rabatere automata oglinzi, a facut cineva?
![]() ![]() ![]() |
rabatere automata oglinzi, a facut cineva?
the_dodita |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
- VN xxx DOD
|
|||
78_meg |
![]()
|
![]() -mp3 original,navigatie home made,incalzire in scaune Group: Members Posts: 250 Joined: 23 November 11 From: hunedoara ![]() |
Banuiesc ca acest modul merge si la cei cu pinul 10 nu?apropo nici un modul nou pentru rabatare oglinzi cu pinul 10?
|
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
2004 -Confort-Authentique-cva
- 78_meg Sofer tir international
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
Eu nu stiu daca merge, pentru ca nu am tipul acela de rabatare. Modulul este adaptat la schemele atasate in document, care sunt pentru masina mea, cu scaune si oglinzi electrice cu memorie... Daca vrei sa stii 100%, desfa butonul de reglare a oglinzilor si inchide circuitul intre contactele 5 si 6 sau 3 si 6 (cu un fir). Daca oglinda din dreapta se inclina in sus sau jos, atunci iti merge si modulul acesta.
Succes! |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
mai revin iar cu intrebarea cum pot verifica daca acest modelul cu inchiderea oglinzilor la a 2-a apasare ar functiona pe modelul meu de masina
Laguna 2 ,2002, 1.9dci 88kw, privilence am scaune incalzite, dar nu electrice. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
cstrifu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 September 12 ![]() |
Instalatia electrica este cu totul diferita la lagunele cu scaune electrice (nu incalzite) fata de cele cu scaune manuale asa ca modulul de rabatere a oglinzilor, fiind conceput pentru masinile cu multiplex unde actionarea rabaterii se face intr un fel iar cele simple in totul alt fel nu ,va functiona
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
dar in concluzie ce trebuie sau unde trebuie sa verific daca se potriveste.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
the_dodita |
![]()
|
Ti-am raspuns si eu in pagina trecuta, daca ai oglinzi si scaune electrice, cu memorie, se potriveste, daca nu, nu.
Ptr tine am propus in paginile anterioare o adaptare a acestui modul, asa cum o gandesc eu, fara sa o probez (nu ma ocup cu asa ceva), dar in acel caz nu mai poti rabata manual din buton, ptr ca trebuie sa tai nise fire. In concluzie, ca sa te citez, ce vrei sa verifici mai mult? |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
the_dodita |
![]()
|
In sfarsit am montat modulul care inclina oglinda din dreapta la mersul inapoi.
Atasez un filmulet (calitatea lasa de dorit, l-am filmat HD, dar forumul nu ma lasa sa atasez fisiere mai mari de 9 MB: ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
am facut si eu comanda la un modul pentru inchiderea oglinzilor din telecomanda, astazi a ajuns, dar din pacate nu am stiut ca la mine nu functioneaza ... povestesc colegii mai sus de ce nu functioneaza la mine, am vazut ca ei spun ca functioneaza la cei care au si scaunele electrice, daca vrea cineva sa ma ajute sa nu tin banii in el si el sa stea pe birou... il vand cu cat l-am luat, 47 de lei, pierd doar transportu ....este functional, l-am verificat prin alta metode cu lampa de control merge, doar ca la mine nu se pot face legaturile
Attached thumbnail(s) SDC15241.JPG ( Size: 4.78mb ) Number of downloads: 705 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
the_dodita |
![]()
|
Daca tot l-ai cumparat, de ce nu încerci schema mea de la postul #173? Eu am rabatare pe pinii 1 si 5, dar cred ca ar merge si la tine asa cum am descris acolo, desi eu nu am probat, ptr ca nu am unde. Nu stiu, insa, daca protectia motoraselor mai functioneaza in schema mea. Trebuie vazut direct pe masina, măsurată tensiunea pe motor dupa pliere. Nu e supercomplicat...
|
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
se gandeste taicameo la ceva sa mearga.. eu nu prea mai inteleg nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
the_dodita |
![]()
|
Pai nu mai trebuie alt releu, releul de pe modul are 2 contacte, normal inchis, care nu e cuplat la iesirea modulului (se vede pinul care nu e lipit pe cablaj) si pe care il folosești la tinerea oglinzilor depliate, si un contact normal deschis, care e pe iesirea modulului, si pe care il folosesti la pliere. Ca sa pliezi oglinzile si in mers, e de ajuns sa nu mai legi firul care e intrarea +12 V a modulului dupa contact, si poti plia oglinzile din butonul de blocare a usilor, de pe consola, apăsând pe încuiere de doua ori.
This post has been edited by the_dodita: 24 May 2014, 12:58 |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
the_dodita |
![]()
|
Revin cu noutăti, in legatura cu modulele pe care mi le-am montat. Amândouă functionează impecabil si acum.
