masinuta rosie de sub computeru de bord
![]() ![]() ![]() |
masinuta rosie de sub computeru de bord
Kasper_key |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
08 2003
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
la mine se aprinde cand am usile deschise...si daca as avea senzori de presiune in pneuri s-ar mai aprinde din cand in cand ...
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
bine ca a fost deschis topicul acesta ca sa inteleg si eu ceva in legatura cu masinuta de jos......si anume la mine cnd deschid o usa sau portbagajul ...imi arata individual acest lucru,la alte masini arata toata masinutza aceea aprinsa nu arata ca a fost deschisa doar o usa sau doar pootbagajul .....de ce?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pai ce ai tu e un plus fata de varianta deschisa toata, si nu-ti inteleg grija caci e o echipare mai slaba
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
ce-as vrea si eu sa imi arate pe fiecare usa in parte
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
QuickD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 15 August 07 ![]() |
Nu cred ca exista la megane 2 chestia asta cu fiecare usa (nici macar la varianta privilege), dar la VW, Opel sau alte marci germane (ca exemplu) au toate, indiferent de echipare.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp Extreme 1.6 16V 110CP
- B -- ---
2008
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
@QuickD: Megane 2 are aceasta dotare
![]() Ceea ce am remarcat e ca se intampla frecvent sa se oxideze unele contacte iar asta sa genereze erori de afisaj in bord. De curand, a inceput sa mi se manifeste urmatoarea problema: se aprind la o intensitate scazuta martorul pentru stopurile de ceata (becul portocaliu) si cel pentru antidemaraj (bulina rosie), dar fara a fi insotite de vreun mesaj de eroare sau vreunul din martorii pentru defectiuni (stop sau service). Problema dispare la fel cum incepe: brusc, din senin si fara sa ii fac ceva. Masina functioneaza normal in tot timpul asta. Probabil ca in categoria "asa face toate" mai intra si oxidarea contactelor din conectorii de prin bord... Rezolvarea posibila: vizita in service pentru diagnosticare si curatarea conectorilor. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
- CJ 21 BFP
2004 Luxe Dynamique 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(QuickD @ 24 Sep 2008, 05:09) Nu cred ca exista la megane 2 chestia asta cu fiecare usa (nici macar la varianta privilege), dar la VW, Opel sau alte marci germane (ca exemplu) au toate, indiferent de echipare. Esti sigur de ceea ce afirmi??? Nu ar trebui sa fi si iti spun si de ce: pentru ca exista aceasta dotare pe Megane 2, masinile care sunt dotate cu senzori de presiune in roti au in locul masinutei aleia rosii dintre cadrane un display unde indica care usa este deschisa si presiunea din roti. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pe megane-urile 2.1 cu care am avut de-a face - un Dynamique cu o carca de extraoptiuni, un expression si un autentique chel - la toate era aratata fiecare usa deschisa individual
in schimb la megane 2.2 - am avut ocazia sa vad un authentique si un expression - masinuta se aprindea cu toate usile indiferent ce era deschis... nu stiu cum e la dynamique insa... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu arata care usa e deschisa si mai stiu doua estate expression tot din 2005 la care nu arata.
This post has been edited by 19vik: 24 Sep 2008, 13:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
ciudat ca am intrebat la renault si mi-au spus ca nu am senzor de presiune in roti.....jantele sunt cele in 5 spite pline
""Nu cred ca exista la megane 2 chestia asta cu fiecare usa (nici macar la varianta privilege), dar la VW, Opel sau alte marci germane (ca exemplu) au toate, indiferent de echipare."""" .............daca la mine se deschide fiecare usa si portbagajul cum nu crezi ca exista... ![]() This post has been edited by valentin-axv: 24 Sep 2008, 14:21 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Optiunea exista si la M2.1 si la M2.2. La cele fara optiune, acolo e doar folia neagra si LED-uri dedesubt, la cele cu aceasta optiune, folia e decupata si in locul ala e un display.
Aici, in primul post sunt poze la o masina din 2004 cu display, in ultimele se vede ca usile din fata sunt deschise. This post has been edited by 19vik: 24 Sep 2008, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
draculadan |
![]()
|
![]() L4Z4R Group: Members Posts: 21 Joined: 3 January 08 From: Oradea ![]() |
Salutare vik.Am o problema grava la megane-ul meu, dar nu este de acest topic.Ma poti ajuta cu niste informatii?Este vorba de deblocarea volanului sa stricat
24 Sep 2008, 15:12: Am vazut pozele, o lucrare de invidiat.FRUMOS. This post has been edited by draculadan: 24 Sep 2008, 15:12 |
--------------------
renault
megan sedan
2003 sedan privilege 1,6 16v Renault Megane 2003/1,6/Privilege cu trapa
|
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
Diferenta este intre hatchback si sedan. La hatch display-ul arata individual usile iar la sedan pe toate indiferent care este deschisa.
|
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Exact! La sedan arata individual numai daca masina are senzori de presiune.
