avut ocazia sa conduc masini straine, asa ca nu pot avea o parere avizata, nu stiu ce inseamna aia rafinament si calitate in domeniul automobilistic, asa ca si gusturile mele sunt pe masura. |
--------------------
Renault
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si nici discurile pe spate face o masina.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 30 Aug 2009, 23:01) N-am decat 18 ani, si o situatie materiala modesta, nu am avut ocazia sa conduc masini straine, asa ca nu pot avea o parere avizata, nu stiu ce inseamna aia rafinament si calitate in domeniul automobilistic, asa ca si gusturile mele sunt pe masura. ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, nici eu n-am condus multe "Lazi" modele noi pana acum, insa sunt sigur ca mai mult te-ar satisface un Logan...
Si daca spui ca ai situatie materiala modesta, Logan ar fi alegerea ideala dpdv al fiabilitatii si costurilor de intretinere mici. Asa ca Lada nu prea are ce cauta pe la noi. Pe Basarabia, cam pe unde am atelierul, sunt niste Lada noi, 0km, inmatriculate, nu se uita nici dracu' la ele. Nici macar la Niva. |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Filip |
![]()
|
Stiu ca nu sunt on-topic, aici se discuta despre modelele Lada, insa rusii au o industrie auto muult peste cea romaneasca, cu tot ajutorul de la renault. Ma refer nu neaparat la Lada, ci la GAZ sau ZIL (deja super-limuzina). Uitati cateva exemple:
Au avut prin anii `80 chiar si niste prototipuri, care aduceau cu pontiac-urile americane de la vremea aia: ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 799px_Volga_3111.jpg ( Size: 118.66k ) Number of downloads: 395 800px_GAZ_3102_mid_1990s.jpg ( Size: 60.38k ) Number of downloads: 394 800px_Volga_31105.jpg ( Size: 73.03k ) Number of downloads: 202 GAZ3111_6.jpg ( Size: 181.5k ) Number of downloads: 199 gaz3111volga.jpg ( Size: 110.66k ) Number of downloads: 211 AlgebraistovJuna19881m.jpg ( Size: 18.58k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Renault
|
|
driverx |
![]()
|
Filipele
Inainte sa te mai umezesti cu dume cu industria auto ruseasca, daca tu nu ai posibilitatea sa conduci masini normale si de asemenea macar o Lada, inceasca sa afli parerea altora despre CUM sunt si CE simti cand canduci o minunatie dinasta ruseasca. Da' sa nu te limitezi doar asa la o parere, ca respectivu' poate e anti-rusnac si o sa iti formezi o parere ... deformata. Rusnacii in materie auto, desi erau in razbel rece cu americanii, copiau masinile americane in prostie. Mai uita-te si tu la documentare si o sa vezi maretele productii ale industriei auto rusnace drept masini oficiale. La care daca nu ai ochi format cat de cat pentru auto, ai zice ca is masini americane. Ok, esti tanar, inca nu le stii pe toate, dar cred ca e cazul sa revii cu mentalitatea in secolul 21. This post has been edited by driverx: 31 Aug 2009, 19:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Pai au, da nu-i a lor, e tot ca a noastra, defapt a francezilor, americanilor, nemtilor si care mai au fabrici pe acolo
This post has been edited by paul_s: 31 Aug 2009, 19:01 |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 31 Aug 2009, 14:45) Filipele Rusnacii in materie auto, desi erau in razbel rece cu americanii, copiau masinile americane in prostie. Mai uita-te si tu la documentare si o sa vezi maretele productii ale industriei auto rusnace drept masini oficiale. La care daca nu ai ochi format cat de cat pentru auto, ai zice ca is masini americane. Sa nu uitam Challenger=Buran! Si Concorde=Tupolev! Evident, mult mai mari! ![]() Ca veni vorba! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si opel mai nou....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
QUOTE(Dsign @ 30 Aug 2009, 23:17) Mda, nici eu n-am condus multe "Lazi" modele noi pana acum, insa sunt sigur ca mai mult te-ar satisface un Logan... Si daca spui ca ai situatie materiala modesta, Logan ar fi alegerea ideala dpdv al fiabilitatii si costurilor de intretinere mici. Asa ca Lada nu prea are ce cauta pe la noi. Pe Basarabia, cam pe unde am atelierul, sunt niste Lada noi, 0km, inmatriculate, nu se uita nici dracu' la ele. Nici macar la Niva. multe 'Lazi' n-am condus nici eu, dar am facut cativa kilometrii cu o lada 1500 f veche si am ramas surprins de agilitatea masinii, de felul in care se prezenta caroseria si cum suna motorasul. Conduc zilnic Logan (30-50 km) desi nu este masina mea personala, iar daca va uitati sub linia punctata ve-ti vedea ca am avut masini si mai bune si mai rele, plus de asta am condus multe masini bune si sa stiti ca surprinzator, si pentru mine, Lada aceea de care spuneam inca poate face fata unor ''super masini'' pe care le avem noi si de care nu ne mai incapem in piele de mandrie si patriotism ieftin... asta nu inseamna ca masina de care am vorbit nu este un cazan ![]() |
--------------------
uuu
uuu
- ...
uuu Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:31 |