Probleme mari la frana, raman fara frana
![]() ![]() ![]() |
Probleme mari la frana, raman fara frana
mihai1677 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|||
oakyy_h |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 February 10 ![]() |
Da,merci mult am sa probez,dar daca nu ploua nu am probleme.doar daca trece un o ora prin ploaie se infrineaza fata stinga si pedala este tare pina se usuca...
|
--------------------
renault
19
- PH09GDT
1990 tse carburetie e6j
|
|
oakyy_h |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 February 10 ![]() |
acum a trecut atita timp si daca nu a mai trecut prin ploaie functioneaza frinele fara probleme.sanate multa
|
--------------------
renault
19
- PH09GDT
1990 tse carburetie e6j
|
|
catalin_d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 November 11 ![]() |
Vand pompa frana 70 lei. Cumparata in august 2011. |
--------------------
renault
R19
- TX 7958 KX
1990
|
|
conte_hd |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 May 10 From: Hunedoara ![]() |
Salut.
Am desfacut tamburul roata spate deoarece frana de mana pe roata din partea dreapta nu mai tinea deloc.Am crezut ca sunt gata saboti dar nu sunt gata. In prima poza este sistemul de pe masina,in a doua poza este sistemul ce vreau sa-l pun,se poate pune sistemul din poza numarul doi fara nici o problema?? In partea dreapta a cilindrului piston(daca asa so numi...) cand am atins garnitura din cauciuc ,am observat ca se prelinge lichide de frana(poza 3). Astept parerile voastre,multumesc. Attached thumbnail(s) DSC08737.JPG ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 155 DSC08659.JPG ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 176 DSC08741.JPG ( Size: 2.19mb ) Number of downloads: 168 |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa-ti dai seama da jos un sabot si compara cu ce ai tu.
Sa fie la fel la lungime,le pui unul langa altul, gaurile sa pice la fel. <span class='edit'>3 May 2012, 23:31:</span> Garnitura pe care ai rupt-o are rol de a proteja pistonasele din cilindru, sa nu intre mizerie. La tine buba e la pistonase, au niste garnituri anauntru si or fi si ele batrane. This post has been edited by john reno: 3 May 2012, 23:34 |
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Sistemul tau de franare pe spate este Bendix, asa am si eu pe masina. Si pot sa zic ca e o mizerie... Cred ca cel mai mult asta urasc la masina, franele spate! Si eu am avut multiple probleme acolo si nici in prezent nu le-am remediat total.
Ce vrei sa pui tu este sistemul Lucas imi face impresia si va fi nevoie sa schimbi si cilindrii receptori si posibil talerele. Dar poate nu o sa mai ai atatea probleme ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(john reno @ 3 May 2012, 23:28) Ca sa-ti dai seama da jos un sabot si compara cu ce ai tu. Sa fie la fel la lungime,le pui unul langa altul, gaurile sa pice la fel. <span class='edit'>3 May 2012, 23:31:</span> Garnitura pe care ai rupt-o are rol de a proteja pistonasele din cilindru, sa nu intre mizerie. La tine buba e la pistonase, au niste garnituri anauntru si or fi si ele batrane. QUOTE(tynn @ 4 May 2012, 13:49) Sistemul tau de franare pe spate este Bendix, asa am si eu pe masina. Si pot sa zic ca e o mizerie... Cred ca cel mai mult asta urasc la masina, franele spate! Si eu am avut multiple probleme acolo si nici in prezent nu le-am remediat total. Ce vrei sa pui tu este sistemul Lucas imi face impresia si va fi nevoie sa schimbi si cilindrii receptori si posibil talerele. Dar poate nu o sa mai ai atatea probleme ![]() Multumesc pentru sfaturi,deocamdata nu am schimbat nimic.Trebuie sa intind cablu de la frana de mana,cred ca voi vinde sistemul Lucas desi am inteles foarte bine ca este mult mai bun decat Bendix |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
salutare, am eu tot ansamblul acela de franare de pe puntea spate. saboti cu sistemul de reglaj cu arculete. sabotii sunt noi. sistemul de reglaj e folosit dar e bun, vreau 35 de lei pe toate!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
conte_hd |
![]()
|
Salut,deocamdata am rezolvat problema la frane.35 lei e un pret fffoarte bun.
|
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:39 |