This post has been edited by mars: 25 Sep 2008, 19:37 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
ptr cei ce nu au aceasta optiune, ce se poate face? trebuie atasat un display, setat din calculator?
|
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
Catalinmodena |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bicorp din 2005 cu senzori presiune.
De o luna imi apare doar asta din masinuta. Cand se deschide vre-una din usile de pe dreapta apar si alea. Are cineva vre-o idee de la ce ar putea fi? Attached thumbnail(s) IMG_1526.jpg ( Size: 111.88k ) Number of downloads: 1075 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
- xxxxx
2005/2013
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Senzorii aia cred ca au baterie, poate s-a terminat bateria?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
19vik |
![]()
|
Eu cred ca e un contact imperfect in soclul afisajului, sau afisajul defect.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau ai presiunea slaba pe dreapta. Acum ca sa im idau si eu cu parearea despre discutia initiala...nu conteaza ca e sedan, ca e bicorp, ca e "break" sau ce nivel de echipare are, trebuie sa aiba senzori de presiune in pneuri si atunci odata cu rotile vine si displayul cu usi individual. Ar fi stupid ca senzorii aia sa fie pe baterii (dar nu m-as mira), exista tehnologie pentru a fi evitate.
This post has been edited by bambu: 3 Oct 2008, 12:36 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
valentin-axv |
![]()
|
eu am intrebat la service si s-au uitat.....nu am senzori de presiune....dar am displayul cu deschidere individuala a usilor si a portbagajului...
|
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu am un hacth din 2006 2.2 si imi arata toata masinuta, nu fiecare usa in parte.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca se termina bateria sau nu detecteaza senzorul de presiune se comporta altfel da o eroare de genul "pressure sensor not detetected" (am experimenetat asta cand mergeamcu rezerva) dar roata si restul masinii apare la locul ei.
Nu cred ca sunt pe baterie...am impresia ca se incarca de la rotatie ceva gen cesuri automatice (a stat o roata mai mult timp in portbagaj si dupa ec a fost montata a foat detectata abea dupa ce m-am pus in miscare cateva sute de metrii) Cand e pana sau roata uflata incorect roata este colorata si in interior nu doar conturul. Mi-e imi arata separat usile si hayonul. Si ca sa vedeti ce istet sunt azi am desfacut bordul si am tot apasat pe afisajul cu pricina pana .....am reusit......am reusit sa il sparg. ![]() Pun maine poze cu el in starea actuala. Acum sa vad de unde dreacu cumpar eu doar afisajul acela. Daca are cineva vre-un pont fac cinste. Confirm ca afisajele sunt infipte in niste socluri (au pe ele niste pini) cel putin pe cel de sus (cel pe care apar info de gen consum instant km parcursi etc) am resusit sa il scot si sa il asez la loc. Asta cu masinuta are o tabla peste portiunea cu pini si nu am reusit sa il scot. This post has been edited by mafiosso_LODAN: 4 Oct 2008, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
- xxxxx
2005/2013
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Najpa treaba. Vorbeste cu mecanicii pe la service-uri reno poate au ei vreo rapciuga prin curte si pun si ei de-un ciubuc.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(mafiosso_LODAN @ 5 Oct 2008, 00:10) Acum sa vad de unde dreacu cumpar eu doar afisajul acela. Incearca la dezmembrari. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
mafiosso_LODAN , daca gasesti undeva LCD-ul da-mi si mie un semn ca si eu caut..
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
"marian" |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 13 June 08 From: Calarasi ![]() |
Undeva in bucuresti este un nene care dezmembreaza "renouri".Avea in curte vreo 4 buc. cand am cumparat eu 2 injectoare de la el si cred ca avea bordurile complete la masini.Nr.de tel este 0722232824 si cred ca mihai il cheama.Daca nu da un search pe google pt. piese renault din dezmembrari eu asa l-am gasit pe respectivul.Aveam si adresa lui dar nu o mai gasesc.
|
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp 1,5 dci 80 cp
|
|
bambu |
![]()
|
Slabe sanse sa il aiba fix pe cel cu usile individual si mai slabe sa dezmembreze bordul sa dea doar acel afisaj dar iti urez bafta.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Asa gandeam si eu ca nu prea cred sa intereseze sa descompleteze bordul.
Desi daca stau bine si ma gandesc acel afisaj nu prea e spart asa ca daca o sa il vrea cineva o sa il ia si fara ala presupunand ca al lui mai are acea bucata intreaga. Are cineva idee cam cat or fi ceasuriele cu totul la dezmembrari? |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
- xxxxx
2005/2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:42 |