Cum se ridica masinile parcate neregulamentar, ...in Romania
![]() ![]() ![]() |
Cum se ridica masinile parcate neregulamentar, ...in Romania
MihaiD |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Puf face mondeo
![]() Ar trebui sa le tranteasca pe toate o data, de doua ori cu mufa de asfalt, data viitoare nici dracu' nu-si mai parcheaza masina unde n-are voie ![]() Or fi sarit airbagurile? ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ala n-o sa mai parcheze neregulamentar de acum in colo, e un lucru bun totusi
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Asta voiam sa zic si eu, daca nu le este frica de amenzi ..sa le fie frica de ridicari
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pacat de masina, iti dai seama, nou si in service din cauza unor dobitoci
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, din cauza UNUI dobitoc, ala care a lasat-o acolo.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu zic ca a facut bine ca a lasat-o acolo, dar nici sa o gasesti asa. Ridica-mi masina daca nu o parchez bine, platesc amenda, nici o problema, dar nu vreau s-o vad facuta praf...
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
presimt un versus idioti care parcheaza aiurea vs idioti care ridica masini parcate aiurea
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mai da-l si in m.m de jegos, era parcat chiar in statie. Eu am luat deja in doar a doua zi de condus in Mel. prima amenda pt. parcare, am stationat mai mult in zona cu limita de timp 2h.
In Romania in mai mult de 12 ani de condus nu am luat nici o amenda pt. parcare interzisa, desi am comis-o de enspe ori. Da' uite ca e unul acolo sus care le vede pe toate. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
a parcat-o aiurea...dar totusi e lipsa de bun simt,omu a dat niste bani grei pe masina aia...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
Putea sa o parcheze si in camera lu` basescu. Nu trebuia sa o loveasca. Eu ii omoram in bataie.
This post has been edited by stifler_cale: 10 Sep 2008, 14:39 |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Aia sunt cretini.
Sunt platiti din bani publici sa faca o treaba si ei isi bat joc. Am incalcat o lege, suport consecintele, dar nu sa vii sa-mi distrugi masina, ea saraca nu are nici o vina, eu am comis-o. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(andreis @ 10 Sep 2008, 14:57) ![]() masina e un fier, nu respecti regulile suporti consecintele @stifler_cale - esti prea impulsiv, du-te la psiholog .. pentru cei care dau bani grei pe masina: v-ati luat o masina prea scumpa pentru posibilitatile voastre!! This post has been edited by hash: 10 Sep 2008, 14:50 |
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mda... nu te doare gura, dar ia sa te vad pe tine in situatia proprietarului.
Tu niciodata nu ai parcat neregulamentar? Gresesti, suporti consecintele, de acord, dar unde scrie in lege ca pt greseala X masina ta va primi un sut in aripa, pt Y o ranga in parbriz? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce le cereti astora mai multa pricepere decat restul lipitorilor care au diverse contracte cu primariile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hash |
![]()
|
oricat de ciudat ar parea, eu sunt genul ala care ia bon de parcare chiar si pt 5 minute parcate inainte de 8 seara .. nu, de parcat neregulamentar anul asta doar o data si atunci m-am simtit ca dracu'
nu scrie, dar pt. situatii de genul asta exista casco si tribunal, de ce sa-mi fac eu sange rau? de-abia fac mai repede upgrade la masina. masina e un fier, si sa-ti distruga unul masina si iti este interzis sa-l omori! cum puteti gandi asa?! This post has been edited by hash: 10 Sep 2008, 14:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
@hash - daca erai in locul proprietarului cum reactionai?? Spuneai multumesc baieti, stati linistiti ca ii doar un fier pentru care am lucrat 1 an ,2 ,3 sau cat ei fi lucrat tu pentru ea. Si la psiholog poti sa trimiti pe cine vrei nu pe mine.Numai bine
This post has been edited by stifler_cale: 10 Sep 2008, 14:52 |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Si care-i problema? O bara fata, un radiator si e ca noua.
