Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum se ridica masinile parcate neregulamentar, ...in Romania

raqzvan
post 10 Sep 2008, 18:11
Post #61

gute Laune war Trumpf

Group: Members
From: Constanta, Romania

O bara din plastic schimbata si un radiator nu inseamna "masina lovita si reparata". Poti sa zici ca nu mai e masina dupa ce te-ai rasturnat cu ea, sau te-a lovit un camion, adica atunci cand ai 10kile de chit pe sub vopsea. Bara fata/spate poti sa o bagi la consumabile, mai ales in Romania.

Pe mine m-a lovit unu' la doua saptamani dupa ce am inmatriculat masina (Focus 2008). Trebuia sa-i fac cunostinta cu electrosocul sau sa dea mana cu bastonul meu telescopic?! Nu! L-am luat cu mine (avea radiatorul spart) si am mers la Tamponari usoare.

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dariusz
post 10 Sep 2008, 19:56
Post #62

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(vijelie @ 10 Sep 2008, 16:20)

Aia nu ridicau masinile fiindca nu aveau ce face, ci fiindca ori de cate ori autobuzul facea statie, bloca 2 benzi de circulatie timp de cateva minute. Ar mai fi un aspect, dar mai greu de sesizat: degeaba ai autobuze cu facilitati pentru persoanele cu dizabilitati (invalizi, carucioare etc) daca acei oameni nu pot ajunge la ele.
*

nu spun ca e normal ca masinile parcate neregulamentar sa fie lovite de catre cei care le ridica.
DAR ! cei care sustin pe aici sus si tare ca daca li s-ar fi intimplat lor ar fi facut prapad , le prezint un scenariu:
- va grabiti undeva , o urgenta , si va treziti blocati in trafic de un autobuz , care nu poate intra in statie din cauza unuia care si-a parcat masina cea noua unde i s-a nazarit lui . nu cred ca nu ati blestema respectiva masina , precum si pe proprietarul ei.
si iarasi , cum ziceau unii pe aici , daca muncesti 1 , 2 , 3 ani pentru o masina , atunci ai grija de ea taticu ! parcheaza unde e voie , unde e spatiu , ca sa nu risti sa fie lovita , zgiriata.

--------------------
dacia supernova - mm 13 ral 2002 europa
membru cooperant
+
fnp
post 10 Sep 2008, 20:07
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

Cititi cu atentie contractul Casco (cine are). S-ar putea sa aveti surpriza ca astfel de evenimente sa nu fie acoperite. (gen vandalism, manifestatii sportive, etc..). Eu am avut o problema cu o pisica care s-a urcat pe capota si o haita de caini au incercat sa ajunga la ea. Rezultat: revopsit o aripa si inlocuit semnalizator. Masina avea 1 luna. sad.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 70CP - B 2007 Laureate + ABS
+
bulan
post 10 Sep 2008, 21:08
Post #64

Membru autentic

QUOTE(tkx @ 10 Sep 2008, 17:52)
zici ceva de asigurari care preiau riscul. daca e asa asta e un motiv in plus sa-i faca si mai neglijenti.
*

QUOTE(dizzy @ 10 Sep 2008, 18:04)
Reparatia se face pe CASCO cu regres pe asigurarea de malpraxis a firmei de ridicari. Daca au busituri multe, prima de asigurare va creste anual. Crezi ca patronului ii va conveni asta?
*

Sunt pline service-urile cu masini avariate de soferi salariati care isi fac meseria intr-un dezinteres total ocrotiti de sfanta asigurare casco platita de patron.

--------------------
a b c
+
rtBK
post 10 Sep 2008, 21:32
Post #65

Unique like everyone else

Am citit cam tot ce s-a scris pe aici si vroiam sa fac cateva precizari:

1. In plazza am vazut masini cu rotile blocate ( probabil au parcat peste noapte )

2. Adip este bine ca recunosti ca si tu ai parcat aiurea, dar nu mi se pare corect sa judeci pe altu care a facut asta. Cum si tu nu ai avut unde sa parchezi uite ca nici acea persoana nu a avut unde sa parcheze.

3. Nu mi se pare normal sa se ridice acele masini... pe langa ca vor bloca traficul in momentul in care le ridica, dupa ce le vor ridica chiar credeti ca nu parcheaza altul?? de aici rezulta ca traficul tot ala o sa fie! Mai bine cate o amenda la fiecare de catre un politist intrat pe pile si habar nu are altceva.

