Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 12 13 14 15 16 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

Dhragosh
post 7 Aug 2009, 16:36
Post #391

Membru forum.reno.ro

Group: Members
From: Bucharest

Eu nu am inteles pana la urma care au murit cei din megane sau din mertz blink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP 2007 - B-91-DHR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 7 Aug 2009, 16:51
Post #392

Sa te lamuresti :

''Polițiștii spun că tânărul de 26 de ani circula cu viteză, pe ploaie. Mergea acasă, la Lovrin, împreună cu iubita lui. La ieșire din Șandra a intrat într-o depășire însă din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și mașina, un Mercedes, s-a răsucit pe șosea. O femeie de 48 de ani, care mergea la Timișoara la volanul unui Renault, nu a mai putut evita impactul. Mercedesul a fost lovit în plin în partea dreaptă iar cei doi tineri au murit pe loc, striviți în ceea ce a rămas din mașină. Mai multe ambulanțe au sosit de urgență la fața locului iar una dintre ele a preluat-o pe singura supraviețuitoare, conducătoarea Renault-ului, care a fost transportată la spital. Femeia a a suferit o fractură de bazin și are o mână ruptă însă medicii spun că starea ei este stabilă. Cei doi tineri însă au lăsat în urmă două familii îndurerate și un copil de numai șase luni pe care fata îl avea dintr-o căsătorie anterioară'''

Asadar..mai pica o flansa,o bieleta,o coloana de directie...hai si o turbina...hai si un injector..DAR macar are 5 stele icon_mrgreen.gif
Totusi sa nu ne pripim..nu a fost frontal...renault a intrat in mert in partea dreapta...si o dacie 1310 ,care este varza la siguranta...daca intra in lateral la megane..nu cred ca mai conteaza cele 5 stele..

This post has been edited by MHY: 7 Aug 2009, 16:55

--------------------
------ ------ ------
+
b76bgaarh
post 7 Aug 2009, 17:03
Post #393

Membru autentic

From: Bucuresti

oare soferul o fi avut centura pusa?????? ca nu a trecut de schimbator meganul........

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Dhragosh
post 7 Aug 2009, 18:35
Post #394

Membru forum.reno.ro

From: Bucharest

10x icon_mrgreen.gif

QUOTE(MHY @ 7 Aug 2009, 17:51)
Asadar..mai pica o flansa,o bieleta,o coloana de directie...hai si o turbina...hai si un injector..DAR macar are 5 stele  icon_mrgreen.gif
*

Asa este, la capitolul asta sunt de laudat rolleyes.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP 2007 - B-91-DHR
+
spy_oh_joy1389
post 7 Aug 2009, 20:38
Post #395

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

pai intotdeauna cand esti lovit din lateral ai cele mai mari sanse sa mori. Oricum, impactul inteleg ca a avut loc la viteza destul de mare si pentru cel care a lovit frontal.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
DonDany21
post 7 Aug 2009, 21:51
Post #396

Membru incepator

Femeia a a suferit o fractură de bazin și are o mână ruptă

Doar o mana rupta.

Si daca intrebati de unde stiu .. pun masina (ce a mai ramas din ea) la avatar si poate va dati seama.

This post has been edited by DonDany21: 7 Aug 2009, 21:57

--------------------
Renault Megane Facelift 2.2
+
luck33ro
post 8 Aug 2009, 06:35
Post #397

Membru autentic

Da poate nu vrem sa ne dam seama... facem pe prostii laugh.gif

--------------------
+
rtBK
post 8 Aug 2009, 07:32
Post #398

Unique like everyone else

eu nu vad nici un avatar

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Modus
post 10 Aug 2009, 10:34
Post #399

Membru autentic

QUOTE(Hack @ 7 Aug 2009, 06:36)
Ce va tot mirati atata? Are 5 stele ce naiba smile.gif ?!

