Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
De fapt pe indicator nu e vaca, e un bou, si ala este sugestiv pentru populatia indigena. Ar trebui adaugata o sticla si, dupa caz o pasare in zbor.
Caprioara nu mai e cazul, ca au mancat-o aia de pe primul indicator. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(D-Ice @ 22 Oct 2012, 21:16) Pana va fereste "Corpul Diplomatic" sau altul cu meleu, seleu, bemveu, ma-sa..., va feriti voi. Bine zis ... ziceti-mi voi ce vreti dar genul asta de accidente pe trecerea de pietoni se intampla din neatentia ambelor parti. Trecerea de pietoni e pe carosabil nu pe trotuar, nu e teritoriul pietonilor, cand treci pe acolo belesti ochii in jur cum trebuie, nu stai de discutii la telefon si ascultat muzica la casti...ca e viata si sanatatea ta in joc. This post has been edited by papa_mulo: 25 Oct 2012, 17:38 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
true dat
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
multi gandesc - e trecere => am prioritate ca mi-s pieton, dar nu se gandesc ca pana la urma p-ala cu masina il doare-n tabla, in schimb pietonul, in cel mai fericit caz, ajunge la spital, daca nu la preot direct.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
oh vai..sa vezi cum fac exact la fel ca oile cu capul in asfalt cand traverseaza aiurea, sau pe trecere pe rosu...
cu mana pe inima le doresc sa se infasoare dupa vreo oglinda retrovizoare, numai asa sa le treaca definitv traversatul ilegal si sa mai si plateasca pagubele masinii. de aia s-au invatat 90% din cainii vagabonzi, la nivel national, sa mai treaverseze aiurea. folosesc zebra in mod civilizat. si mai periculos decat orice altceva pt pietonii cretinoizi care merg pe unde le vine cheful e sa se intalneasca cu vreun inapt la volan care le mai si cedeaza prioritate (logic ca fara motiv) in loc sa ii avertizeze sonor sa plece reaq de pe strazi si instant se produce un carambol cu o masina din spate care nu a avut timp sa evite in scurt. fie care neatentia timp de o fractiune de secunda a fost fatala fie ca avea viteza mai mare si tocmai voia sa depaseasca si normal ca nu mai e timp de evitat fie schimba banda si il pupa pe cretinoidul care nu stie ce inseamna prioritatea. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cumplit! Minte putina si masina puternica asta inseamna. Vinovati sunt doar parintii ca i-au dat masina pe mana mucosului cu cas la gura, la 18 ani nu cred ca si-a cumparat racheta aia de j'de mii de euro din munca cinstita. Pacat ca a luat si pe altcineva cu el ...
This post has been edited by Tamango: 1 Nov 2012, 08:11 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
inca mai functioneaza selectia naturala.
alta data sigur ar fi omorat un inocent pe trecerea de pietoni si ar fi scapat bazma curata. mi-as fi dorit o filmare cu aia in flacari, ceva de stilul final destination. pacat ca la noi nu prea sunt raspandite camerele pe bordul masinilor, ca la rusi |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 1 Nov 2012, 08:10) era un voucher de bmw seria 3 vechi... Cred ca valora sub 5000 E...dar asa se exagereaza mereu. Imi amintesc si acum titlul penibil '' o limuzina de lux s-a rasturnat'' ...si era un megan sedan manager negru.Probabil culoarea a facut din masina ''limuzina de lux''... penibili. Daca este bmw ori mercedes este clar....masina de zeci de miiiii de E...cu toate ca este un voucher penal cu >200000 km gata să faca majoratul ![]() This post has been edited by M i h a i: 1 Nov 2012, 10:12 |
--------------------
------
------
------
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa o fi, eu am comentat doar stirea in care jurnalizdul zice ca "Soferul a intrat cu viteza atat de mare in stalp, incat era greu de recunoscut bolidul de zeci de mii de euro, in gramada de tabla strivita." Acum ca o fi o rabla de masina e alta poveste. Ideea e ca era BMW, masina de cocalar si de impresionat pitipoance ...
Edit: cica era de fapt o intrecere ilegala: http://www.realitatea.net/cursa-de-ma-ini-...it_1043647.html This post has been edited by Tamango: 1 Nov 2012, 10:21 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 1 Nov 2012, 10:13) La faze de genul poti sa pui ''în opinia mea'' ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu e chiar accident, dar e .......interesant de vazut link-ul
http://www.xxx/forum/hotii_trafic-t45355.html discutia este pe forumul monomarca, autoturism, fabricat in romania. ca imi cenzureaza daca i zic logan. (de parca ar fi un cuvat urat), este logan si au un club. si un forum. acum se vedi ghini? edit: - nu zice nimic despre concurent, ca doar nu facea liniute asa....singur. This post has been edited by pishky: 1 Nov 2012, 11:38 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cenzura!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
in cazul de fata marca bmw era cu adevarat o masina de cocalar si de impresionat pasarici. i-a luat suflarea aleia, la propriu.
nu stiu parintii aleia ce fel de oameni sunt, caci daca s-au chinuit sa ii ofere o crestere de bun simt si ea din patima iubirii (sufletesti sau trupesti) sa fi avut un moment nefericit cand s-a hotarat sa stea cu cocalarul, ar fi adevaratele victime. la 20oj de ani nu prea ai de unde sa faci rost de niste mii de euro in rromania in mod normal. asa ca tot pe parintii lui pica umbra. curse ilegale nu pot fi denumite cocosismele si orgoliile de semafor. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci , soferia de 18 ani (fiica unor interlopi.. ma-sa l-a omorat pe tasu ca l-a prins cu alta).. carnet de 2 luni..
altceva nu mai am de zis.. This post has been edited by UXE: 1 Nov 2012, 19:51 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 1 Nov 2012, 10:55) Asadar, cine are bmw din ![]() M-am scos,bre,manca-v-as!Am bolid de jde mii de oiro! ![]() Ui' ma cum stau io cu averea in curte si nici nu bag de sama! ![]() La anu',face si majoratu'!Ma inscriu perfect in descriere! Ia sa-i fac io niste poze si sa-l pun pe Autovit:"schimb cu Laguna Coupe". ![]() This post has been edited by marian-j: 1 Nov 2012, 20:35 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bolidu' tot bolid ramane...
![]() This post has been edited by solidconvert: 1 Nov 2012, 20:50 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 1 Nov 2012, 08:10) Cumplit! Minte putina si masina puternica asta inseamna. Vinovati sunt doar parintii ca i-au dat masina pe mana mucosului cu cas la gura, la 18 ani nu cred ca si-a cumparat racheta aia de j'de mii de euro din munca cinstita. Pacat ca a luat si pe altcineva cu el ... corect.. harb sau nu masina avea ceva caluti care s-au rasculat.. din pacate moartea lor a fost lenta..si groaznica.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ieri pe la 4 in CT un accident cam serios, un Kia Ceed vs un Megane II care oprise sa dea prioritate pietonilor pe podul de la Doraly. In Ceed 2 tipe care n-au schitat nici un gest de franare, au intrat direct in Megane, au sarit airbaguri, au zburat bucati din bara pe contrasens etc. Baiatul din Megane era saracul cu gatul facut praf de la lovitura... sper sa fi scapat fara probleme si sa nu fie vreun forumist...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 1 Nov 2012, 22:24) corect.. harb sau nu masina avea ceva caluti care s-au rasculat.. din pacate moartea lor a fost lenta..si groaznica.. sti tu ca era 318 (118cp) sau 328 (192cp)? eu zic ca s-au rasculat anvelopele si suspensia care probabil nu erau in cea mai buna stare pe o masina care poate avea o vechime intre 15 si 11 ani, sa nu mai zic ca masina era pe coborare iar soferita incepatoare! Pana la urma acest accident tine de cultura si inconstienta tipic romaneasca.. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
https://www.youtube.com/embed/oFkw5JFOmHk
O compilatie care te poate ajuta cand ai viteza din 3 cifre. |
--------------------
Renault
Megane 4
- BV
1.5 EDC