4. Daca as fi in locul celui care a patit asta as cere daune pe cate zile sta masina in service pentru ca pur si simplu AM AVUT NEVOIE DE MASINA si nu am putut sa o folosesc din cauza lor... drept urmare am pierdut bani!

5. SA SE CONSTRUIASCA PARCARI CU TARIFE NORMALE.

This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 21:37

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
dariusz
post 10 Sep 2008, 23:07
Post #66

Membru autentic

QUOTE(blak2oo8 @ 10 Sep 2008, 22:32)

4. Daca as fi in locul celui care a patit asta as cere daune pe cate zile sta masina in service pentru ca pur si simplu AM AVUT NEVOIE DE MASINA si nu am putut sa o folosesc din cauza lor... drept urmare am pierdut bani!

*

pai si cum dovedesti ca ai pierdut bani ? si ce suma? blink.gif

--------------------
membru cooperant
+
A l e x
post 10 Sep 2008, 23:13
Post #67

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Nu e normal, daca parchezi aiurea, sa-ti distruga masina. Cat timp nu scrie in lege "masina va fi ridicata si lovita de 100 de ori" nu conteaza ca e vinovat/vinovata soferul/soferita, NU E NORMAL.

A parcat aiurea ? Sa-i ridice masina, sa-i dea amenda, sa o plateasca, etc... Dar nu asa... La fel cum daca treci pe rosu, cand te opreste politia nu e normal sa-ti dea si un sut in masina, nu ? Sau, deh, ai trecut pe rosu, esti vinovat, meriti acel sut ?

Vorbiti de comunism, dar asta vi se pare normal ? Sa strice masinile cand le ridica ? Si, din nou perfectiunea intruchipata e pe acest forum ? Voi n-ati parcat aiurea niciodata ? Folositi doar parcarile platite si nu le urcati pe borduri sau pe unde mai e loc si "se parcheaza" ? Sa fim seriosi...

Din nou, pe internet, e simplu sa fii moralist. Sa va vad pe voi cu masinile avariate de idiotii aia, care pe pariu ca, iti mai si rad in fata dupa asa un incident, si apoi mai vorbim.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
dariusz
post 11 Sep 2008, 00:11
Post #68

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 11 Sep 2008, 00:13)

Voi n-ati parcat aiurea niciodata ? Folositi doar parcarile platite si nu le urcati pe borduri sau pe unde mai e loc si "se parcheaza" ? Sa fim seriosi...

*

ma crezi sau nu , e treaba ta , dar eu nu parchez NICIODATA aiurea ! stii de ce ? pentru ca nu am nici casco , nici bani pentru amenzi , nici pentru eventuale reparatii la masina.bine , e drept ca ma refer aici la masina personala. cu aia de servici mai parchez " la limita " ca sa zic asa , dar la fel , NICIODATA intr-un loc in care sa stinjenesc traficul.

--------------------
membru cooperant
+
steph
post 11 Sep 2008, 00:29
Post #69

Membru autentic

Trecand peste faptul in sine.

Voi observati ca astia acum ridica masinile cu 2 chingi bagate pe sub burta masinii. Oare sunt singuru care cred ca atunci cand strangi masina cu 2 chingi pe portiere acolo vopseaua va avea de suferit?

Nu mai discut de masinile care vin cu praguri ornamentale de plastic.

Oare gandesc eu prea departe cand vb. de vopsea zgariata atunci cand astia iti scapa masina cu botu in pamant?

--------------------
Toyota Yaris - Bucuresti TS
+
adip
post 11 Sep 2008, 00:36
Post #70

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(A l e x @ 11 Sep 2008, 07:13)
Nu e normal, daca parchezi aiurea, sa-ti distruga masina. Cat timp nu scrie in lege "masina va fi ridicata si lovita de 100 de ori" nu conteaza ca e vinovat/vinovata soferul/soferita, NU E NORMAL.
Alex, cine a sustinut in discutia asta ca e normal ce s-a intamplat?
@blak2oo8: interesant rationament: Nu e normal sa se ridice masini fiindca nu sunt parcari. Sa se faca parcari. Cum adica sa se faca? Se fac singure? In primul rand ca nu e normal sa incalci legea, asta nu e normal. Conform rationamentului tau, e la fel de normal sa intri in depasire de coloana pe contrasens si sa risti un accident grav fiindca nu sunt sosele si deci sa se faca sosele, e normal sa intri sa blochezi intersectia fiindca semafoarele nu functioneaza si militienii dirijeaza prost, s.a.m.d.
Cat despre baietasul care a tras masina ca pe tarlaua proprie fiindca intarzia la examen, nu comentez.
Civilizatia nu se face, oameni buni, civilizatia o face fiecare, chiar daca se mai comit si greseli. Lipsa cronica, generalizata de bun simt din Romania, si lipsa oricaror perspective de imbunatatire a situatiei din punctul asta de vedere a contribuit destul de mult la plecarea noastra. Da' gata, nu mai zic nimic, fiindca oricum unii batem toba sa priceapa iapa.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
stifler_cale
post 11 Sep 2008, 01:48
Post #71

cine-i bun,e prost...e definitie...

From: Alba Iulia

QUOTE(A l e x @ 10 Sep 2008, 23:13)

A parcat aiurea ? Sa-i ridice masina, sa-i dea amenda, sa o plateasca, etc... Dar nu asa... La fel cum daca treci pe rosu, cand te opreste politia nu e normal sa-ti dea si un sut in masina, nu ? Sau, deh, ai trecut pe rosu, esti vinovat, meriti acel sut ?

Vorbiti de comunism, dar asta vi se pare normal ? Sa strice masinile cand le ridica ? Si, din nou perfectiunea intruchipata e pe acest forum ? Voi n-ati parcat aiurea niciodata ? Folositi doar parcarile platite si nu le urcati pe borduri sau pe unde mai e loc si "se parcheaza" ? Sa fim seriosi...

Din nou, pe internet, e simplu sa fii moralist. Sa va vad pe voi cu masinile avariate de idiotii aia, care pe pariu ca, iti mai si rad in fata dupa asa un incident, si apoi mai vorbim.
*

Bine punctat. Acelas lucru spun si eu dry.gif .

--------------------
dacia logan 2007 abs plus
+
cosmin_2300
post 11 Sep 2008, 01:58
Post #72

Banned

From: București

QUOTE(fnp @ 10 Sep 2008, 21:07)
Cititi cu atentie contractul Casco (cine are). S-ar putea sa aveti surpriza ca astfel de evenimente sa nu fie acoperite. (gen vandalism, manifestatii sportive, etc..). Eu am avut o problema cu o pisica care s-a urcat pe capota si o haita de caini au incercat sa ajunga la ea. Rezultat: revopsit o aripa si inlocuit semnalizator. Masina avea 1 luna. sad.gif
*

Eu am platit in plus pentru vandalism smile.gif

Si daca observ eu bine ( vezi poza ) parca i-a indoit si aripa spate unsure.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
argon
post 11 Sep 2008, 06:42
Post #73

Mesaj semiautomat

QUOTE(hash @ 10 Sep 2008, 15:51)
oricat de ciudat ar parea, eu sunt genul ala care ia bon de parcare chiar si pt 5 minute parcate inainte de 8 seara .. nu, de parcat neregulamentar anul asta doar o data si atunci m-am simtit ca dracu'

nu scrie, dar pt. situatii de genul asta exista casco si tribunal, de ce sa-mi fac eu sange rau? de-abia fac mai repede upgrade la masina.

masina e un fier, si sa-ti distruga unul masina si iti este interzis sa-l omori! cum puteti gandi asa?!
*

up.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
IRONICK
post 11 Sep 2008, 09:55
Post #74

-

From: Romania

SA SE CONSTRUIASCA PARCARI CU TARIFE NORMALE
Daca nu iti permiti sa platesti pretul parcarii, de ce iti cumperi masina?

Nu este normal ce s-a intamplat acolo, dar faptul ca nu sunt parcari nu inseamna ca trebuie sa parchezi pe trecerea de pietoni. Te duci 100m mai departe si gasesti loc. Respectiva soferita a parcat acolo cu o mare nesimtire.

This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2008, 10:06

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
argon
post 11 Sep 2008, 10:02
Post #75

Mesaj semiautomat

e un risc pe care si l-a asumat cand a parcat acolo..e ca si cum ai parca pe calea ferata, in tunel, pe pod, in varf de panta dupa curba..tot parcare(stationare) interzisa e si acolo.

--------------------
+
hash
post 11 Sep 2008, 10:03
Post #76

calculatorist

QUOTE(fnp @ 10 Sep 2008, 21:07)
Cititi cu atentie contractul Casco (cine are). S-ar putea sa aveti surpriza ca astfel de evenimente sa nu fie acoperite. (gen vandalism, manifestatii sportive, etc..) ...
*

Io ham. Am intrebat asta expres cand mi-am facut contractul, si majoritatea 'astora mari' ma luau cu francize si laga-laga. Cititi, nu semnati ca primarul!

3. Nu mi se pare normal sa se ridice acele masini... pe langa ca vor bloca traficul in momentul in care le ridica, dupa ce le vor ridica chiar credeti ca nu parcheaza altul?? de aici rezulta ca traficul tot ala o sa fie! Mai bine cate o amenda la fiecare de catre un politist intrat pe pile si habar nu are altceva.
*

Chiar ma gandeam sa calculez rentabilitatea unei firme de ridicat masini, sa-mi fac si eu una .. cred ca 1 an - doi as face un profit mama-mama ..

*

Foarte bine, numai ca ai in vedere ca un proces poate sa dureze pana te plictisesti de el.

5. SA SE CONSTRUIASCA PARCARI CU TARIFE NORMALE.
*

Pui tu la dispozitie teren in centru, mocca? In plus, ai plati 20k de coco daca ar fi locul TAU? Parcarile au tarife normale, stai sa vezi prin Europa ce scoruri au aia la parcari!

QUOTE(A l e x @ 11 Sep 2008, 00:13)

*

Hei! A fost o GRESEALA ca i-a stricat masina! Te indignezi degeaba.

Io m-am saturat de mitocania unora din tara asta. Ia nu le mai luati apararea.

--------------------
- - -
+
dizzy
post 11 Sep 2008, 10:20
Post #77

Work smart not hard!

Sunt multe locuri in Bucuresti unde chiar nu gasesti locuri de parcare.
Solutia pe termen lung e urmatoarea in opinia mea:
1) Curatarea strazilor de masinile abandonate. Nu are asigurare, taxe locale, numere se ridica si se depoziteaza in afara Buc. M-am saturat sa vad cazane de rugina transformate in locuri de depozitat vechituri din 30m in 30m. Nu mai o folosesti, da-o, nu arunca gunoi pe strada.
2) Construirea de parcari sub/supraterane cu paza si plata. As plati bucuros 100 ron/ luna pe un loc din asta. Degeaba pui semnul interzis in tot orasul daca nu faci parcari. Stau in zona aia, imi las masina pe o raza de 1km, nu-mi cere sa o las la marginea Buc. ca-ti platesc destule taxe pt ea. Locurile libere au fost date la smecheri sa-si ridice monstrii de blocuri cu 5 locuri de parcare, nu sa faca ce trebuie din ele.
3) Ai parcat in zona interzisa e normal sa-ti iei amenda, nu sa-ti distruga masina. Daca ti-au lovit masina datorita neglijentei lor e normal sa-ti plateasca inclusiv timpul tau pierdut intrucat nu este un accident ci o neglijenta. Masina trebuie tratata cu grije. Rog pe un avocat sa ne confirme treaba asta.

This post has been edited by dizzy: 11 Sep 2008, 10:22

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan - B zzz SXX 2005
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
steph
post 11 Sep 2008, 10:43
Post #78

Membru autentic

Deci modalitatea de ridicare cu sfori bagate ca pe sub bustean vi se pare ok biggrin.gif

--------------------
Toyota Yaris - Bucuresti TS
+
andu911
post 11 Sep 2008, 11:22
Post #79

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Pot sa spun si eu parerea mea ?

Toti romanii suntem la fel... conducatorului auto i se rupe ca incurca circulatia si ca parcheaza aiurea, la fel i se rupe si angajatului de la primarie cand ridica masina.

Soferul zice: "las' ca au loc"
Angajatul la primarie : "las' ca merge si asa"

Numai ca in momentul producerii evenimentului personajele au doua pozitii diferite...

Daca angajatul de la Primarie era in timpul liber cu masina personala, o parca la fel de prost. Daca soferul masinii era angajat la primarie, la fel nu i-ar fi pasat cum leaga sforile alea.

Degeaba ne suparam doar pe angajat sau pe sofer, ca amandoi au acelasi mod de viata "las' ca merge"

--------------------
- - -
+
Nasu
post 11 Sep 2008, 11:31
Post #80

Membru incepator

Inainte de al mai face pe proprietar dobitoc, ganditiva ca poate nu are de ales.

La mine in zona spre exemplu (Socului-Pantelimon), suntem cam 4 masini pe un loc de parcare. Bineinteles ca cine a prins un loc de parcare tine acum cu dintii de el. Insa lumea este intelegatoare si poti sa parchezi in colt de intersectie, in statia de autobuz, la chioscu de ziare, sau sa il blochezi pe un vecin. Oricum si in orice situatie, parcarea se face cu inima stransa deoarece toti stim ce inseamna o cheie pe masina, cartofi aruncati de la balcon...etc.

Acum mai nou, primaria sectorului 2 sa decis sa ridice toate masinile parcate neregulamentar. Si cum NU avem de ales pt. ca nu sunt locuri de parcare, au de ridicat masini in fiecare seara.

Eu ma numar printre cei peste 40 de vecini (numai de la mine din bloc vorbesc), care avem de juma de an cerere depusa la primarie pentru un loc de parcare.

Am platite toate taxele la zi. Am cerere facuta la primarie si refuzata pe motiv ca nu mai sunt locuri de parcare disponibile. Primaria nu afce nimic sa rezolve aceasta problema, in schimb i-mi ridica masina si ma pune sa platesc 500RON.

Daca ma mai trezesc si cu masina lovita de astia care le ridica, cred ca ma duc sa-mi cumpar pistol....si o sa incep cu domn primar pe care l-am votat...

--------------------
Megane Bicorp 1.6 16V - Super multumit de ea 2007 Dynamique
+
M i h a i
post 11 Sep 2008, 11:35
Post #81

Nasu> stiu zona..am vazut si eu cum se ridica pe sos Pantelimon..nasol..primarul vostru iubit nu va facut locuri; si in spatele blocurilor chiar nu este loc din cauza stradutelor foarte mici..a fost gandit si orasul asta ca un fund..Eu sunt oarecum ''happyyy'..Primarul sectorului meu ''care este rr'' a facut locuri de parcare in spatele blocului si binenteles ca acum am locul meu.. tongue.gif

This post has been edited by MHY: 11 Sep 2008, 11:38

--------------------
------ ------ ------
+
IRONICK
post 11 Sep 2008, 12:06
Post #82

-

QUOTE(Nasu @ 11 Sep 2008, 12:31)
Inainte de al mai face pe proprietar dobitoc, ganditiva ca poate nu are de ales.
Nimeni nu a facut proprietarul dobitoc, ci i s-a atribuit o doza de nesimtire. Cand iti cumperi masina trebuie sa te gandesti la faptul ca in Romania asta de rahat nu o sa ai unde sa iti parchezi masina. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei cu japca din spatiul pietonilor ca tu ai masina. Nimeni nu isi doreste sau ii doreste cuiva sa pateasca asa ceva cand parcheaza masina aiurea.

This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2008, 12:07

--------------------
+
dizzy
post 11 Sep 2008, 12:16
Post #83

Work smart not hard!

Oricum autobuzul nu se baga niciodata in alveola, sta ca nesimtitul pe mijlocul drumului ca e greu sa traga dom' sofer de volan, face boale profesionale!
Si eu am cerere la ADP cu acelasi "Nu se poate, nu e locuri!"
Nu am nimic impotriva daca imi parcheaza unul in spate, numai sa-si lase masina pe liber sa o pot impinge cu mana. Oricum nu i-as zgaria-o!
Daca orasul e un rahat, hai sa nu-l facem si noi mai mare!
Pt Ironick: Ce drepturi in plus are unul care si-a lasat cazanul pe dreapta abandonat fata de mine? Mi-am cumparat masina fiindca ma ajuta sa-mi fac treaba mai bine si-mi asigura o doza mai mare de confort si siguranta.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan - B zzz SXX 2005
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
IRONICK
post 11 Sep 2008, 12:27
Post #84

-

QUOTE(dizzy @ 11 Sep 2008, 13:16)
Oricum autobuzul nu se baga niciodata in alveola, sta ca nesimtitul pe mijlocul drumului ca e greu sa traga dom' sofer de volan, face boale profesionale!
La modul cum sunt parcate masinile pana in statie, ala cu autobuzul reuseste sa il bage doar facand parcare laterala ...
QUOTE(dizzy @ 11 Sep 2008, 13:16)
Pt Ironick: Ce drepturi in plus are unul care si-a lasat cazanul pe dreapta abandonat fata de mine? Mi-am cumparat masina fiindca ma ajuta sa-mi fac treaba mai bine si-mi asigura o doza mai mare de confort si siguranta.
Intr-o tara normala nu gasesti masini abandonate. La noi nu exista nimeni care sa gestioneze asa ceva cum trebuie.

--------------------
+
GeoSoft
post 11 Sep 2008, 12:37
Post #85

Nepotu`

From: Bucuresti\Buzau

QUOTE(IRONICK @ 11 Sep 2008, 13:06)
Cand iti cumperi masina trebuie sa te gandesti la faptul ca in Romania asta de rahat nu o sa ai unde sa iti parchezi masina.
*

radmasa.gif Fara suparare, dar nu m-am putut abtine.