In alta ordine de idei, astazi mi-am mai montat si un modul DRL ptr faza lunga (eu am xenon din fabrica) sau ptr faza scurta daca nu e xenon, modul care are si functii de Autoflash, Coming Home (Follow me home) si Leaving Home. O sa postez un topic separat mai pe seara, cu detalii si poze. Este cel mai complet modul de pe piata, dupa parerea mea. |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
rusli |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 15 December 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(the_dodita @ 20 Jul 2014, 15:49) astazi mi-am mai montat si un modul DRL Foarte tare! As fi si eu foarte interesat de montaj si rezultat. Sa ne scrii te rog si ce produs ai pus, si un pret aproximativ. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001, 1.6 16v
|
|
the_dodita |
![]()
|
L-am pus la "Bursa", ca sa nu fiu offtopic aici... Nici nu mai e deschis un alt topic despre montare DRL in forumul despre Laguna 2, asa ca am pus acolo.
Uita-te dupa topicurile mele ca sa-l găsesti. |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
|
|
Katoxy1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 November 12 From: PETROSANI ![]() |
Daca inchid de la butonul de reglaj oglinzi manual mi se pliaza doar pe dreapta. Ar trebui sa se plieze si stanga ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2002
- HD-10-GGE Laguna 2002, PRIVILEGE, 120 cp, 1.9 DCI.
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Normal ... ambele simultan !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
mir1970 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 March 14 From: Caracal-OLT ![]() |
avand in vedere culorile firelor din usa eu am functia de rabatare oglinzi din buton am incercat sa pun releu pe firele din usa si stupoare in toate aceste fire am asa:roz,maro,maro,verde,verde,galben,negru,maro,cream,ce-i interesant ca nu am acel fir de culoare violet sau mov cum o fi el?ma puteti ajuta
??? 14 Sep 2014, 10:53: din configuratia culorilor firelor din usa masinii mele reiese asa,culorile sunt urmatoarele:roz,maro,maro,rosu,verde,verde,galben,negru,maro,crem de ce nu exista si acel fir violet sau mov care apare pe imagine am tot ce trebuie ptr a monta releul insa mirare nu gases aceasta culoare mov-violet in usa masinii,ma puteti,ajuta??? This post has been edited by mir1970: 14 Sep 2014, 10:53 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
2002-Privillege
- P-0399 BP MIRCIULICA
|
|
mir1970 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 March 14 From: Caracal-OLT ![]() |
poate este o idee mai buna sa montez un releu alimentat de undeva care sa trimita comanda la oglinzi cand inchid sau deschid masina din telecomanda(cartela)stie cineva cat timp este curent pe fire la inchidere -deschidere masina|??
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
2002-Privillege
- P-0399 BP MIRCIULICA
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Salut,readuc la viata acest topic
Mi-am montat oglinzi rabatabile electric dar tot timpul este un" dar"la oglinda din dreapta am 9 pini si cablajul are 9 fire in schimb la oglinda sofer am 7 pini si 5 fire, butonul de reglare are 8 fire iar butonul rabatare are 10 pini,care este solutia? |
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Si nu rabateaza? Sau nu misca nimic?
Pe dupa Craciun as putea sa iti dau ceva scheme electrice, poate te vor ajuta. This post has been edited by AdR!@N: 24 Dec 2016, 20:53 |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Nu am incercat pt ca mai imi trebuie 2 fire la oglinda sofer si presupun ca cele doua fire vin la buton pt rabatare
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
In poze e motivul pentru care nu imi mai mergea rabatarea electrica a oglinzilor. Pe ambele parti erau la fel de coxate. Le-am eliminat si am facut legatura directa
Attached thumbnail(s) IMG_20180812_183752.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 218 IMG_20180812_183734.jpg ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 207 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
nickm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 August 18 ![]() |
Salut,
Sper sa nu supar pe nimeni pentru reinvierea acestui topic, dar sunt interesat de un "modul de inclinarea oglinzii la mersul inapoi" si nu reusesc sa gasesc un furnizor . Am incercat sa iau legatura cu acel domn care facea kit-uri de diverse module electronice si de la care au cumparat cativa colegi de forum (unul dintre ei fiind @the_dodita), dar nu-mi raspunde la E-mail-uri si nici nu are pe site alta modalitate de contactare. Ii rog pe colegii care au achizitionat acest tip de modul si care au un numar de telefon, sa ma ajute sa iau legatura cu acest om sau cu altcineva care produce astfel de module. Eu pot incerca sa-l construiesc si singur, dar nu am softul cu care se programeaza PIC-ul. Va multumesc pentru un eventual raspuns. |
--------------------
Opel
Zafira B
2008 facelift
|
|
nickm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 August 18 ![]() |
Salut,
Revin la rugamintea mea de mai sus in ideea ca poate cineva ar putea sa ma ajute cu programul sau cu programarea PIC-ului. Va multumesc. |
--------------------
Opel
Zafira B
2008 facelift
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 19:03 |