Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Campanie anti-suv, Ar prinde si la noi ?

Mutzunache
post 1 Oct 2008, 14:52
Post #31

Milk my sheep, bitch!

Group: Members
From: Bucuresti

dan73205...

Unde gasesc si eu cu date statistice masurate?

Nu e vorba daca ma pricep la climatologie, e vorba de propaganda si frica care o raspandesc in randul populatiei, vad ca te numeri printre unul din cei afectati...
Ti-am mai spus, gandeste, nu este ILEGAL, inca.... icon_mrgreen.gif

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
miki
post 1 Oct 2008, 15:51
Post #32

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(Hackmikey @ 1 Oct 2008, 14:46)
Eu le-as interzice pentru simplul fapt ca intr-un accident intre un autoturism normal si un SUV sansele celor din autoturism de a supravietui sunt mult mai mici decat in cazul in care accidentul s-ar fi produs intre 2 autoturisme normale.
*

Si de ce nu invers? blink.gif

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 16:21
Post #33

Membru autentic

QUOTE(Mutzunache @ 1 Oct 2008, 14:52)
dan73205...

Unde gasesc si eu cu date statistice masurate?

Nu e vorba daca ma pricep la climatologie, e vorba de propaganda si frica care o raspandesc in randul populatiei, vad ca te numeri printre unul din cei afectati...
*

@mutzunache....Eu nu am insinuat ca tu nu ai gandi asa ca te rog frumos....citeste ce am scris in postul ala de mai sus...ala mare, si vezi link-ul catre IPCC si daca tu nu ai la cunostinta despre organizatia asta nu e vina mea. Poti sa contracarezi argumentele mele sau doar fabulezi ca eu nu as gandi? Aia au centralizat toate datele de temperatura masurate pe planeta asta pe care traiesti tu fara frica si a rezultat o crestere cu 0.8 grade in ultimul secol si era industriala a inceput mai demult. Daca nu crezi apuca-te tu si aduna toate datele de temperatura de la toate institutele nationale de profil din lume si fa tu media. Inainte sa faci afirmatii si sa dai replici macar ai rabdare sa parcurgi un text pana la capat...eu te-am intrebat daca ai cunostinte in domeniu ca sa stiu cum te abordez si nu ca sa insinuez ca esti limitat.

This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 17:14

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
cata70
post 1 Oct 2008, 16:41
Post #34

Membru autentic

Nu stiu daca ideea de a interzice toate suv-urile,indiferent de capacitatea cilindrica, ar fi tocmai una fericita. Decat sa se interzica ,ar fi mai potrivita marirea taxelor aferente pentru cilindree foarte mari .
Nu sunt neaparat un fan al suv-ului dar trebuie sa recunosc faptul ca ,strict din ratiuni de siguranta a mea si a familiei in jungla soselelor noastre,acesta ar putea fi o optiune ca masina in deplasarile extraurbane .

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
Hack
post 1 Oct 2008, 16:52
Post #35

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(miki @ 1 Oct 2008, 16:51)
Si de ce nu invers? blink.gif
*

Adica...?

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Mutzunache
post 1 Oct 2008, 17:45
Post #36

Milk my sheep, bitch!

Si celebra IPCC care minte radmasa.gif si cand li se cer rapoarte inca nu s-au finalizat... icon_mrgreen.gif

"For me, the most explosive revelations on the C4 film were scientists testifying to this corruption � from the vast amounts of grant money being used to create an entire global warming industry making it financially difficult for scientists not to produce �research' that supported the theory; to the falsification of the computer models in order to produce the alarmist predictions that would attract such funds; to the IPCC's deletion of crucial parts of the evidence that didn't fit the theory; to the circular argument that there was now a �consensus' on the theory among all the finest minds in science around the world.

"And let's not forget the astounding fact that the IPCC itself has said in terms that the scientific evidence for its fourth report �evidence which has not yet even been finalised � is to be brought into line with the �summary' of that evidence which was published last month. In other words, the �summary' was published before the evidence of which it was allegedly a reflection had even been finalised � and that evidence is to be changed to fit it if it deviates from what the summary said. Conclusion first, evidence later � or rather, evidence denied."

