Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.541 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, e o masina intradevar, dar tot o petarda ieftina, nu vreun Rolls...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
chiar asa, nu e de comparatii Loganul are ralanti stabil...si acum serios vorbind, pretul unui Logan mai dotat nu e cu mult diferit fata de Lancer cu aproximativ acelasi dotari in standard, deci diferenta aia fenomenala pica.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kokai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 May 09 ![]() |
QUOTE(adictoma @ 28 May 2009, 19:48) nu stiu ce gunoi a condus dar asta al meu care parca se vindeca singur a reusit la ultimul plin sa scoata 8.8 in trafic rezonabil cu ac. ceva e in neregula cu ea, prea putin... ![]() Se lasa motorul...asta e explicatia. Motorul nou nout se lasa abia dupa 10.000 - 15 000 de km cel putin. Ai grija de el ca eu deja am o zgarietura babana ...asa am gasit-o : ![]() Salve! This post has been edited by kokai: 2 Jun 2009, 10:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Jun 2009, 11:50) chiar asa, nu e de comparatii Loganul are ralanti stabil...si acum serios vorbind, pretul unui Logan mai dotat nu e cu mult diferit fata de Lancer cu aproximativ acelasi dotari in standard, deci diferenta aia fenomenala pica. Pai diferenta e ca Lanceru nu e facut de o multime de Japonezi mititei, cu ciocanul in mana.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adictoma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 January 09 ![]() |
iote acilea: http://accesorii.mitsubishi-motors.ro/cms/...or-fata/37.html
te trimit la dusman a mea are deja 27000, asa ca motorul e lasat de ceva vreme. cam de anu' trecut prin toamna cand nu aveam consumul asta This post has been edited by adictoma: 2 Jun 2009, 11:00 |
--------------------
mitsubishi
lancer
2007
|
|
kokai |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 2 Jun 2009, 10:45) Mii de scuze...nu sufar de nimic calutule. Spui ca se poate compara o masina japoneza cu una romaneasca cu motor frantuzesc? Lamureste-ma te rog...sunt confuz. Am mintit cu ceva? Sunt deschis la orice varianta...poate ai dreptate si eu mint. Salve si o zi buna! This post has been edited by kokai: 2 Jun 2009, 11:02 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mitul masinii japoneze s-a spulberat acum vreo 10 ani...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai greșit doar prin faptul că te-ai atacat.
![]() Cât despre mit, acela e doar nemțesc... ![]() This post has been edited by MAERSK: 2 Jun 2009, 10:58 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kokai |
![]()
|
QUOTE(adictoma @ 2 Jun 2009, 10:55) Ms frumos dar le vreau un pic mai ieftine ca nu dau 400 Euro pe 2 proi ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca pe ebay. Gasesti multe accesorii in State pentru Lancer-ul nostru.
http://forums.evolutionm.net/ Si uite un forum adevarat de Mitse. This post has been edited by 2dor: 2 Jun 2009, 11:00 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
kokai |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.541 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
kokai, ti-a raspuns MAERSK. Ai focut o afirmatie de genul ... ii dau flashuri lu' asta ca are Logan sa vada ca eu am masina.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kokai |
![]()
|
Daca asta a reiesit imi retrag cuvintele.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cum rămâne cu oferta pe care ai făcut-o? Că-l dai că stă 'geaba?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kokai |
![]()
|
Pai nici nu stiu cat costa in magazin Dragos P...e in debara de o luna
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A... Păi tu vrei bani? Și te referi la cass?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kokai |
![]()
|
http://www.auto-sound.ro/product_info.php?products_id=1300
Am gasit cat face ![]() ![]() 2 Jun 2009, 11:30: Daca atat face el eu vreau 200 nu ma arunc la pret ca l-am luat moca. E un mil in minus si e la fel de nou. Consider ca e ok. ![]() 2 Jun 2009, 13:56: Mai e cineva pe aici? This post has been edited by kokai: 2 Jun 2009, 13:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Classic
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma gandeam la o chestie adineauri, da' cum sunt ficus la electronica las p-altii sa rada...
Oare nu-i posibil ca tu sa ai o problema de incarcare la alternator? Ceva de genul - calculatorul primeste o informatie ERONATA in ce priveste tensiunea de incarcare (prea mica de ex). Ca sa compenseze, creste turatia alternatorului marind-o pe cea a motorului. Aberez tare, nu? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
parca a pomenit de asta acu' cateva zeci de pagini
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai sa zica el, ca dracu mai stie ce-i pe topicu' asta.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
ceva e sigur...un mitsu lancer cu ralanti instabil!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu conteaza ce ii. Incerc sa nu mai imi bat capul cu solutii tehnice. NU am cum sa imi dau seama. Daca NU am interfata de diagnoza MUT, pot sa gasesc 8234972384234 variante si ipoteze fix degeaba....
Daca mi-ar pica in mana o diagnoza dinasta, as lega masina la laptop, m-as pune la volan, as gasi un fraier care e in stare sa stea cu un pix si cu o hartie in mana si l-as pune sa noteze cifrele care i le zic io, dupa ce trag repede un ochi la calculated load value sau short fuel trim sau long fuel trim sau timing advance si normal....cei doi senzori se oxigen. Si as merge ceva KM cu ISC-ul blocat (se poate din laptop) si sa urmaresc ce face in diferite conditii. Dar, NU am interfata de diagnoza. Si nici oameni dispusi sa ma ajute....Macar asa, de chichi bambus, sa invete si ei ceva nou. NU am asa ceva. This post has been edited by driverx: 19 Jun 2009, 14:54 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Bre lancer driver,
Nici pana acu' n-ai rezolvat problema? Auzi, da' te-ai insurat pe viata cu lancer-ul? Daca nu esti multumit mataluta, de ce nu o schimbi? Nu dau variante, stii tu mai bine. O simpla intrebare. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
1. E pe credit.
2. Sa zicem ca ignoram pct 1. Tu ai vinde acum o masina noua care a pierdut enorm cand a iesit pe poarta dilarului si care acum in vremuri de criza valoreaza cat coaja de la o ceapa degerata? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Te inscrii la niste curse. Le castigi, si ii construiesti un renume masinii. Dupa care alta va fi valoarea ei.
Poate ca lasatoru' vrea sa-ti spuna ceva cu relantiul asta ( se tureaza singur, nu? ce poate fi mai clar de atat? ) |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
driverx |
![]()
|
Nu vrea sa zica nimic real. Numa' figuri is in capul lui. Un EVO birjarit, la rece are relantiu mai OK ca asta. Si nu glumesc. E testat.
This post has been edited by driverx: 25 Jun 2009, 07:17 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, ai dreptate. Nu se merita sa o vinzi acum, din considerentul asta.
Ajungi la vorba aia, e rau cu raul dar e mai rau fara rau. ![]() In orice caz, bafta multa !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Jun 2009, 07:09) 1. E pe credit. 2. Sa zicem ca ignoram pct 1. Tu ai vinde acum o masina noua care a pierdut enorm cand a iesit pe poarta dilarului si care acum in vremuri de criza valoreaza cat coaja de la o ceapa degerata? Da la cati bani este asigurata masina ? Ca poate o furtuna si un copac mai batran iti rezolva problema. Definitiv. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
@Diac Esti sadic!
Poate se face vanator de tornade? ![]() Eu stiu ca in caz de dauna totala banca ia banii (e pe credit masina) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |