Audio pe Laguna 1, DIY
![]() ![]() ![]() |
Audio pe Laguna 1, DIY
cristicristutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|||
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Wow.Super pret.Am sa caut,poate am sa gasesc si eu
![]() ![]() Si apropo de cabluri,de astea e vorba :-s. Attached thumbnail(s) Fire.jpg ( Size: 924.17k ) Number of downloads: 556 |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Probabil is iesite din mufele alea unde is restu firelor, iti merg toate boxele?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
Da,merg toate cum ar trebui.Pana acum nu le-am vazut.Chiar sunt curios ce e cu ele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
CD-playerul iti merge si fara contact?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
Da.Merge si fara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Firul galben este sa iti mearga doar cu contactul pus pe accesorii, iar cel verde o sa ma uit maine sa vad daca il am.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
Am inteles
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
Autoleads 099-X01/X12 , daca este cineva interesat , va rog pm, multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
Salut
Trebuie sa-mi schimb difuzoarele de pe spate si nu stiu ce impedanta au cele originale,ma puteti ajuta si pe mine? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
1997 RTE
- DJ 09 DZB
|
|
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
salut
imi poate spune si mie cineva daca sunt bune aceste difuzoare pentru fata si daca se aude bine la ele? DIFUZOARE AUTO ALPINE SXE-1725S Dimensiune woofer: 16.5 cm Putere RMS: 40 W Putere MAX: 220 W Raspuns in frecventa: 60 Hz - 20 kHz Sensibilitate: 92dB/W/m Impedanta: 4 Ω Magnet tweeter: neodymium Tip tweeter: Mylar-Titanium Balanced Dome Magnet woofer: ferita astept niste sfaturi va multumesc |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
@raoul4you
parerea mea e ca nu merita. decat sa dai 200 de roni pe alpine alea mai bine dai 300-400 pe un sistem (difuri de bass, tweetere si filtre) si o sa fi foarte multumit. alpine am eu pe masina (mai bune ca astea de zici tu de ele) si nu imi place cum se aud |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ronnix @ 12 Feb 2013, 16:27) Iti scapa din vedere si alte variante : calitatea semnalului care intra in speakere e slaba; speakerele nu sunt montate corespunzator, si lista poate continua.... Spun asta pentru ca si eu am avut boxe Alpine, si am fost multumit de ele, chiar daca nu am respectat un montaj decent pentru ele si stiu cam "cat" am pierdut pe tema asta. Parere personala : nu sunt speakere rele, acele alpine-uri , dar sunt modeste. Poti sa te orientezi catre o gama superioara ( gen R sau G sau X ![]() ![]() PS : am citit atent, si da, mai bine iei sistem pe componente, cum spune colegu' ronnix , se aud mai bine ! Daca nu ai amplificator, tot "modest" o sa se auda ! This post has been edited by Silk: 12 Feb 2013, 15:38 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
raul4you |
![]()
|
salut
ms de sfaturi ronix si silk eu nu vreau sa imi fac discoteca pe roti ,eu vreau sa schimb difuzoarele pe care le am pe masina deoarece li -sa rupt membrana si au inceput sa se auda gajait si la volum de 07-08. ma interesa sa le schimb,sa pun ceva care sa se auda cat de cat clar ,nu ma intereseaza sa rupa masina in doua ,vroiam ceva la care sa pot asculta si la care sa se auda cat de cat clar,cu putin bass etc va rog sa imi dati si mie niste sfaturi pentru niste boxe fata -spate,care sa fie cat de cat rezonabile ca eu nu prea ma pricep la asta sunt cam praf va multumesc inca o data |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
Madalin24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 12 ![]() |
salut raul4you eu mi-am pus pioneer pe spate pe fata inca merg si sunt super pune raportat calitate pret 200 de lei am dat pe le dar se aud super bine
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0 full