This post has been edited by Mutzunache: 1 Oct 2008, 18:42

--------------------
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 17:57
Post #37

Membru autentic

Asta nu se face coane...cu caracterul stai bine

--------------------
+
b76bgaarh
post 1 Oct 2008, 18:20
Post #38

Membru autentic

mutzu......te manaca rau spinarea...asa ceva nu se face...poate ar fi bine sa ceri un pic de scuze....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
renault_hyundai
post 1 Oct 2008, 18:25
Post #39

Sunt german.Comentarii?

Eu am un tucson v6 si-s foarte multumit de el.Acum va intreb: Ce aveti cu suvurile?

--------------------
O masina De la dealer Intr-un an
Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
+
Mutzunache
post 1 Oct 2008, 18:25
Post #40

Milk my sheep, bitch!

wacko.gif

De ce sa imi cer scuze?

Dezbatem un subiect, nu am nevoie de PM, nu vrea parada, cine face parada? Doar exprim o opinie, poate sa o exprime si el pe al lui... fiecare crede ce vrea si fiecare aduce argumentele lui..
Si ce afirmatii fac? Ca el e speriat de propaganda lor? De incalzirea globala? Si eu sunt speriat de dentist, dar nu dau PM sa zic asta....
Si cu ce ma mananca spinarea?

This post has been edited by Mutzunache: 1 Oct 2008, 18:26

--------------------
+
b76bgaarh
post 1 Oct 2008, 18:26
Post #41

Membru autentic

pt ca poti sa iei ban pt ce ai facut tu...de aia...

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Mutzunache
post 1 Oct 2008, 18:27
Post #42

Milk my sheep, bitch!

Asta e, daca se considera ca am depasit limita, mai ales ca suntem la Cafenea, unde teoretic sunt discutii libere icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Mutzunache: 1 Oct 2008, 18:28

--------------------
+
andu911
post 1 Oct 2008, 18:28
Post #43

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

mai e o chestie...in Romania un SUV ocupa 2 locuri de parcare, daca nu chiar 3 (in cazul in care e condus de o idioata)
Ca sa nu zic de traficul din Bucuresti, in care numai SUV sa nu fie.

Ieri pe Dorobanti, un Q7 parcat in coltul unei intersectii... o Landcruiser vroia sa faca la dreapta... Pana la urma a facut la dreapta... a dat in spate si iar in fata... Undeva pe str G. Calinescu...

Ce era daca erau doua sedanuri ? Nimic... se miscau mai repede.

Si revin iar la parcare... masinile astea sunt greu de parcat... mai ales ca peste 50% dintre soferii romani nu stiu sa parcheze corect in timp util. Din 100 de SUV'uri, cel putin 60 sunt parcate "pe dos"(vorba cantecului).

Asta ca un motiv in plus pentru romanii care vor sa achizitioneze buldozere pe 4 roti, sa se mai gandeasca un pic inainte de a le achizitiona... chiar le folosesc la ceva ?
Cu totii stim ca au bani, am inteles asta... nu exista roman sarac, dar nu e nevoie sa isi ia SUV ca sa o demonstreze... ideea e sa ne facem noi viata in Bucuresti mai lejera in trafic si cu ocazia asta sa se mai micsoreze consumul inutil de combustibil.

--------------------
- - -
+
SwatKat
post 1 Oct 2008, 18:34
Post #44

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Cred ca stim cu totii de majoritatea berbecilor de soferi de SUV de la noi, dar asta nu are nimic de-a face cu incalzirea globala. Si dupa cum am zis, daca ne-am lua toti AMG-uri ar fi exact la fel...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 18:37
Post #45

Membru autentic

QUOTE(Mutzunache @ 1 Oct 2008, 17:45)
PM de la dan73205

"Nu am vrut sa postez acolo ca nu are rost sa fac parada si de aia ti-am dat pm. Lucrez in domeniu si stiu exact ce spun. Am colegi si prieteni totodata care conduc departamente la Institutul de Meteorologie de la Baneasa si la cel de Hidrologie care ti-ar putea spune exact ce ti-am spus eu daca in continuare o tii pe a ta si daca ei ar fi dispusi sa piarda atata timp. Nu vreau cu orice pret sa te luminez dar poate te abtii de la afirmatii care chiar nu isi au locul. Nu stiu ce meserie ai dar nu poti veni pe tarlaua mea sa imi spui mie cum sta treaba. Am sa ma limitez sa spun ca esti intr-o profunda eroare."

