Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
Dhragosh |
![]()
|
||
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sa te lamuresti :
''Polițiștii spun că tânărul de 26 de ani circula cu viteză, pe ploaie. Mergea acasă, la Lovrin, împreună cu iubita lui. La ieșire din Șandra a intrat într-o depășire însă din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și mașina, un Mercedes, s-a răsucit pe șosea. O femeie de 48 de ani, care mergea la Timișoara la volanul unui Renault, nu a mai putut evita impactul. Mercedesul a fost lovit în plin în partea dreaptă iar cei doi tineri au murit pe loc, striviți în ceea ce a rămas din mașină. Mai multe ambulanțe au sosit de urgență la fața locului iar una dintre ele a preluat-o pe singura supraviețuitoare, conducătoarea Renault-ului, care a fost transportată la spital. Femeia a a suferit o fractură de bazin și are o mână ruptă însă medicii spun că starea ei este stabilă. Cei doi tineri însă au lăsat în urmă două familii îndurerate și un copil de numai șase luni pe care fata îl avea dintr-o căsătorie anterioară''' Asadar..mai pica o flansa,o bieleta,o coloana de directie...hai si o turbina...hai si un injector..DAR macar are 5 stele ![]() Totusi sa nu ne pripim..nu a fost frontal...renault a intrat in mert in partea dreapta...si o dacie 1310 ,care este varza la siguranta...daca intra in lateral la megane..nu cred ca mai conteaza cele 5 stele.. This post has been edited by MHY: 7 Aug 2009, 16:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oare soferul o fi avut centura pusa?????? ca nu a trecut de schimbator meganul........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
pai intotdeauna cand esti lovit din lateral ai cele mai mari sanse sa mori. Oricum, impactul inteleg ca a avut loc la viteza destul de mare si pentru cel care a lovit frontal.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DonDany21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 August 09 ![]() |
QUOTE Femeia a a suferit o fractură de bazin și are o mână ruptă Doar o mana rupta. Si daca intrebati de unde stiu .. pun masina (ce a mai ramas din ea) la avatar si poate va dati seama. This post has been edited by DonDany21: 7 Aug 2009, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane
Facelift 2.2
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Da poate nu vrem sa ne dam seama... facem pe prostii
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu vad nici un avatar
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 7 Aug 2009, 18:03) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Exact.Ganditi-va la efectele deceleratiei bruste care sunt colosale...Astfel ,la o viteza de 75 km/h sunt la fel cu cele ale unei caderi de la o inaltime de 22m.De asemenea are loc si o crestere a greutatii organelor interne..ex la doar 40 km/h ,ficatul de la 1,7 kg ajunge la 28,7 kg: creierul ,de la 1,5 kg ajunge la 16,8 kg et c ...Asta este bine sa fie vazuta de cei care radeau de aripile din plastic de la Renault...
A propos,acum vreo 1-2 ani am auzit de un tragic accident in care a decedat inclusiv conducatorul unui Mercedes lovit din lateral de catre un motociclist... This post has been edited by cata70: 10 Aug 2009, 16:17 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
accident frontal bmw - logan
accident_letcani4.jpg accident_letcani10.jpg pentru cine vrea mai multe informatii http://www.newsiasi.ro/eveniment/Stirea-zi...it-frontal.html |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Groaznic accident, am asteptat o ora in coloana sa se restabileasca circulatia, cred ca era circulatia blocata complet intre Iasi si Letcani, pe ambele sensuri de mers. Din ce ziceau cei din BMW, pana sa plece cu ambulantele, la iesirea din Letcani au fost depasiti brusc de un Audi, care circula cu circa 120 km/h. Acesta a intrat brusc in fata lor si a franat, ei l-au atins putin in bara spate, dupa care au pierdut controlul masinii si au intrat frontal in Loganul care circula regulamentar din sens opus, dinspre Iasi spre Letcani.
Evident, Audi-ul a disparut de la locul faptei. Dumnezeu sa ii ierte pe cei din Logan, au murit nevinovati, erau nasi si mergeau la un botez. Lumanarea de botez le-a devenit lumanare de moarte. Cand s-a dat drumul la circulatie, pe marginea drumului se vedeau doua cadavre acoperite cu un cersaf, cu lumanarea de botez la cap. Cred ca de fapt cele doua masini s-au apucat de o liniuta - se stie ca la Letcani de obicei radarul mobil sta in dreptul postului de politie, dupa aceea mai ai cam 1 km si iesi din sat, iar pe portiunea respectiva nu mai ai radar, asa ca poti pune numai bine de o cursa |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
''''Din ce ziceau cei din BMW, pana sa plece cu ambulantele,'''
Asta inseamna ca tipii din bmw erau in stare ok? ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
cei din bmw n-au avut nimic.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Erau raniti relativ usor, i-au luat si pe ei cu ambulanta
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308VT
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
liniute cu bmw break? Mi-e greu sa cred ca un cocalar isi ia bmw break...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
pcs |
![]()
|
Daca cel din Audi i-a tot provocat... Cert este ca BMW-ul avea la circa 50-100 de metri de iesirea din localitate >100km/h si a lovit Loganul in plin
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308VT
|
|
M i h a i |
![]()
|
Pacat...sa mori nevinovat si masina sa nu te ajute deloc...pacat...sa nu se inteleaga ca am ceva cu Logan..chiar o consider o masina foarte buna...dar la siguranta este cam pielea ...pacat...
This post has been edited by MHY: 13 Aug 2009, 18:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
priveste si din alt unghi, daca ala cu bmw ( luat sh sa presupunem) si-ar fi luat un MCV, sigur nu avea viteza aia si nu s-ar fi luat la intrecere cu acel audi (cel putin pentru ca nu facea fata
![]() This post has been edited by rtBK: 13 Aug 2009, 18:13 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Depinde și cum e lovită, aici mi se pare a fi pocnită puțin dintr-o parte. Oricum, păcat, mor oameni nevinovați din cauza unor inconștienți.
Poate că dacă am lua și noi atitudine în fața specimenelor care consideră drumul public pista lor de curse s-ar mai reduce astfel de evenimente. Am văzut că poliția rutieră din Iași e destul de operativă la reclamații, am avut și eu probleme în Iași cu un taximetrist "jmecher" pe care l-au amendat în urma reclamației mele. |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
nu imi vine sa cred. pe mine m-a sicanat unu in trafic si dupa 5 minute am gasit un echipaj de politie rutiera si i-am intrebat ce pot face ... raspunsul "nu poti sa faci nimic, ca asa o sa vina si ala si o sa spuna ca defapt tu l-ai sicanat " am ramas tampit.
![]() This post has been edited by rtBK: 13 Aug 2009, 18:23 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
'''si-ar fi luat un MCV, sigur nu avea viteza aia'''
Fii serios...acum cateva zile l-au prins pe unu pe A2 cu 170 km cu...un .....MCV..Nu masina este vinovata pentru prostia umana.... |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
pe a2... iti dai seama in cati km a prins el viteza aia?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Foarte corect,coane,MHY!
Fieru' n-are (inca!) minte! De aceea este necesar ca atunci cand ne urnim conservele sa ne punem si tartacutele la treaba!Parerea mea! Pacat de oamenii aia care au murit nevinovati! This post has been edited by marian-j: 13 Aug 2009, 21:20 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
rtBK trebuia să le spui că vrei să depui o plângere, că lor le era lene să-și miște fundurile grase plătite din banii noștri.
Eu anul trecut n-am lăsat un taximetrist să treacă, aveam prioritate și el tot înainta dar m-am băgat și eu și nu l-am lăsat. El îmi arată semnul dreptății, eu i-l returnez. ![]() ![]() Deci se poate, trebuie doar să insistăm și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Chiar dacă spune polițistul altceva, nu trebuie dat înapoi pentru că așa au prins tupeu taximetriștii și circulă ca pe maidan. disclaimer: nu mă refer la toți taximetriștii, am întâlnit de multe ori și băieți foarte de treabă și amabili în trafic, dar sunt mai rari din păcate. This post has been edited by lapcat: 13 Aug 2009, 22:06 Attached thumbnail(s) 2009_01_07_18_52_34_0001_resize.jpg ( Size: 59.19k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
.
.
.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Update la accidentul bmw-logan de langa iasi:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/politia-b...ntrasens~ni5mjj Se pare ca tipul cu bmw n-a prea suportat sa fie depasit de cel cu audi. Pacat ca nu s-a incolacit dupa vreun copac el singur si s-au dus altii. Pacat. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sper sa infunde puscaria pe viata, sa il faca aia acolo fetita lor, poate iau si altii exemplu. Masina nu este un mod de viata, o etalare a bogatiei sau capacitatii, este un rahat de fier care te cara din A in B si care suge o caruta de bani...
Pacat de cei care si-au pierdut viata din cauza cretinului care nu s-a putut impaca cu ideea de a fi depasit. Dumnezeu sa ii odihneasca... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(lapcat @ 13 Aug 2009, 22:03) rtBK trebuia să le spui că vrei să depui o plângere, că lor le era lene să-și miște fundurile grase plătite din banii noștri. Eu anul trecut n-am lăsat un taximetrist să treacă, aveam prioritate și el tot înainta dar m-am băgat și eu și nu l-am lăsat. El îmi arată semnul dreptății, eu i-l returnez. ![]() ![]() Deci se poate, trebuie doar să insistăm și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Chiar dacă spune polițistul altceva, nu trebuie dat înapoi pentru că așa au prins tupeu taximetriștii și circulă ca pe maidan. disclaimer: nu mă refer la toți taximetriștii, am întâlnit de multe ori și băieți foarte de treabă și amabili în trafic, dar sunt mai rari din păcate. ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:02 |