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
http://www.realitatea.net/accident-tragic-...te_1050183.html
S-a mai dus un pericol public si din pacate s-a dus si un om nevinovat! S-a intamplat azi dimineata, la intrare benzinaria OMV, km 49 (prima benzinarie de pe sensul de mers catre Cta). Soferul respectiv mergea cam tare, m-am dat din calea lui pe autostrada si dupa cateva min am intrat in aceeasi benzinarie, numai ca asta n-a mai ajuns unde trebuia. Nu am realizat prima oara ce s-a intamplat, am crezut ca sunt 2 masini acolo, imi era greu sa inteleg cum s-a intamplat un astfel de accident, cei 2 , soferul si pasagerul din dreapta erau pe langa masina cu ceva sange pe ei (mai mult soferul), nu credeau ce li se intamplase. Agitatia era mai mult pt sora lui, care a murit pe loc. Nu neg ca mi-as fi dorit sa il planga ea pe el. Acum timpul nu se mai intoarce, dar cred totusi ca ar fi fost bine sa poarte centura si victima. In afara de foto din media mai doresc sa adaug una, in care se vede intins pe jos vinovatul, regretand amarnic fapta nesabuita. Totodata, pasagerul din dreapta vorbea cu cineva la tel in benzinarie spunand (aproximativ) "a condus --- ca nebunul si a omorat-o pe ---" Attached thumbnail(s) 10112012439.jpg ( Size: 123.79k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
Este simplu: pe cretin l-a furat viteza. Eu am mare grija la schimbarea regimului de mers, pur si simplu cand mergi cu viteze supersonice si vrei sa treci la viteze mici, nu percepi corect noul regim. Ochii in vitezometru atunci si nu va bazati pe simturi
![]() Presa mananca rahat la faza cu sticlele ... nu cred ca ala a fost atat de inconstient sa traga ceva la masea inainte ... e totusi autostrada si nu drum comunal, unde nu gasesti filtre sau patrule de politie. This post has been edited by Tamango: 10 Nov 2012, 20:13 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(str77 @ 8 Nov 2012, 16:51) https://www.youtube.com/embed/oFkw5JFOmHk O compilatie care te poate ajuta cand ai viteza din 3 cifre. da ...intradevar viteza si in multe cazuri neadaptare la conditiile meteo ! |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
T.rac3Er |
![]()
|
bestiala melodia de fundal...dar asta e o comnpilaie partinitoare.
urmariti majoritatea filmuletelor de la rusi caci sunt foarte bune in a exemplifica comportamentul rutier al maselor, si nu doar rapoartelesi statisticile seci ale militienilor. nu viteza e factorul important si neatentia.aici se incadreaza si nerespectarea prioritatii. in conjunctura cu tupeul acoperit de vreo arma, sau vreun background suspesc sau obscur dau in nesimtire. viteza plus neatentie = accident tupeu plus neatentie = accident viteza plus tupeu = accident si de fapt ajungi sa gasesti cauza adevarata nu intr-o declaratie fada, gen viteza e de vina, ci vitezomanii, cei care abuzeaza de pedala. oare care e profilul unui astfel de sofer? ia sa vedem, poate e mai adanca problema si reusesti sa ii triezi de la un examen psihologic cum trebuie si nu le mai dai carnetele pe mana ![]() dar la rusi am vazut proaspat 2 filmari ca in filme. atacuri cu ak47 in miezul zilei in miezul strazii in plin oras. contra unor altor oameni. wtf!? ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
tracer,majoritatea filmarilor sunt facute pe timp de iarna, cu un carosabil alunecos, iar imbecilii alearga ca in mijlocu' verii..
cateva pot evidentia tupeul.. majoritatea nenorocirilor,cel putin din clipu' asta,sunt pe fondu' vitezei neadaptate la conditiile de drum,cum se spune oficial..alea pe iarna.. multi dintre soferi sunt si neatenti.. dar destui sunt surprinsi si efectiv nu pot evita impactul.. victime colaterale.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
in rusia e la ordinea zilei deci "de ce ar avea de suferit un oficial rusnac la noi in tara pt asa ceva banal"?! ![]() ![]() This post has been edited by T.rac3Er: 11 Nov 2012, 23:23 |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 22:29 |