Mein Silberpfeil, Dacia Sandero Laureate 1,4 MPI
![]() ![]() |
Mein Silberpfeil, Dacia Sandero Laureate 1,4 MPI
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu ca bugetar traiesc o saptamana cu 15 ron.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Apropo de consum....Botosani+Bucuresti cu 1.4 mpi, 120 exterior, 60 localitati, consum 5.9. La plecare s-a pus plin din-ala nesimtit (peste 200 lei). La dus, ploaie si vreme urata, tot cam asa, dar mers mai sportiv putin am scos 6.8, dar cu varfuri de 140.....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Stefan, tot respectul ptr bugetari.
Dar cand esti bugetar nu prea muncesti. |
--------------------
.
.
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta cam asa e 80% din an. Dar si cand e de munca... Stat nopti si uichenduri pe la serviciu. Ma rog depinde de institutie si profil.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(FLP @ 16 Jul 2009, 13:20) Fii serios! Or fi si care o bat in cap insa cel putin la noi nu exista asa ceva. De multe ori ajung la serviciu la 4,30 - 5 dimineata ca sa evit sa stau dupa 16 iar mersul la serviciu in weekend e aproape inevitabil. Scuze de off-topic dar nu va mai luati dupa toti "jurnalistii" lui peste care habar n-au pe ce lume traiesc. Si la stat se munceste si inca in niste conditii de stres fantastice, cu situatii cerute dupa cum i se ridica unuia sau altuia din minister, trimise astazi cu termen de rezolvare ieri. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
FLP |
![]()
|
In general de mai usor de frecat menta la stat decat la particulari. Recunosc e si vina mea ptr ca am generalizat. Eu dupa 40 de ani cel putin as vrea sa ma mut la stat.
|
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |