Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
aaa marfa, "bravo" H! ML iau
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la 185 km/h + ce mai avea si x3......din ml scapau 50/50 poate ca intra sub el.
Huidu avea 80. doamne ce nebunie......sa merighi linistit si sa te omoare cineva |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
alta e problema:
nu mai conteaza cat are sinucigasul, dar de la 100-120 cat are un om .."normal" care merge sa si ajunga la destinatie si pana la 0km/h in mai putin de 0 secunda, corpul omului o sa sufere..aproape de moarte forta G e prea mare din pacate |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
Il citez pe Titi Aur :
"La impactul frontal la o viteza de peste 60 km/h toatã lumea din mașinã moare, cu centurã, fãrã centurã, cu airbaig, fãrã airbaig " Practic craniul ramane intreg dar creierul se face terci. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
argon |
![]()
|
Titi aur vorbeste si multe prostii. La euroncap testele se fac la 64 km/h, si la viteza aia, la masinile de 5 stele cat e normal in ziua de azi pasagerii coboare pe picioare fara nici o problema.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
impact frontal cu ce? ca euroncap testeaza la 64kmph.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
X3 e ca un Duster
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da Agon stiu povestea....
nu mai are rost acum un vs. d-zeu sa ii odihneasca pe toti dupa 64+hm/h nimeni nici macar volvo nu mai garanteaza nimic...aici intervine lipsa capacitatii corpului uman de a rezista unui impact..decelerare etc. e ca la loterie poate scapi la 65 / 80 / 100 etc depinde cum/unde/de ce te lovesi (apropo de cumulat)etc. dimanica accidentului This post has been edited by wolfin: 29 Sep 2014, 11:13 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Sep 2014, 10:32) Dar fortele da ![]() QUOTE(argon @ 29 Sep 2014, 10:57) Titi aur vorbeste si multe prostii. La euroncap testele se fac la 64 km/h, si la viteza aia, la masinile de 5 stele cat e normal in ziua de azi pasagerii coboare pe picioare fara nici o problema. E drept ca vorbeste si multe prostii, dar la chestiile despre accidente si fortele rezultate de acolo cred ca e cel mai in masura sa vorbeasca. In spatele lui lucreaza o armata de oameni care-i proiecteaza cusca si costumele de siguranta, plus ca la scoala de pilotaj mai studiezi si dinamica accidentelor si a traiectoriei, inertii si alte chestii. Si e primul pilot pe care l-am vazut sa ne indemne sa conducem preventiv si cu viteza moderata. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vectorii nu s-aduna? Ce noutati aflam noi pe aici
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu-i vorba că nu se adună. Matematic vorbind, se adună.
E vorba că efectele asupra mașinilor nu sînt ca și cum s-ar aduna (adică dacă ele vin ambele cu 50 la oră, nu se turtesc ca și cum ar intra cu 100 într-un zid). |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
E vorba că efectele asupra mașinilor nu sînt ca și cum s-ar aduna (adică dacă ele vin ambele cu 50 la oră, nu se turtesc ca și cum ar intra cu 100 într-un zid).
Pentru ca amandoua masinile sufera deformari. |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 29 Sep 2014, 18:09) Nu-i vorba că nu se adună. Matematic vorbind, se adună. E vorba că efectele asupra mașinilor nu sînt ca și cum s-ar aduna (adică dacă ele vin ambele cu 50 la oră, nu se turtesc ca și cum ar intra cu 100 într-un zid). QUOTE(argon @ 29 Sep 2014, 11:32) Vlad, vitezele sunt vectori care se aduna. Deformarea masinilor e cu totul altceva. Cu cat aplici o forta mai mare unui obiect, cu atat el se va opune mai mult. Daca ele vin una spre cealalta fiecare cu 50 avem echivalentul unei masini care intra in zid cu 50, nu cu 100, pentru ca zidul raspunde cu o masina venind cu 50 sau avem echivalentul unei masini gonind cu 100 si cealalta stand pe loc. Era exemplul asta pus acum o luna parca tot pe aici. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 29 Sep 2014, 18:39 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
GG mah, GG! Ce facultate ai facut in poli?
