Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

masinuta rosie de sub computeru de bord

adrian_yza
post 6 Oct 2008, 07:18
Post #31

Membru autentic

Group: Members

am vazut cev al adezmembrari in bucuresti ...

--------------------
Renault Megane 2.1 1.6 confort privilege 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bambu
post 6 Oct 2008, 11:49
Post #32

RS club

From: Bucuresti

und eexac ta ivazut? tongue.gif

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI - RRS 2.0T 2008/2012
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
skorpio_bog
post 28 Dec 2009, 21:36
Post #33

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

reinviem putin topicul asta pt o intrebare. Am vazut ca s-a mai intrebat insa nu a raspuns nimeni si poate ca de atunci pana acum a incercat cineva asta si poate da detalii. Intrebarea este urmatoarea: a incercat cineva cu varianta de indicator usi deschise simplu sa monteze varianta cu display? sau macar se poate? adica placa de baza a bordului are pinii pentru display? Ma refer la variantele privilege fara senzori de presiune la roti, deci cu afisajul de usi deschise simplu, cu masinuta rosie.

This post has been edited by skorpio_bog: 28 Dec 2009, 21:38

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
19vik
post 28 Dec 2009, 22:01
Post #34

Membru

Eu am vrut, am desfacut tabloul de bord, am vorbit si cu Liviu care a incercat si el, concluzia a fost ca nu se poate... decat sa schimbi tabloul cu totul. Ca lipseste mufa pentru afisaj la tabloul cu leduri n-ar fi nimic, sunt gaurile in placa, din pacate insa, lipsesc si niste componente printre care si controlerul pentru afisaj.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
skorpio_bog
post 28 Dec 2009, 22:16
Post #35

deci singura solutie ar fi sa schimb placuta cu totul de la un megane care are asa ceva. Insa acum vine alta intrebare. Sa zicem ca de placuta pot sa fac rost si de display. Daca o pun pe cea cu display in locul celei actuale functioneaza? adica imi merge identificarea usii deschise? sau se vor afisa toate pe display indiferent de usa deschisa? ar mai trebui schimbati si ceva senzori la usi?

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
cristache03
post 28 Dec 2009, 23:58
Post #36

Membru

Pe masina din semnatura fiind sedan, clar ca nu aveam acel display digital de care se tot vorbeste...si intamplator un "prieten" a venit sa probeze niste ceasuri de megane de pe un bicorp adus din Germania (Megane 2.1), si am constatat ca aceasta functie merge (deci a inlocuit tot tabloul cu ceasuri) si de cate ori deschideam o usa, asta arata usa pe care o deschideam.....Ca sfat, daca vretzi sa beneficiatzi de aceasta functie, va ducetzi la dezmembrari, cumparatzi un tablou cu aceste ceasuri, de pe un bicorp care are acel display digital si va merge 100% si pe sedan, iar cu limbajul, kilometrajul, si celelalte setari...se ocupa baietzii care dau kilometraje inapoi...nu-i problem...Asa ceva vreau si eu pt masina mea si am cautat la dezmembrari, am gasit ce doream numai ca vitezometrul nu era in km/h ci in mile/h....A si ca sugestie tot probat, pe megane se potrivesc si ceasurile de la Clio III. icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane - b 50 mpg 2004 Sedan
+
skorpio_bog
post 29 Dec 2009, 00:06
Post #37

deci sa inteleg ca nu imi pot pastra kilometrajul meu daca schimb placa aia. E bine macar ca e tras cablajul din fabrica si ca nu mai trebuie umblat si pe la senzori pe undeva.

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
DanCVA
post 29 Dec 2009, 00:09
Post #38

Membru care arde gazu'... accelerand

Se pastreaza kilometrajul, dar trebuie sa gasesti o masina cu echiparea de Megane 2.2, ca altfel o sa ai tot bordul de 2.2 si ceasurile de 2.1.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
skorpio_bog
post 29 Dec 2009, 00:35
Post #39

dancva, se pastreaza kilometrajul, limba etc? ca zicea mai sus cineva ca trebuie dus la baietii care dau kilometrajul inapoi. ma si miram sa fie asa usor sa modifici kilometrajul. Ca asa luau toti de la dezmembrari borduri de la masini mai noi. deci kilometrajul,limba, etc sunt memorate separat de placa din bord nu?

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
DanCVA
post 29 Dec 2009, 00:39
Post #40

Membru care arde gazu'... accelerand

Vorbeste cu Romeo sau cu oricine dibaci cu Clip-ul si iti va da informatii mai bune decat iti pot da eu.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
mikidnl
post 11 Jan 2013, 13:08
Post #41

Membru

Salut
Istoria este urmatoarea: dupa circa doua saptamani jumatate de stat in service pentru vopsitorie integrala si schimbat parbriz, la preluarea masinii am observat ca masinuta ce se afla situata intre cele doua ceasuri de bord (vitezometru si turometru) nu mai indica deschiderea usilor pe partea dreapra iar din acea masina lipseste si roata dreapta spate. Service-ul sa disculpat de vina facandu-mi testul pentru aparatura de bord, test in care nu apareau aprinse simbolurile usilor deschise de pe partea dreapta si nici roata dreapta spate. Concluzia a fost, ca am eu ghinion si acei digiti lipsa s-au ars in cele doua saptamani de stationare in service.
Intrebarea ar fi: mai este ceva de facut, este posibil ca proasta izolare a mufelor de separatie dintre usi si caroserie sa fi dus la gazarea unor pini si de aici intreaga poveste. Eu inca refuz sa cred ca masina nu a avut nici o problema pana la intrarea in service si dupa doua saptamani au murit trei digiti de odata.

This post has been edited by mikidnl: 11 Jan 2013, 13:10

--------------------
Renault Megene II bicorp - B-87-SDM 2004 1.5 dCI
B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW
+
OVIDIUS
post 11 Jan 2013, 13:52
Post #42

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Nu cred ca s-a ars nimic. De la service se trage. Senzorul de usa si de presiune au fost afectate cumva.

This post has been edited by OVIDIUS: 11 Jan 2013, 13:52

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
b76bgaarh
post 11 Jan 2013, 14:17
Post #43

Membru autentic

schimbate cu unele defecte ale unui angajat, preten etc.

This post has been edited by b76bgaarh: 11 Jan 2013, 14:17

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
alexme24
post 11 Jan 2013, 14:31
Post #44

Membru autentic

Pe mine m-au facut de servodirectie la ipso si cand am luat masina cred ca in 3 minute mi-a zis de 10 ori tipu de la service sa schimb distirbutia ca se rupe. Ghici ce, la 2 saptamani s-a rupt si fiind prima distributie schimbata la masina [52000 km] s-a constatat ca fusese umblat si acolo, pentru ca nu era curea originala, deci foarte probabil au schimbat cu unele proaste acei senzori. Nu are rost sa te miri.

--------------------
Renault/Honda Clio 2/ Accord 2004/2008
Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
+
mikidnl
post 12 Jan 2013, 10:35
Post #45

Membru

Va dati seama ca si eu, roman fiind si traind in romania, am gandit toate cele spuse de voi, dar in acelasi timp bunul simt ma impinge sa cred ca nu toata lumea este hoata si se tine de astfel de gainarii. Tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute am ales un service care mi-a prezentat cea mai mare incredere.
In alta ordine de idei senzorii de la usi cred ca functioneaza deoarece in momentul deschiderii usilor de pe dreapta, se aprinde lumina din plafoniere, iar schimbarea aparaturii de bord necesita modificarea kilometrajului.
In fine cred ca am sa ma risc cu o ora, doua de manopera la Serus. Acolo am incredere in electrician (este un inginer automatist) care de fiecare data cand am avut probleme m-a sfatuit corect. Sper din suflet sa nu constat ca ceva componente nu au nici o legatura cu anul de fabricatie al masinii, caci va inchipuiti ce circ ar urma.

--------------------
Renault Megene II bicorp - B-87-SDM 2004 1.5 dCI
B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:56
Dacia