*

Eu am spus ca nu vreau sa fac parada si sa ma dau mare in mod public de faptul ca lucrez in domeniu. Daca domnul mutzunache intelege sa raspunda prin trimiteri la capacitatile mele intelectuale, cu citate fara sursa ca si cu dezvaluirea mesajelor private eu inteleg sa nu mai dau link-uri catre articole ISI care sustin afirmatiile mele. Nu de alta dar nu stiu daca ar intelege ceva din ele asa cum eu nu as intelege mare lucru dintr-un articol pe teme de mecanica cuantica de ex. Si chiar nu are rost.
A ...si sa stea linistit ca eu nu dau "report"...tot ca nu are rost biggrin.gif

This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 18:39

--------------------
+
Mutzunache
post 1 Oct 2008, 18:46
Post #46

Milk my sheep, bitch!

Daca tu consideri ca am gresit, da-mi..nu ma supar, doar mi-am sustinut punctul de vedere

Pai da sa vad si eu indexul cu articole ISI si sa caut lucrarile sau tezele autorilor.

--------------------
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 18:55
Post #47

Membru autentic

QUOTE(Mutzunache @ 1 Oct 2008, 14:52)
dan73205...
*

Pai dumneata chiar crezi ca mai stau la discutii dupa chestia de mai sus si chiar crezi ca tin neaparat sa iti demonstrez ceva? Pe privat, pentru cine vrea intr-adevar sa se informeze in domeniu si respecta niste reguli, pot sa fac efortul.

This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 19:41

--------------------
+
Mutzunache
post 1 Oct 2008, 19:29
Post #48

Milk my sheep, bitch!

Cauti nod in papura....
Daca tu consideri jignire, nu stiu ce sa mai zic.. sa ma exprim mai coerent... nu mai lua de bun ce spun altii, informeaza-te singur..ai inteles?

This post has been edited by Mutzunache: 1 Oct 2008, 19:29

--------------------
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 19:42
Post #49

Membru autentic

@andu...multi isi iau SUV doar pentru ca le e teama de ce se intampla pe drumurile din Romania. Noi avem de cateva ori mai multi morti raportati la nr. de accidente grave fata de media europeana pentru ca foarte multe dintre ele sunt cu impact frontal (nu avem autostrazi...deh). Esti ceva mai protejat intr-un SUV pentru ca la un impact frontal se urca peste celalalt.

This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 20:30

--------------------
+
renault_hyundai
post 1 Oct 2008, 19:50
Post #50

Sunt german.Comentarii?

Tu stii cat are tucsonul la siguranta?

--------------------
O masina De la dealer Intr-un an
Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 20:11
Post #51

Membru autentic

Pai ii dau asa cam 4 stele...sunt pe aproape? Care e problema? Eu am zis ca la o ciocnire frontala cu o masina normala esti mai sigur intr-o masina mai inalta (SUV) pentru ca aia mica va avea tendinta sa intre sub aia mare. Eu am in cap sa imi iau un Pajero d'ala scurt in 2 usi de prin 98-99, dar nu ca sa ma fatai cu el prin oras, unde dealtfel circul numai la supermarket si cand merg cu bebelusa, ci sa ma duc cu el la munte si sa pot intra si pe alte drumuri ca cu asta de-o am nici nu ma pot gandi....adica o masina de folosit strict in vacanta la munte.

This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2008, 20:17

--------------------
+
cata70
post 1 Oct 2008, 20:29
Post #52

Membru autentic

A propos de siguranta, cred ca daca s-ar ajunge sa aiba toata lumea suv,ne-am gandi ca am fi mai ''protejati''in camioane,ca de,sunt mai inalte si mai grele...Cum ar suna sa mergi la intalnire cu camionul?... smile.gif

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 20:33
Post #53

Membru autentic

Buna asta....da ...si asa mai departe.
La partea a doua....cred ca ar zice lumea ca te duci la intalnire cu o tirista. biggrin.gif

--------------------
+
marian-j
post 1 Oct 2008, 21:40
Post #54

Membru autentic

From: Timișoara

Ma bag si eu in ,in discutie, ca musca-n lapte!Nu va suparati pe mine si nu vreau sa fac nici o "aroganta" posesorilor de Aro.Apropo de SUV-uri/autovehicule mixte/camionete:decat sa vad un Aro pe drum(sau si mai rau,la serviciu!!!)prefer sa vad 10 X5-uri!Spun X5-uri deoarece "bălesc",de ce sa n-o recunosc, cand vad un astfel de exemplar desi nu-mi voi putea permite veci o astfel de "jucarie" nici daca-mi vand toate organele interne si externe!Sau ma rog,ce-o mai fi ramas din ele! radmasa.gif Mai fac doar niste precizari si nu va mai plictisesc:daca nu ma insel cred(da' nu-s sigur!) ca masina din poze era clasificata ca fiind EURO 2,sigur era fabricata in 2003 si vreau sa va spun cu mana pe inima ca de cand lucrez unde lucrez n-am vazut atata fum la o singura masina!Saviem-ul e pistol cu apa pe langa asta!
Exemplific:
P.S.
Daca veti avea bunavointa sa observati,pe usa camionetei,sunt precizate cateva dintre obiectele de activitate oferite de firma de care aprtine .Unul dintre obiecte este:"Reparatii auto"!! radmasa.gif radmasa.gif Pră limba bănațenilor știți cum sună asta?"Șustăru' umblă cu păpucii rupți!" icon_mrgreen.gif

This post has been edited by marian-j: 1 Oct 2008, 23:48

Attached thumbnail(s)
poz_001.jpg ( Size: 842.52k ) Number of downloads: 96
poze__003.jpg ( Size: 814.28k ) Number of downloads: 105
poze__005.jpg ( Size: 791.61k ) Number of downloads: 118

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dan73
post 1 Oct 2008, 23:43
Post #55

Membru autentic

Cat consuma un ARO? 15 litri la suta sa zicem. Deci el scoate pe teava tot cam atata dioxid de carbon cat scoate un SUV modern care consuma tot atata combustibil, adica din punct de vedere al gazelor de sera e tot cam aia pentru ca e vorba de aceeasi cantitate de motorina arsa. Banuiesc ca exista unele diferente pentru ca nu arde in aceleasi conditii...adica zic eu, ca acolo arde cu putin aer si cu mult ulei. Daca ne referim la alte substante continute in norul ala negru cred ca, exagerand un pic smile.gif , exista o probabilitate foarte mare sa faci cancer instantaneu daca tragi un gat accidental...si asta da...e o mare problema.

This post has been edited by dan73205: 2 Oct 2008, 00:44

--------------------
+
marian-j
post 2 Oct 2008, 00:05
Post #56

Membru autentic

Dupa stiinta mea,cosumul de ulei da o tenta albastruie gazelor emise si putem spune ca "indulceste" un pic opacitatea gazelor emise de un motor mac.Evident nu ma refer si la continutul de gaze toxice ce apar in urma patrunderii/combustiei uleiului motor in camerele de ardere.
Cred ca putem face un fel de analogie cu fumatul!Nicotina da dependenta dar,de fapt, gudronul ne omoara!Comparatia este subiectiva si total aleatorie si este foarte posibil sa ma insel!

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dan73
post 2 Oct 2008, 00:27
Post #57

Membru autentic

Da, ma rog, la ce nor e acolo credeam ca are de toate si albastruiul nu se mai vede. In orice caz imi dau seama ca trebuie sa te cred smile.gif

This post has been edited by dan73205: 2 Oct 2008, 00:50

--------------------
+
marian-j
post 2 Oct 2008, 00:43
Post #58

Membru autentic

Ai dreptate!La cat de densi sunt norii aia de fum poti presupune orice! smile.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
M i h a i
post 2 Oct 2008, 07:39
Post #59

QUOTE(dan73205 @ 1 Oct 2008, 23:43)
Cat consuma un ARO? 15 litri la suta sa zicem. Deci el scoate pe teava tot cam atata dioxid de carbon cat scoate un SUV modern care consuma tot atata combustibil
*

Zi zau... O masina din 1974 sa zicem care consuma 10 polueaza la fel ca una E 4 din 2008 care consuma tot 10 nu? radmasa.gif Este logic ca o masina E4 care are motor de 5.0 polueaza mai mult decat o masina tot E4 care are motor de 1.5...Dar sa spui ca un Aro euro lipsa din 1983 toamna polueaza cat un SUV E4 numai ca ele consuma aceeasi cantitate de carburant mi se pare aberant..

This post has been edited by MHY: 2 Oct 2008, 07:39

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 2 Oct 2008, 07:50
Post #60

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Inainte de SUV-uri trebuie inlaturate rablele (no offense, argon tongue.gif)... Pana nu apare o campanie serioasa anti Dacia 1310 si altele asemanatoare, campania anti SUV e inutila.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 20:18
Dacia