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Silk @ 12 Feb 2013, 15:36) Iti scapa din vedere si alte variante : calitatea semnalului care intra in speakere e slaba; speakerele nu sunt montate corespunzator, si lista poate continua.... Spun asta pentru ca si eu am avut boxe Alpine, si am fost multumit de ele, chiar daca nu am respectat un montaj decent pentru ele si stiu cam "cat" am pierdut pe tema asta. Parere personala : nu sunt speakere rele, acele alpine-uri , dar sunt modeste. Poti sa te orientezi catre o gama superioara ( gen R sau G sau X ![]() ![]() PS : am citit atent, si da, mai bine iei sistem pe componente, cum spune colegu' ronnix , se aud mai bine ! Daca nu ai amplificator, tot "modest" o sa se auda ! silk, eu am http://www.4tuning.ro/magazin/difuzoare-co...2-id-16638.html pe usile fata, nu am usile insonorizate sau alte modificari. doar le-am dat jos pe cele vechi si le-am pus pe astea. eu as merge pe sistem pentru ca: 1. au filtre speciale, calculate pentru ele => un sunet superior si 2. au tweeterele separate, nu sunt pe boxa, ceea ce este un avantaj pentru ca le pui undeva la nivelul bordului si vor iesi in evidenta. eu le am dublate de tweeterele masinii (cele de pe bord), ca altfel nu prea am inalte in masina. am uitat sa precizez, am si o statie care se ocupa de usile fata... QUOTE(raul4you @ 12 Feb 2013, 17:00) salut ms de sfaturi ronix si silk eu nu vreau sa imi fac discoteca pe roti ,eu vreau sa schimb difuzoarele pe care le am pe masina deoarece li -sa rupt membrana si au inceput sa se auda gajait si la volum de 07-08. ma interesa sa le schimb,sa pun ceva care sa se auda cat de cat clar ,nu ma intereseaza sa rupa masina in doua ,vroiam ceva la care sa pot asculta si la care sa se auda cat de cat clar,cu putin bass etc va rog sa imi dati si mie niste sfaturi pentru niste boxe fata -spate,care sa fie cat de cat rezonabile ca eu nu prea ma pricep la asta sunt cam praf va multumesc inca o data asa ceva ti-as recomanda eu: http://www.4tuning.ro/magazin/difuzoare-co...3-id-42259.html o sa vezi diferenta fata de ce ai avut pe masina. exista si alternative mai ieftine, ca de exemplu: http://www.4tuning.ro/magazin/difuzoare-co...i-id-17632.html This post has been edited by ronnix: 13 Feb 2013, 13:23 |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
Madalin24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 12 ![]() |
alegi ce vrei ce ti-am recomandat eu sunt la jumate din pretul astora de mai sus si sunt ambele bucati nu pret pe o bucata si putere aproape dubla...dar fiecare alege ce vrea
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0 full
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Madalin24 @ 13 Feb 2013, 14:24) ce ti-am recomandat eu sunt la jumate din pretul astora de mai sus si sunt ambele bucati nu pret pe o bucata si putere aproape dubla... Daca spui ca Pioneerurile alea au 120W reali, atunci sigur sunt facute pe oceanele halbastre..... PS : daca "pui" un set de boxe de 100 ron cu G'urile din linkul de mai sus, nush cum sa se auda mai bine primele, dar fiecare cu ce vrea/are/poate... This post has been edited by Silk: 13 Feb 2013, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
raul4you |
![]()
|
salut
ms da sfaturi baieti ,nu trebuie sa va contrati pentru mine ambele sfaturi sunt bine venite ,acum ramane sa ma hotarasc ce vreau as mai avea o intrebare stie cineva ce cd player cu mp3 de la pionner este compatibil cu comenzile pe volan de pe laguna 1 ph1,m-ar interesa un cd player cu mp3 si am inteles ca la pionner ar fi ceva compatibil care s-ar potrivi perfect fara modificari la mufe. as vrea si eu un sfat daca stie cineva sau are asa ceva eu am acum cd player oroginal dar citeste doar trak-uri si este cam nasol asa |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
ronnix |
![]()
|
QUOTE(Madalin24 @ 13 Feb 2013, 13:24) alegi ce vrei ce ti-am recomandat eu sunt la jumate din pretul astora de mai sus si sunt ambele bucati nu pret pe o bucata si putere aproape dubla...dar fiecare alege ce vrea madalin, pe niciun site nu este pretul pe o bucata. se vand la set (cate 2) QUOTE(raul4you @ 13 Feb 2013, 16:51) salut ms da sfaturi baieti ,nu trebuie sa va contrati pentru mine ambele sfaturi sunt bine venite ,acum ramane sa ma hotarasc ce vreau as mai avea o intrebare stie cineva ce cd player cu mp3 de la pionner este compatibil cu comenzile pe volan de pe laguna 1 ph1,m-ar interesa un cd player cu mp3 si am inteles ca la pionner ar fi ceva compatibil care s-ar potrivi perfect fara modificari la mufe. as vrea si eu un sfat daca stie cineva sau are asa ceva eu am acum cd player oroginal dar citeste doar trak-uri si este cam nasol asa nu am auzit sa existe un casetofon aftermarket care sa fie compatibil cu comenzile de volan de la renault. din ce stiu eu ai nevoie de o interfata care este facuta pentru fiecare firma de mp3 playere (de exemplu una pentru alpine nu o sa mearga la pioneer sau altceva) stiu ca era un baiat care "confectiona" asa ceva si le dadea cu 100 lei... |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
La colegul gasesti interfete pentru satelitul de la volan, am cumparat si eu de la el si recomand
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
@raul4you - stie cineva ce cd player cu mp3 de la pionner este compatibil cu comenzile pe volan de pe laguna 1 ph1.
Pioneer DEH2800, DEH-1400UBB, DEH-1500UBG, DEH-2500Ui, MVH-350BT Sony - CDX-GT550Ui, Interfata strict pt comenzi volan nu e greu de relizat costuri cam 5-10 ron daca comenzile sunt facute doar rezistiv. Acuma am o incertitudine majoritatea modelelor de mai sus sunt cu rotita pt volum ceea ce inseamna o codificare digitala pt volum si nu stiu cum este transformata in analogic cu comanda rezistiva. Eu personal am un Sony cdx-gt420u care nu are mufa pt telecomanda dar cu unele modificari am reusit sa le adaptez. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
raul4you |
![]()
|
salut iulex
ms pentru sfat dar acum te intreb eu,la acele modele trebuie interfata pentru comanda volan sau nu? adica trebuie sa mai modific eu ceva pe la mufe ?? sau intra ce este deaja existent pe masina? ce inseamna comenzi facute doar rezistiv??? fi mai explicit te rog ca eu sunt praf pe domeniul asta. sa inteleg ca la cd player-ul tau ai facut unele modificari la mufe? ceva poze ar fi de ajutor |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
@raul4you - scuze colegu ca nu am fost foarte explicit
este nevoie de o interfata care in cazul sony sau pioneer este usor de construit ai nevoie de urmatoarele 1 mufa jack stereo tata, 1 placa incercari, pini de conectare, si cateva rezistente. imagine valabila pt sony.... pt pioneer aceeasi legatura la mufa jack ca la sony si cu un potentiometru de 50 kohmi invarti de el si vezi ce comanda da si cu un multimetru masori ce rezistenta are in momentul in care face comanda. la laguna cel putin eu la telecomanda am 4 functii: next, vol +, vol -, surce. roata din spate e anulata. Attached thumbnail(s) comenzi_volan_sony.gif ( Size: 3.69k ) Number of downloads: 237 Attached image(s) ![]() |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Eu am dat 60 lei pe interfata de la Fratello(costa 120 lei, dar i-am trimis cd-playerul meu sa faca interfata si mi-a facut reducere) si functioneaza toate comenzile, inclusiv rotita si cea cand apesi simultan VOL + si VOL - sa se dea pe mute.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
raul4you |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
ronnix |
![]()
|
iulex80 ai cumva schema si la alpine?
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
iulex80 |
![]()
|
@ronnix - din pacate nu te pot ajuta, din ce am citit functia wire remote foloseste codare digitala.
eventual da-mi modelul sa vad ce idei imi vin. Uita-te putin pe acest site (http://www.mp3car.com/input-devices/131147-need-alpine-wired-remote-control-pinout.html) poate te ajuta cu ceva, trebuie sa iti gasesti un prieten electronist care sa stie si programare si probabil veti avea succes. costul pieselor nu este foarte mare eu zic ca scapi cu 20-30 RON + munca voastra. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
|
ronnix |
![]()
|
interesant siteul, mersi
"The Alpine IR protocol has over 50 different codes for all the multimedia functions." ... |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
iulex80 |
![]()
|
@ronnix - nu te speria ca tu numai 4 sau 5 functii o sa folosesti
|
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:46 |