Modus, tu cam cate conturi ai pe forumul asta? rolleyes.gif
*

Unul singur.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
papa_mulo
post 10 Aug 2009, 15:36
Post #400

Membru autentic

QUOTE(b76bgaarh @ 7 Aug 2009, 18:03)
oare soferul o fi avut centura pusa?????? ca nu a trecut de schimbator meganul........
*

smile.gif banuiesc ca nu ai avut nici un accident mai taricel! Socul e fantastic...se moare in general dataorita leziunilor interne provocate de soc, nu trebuie neaparat sa ajunga botul aluia la tine. Un fel de bungee jumping cu coarda nedeformabila...te cureti fara sa lovesti solul.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
cata70
post 10 Aug 2009, 16:16
Post #401

Membru autentic

Exact.Ganditi-va la efectele deceleratiei bruste care sunt colosale...Astfel ,la o viteza de 75 km/h sunt la fel cu cele ale unei caderi de la o inaltime de 22m.De asemenea are loc si o crestere a greutatii organelor interne..ex la doar 40 km/h ,ficatul de la 1,7 kg ajunge la 28,7 kg: creierul ,de la 1,5 kg ajunge la 16,8 kg et c ...Asta este bine sa fie vazuta de cei care radeau de aripile din plastic de la Renault...
A propos,acum vreo 1-2 ani am auzit de un tragic accident in care a decedat inclusiv conducatorul unui Mercedes lovit din lateral de catre un motociclist...

This post has been edited by cata70: 10 Aug 2009, 16:17

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
rtBK
post 12 Aug 2009, 18:50
Post #402

--------------------

Trek Valencia
+
pcs
post 12 Aug 2009, 20:36
Post #403

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Groaznic accident, am asteptat o ora in coloana sa se restabileasca circulatia, cred ca era circulatia blocata complet intre Iasi si Letcani, pe ambele sensuri de mers. Din ce ziceau cei din BMW, pana sa plece cu ambulantele, la iesirea din Letcani au fost depasiti brusc de un Audi, care circula cu circa 120 km/h. Acesta a intrat brusc in fata lor si a franat, ei l-au atins putin in bara spate, dupa care au pierdut controlul masinii si au intrat frontal in Loganul care circula regulamentar din sens opus, dinspre Iasi spre Letcani.
Evident, Audi-ul a disparut de la locul faptei.
Dumnezeu sa ii ierte pe cei din Logan, au murit nevinovati, erau nasi si mergeau la un botez. Lumanarea de botez le-a devenit lumanare de moarte. Cand s-a dat drumul la circulatie, pe marginea drumului se vedeau doua cadavre acoperite cu un cersaf, cu lumanarea de botez la cap.
Cred ca de fapt cele doua masini s-au apucat de o liniuta - se stie ca la Letcani de obicei radarul mobil sta in dreptul postului de politie, dupa aceea mai ai cam 1 km si iesi din sat, iar pe portiunea respectiva nu mai ai radar, asa ca poti pune numai bine de o cursa

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
M i h a i
post 12 Aug 2009, 22:21
Post #404

''''Din ce ziceau cei din BMW, pana sa plece cu ambulantele,'''
Asta inseamna ca tipii din bmw erau in stare ok? blink.gif Sa inteleg ca au avut noroc?sau masina capabila?

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 13 Aug 2009, 05:41
Post #405

cei din bmw n-au avut nimic.

--------------------

Trek Valencia
+
pcs
post 13 Aug 2009, 07:45
Post #406

Membru autentic

Erau raniti relativ usor, i-au luat si pe ei cu ambulanta

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
DrK
post 13 Aug 2009, 08:31
Post #407

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

liniute cu bmw break? Mi-e greu sa cred ca un cocalar isi ia bmw break...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
pcs
post 13 Aug 2009, 10:43
Post #408

Membru autentic

Daca cel din Audi i-a tot provocat... Cert este ca BMW-ul avea la circa 50-100 de metri de iesirea din localitate >100km/h si a lovit Loganul in plin

--------------------
+
M i h a i
post 13 Aug 2009, 17:50
Post #409

Pacat...sa mori nevinovat si masina sa nu te ajute deloc...pacat...sa nu se inteleaga ca am ceva cu Logan..chiar o consider o masina foarte buna...dar la siguranta este cam pielea ...pacat...

This post has been edited by MHY: 13 Aug 2009, 18:06

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 13 Aug 2009, 18:12
Post #410

priveste si din alt unghi, daca ala cu bmw ( luat sh sa presupunem) si-ar fi luat un MCV, sigur nu avea viteza aia si nu s-ar fi luat la intrecere cu acel audi (cel putin pentru ca nu facea fata tongue.gif). Asa ca masina i-a distrus viata, a omorat 2 oameni pe care ii va avea pe constinta si probabil ca o sa faca puscarie ( daca nu are pile)

This post has been edited by rtBK: 13 Aug 2009, 18:13

--------------------

Trek Valencia
+
lapcat
post 13 Aug 2009, 18:19
Post #411

cracked

Depinde și cum e lovită, aici mi se pare a fi pocnită puțin dintr-o parte. Oricum, păcat, mor oameni nevinovați din cauza unor inconștienți.

Poate că dacă am lua și noi atitudine în fața specimenelor care consideră drumul public pista lor de curse s-ar mai reduce astfel de evenimente. Am văzut că poliția rutieră din Iași e destul de operativă la reclamații, am avut și eu probleme în Iași cu un taximetrist "jmecher" pe care l-au amendat în urma reclamației mele.

--------------------
. . .
+
rtBK
post 13 Aug 2009, 18:23
Post #412

nu imi vine sa cred. pe mine m-a sicanat unu in trafic si dupa 5 minute am gasit un echipaj de politie rutiera si i-am intrebat ce pot face ... raspunsul "nu poti sa faci nimic, ca asa o sa vina si ala si o sa spuna ca defapt tu l-ai sicanat " am ramas tampit. huh.gif

This post has been edited by rtBK: 13 Aug 2009, 18:23

--------------------

Trek Valencia
+
M i h a i
post 13 Aug 2009, 18:26
Post #413

'''si-ar fi luat un MCV, sigur nu avea viteza aia'''

Fii serios...acum cateva zile l-au prins pe unu pe A2 cu 170 km cu...un .....MCV..Nu masina este vinovata pentru prostia umana....

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 13 Aug 2009, 18:26
Post #414

pe a2... iti dai seama in cati km a prins el viteza aia? icon_mrgreen.gif

--------------------

Trek Valencia
+
marian-j
post 13 Aug 2009, 21:16
Post #415

Membru autentic

From: Timișoara

Foarte corect,coane,MHY!
Fieru' n-are (inca!) minte!
De aceea este necesar ca atunci cand ne urnim conservele sa ne punem si tartacutele la treaba!Parerea mea!
Pacat de oamenii aia care au murit nevinovati!

This post has been edited by marian-j: 13 Aug 2009, 21:20

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
lapcat
post 13 Aug 2009, 22:03
Post #416

cracked

rtBK trebuia să le spui că vrei să depui o plângere, că lor le era lene să-și miște fundurile grase plătite din banii noștri.

Eu anul trecut n-am lăsat un taximetrist să treacă, aveam prioritate și el tot înainta dar m-am băgat și eu și nu l-am lăsat. El îmi arată semnul dreptății, eu i-l returnez. biggrin.gif . Eram nervos în momentul ăla, de obicei dau prioritate oricui văd că îi este greu să treacă din cauza traficului, dar cu ceva minute înainte alt taximetrist îmi tăiase calea foarte aiurea. Tipul nervos vine după mine, ( asta era în rondul din Podu Roș și eu mergeam spre Nicolina, pentru cei care știu Iași-ul) am trecut de primul semafor și tipul se bagă în fața mea și-mi face semn să trag pe dreapta. blink.gif. Trec pe linia de tramvai, se bagă iar în fața mea și apoi revin, dar semaforul dinainte de pod se face roșu. Tipul coboară și vine spre mine, eu blochez ușile, el vine la geam și înjură ca la ușa cortului după care dă și o palmă (era un fel de pumn) în geam. Pleacă, trec de intersecție, sun la 112 și anunț mașina cu nr. de înmatriculare și direcția spre care merge (tipul făcuse dreapta pe lângă pod spre bazar). Polițistul foarte amabil îmi spune că-l dă în urmărire dar să merg să depun plângere, altfel n-au motiv să-l oprească. Am zis că-l las, nu mă mai complic, dar mă sună din nou și mă întreabă iar despre mașină și direcția în care s-a dus și-mi spune iar să merg să depun plângere. Îmi continui drumul dar mă hotărăsc la un moment dat să nu-l las pe fraier să scape, întorc și merg la poliție și depun plângere. După vreo săptămână primesc acasă plic cu scrisoare de la poliție cum că tipul a fost identificat și amendat.
Deci se poate, trebuie doar să insistăm și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Chiar dacă spune polițistul altceva, nu trebuie dat înapoi pentru că așa au prins tupeu taximetriștii și circulă ca pe maidan.
disclaimer: nu mă refer la toți taximetriștii, am întâlnit de multe ori și băieți foarte de treabă și amabili în trafic, dar sunt mai rari din păcate.

This post has been edited by lapcat: 13 Aug 2009, 22:06

Attached thumbnail(s)
2009_01_07_18_52_34_0001_resize.jpg ( Size: 59.19k ) Number of downloads: 295

--------------------
. . .
+
Altis
post 13 Aug 2009, 23:01
Post #417

Membru autentic

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
andurs
post 14 Aug 2009, 07:00
Post #418

membru

From: Iasi

Update la accidentul bmw-logan de langa iasi:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/politia-b...ntrasens~ni5mjj

Se pare ca tipul cu bmw n-a prea suportat sa fie depasit de cel cu audi. Pacat ca nu s-a incolacit dupa vreun copac el singur si s-au dus altii. Pacat.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
shteffanivlad
post 14 Aug 2009, 07:06
Post #419

Membru cu ESP/ASR

Eu sper sa infunde puscaria pe viata, sa il faca aia acolo fetita lor, poate iau si altii exemplu. Masina nu este un mod de viata, o etalare a bogatiei sau capacitatii, este un rahat de fier care te cara din A in B si care suge o caruta de bani...

Pacat de cei care si-au pierdut viata din cauza cretinului care nu s-a putut impaca cu ideea de a fi depasit. Dumnezeu sa ii odihneasca...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
luck33ro
post 14 Aug 2009, 08:39
Post #420

Membru autentic

QUOTE(lapcat @ 13 Aug 2009, 22:03)
rtBK trebuia să le spui că vrei să depui o plângere, că lor le era lene să-și miște fundurile grase plătite din banii noștri.

Eu anul trecut n-am lăsat un taximetrist să treacă, aveam prioritate și el tot înainta dar m-am băgat și eu și nu l-am lăsat. El îmi arată semnul dreptății, eu i-l returnez.  biggrin.gif . Eram nervos în momentul ăla, de obicei dau prioritate oricui văd că îi este greu să treacă din cauza traficului, dar cu ceva minute înainte alt taximetrist îmi tăiase calea foarte aiurea. Tipul nervos vine după mine, ( asta era în rondul din Podu Roș și eu mergeam spre Nicolina, pentru cei care știu Iași-ul) am trecut de primul semafor și tipul se bagă în fața mea și-mi face semn să trag pe dreapta.  blink.gif. Trec pe linia de tramvai, se bagă iar în fața mea și apoi revin, dar semaforul dinainte de pod se face roșu. Tipul coboară și vine spre mine, eu blochez ușile, el vine la geam și înjură ca la ușa cortului după care dă și o palmă (era un fel de pumn) în geam. Pleacă, trec de intersecție, sun la 112 și anunț mașina cu nr. de înmatriculare și direcția spre care merge (tipul făcuse dreapta pe lângă pod spre bazar). Polițistul foarte amabil îmi spune că-l dă în urmărire dar să merg să depun plângere, altfel n-au motiv să-l oprească. Am zis că-l las, nu mă mai complic, dar mă sună din nou și mă întreabă iar despre mașină și direcția în care s-a dus și-mi spune iar să merg să depun plângere. Îmi continui drumul dar mă hotărăsc la un moment dat să nu-l las pe fraier să scape, întorc și merg la poliție și depun plângere. După vreo săptămână primesc acasă plic cu scrisoare de la poliție cum că tipul a fost identificat și amendat.
Deci se poate, trebuie doar să insistăm și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Chiar dacă spune polițistul altceva, nu trebuie dat înapoi pentru că așa au prins tupeu taximetriștii și circulă ca pe maidan.
disclaimer: nu mă refer la toți taximetriștii, am întâlnit de multe ori și băieți foarte de treabă și amabili în trafic, dar sunt mai rari din păcate.
*

coolspeak.gif respectele noastre...daca am face toti asa ar fi mai putini morti pe soselele noastre de rahat... Bravos! Si mai ales bravo politiei rutiere din IAsi care au insistat catre tine sa mergi sa depui plangerea smile.gif

--------------------
+
416 Pages « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 02:02
Dacia