Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
![]() ![]() ![]() |
Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Ieri, in regie, cam in intervalul 14:00-16:00, au fost ridicate toate masinile din zona caminelor ce erau parcate pe trotuar, pe partea cu dambovita. Noroc ca eu m-am lasat de urcat borduri acu vreo juma de an (deh, roti de 13 si cuplu mic => chinui masina cu bordurile) si prefer sa o parchez mai departe. Insa am un amic care a patit-o, de asemenea si un coleg de facultate. Halal loc de ridicat masini si-au gasit, cand bucurestiul geme de masini parcate in intersectii. Probabil trebuiau sa-si scoata primele de craciun si s-au gandit cum sa faca un "cadou de mos" studentilor, fix la doua zile pana cand se termina scoala, cand cei cu masina baga benzina sa ajunga acasa. Nu contest faptul ca masinile erau parcate ilegal, dar mi s-a parut complet scarboasa atitudinea. Actiunile astea ar trebui sa se axeze pe cei care intr-adevar incurca circulatia, iar daca astia nu mai exista, sa se poata purcede si la sanctionarea celorlalti. Dar oricum, si asta ar fi o discriminare, iar toata sarada asta este un cerc vicios din care n-ai cum sa scapi, eventual decat daca de muti in Togo (am auzit ca mai nou Congo s-a umplut...)
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca asta a fost tare... Chiar ca si-au gasit unde sa ridice masinile taman in regie unde veniturile populatiei sunt f. mari...
Sa se duca si prin primaverii sa ridice ca si acolo se parcheaza (foarte) aiurea si nu ai loc nici ca pieton nici ca masina sa treci... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sau pe Bd. Metalurgiei unde se parcheaza si pe stanga si pe dreapta si din 3 benzi DACA mai ramane una singura...
Astept prima ninsoare adevarata asa cam ca anul trecut pe 3 ianuarie ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e Argon, daca n-am esteit
![]() Si se percepe o taxa de 180 ron/zi daca nu o ridici, iar la un moment dat psp ca te dau in judecata daca ajungi la o suma. Merci oricum de sfat ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu se tin aia cu ridicatul la cat se parcheaza neregulamentar. De ex. trec din doua in doua zile, dimineta, pe la Mosilor cu Dacia... Ridica aia in draci masinile parcate in intersectie. Seara, cand ma intorc...sunt toate la loc...si tot asa
![]() |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asta deoarece romanu' nu-i ... destul daca nu-i fudul!
Las' ca dupa un timp, cu toate injuraturile, vor invata lectia. Si asa sunt probleme cu bugetul! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
intrebare pt bucuresti...caminele n-au parcari? (intreb special pt alea ale poli bucuresti..pte exista ale automaticii)
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Normal ca exista, dar e ca-n Bucuresti, daca apuci parchezi... Doar nu vrei sa iei masina la facultate in Bucuresti?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ba normal ca vreau
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Nasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 14 January 08 ![]() |
Azi de dimineata am avut si eu masina ridicata de pe Bulevardu Chisinau. Partea ironica este alta : Diseara e foarte posibil sa parchez tot acolo, pt ca NU sunt locuri de parcare !!!
Ne chinuim vre-o 50 de masini sa apucam cele 4 locuri de parcare semi-legale. Deci 4 reusesc si restu' parcheaza ilegal conform legii. Cu toti cu care am apucat sa vb, spun ca au ca si mine cerere depusa la primarie pt un loc de parcare. Eu unu vreau sa ii dau in judecata deoarece este furt pe fata. Nu ne dau de ales (sa parcam in alta parte), in schimb ne forteaza sa parcam ilegal ca sa luam amenzi. |
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ar fi mai simplu sa renunti la masina?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Nasu |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 29 Dec 2008, 13:40) Nu. Este dreptul meu sa am o masina, asa cum este al oricarui cetatean roman. Platesc toate taxele la zi, respect legea si pot spune ca sunt un cetatean model. Nu-mi place cand sunt fortat sa incalc legea (rutiera in acest caz), deoarece nu am unde sa parchez legal. As dori sa am aceasta optiune, gratis sau contra cost, pe o raza de maxim 10-15 minute de mers pe jos fata de casa. Sti cum pui tu problema ? Hai sa-ti dau un exemplu: Daca nu poti sa alergi 100 de metri in sub 10 secunde, iti dau amenda ! Nu-ti dau nici o optiune de a te antrena in acest sens. Cine a apucat sa se antreze pana acum are o sansa. Tu care nu ai apucat, vei lua amenda de oricate ori te prind ! E normal ? Sau vrei sa nu mai alergi niciodata din acest motiv, ca sa pun o intrebare in genu' celei puse de tine ? O sa platesc oricate amenzi de oricate ori o sa gresesc. Dar vreau ca aceasta optiune (de a gresi) sa-mi apartina mie! In cazul de fata vreau ca primaria sa-mi dea un loc de parcare, dupa cum am spus mai sus. SI daca eu decid in continuare sa parchez neregulamentar sa ma penalizeze . Dar pana atunci sti cum se spune...."ciocu mic si joc de glezne". Klaus, din pct de vedere juridic ne putem lega de asa ceva ? (ca nu fac locuri de parcare, nu ne dau de ales intocmai ca sa ne oblige sa parcam neregulamentar si sa luam amenzi) ? |
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Nasu: este intr-adevar dreptul tau (si al oricui altuia) sa aiba, in conditiile legii, ce vrea el (in acest caz: masina). La fel - este obligatia ta sa respecti celelalte reglementari (in acest caz, Codul Rutier). Socoteala este dupa cum vezi simpla: nu esti penalizat fiindca iti folosesti un drept (de a avea masina), ci fiindca ai incalcat alta reglementare.
Exemplul cel mai bun e Tokio: la ei (adica la ei in capitala Japoniei) o masina nu se inmatriculeaza decit daca poti sa prezinti dovada ca ai un loc de parcare/garaj (in proprietate sau inchiriat). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tolerarea ani la rand a autoturismelor parcate ilegal a condus la uimitoare modificari ale felului de a gandi al cetatenilor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu ce te forteaza sa parchezi ilegal? Daca voi astia 50 va mai luati inca cate o masina, primaria ce ar trebui sa faca? Sa faca dintr-o data nspe locuri de parcare? Unde?
Nici eu nu am loc de parcare platit, cand vin acasa este cand nu gasesc unde sa parchez masina pe locuri fara plata, si ma duci cateva blocuri, strazi mai incolo si daca gasesc bine, daca nu ... caut pana gasesc. Nu vad cum ar putea primariile sa asigure atatea locuri de parcare, la cate masini sunt acum. Orasele nu au fost facute sa suporte atatea masini. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(vijelie @ 29 Dec 2008, 14:19) Tolerarea ani la rand a autoturismelor parcate ilegal a condus la uimitoare modificari ale felului de a gandi al cetatenilor. Mai degraba incapacitatea autoritatiilor de-a lungul timpului de a gasi o solutie eficienta in problema locuriilor de parcare a dus la situatia actuala si nu nesimtirea soferiilor. Exista desigur multi care parcheaza cum ii taie capul, dar nu despre astia e vorba aici. Ne dam tara civilizata doar cu reglemantari, legi sau mai stiu eu ce, ca in "strada" nici nu poate fi vorba de asa ceva. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Nasu |
![]()
|
QUOTE(os @ 29 Dec 2008, 14:08) @Nasu: este intr-adevar dreptul tau (si al oricui altuia) sa aiba, in conditiile legii, ce vrea el (in acest caz: masina). La fel - este obligatia ta sa respecti celelalte reglementari (in acest caz, Codul Rutier). Socoteala este dupa cum vezi simpla: nu esti penalizat fiindca iti folosesti un drept (de a avea masina), ci fiindca ai incalcat alta reglementare. Exemplul cel mai bun e Tokio: la ei (adica la ei in capitala Japoniei) o masina nu se inmatriculeaza decit daca poti sa prezinti dovada ca ai un loc de parcare/garaj (in proprietate sau inchiriat). Foarte bine spus si de aceea nu am comentat ieri cand am achitat cei 523 RON ca sa recuperez masina. Problema insa ramane aceeasi : Autoritatile nu au mai creat spatii de parcare la mine in zona de ani de zile !!! Desi masini se ridica zilnic, oamenii vin si parcheaza tot acolo pt ca NU au unde in alta parte. In sectorul 3 sau creat 10.000 de locuri de parcare noi, in ultimii 3 ani. La mine pe Socului-Pantelimon zero. Ba mai mult de atat, au demolat sute de garaje si au fortat astfel pe multi sa-si parcheze masinile in strada. Deci vezi tu, socoteala este iar destul de simpla : Autoritatile nu au creat locuri noi de parcare+Masini se cumpara in fiecare zi+Autoritatile au demolat garajele din spatele blocurilor => NU mai exista de ani de zile locuri suficiente de parcare legale => Suntem fortati sa parcam ilegal si sa platim amenzi. Vezi tu, cand am luat eu masina nu erau locuri libere de parcare, dar am vb cu cativa vecini si am putut sa "o inghesui" undeva. Intre timp au mai aparut 12 masini la bloc. Dintre toti, eu ajung cel mai tarziu acasa de la munca. Si bineinteles ca nu mai apuc nici un loc de parcare. Si eu, ca si altii, am depus de cativa ani cerere la primarie pentru un loc de parcare. Deci autoritatile stiu si oficial de aceasta problema. Cireasa de pe tort este ca noi (vecinii), ne intelem foarte bine. Chiar daca ne chinuim putin sa luam o curba pt ca este o masina parcata pe carosabil, niciodata nu sa simtit nimeni deranjat. Nu se zgarie masini, nu se lovesc, fiecare intelege ca asta este situatia. Ca sa concluzionez ca deja am scris prea mult: 1. Ieri am ridicat masina si am platit 523 RON taxa de ridicare, bani care se duc la SUPERCOM. Fiind o suma "modica" o sa-mi permit sa o detaliez, conform facturii: Ridicat masina=154RON, Transportat masina=214RON, Depozitat masina=214RON. 2. Am luat 3 puncte de penalizare dar am fost scutit de cele de amenda, deci politia nu a castigat nimic. 3. Primaria nu a castigat nimic. 4. Problema cu parcarea nu a fost rezolvata. Oare cine castiga pana la urma ? This post has been edited by Nasu: 30 Dec 2008, 12:38 |
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Firma respectiva vireaza la randul ei un animit procent din banii incasati primariei, nu-i raman toti banii.
Si daca masini se cumpara in fiecare zi, primaria ar trebui sa faca locuri de parcare periodic? Pe ce terenuri si cu ce bani? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si in locul garajelor ce s-a facut?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Unde sunt parcarile pe mai multa nivele...in pamant sau in aer? Le-a promis Videanu... parca 12 sau 14 in Bucuresti...cu zeci de mii de locuri de parcare.
Doritorii pot inchiria locuri de parcare in parcarea City Mall, 30Euro pe luna. Daca semnezi contract pe mai multe luni...scade. Si probabil daca il faci pe 2-3 ani ajungi la o suma derizorie. |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
Nasu |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 30 Dec 2008, 12:55) Firma respectiva vireaza la randul ei un animit procent din banii incasati primariei, nu-i raman toti banii. Si daca masini se cumpara in fiecare zi, primaria ar trebui sa faca locuri de parcare periodic? Pe ce terenuri si cu ce bani? Am cautat pe net un comunicat oficial cu un astfel de comision si nu am gasit nimic. Da, primaria ar trebui sa faca periodic locuri de parcare. Se poate cumpara pamant si sa mai tot cumparat. Cu ce bani ? Cu banii pe care ii platim anual noi toti, cei care avem masini. |
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Nasu @ 30 Dec 2008, 12:21) Da, primaria ar trebui sa faca periodic locuri de parcare. Se poate cumpara pamant si sa mai tot cumparat. Cu ce bani ? Cu banii pe care ii platim anual noi toti, cei care avem masini. Nasule tu stai in Buc ? Daca nu, afla ca aici nici locuri de veci in cimitire nu mai sint, dar-mi-te de parcare ! Si da, primariile au facut parcari greu inainte de alegeri si iar dau pe afara si se parcheaza unele in spic si altele perpendicular pe ele (seara) asa ca dimineata daca vrei sa pleci si esti la triotuar, te incalzesti impingindu-le pe cele din fata ta! Sint multe de spus dar asta cu "sa-mi faca primaria loc de parcare" e cam comunista nu crezi ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Nasu |
![]()
|
QUOTE(costi @ 30 Dec 2008, 14:01) Nasule tu stai in Buc ? Daca nu, afla ca aici nici locuri de veci in cimitire nu mai sint, dar-mi-te de parcare ! Si da, primariile au facut parcari greu inainte de alegeri si iar dau pe afara si se parcheaza unele in spic si altele perpendicular pe ele (seara) asa ca dimineata daca vrei sa pleci si esti la triotuar, te incalzesti impingindu-le pe cele din fata ta! Sint multe de spus dar asta cu "sa-mi faca primaria loc de parcare" e cam comunista nu crezi ? Da, stau in Bucuresti si stiu cate terenuri sau retrocedat. Am convingerea ca putea si Primaria sa cumpere unele, mai ales cele de printre blocuri. NU cred ca este o cerere comunista, deoarece eu ca si tine de altfel, platesc taxe la stat pt ca am masina. Vreau sa stiu ca macar parte din acei bani nu se duc pe "apa sambetei". Solutii de management a acestor bani exista prin alte tari. Mai exista si solutii de a creste taxele. Totul este sa se vrea ! Insa atata timp cat NOI ingrasam unele firme prin amenzile primite, in loc ca acesti bani sa se duca la primarie...avem o problema => nepasarea primariei pentru binele public si prioritizarea jocurilor de culise in defavoarea noastra. |
--------------------
Megane
Bicorp 1.6 16V
2007 Dynamique
- Super multumit de ea
|
|
Serje |
![]()
|
Mai degraba trebuie spatii verzi, nu parcari, ca alea ne ajuta mai mult. Trebuie inteles un lucru, orasele cum au fost facute nu au fost facute sa suporte atatea masini. Si unde scrie ca primaria trebuie sa-ti faca locuri de parcare? Inafara de afisele electorale, ca alea nu se pun.
Sunt multi care au masina personala, mai vin acasa si cu masina de servici... si normal ca se aglomereaza parcarile. Mie cea mai buna solutie mi se pare cea din Tokio, de care zicea domnul os. Si daca s-ar face multe parcari sub/supra terane, foarte putini ar accepta sa mearga de laparcare 15-20 de minute pe jos pana acolo, toti ar vrea sa aiba parcarea langa blocul lor, asa ca asta nu mi se pare o solutie. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Sunt sute, poate mii de cladiri care nu au locuri de parcare, care au fost construite de la inceput fara. Stiti voi, s-au dat ceva bani si s-a trecut cu vederea. Daca s-ar fi respectat cat de cat o proportie ar fi fost extraordinar de bine acum. Daca faci o medie cred ca ai sa gasesti o masina la 3 familii, iar daca fiecare apartament ar fi avut un loc de parcare.....???
Evident ca dupa razboi multi viteji se arata, dar concret care este solutia... Confiscam/vindem/incendiem/doman masinile si ne luam biciclete? Asteptam mila primariei cu cateva locuri de parcare de pe langa bloc? Asteptam sa faca parcari sub sau supra terane? Intr-o zi sa circule masinile cu numere cu sot si in alta fara sot? Eu sunt fericit din punctul de vedere al parcarii. Am curte interioara la bloc si nu parcheaza decat vecinii, iar la munca niciodata nu s-a intamplat sa nu am loc de parcare. |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
alis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 December 08 ![]() |
Nici eu nu comentez ca am platit 500 ron ca sa-mi recuperez masina, dar comentez ca situatia pe Iuliu Maniu nu s-a schimbat cu nimic. Dar absolut nimic!!!
Mai comentez ca parcul auto pe care l-am vazut cand am fost sa-mi recuperez masina era aproape gol, dar erau zeci de masini parcate ilegal pe IUliu Maniu. Si am avut sentimentul ca eu sunt cea mai fraiera. Mai comentez ca langa mine, pe Iuliu Maniu, era parcata (inainte de a parca eu masina) o masina smechera si era tot acolo chiar si dupa ce mi-am recuperat masina. Si apoi m-am gandit ca selectia e facuta dupa criterii care ma depasesc. Si mai comentez ca sunt tone de taximetristi in aceeasi zona (Iuliu Maniu), ca peste tot in Bucuresti, care stau parcati pe trecerea de pietoni si nu li se intampla nimic. Eu inteleg ca e o masura care trebuie aplicata si nu am nimic impotriva, dar am o mare problema cu aplicarea ei. Mai comentez ca problema locurilor de parcare ramane aceeasi si se va parca tot ilegal, chiar daca mi-au ridicat mie masina. |
--------------------
Ford
Fiesta
2008
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Problema masinilor parcate pe strazi nu este doar in orasele mari.Chiar si la tara sunt destui care parcheaza masina la poarta stanjenind traficul.Pentru mult prea multi drumul european este defapt ulita satului lor si parcheaza cum vor.M-am uitat atent la puzderia de vile construite recent si am constatat ca doar putine au un garaj unde sa incapa cateva masini,cateva au un garaj doar pentru o masina,mai sunt vile unde poti doar sa bagi masina in curte si atat iar restul parcheaza masinile la poarta.Asta inseamna ca foarte putini si dintre cei cu bani care s-au facut vile ii pasioneaza problema garajelor sau a locurilor de parcare.Atunci ce pretentii sa mai avem la primarii?
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 13:46 |