La fel de bine ar trebui sa incepem sa ne gandim ca nu ar mai trebui sa avem nici "puradei", ca deh traim in Romania si nu a au locuri de joaca amenajate si multe altele.

--------------------
Renault Megane 2 Hatchback 2005
+
vv
post 11 Sep 2008, 12:38
Post #86

dilbert.com

QUOTE(IRONICK @ 11 Sep 2008, 12:27)
La modul cum sunt parcate masinile pana in statie, ala cu autobuzul reuseste sa il bage doar facand parcare laterala ...Intr-o tara normala nu gasesti masini abandonate. La noi nu exista nimeni care sa gestioneze asa ceva cum trebuie.
*

ba da. Te duci la primarie, si faci o cerere de genul,
"domnule primar,

Subsemnatul [...] va anunt ca la adresa [...] exista o masina abandonata marca [...], culoarea [...], nr. de iinatruculare [...]/fara numar de inmatriculare. Va rog sa luati masurile legale pentru eliberarea domeniului public". Lasi si un telefon.

Vine politia, face PV (are nevoie de 2 martori; daca masina nu are numar de inmatriculare e mai simplu, daca are, tre' sa declari ca e abandonata de mai mult de 1 an). Dup-aia, o ridica.

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
b76bgaarh
post 11 Sep 2008, 12:44
Post #87

Membru autentic

intro tara normala....parcarea costa de te rupe......iar amenda de parcare si mai si..in anglia e 60 de LIRE amenda, parcarile sunt private (da private).......

fratilor voi pe ce lume traiti? masina este un lux...si ca atare totul costa...masina, carburant, taxe de drum taxe de parcare.... la noi sunt cam cele mai mici din europa....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
argon
post 11 Sep 2008, 12:46
Post #88

Mesaj semiautomat

QUOTE(GeoSoft @ 11 Sep 2008, 13:37)
radmasa.gif  Fara suparare, dar nu m-am putut abtine.

La fel de bine ar trebui sa incepem sa ne gandim ca nu ar mai trebui sa avem nici "puradei", ca deh traim in Romania si nu a au locuri de joaca amenajate si multe altele.
*

abtine de la ce? are dreptate, iti iei apartament/casa cu garaj/loc de parcare asigurat si iti iei masina, daca nu, mergi cu metroul, sau o lasi pe unde apuci, n'ar fi o problema asa mare daca o familie ar avea o masina dar multi au cate 2-3 si nici un loc de parcare sigur.

Iar cand stai la garsoniera nu faci copii, e simplu, locuri de joaca sunt destule, cel putin aici.

--------------------
+
GeoSoft
post 11 Sep 2008, 13:01
Post #89

Nepotu`

From: Bucuresti\Buzau

QUOTE(argon @ 11 Sep 2008, 13:46)
abtine de la ce? are dreptate, iti iei apartament/casa cu garaj/loc de parcare asigurat si iti iei masina, daca nu, mergi cu metroul, sau o lasi pe unde apuci, n'ar fi o problema asa mare daca o familie ar avea o masina dar multi au cate 2-3 si nici un loc de parcare sigur.
Iar cand stai la garsoniera nu faci copii, e simplu, locuri de joaca sunt destule, cel putin aici.
*

wacko.gif

Vad ca esti din Hunedoara. Te invit sa locuiesti pentru o saptamana in Bucuresti. Sa mergi la "plimbare" cu metroul sau cu mijloacele de transport in comun si pe urma mai vorbim.

Cat despre restul ... nu are rost sa o mai comentez.

--------------------
Renault Megane 2 Hatchback 2005
+
M i h a i
post 11 Sep 2008, 13:11
Post #90

QUOTE(b76bgaarh @ 11 Sep 2008, 12:44)
..in anglia e 60 de LIRE amenda, parcarile sunt private (da private).......
*

Unde ???In ce zona? blink.gif Eu o lasam in fata casei/vilei pe trotuar...In Asda era parcare ca in Cora...nu se platea nimic..erau zone ce este drept cu aparat de taxare unde bagai lirele..precum este in Bv pe langa Piata Sfatului...Si la noi toate parcarile mari sunt private... Parcarea de la unirii e de stat?

This post has been edited by MHY: 11 Sep 2008, 13:11

--------------------
------ ------ ------
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 06:13
Dacia