![]() Din cate stiu primaria are un fond pentru despagubiri. Oare i-au mai ridicat-o dupa faza asta, sau i-au lasat-o si au plecat? Masina e echiparea ieftina (daca se poate considera ieftina o masina de aprox. 20.000 euro). Are capace la roti, si manere negre. This post has been edited by raqzvan: 10 Sep 2008, 14:54 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
stifler_cale |
![]()
|
O masina lovita chiar si reparata nu ii ca inainte. Cel putin pentru mine.
This post has been edited by stifler_cale: 10 Sep 2008, 14:55 |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
hash |
![]()
|
pai le luam numele si firma unde lucreaza si-l intrebam pe patron daca are de gand sa-mi plateasca reparatia in service autorizat (unde vreau eu). daca nu, casco, justitie .. chit ca asta insemna ca trebuie sa invat legile, da' n-ar fi prima oara.
c'mon, va buseste cineva masina, ce faceti, sariti la bataie?! bataie ca sa ce? nu ajunge cati tigani se taie in craiova si p'airea? This post has been edited by hash: 10 Sep 2008, 14:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
stifler_cale |
![]()
|
Bineinteles ca nu sar la bataie. Dar totusi sa imi loveasca niste cretini masina noua nu mi-ar pica deloc bine. Adica tu vrei sa spui ca daca cineva vine si iti loveste masina cu o bata ti-ar pica bine?
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 10 Sep 2008, 13:58) QUOTE(adip @ 10 Sep 2008, 14:30) Mai da-l si in m.m de jegos, era parcat chiar in statie. Eu am luat deja in doar a doua zi de condus in Mel. prima amenda pt. parcare, am stationat mai mult in zona cu limita de timp 2h. In Romania in mai mult de 12 ani de condus nu am luat nici o amenda pt. parcare interzisa, desi am comis-o de enspe ori. Da' uite ca e unul acolo sus care le vede pe toate. ok, hai atunci sa nu mai ridicam masinile parcate neregulamentar, ci sa punem niste comunitari sa la f... niste bate in parbriz, usi, capota, si faruri! cine greseseste, sa plateasca! asta ca sa ne mai civilizam si noi putin, sa fim ca australienii! ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. Nu e normal sa fi parcat ilegal
2. Nu e normal sa ii fi lovit masina 3. Asigurarea (cu regres la firma de ridicari) se va ocupa si va repara masina 4. A gresi e omeneste (vezi parcare ilegala, vezi lovire masina) 5. Fiecare are cate ceva de invatat din patania asta (inclusiv sa NU ne mai jignim inutil intre noi) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
andreis |
![]()
|
stifler_cale are dreptate, o masina reparata nu mai e ca noua.
Eu cred ca-i luam la omor, si va spun si de ce: Nu au stat ei cu mine sa vada cum am facut banii, eu nu am stau cu ei pe bordura sa beau pana nu am mai stiut de mine. Cum eu sunt platit pentru ce fac, asa si ei. Daca nu iti place ce meserie ai, pleci acasa si cauti altceva, dar NU iti bati joc de lucru altuia. Reactiile violente sunt normale in situatia data, psihologul meu asa mi-a zis ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Daca cretinul nu parca aiurea (in statie de transport in comun e completa nesimtire, astora ar trebui sa li se suspende permisul pe loc, ca doar se pare ca le place in statie) cretinii ailalti nu greseau.
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
de acord, eu le-as da amenzi raportate la venitul lor. de exemplu: 10% din venit pentru o parcare neregulmentara... ca sa simta fiecare in aceeasi masura ce inseamna sa nu respecti regulile...
iar comunitarilor le-as imputa masina pe leafa lor, sa isi vanda casa ca sa plateasca masinile avariate. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 10 Sep 2008, 23:03) hai atunci sa nu mai ridicam masinile parcate neregulamentar, ci sa punem niste comunitari sa la f... niste bate in parbriz, usi, capota, si faruri! cine greseseste, sa plateasca! asta ca sa ne mai civilizam si noi putin Ce-am zis eu si ce-ai inteles tu, in fine...10 Sep 2008, 23:15: QUOTE(Bacu @ 10 Sep 2008, 23:11) le-as da amenzi raportate la venitul lor. de exemplu: 10% din venit pentru o parcare neregulmentara... Si daca are trecut in cartea de munca salariul minim pe economie?This post has been edited by adip: 10 Sep 2008, 15:15 |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |