[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
![]() ![]() |
[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
FRATELLO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|||
xae_sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 December 06 ![]() |
salutare. In legatura cu astra g nu stiu ce informati ai nevoie daca i-mi poti spune am sa caut multumesc
|
--------------------
dacia 1300
dacia 1300
1983
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul Livrare gratuita cu Posta pentru plata in cont ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Din cauza unor probleme de sanatate (care necesita spitalizare) incepand cu data de 8.02. a.c. nu voi mai putea onora nicio comanda, cel putin 2 saptamani ... Voi posta aici cand voi fi din nou "apt". Multumesc pentru intelegere ! Tuturor : "Sanatate !"
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Nuk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 24 September 04 ![]() |
Sanatate!
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol Drumul spre iad e presarat cu bune intentii ...
Renault Clio Symbol/2005/1.4 8V/75 CP (???)/280.000 km |
|
gicosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 September 10 From: BUCURESTI ![]() |
Am reusit sa montez interfata(nu pentru ca a fost greu, n-am avut timp) si chiar functioneaza. Multumesc si sanatate.
|
--------------------
renault
twingo
2002 1.2 16 v gicosu@gmail.com
|
|
1.6,1.4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 April 11 ![]() |
imi cer scuze pentru offtopic
@ FRATELLO, am rugamintea sa-mi lasi date de contact sau sa-mi dai telefon in legatura cu PM-ul pe care l-ai lasat azi; eu nu am suficiente post-uri pentru a putea folosi mesageria privata. |
--------------------
ford, dacia
focus, sandero
2008, 2009
|
|
modro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 February 13 From: pitesti ![]() |
Salut.
merge si pe megane 2? daca da, ma intereseaza nu doar comenzile volan, ci si displayul masinii. Astept raspunsul tau, cand te faci bine. multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2011 / GT
- -
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Nu exista niciun model de interfata care sa asigure pastrarea functiilor displayului.
Displayul este conceput de fabricant sa functioneze "in tandem" cu player-ul OEM. Daca playerul se schimba se pierde "capacitatea" de afisare. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Inca nu pot relua activitatea de "productie"...dar am pe stoc, cu livrare imediata, o bucata interfata satelit de comanda audio pentru player PIONEER ! Primul venit, primul servit !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Pe stoc, cu livrare imediata, o bucata interfata satelit de comanda audio pentru player PIONEER !
Transport gratuit prin Posta ! Valabil azi si maine ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Incepand cu 11.03. reiau "productia" de interfete. Astept comenzile voastre !
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul Pe stoc, cu livrare imediata, o bucata interfata satelit de comanda audio pentru player PIONEER ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Pe stoc, cu livrare imediata, o bucata interfata satelit de comanda audio pentru player PIONEER ! Pana duminica transport gratuit prin Posta !
============== Incepand cu 11.03. reiau "productia" ! Astept comenzile voastre ! ============== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul ; ============== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION, KENWOOD, LG ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! This post has been edited by FRATELLO: 7 Mar 2013, 10:37 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
nicolascristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 March 13 ![]() |
nu am suficiente posturi pt a folosi mesageria privata.as dori date de contact.te as putea ajuta cu un player kenwood
8 Mar 2013, 11:32: pt kenwood id mr_george001 This post has been edited by nicolascristian: 8 Mar 2013, 10:32 |
--------------------
clio symbol
symbol2007
2007
|
|
nicolascristian |
![]()
|
kenwood kdc-bt8044u merge conectat la comenzi pe volan,trim nr tau pe mail.
9 Mar 2013, 16:29: masina este un renault clio din 2007 si satelitul este acelasi ca in primul video postat de tine aici,cu alpine ul.Am si telecomanda lui,sper sa mai fie functionala.CAt ma costa daca imi faci educere?ti l pot trimite prin posta,sau pot veni chiar eu in ploiesti,ca stau in bucuresti,daca ar dura o zi,sa l iau inapoi. This post has been edited by nicolascristian: 9 Mar 2013, 15:29 |
--------------------
clio symbol
symbol2007
2007
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc pentru oferta de colaborare !
========================== Pentru constructia si testarea interfetei am nevoie de 3-4 zile ! Fiind un model foarte nou, este posibil ca actualele coduri pe care le am eu sa fie depasite...iar codurile noi ("extrase") din telecomanda IR originala sa nu fie aceleasi ca si comenzile ce se transmit pe fir. De exemplu, la JVC-urile noi, cele doua serii de coduri sunt diferite ; am putut "clona" o telecomanda in infrarosu, dar nu am putut face si o interfata pentru comenzi prin fir ... DACA interfata functioneaza, pretul special pentru tine este de 50 lei. In caz ca iti convin aceste "conditii", iti trimit datele postale pe mail. Daca nu, nu este absolut nicio problema ! ========================== Pe stoc, cu livrare imediata, o bucata interfata satelit de comanda audio pentru player PIONEER ! Pana duminica transport gratuit prin Posta ! ============== Incepand cu 11.03. reiau "productia" ! Astept comenzile voastre ! ============== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul ; ============== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION, KENWOOD, LG [I]! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! This post has been edited by FRATELLO: 9 Mar 2013, 16:08 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Mai faci dintr-astea? Adica pentru un Sony Xplod MEX-BT2500
Stiu ca ai scris ca faci pentru sony, dar sper sa nu te supere intrebarea. ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Sony Xplod MEX-BT2500 nu este compatibil cu comenzi pe volan (in fisa tehnica nu apare ca optiune - vezi http://www.sony.co.uk/product/car-cd-playe...ooth/mex-bt2500 ) ; are telecomanda in infrarosu (IR Card Remote RM-X304). Imi pare rau ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
nicolascristian |
![]()
|
ok o sa ti l trimit prin posta sau curierat ceva luni, te rog sa mi trimiti adresa pe mail si un nr de tel sa te contactez.
10 Mar 2013, 18:02: te as ruga sa mi lasi totusi nr tau de tel pe mail,ca sa comunicam..sa stiu si eu cand ajunge coletu,cand e gata.multumesc This post has been edited by nicolascristian: 10 Mar 2013, 17:02 |
--------------------
clio symbol
symbol2007
2007
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Cu ajutorul lui nicolascristian (caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata) este gata si interfata pentru KENWOOD !
Sunt pastrate toate comenzile satelitului de comanda : Vol + ; Vol - ; Mute ; Seek + ; Seek - ; Search + ; Search - ; Source. Prezentare video aici : ============== Comenzile lansate pana duminica (pentru orice model de interfata) beneficiaza de transport gratuit prin Posta ! ============== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. ============== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION si LG ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
highlanderu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 May 09 ![]() |
Salutare. Nu am destule mesaje ca sa dau mesaj privat. Am un player sony ce are jack pentru comenzi volan. as vrea daca se poate sa fac posibile conectare cu o interfata pentru opel vectra care are comenzi. detin si documentatia si schemele cu valorile rezistentelor atat a celor din volan cat si valorile rezistentelor pentru comenzile sony. se poate face o interfata?
pt contact fratello ionut_toader_86@yahoo.com multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
nicolascristian |
![]()
|
am primit azi player ul kenwood si interfata,recomand cu toata increderea userul fratelo si ai multumesc.mai trebuie doar sa o montez knd o sa am timp.
|
--------------------
clio symbol
symbol2007
2007
|
|
nicolascristian |
![]()
|
am montat interfata functioneaza perfect.multumesc
|
--------------------
clio symbol
symbol2007
2007
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc si eu, inca o data, pentru ajutor si pentru feed-back ! Sa o folosesti cu placere !
============== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. ============== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION si LG ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! This post has been edited by FRATELLO: 22 Mar 2013, 16:15 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
nnuuttzzuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 3 April 12 ![]() |
pentru sony cdx gt 29 merge?
|
--------------------
dacia solenza
clima
2003
- TL-xx-xxx
|
|
speedx265dell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 30 December 12 From: bucuresti ![]() |
salut. un modul pentru comenzi volan alpine vreau si eu. de unde esti? ce trebuie sa aiba alpine-le meu pe spate pentru a putea folosi acest modul? ms! alpine CDA 9852 RB
|
--------------------
Renault
clio 2
1999 1.2 8v 43kw evolution
|
|
FRATELLO |
![]()
|
nnuuttzzuu & speedx265dell : V-am trimis PM ; ambele modele functioneaza foarte bine cu interfata !
======== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. ======== Interfata se monteaza intre satelitul de comanda si aparatul (radio-casetofon sau radio-CD) de pe automobil. Interfata este realizata cu microcontroler si asigura utilizarea satelitul de comanda audio de Logan (Clio/Kangoo/Clio 2/Laguna 2/Duster ) cu orice RADIO-CASETOFON sau RADIO-CD care are "din fabrica" optiunea de "remote by wire" (compatibil cu comenzi pe volan). Satelitul de comanda pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll fiind functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down . Montarea interfetei este foarte simpla : se conecteaza firele de la satelitul de comanda in mufa (cf. instructiunilor), se conecteaza la plus si minus, se introduce jack-ul in mufa "remote" a RCD-ului sau se leaga firul interfetei la firul "REMOTE CONT" al playerului. In pretul afisat NU intra si satelitul de comanda. NU AM sateliti de comanda de vanzare ! Funtionarea interfetei poate fi vazuta in urmartoarele clipuri : -ALPINE : youtube.com/watch?v=btDWpQ6PPNA&feature=channel&list=UL -BLAUPUNKT : youtube.com/watch?v=DwmdYrbLZO0&feature=BFa&list=ULbtDWpQ6PPNA -KENWOOD : youtube.com/watch?v=ohYQ_3tP_aU&feature=youtu.be -JVC : youtube.com/watch?v=2R8zqOL2bkY&feature=BFa&list=ULDwmdYrbLZO0 -PIONEER : youtube.com/watch?v=0VfBDVFOP34&feature=plcp -SONY : youtube.com/watch?v=XyWKObRkUTg&feature=BFa&list=UL2R8zqOL2bkY ======== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION si LG ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Pe stoc, cu livrare imediata, gratuit prin Posta :
- 1 buc. interfata model I (Alpine, Blaupunkt, JVC, Kenwood) = 100 lei - 1 buc. interfata model II (Sony, Pioneer) = 120 lei. Primul inscris, primul servit - oferta valabila pana vineri, ora 14 (ca sa am timp sa expediez coletul ![]() ============== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. ============== ANUNT IMPORTANT !!! Solicit, pentru teste, playere CLARION si LG ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! This post has been edited by FRATELLO: 27 Mar 2013, 16:50 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. Transport gratuit pentru plata in cont. ============== Solicit, pentru teste, playere : - CLARION - LG - PANASONIC. Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
petro_ionut |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 2 January 09 ![]() |
Salut, spune-mi te rog pe un Sony CDX-GT300 ar trebui sa functioneza fara probleme nu? E vorba de un Megane 2.1 cu satelit de comanda sub volan, clasic. Mersi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 82CP dCI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:49 |