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
synergist |
![]()
|
ceva nu se leaga la ce s`a intamplat acolo:
F=ma pai da, dar forta = masina sinucigasului care da in masina nevinovatilor m = atractia gravitationala a X3 `ului = 153x(kg ..greutatea masinii)x9,8(10 in unele calcule)=a daca masina sinucigasului era mai usoara decat X3 `ul(inca habar nu am ce tip de berlina era!!!) ....cum dracu i`a rasturnat si omorat pe aia? e clar ce masini face "nemtia" *initial cand am primit stirea, am inteles ca ar fi fost o copie chinezeasa masina, are cineva informatii EXACTE daca era un X3 "genuine"? legat de vectorii aia: forta e o marime vectoriala si cu procedeul de mai sus am putea afla forta fiecarei masini asupra celeilalte adunarea vectorilor se face pe acelasi sens (linie dreapta) sau pe sensuri diferite(regula paralelogramului) in cazul de mai sus, se aplica principiul actiunii si reactiunii(adica F=ma) si nu mai vorbim de vectori(i de sens contrar=ca `i scadem da `i in mama lor cu matematica de clasa a 9-a) edit: am banuit ca ar fi mai usoara masina sinucigasului, pentru ca e berlinaaaaaaa mammii ei cu cine a condus `o de cenzurat, cenzurat cenzurat, cenzurat, cenzu...RAT! This post has been edited by synergist: 30 Sep 2014, 09:38 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 29 Sep 2014, 17:48) Vlad, vitezele sunt vectori care se aduna. Deformarea masinilor e cu totul altceva. Cu cat aplici o forta mai mare unui obiect, cu atat el se va opune mai mult. Daca ele vin una spre cealalta fiecare cu 50 avem echivalentul unei masini care intra in zid cu 50, nu cu 100, pentru ca zidul raspunde cu o masina venind cu 50 sau avem echivalentul unei masini gonind cu 100 si cealalta stand pe loc. Era exemplul asta pus acum o luna parca tot pe aici. Păi da, despre asta e vorba. Matematic, se adună. Dar cînd vorbim de accidente, ne interesează efectele asupra mașinilor. Se înțelege din context că la asta ne referim cînd spunem că "vitezele nu se adună", chiar dacă formularea este nefericită și incorectă matematic. ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Sep 2014, 09:34 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Daca as fi fost sef la CNA as fi interzis știrea asta. E un precedent periculos pentru alti demenți care nu stiu cum sa se omoare si in mintea lor deja coace ideea de a intra in BMW, ml, sau ceva mai tare. Mediatizarea e mult prea mare, deja ala e erou in mintea unora, fericit ca a scăpat de pe lumea asta dintr-un mod inedit. Au mai fost cazuri de suicid cu mașina dar au intrat in tir/prăpastie etc.
A fost o reclamă cu smiley si nărtos calare pe tren si s-au urcat apoi niste inteligenți sa facă poze si s-au electrocutat. A fost interzisa reclama după câteva cazuri. Cred ca ar fi cazul si acum. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cine poate sa admire o astfel de creatura este identica cu 'indragostitu' lu' peste'..
Si eu cred ca se face publicitate nedorita pe cazul asta..Si-i grav pt ca exista multi schizofrenici printre noi.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
wolfin |
![]()
|
rezolvarea nu este ca se mediatizeaza prea mult..ci cum spune iulia sunt multi cu probleme care nu sunt contienti de problemele pe care le au din x motive, nu numai ei cat si cei din jurul lor (parinti copii prieteni colegi etc). am uitat sa ii vedem pe cei de langa noi.
suntem toti soferi aici si parca turbam cand ne taie unul fata sa ceva de genu - este un comportament deviant care isi are originile, nascarea in altceva) nivelul de deviatie, frustrare, neajunsuri fie ele materiale sau nu si asa mai departe combinat cu societatea noastra care s-a dezvoltat intr-o dezumanizare a individului, as putea spune chiar neprietenoasa cu indivizii ei, dau nastere la astfel de tragedii. revin mediatizarea este doar un cartonas din puzzle. in loc sa ne iubim copii/sa ii invatam sa iubeasca ii invatam sa fie competitivi, rai, sa nu imparta, doar cu recompensa etc etc etc .. ps am citit freud in tinereti ![]() This post has been edited by wolfin: 30 Sep 2014, 12:57 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza cocalarului asta am intarziat 30 min la munca:
http://www.b365.ro/accident-grav-in-capita...fic_216082.html Cum sa dai cu masina peste politist ma ? Sigur a vrut sa fenteze coloana si politistul i-a zis sa faca stanga sau dreapta (depinde pe ce parte a vrut cocalarul sa fenteze). Sper sa infunde puscaria, mama lui de jegos ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
23 de ani, masina de lux... tigan borat... sper sa se infasoare in primul stalp...
This post has been edited by UXE: 2 Oct 2014, 07:47 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Update: cica nu avea permis si era baut. Cand garcea i-a facut semn sa traga pe dreapta a dat peste el. Naspa.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
Baut la ora 7? ma da-o dreq
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
La 7 e ptrecerea in toi la Han.Probabil ca iesise sa si ia tigari!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sau sa isi mai ia bani de dedicatii
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
1. Vegetatia in dreptul trecerilor de cale ferata este o problema reala! Insa ii doare in poponet pe cei raspunzatori cu mentinerea drumului (consiliul local sau judetean, dupa caz). In ceea ce ma priveste stiu cateva exemple de drumuri lasate vraiste. In cazurile astea dau geamul jos si ciulesc urechea, ca indienii ;-)
2. Observati cate ilegalitati se fac in ziua de azi? Un accident ca asta ne arata ca o doamna conducea fara carnet de ani de zile. Toata lumea o stia, probabil si seful de post din comuna. Apoi masina (sotului!) avea numere, insa erau furate, iar masina era un dezastru (nu ITP sau RCA). Numai cazuri de penal, la o doamna "responsabila", cu copii. Cred ca sotul ar trebui sa primeasca o citatie pe la procuratura... Asta imi aminteste d soferul ala de taxi ce conducea prin Bucuresti un Logan ajuns o cutie ruginita pe roti, fara ITP si RCA. "Nu avem bani, sefule!". Asta e motivatia tuturor porcariilor ce ni se intampla in tara asta (si nu numai pe strazi!). |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
si io platesc rca de behai ca am tupeul sa am sub 30 de ani.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 01:49 |