Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ete ce sari nationalistu din el...
![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
hai sa iti scrie careva din zona suceava sau botosani asa cum si vorbeste sa vezi cat intelegi ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Linux, de la scoala pana acum, in ce proportie ai vorbit mai mult decat ai scris ? Daca eu vreau sa tau, o sa tau. Oricum nu cred ca e asa deranjant decat
" Linux, ghi la scuala pana amu, in she proportie ai vorodit mai mult dicat ai scris?" |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 4 Oct 2010, 13:50) Eu ii inteleg foarte bine ![]() Limba romana e destul de omogena pt suprafata pe care e vorbita. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by semit: 4 Oct 2010, 23:01 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Ia priviti aici cu cine va mai puteti intalni pe soselele patriei.
Probabil ca o sa scape cu vreo 2 ani cu suspendare. ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
=)) am ras cu lacrimi, statea pe scaunul de bucatarie
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
azi noapte pe la ora 1:00 era un accident pe Timisoara pe langa benzinaria OMV .. ambulanta, politie , ud pe jos.. stie careva mai multe detalii?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cumva Dacia aia alba pe colt la intersectia dintre Bd. Timisoara si Moinesti, facuta zdrente a fost si ea implicata?
Am trecut eu pe acolo mai devreme si arata nasol... This post has been edited by eduardsebe: 28 Oct 2010, 16:15 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca da... eu nu am ajuns pana la locul faptei.. am vazut de la distanta
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Vazut azi pe la 08:20 accident pe Mihai Bravu (inainte de pasajul Muncii) cum vii din Dristor
e1.jpg ( Size: 99.1k ) Number of downloads: 605 Pacat ca nu am facut si-o poza.... merita sa ajunga la "Poza zilei"... era vorba despre un Santa Fe (primul model) - sageata albastra ce cred ca se deplasa pe banda 1 de pe M. Bravu.. si un (cred) BMW e36/46 negru... ce vroia sa intre pe M. Bravu- sageata rosie. Foarte spectaculos accidentul (nu sunt sadic).... Santa Fe-ul s-a urcat efectiv peste BMW cu partea dreapta, adica a ramasa cocotat pe capota BMW-ului, astfel incat Santa Fe-ul statea inclinat pe partea stanga cam 45 grade... roata fata dreapta fiind pe capota Bmw-ului si roata spate dreapta in aer.. Cum spuneam, foarte spectaculos, din ce am vazut, soferii doar s-au ales cu o sperietura zdravana (banuiesc ca ala cu Bmw-ul mai tare)... nu era nimeni ranit. ![]() This post has been edited by Avani: 29 Oct 2010, 10:50 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si acolo chiar nu e o problema sa intri pe Mihai Bravu, nu stiu ce atata graba pe cel cu bmw-ul...
In primul rand circula mai putini pe banda 1, mai prinzi goluri pt ca bulevardul are multe benzi si majoritatea intra in pasaj, dar si la ore aglomerate trebuie doar sa astepti sa treaca un pieton pe trecerea de langa statia de tramvai. Nici nu trebuie sa astepti prea mult ca e si tramvai si statie de autobuz pe partea cealalta...asa ca pietoni sunt destui. This post has been edited by Dan73: 29 Oct 2010, 09:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Oricum, din ce am vazut eu pe acolo, mi se pare ca cel cu Santa Fe-ul a fost cam incapatanat si a vrut sa-i dea o lectie aluia cu BMW-ul... sau ala cu BMW-ul a mers la intimidare si s-a bagat crezand ca cel cu Santa Fe-ul opreste.... una din doua.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu mai conteaza ... s-au lecuit amandoi
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
UXE |
![]()
|
cred ca pe ala cu bmw-ul il durea la basca.. cu 2000 de euro isi mai ia vreo 10 bucati..
This post has been edited by UXE: 29 Oct 2010, 13:12 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
De clio,da!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
azi am vazut la stiri un accident unde un clio s-a facut praf,undeva pe langa dej,omorandu-i pe cei 2 tineri din masina..
![]() This post has been edited by iulia_boris: 4 Dec 2010, 21:01 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Dan73 |
![]()
|
Stie cineva ce s-a intamplat pe la ora 5.30 pm la pasajul de la Baneasa? Politistii inchisesera intrarea in pasaj spre oras, masurau, era un bocanc incercuit cu creta si o pata de sange.
Am facut trei sferturi de ora de la Brico pana la semafor. Nu am vazut nici un motor. Sa fi fost pieton? Mi se pare extrem de imprudent sa incerci sa traversezi pe acolo. This post has been edited by Dan73: 5 Dec 2010, 20:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Azi la ora 11, trecerea peste calea ferata de la Letcani de pe E583 Roman - Iasi era blocata din cauza ca un vagon dintr-un automotor deraiase. Nu putea fi accidentul de aseara, pentru ca vagonul deraiat era plasat invers fata de animatia de pe PRO TV ( intre sosea si gara Letcani ), coloana era foarte scurta si au reusit sa dea drumul la circulatie foarte repede ( au decuplat vagonul si au tras restul garniturii de pe pasaj ). Stie cineva ce s-a intamplat? Ar fi culmea sa fie vorba de doua accidente la acelasi pasaj in mai putin de 24 de ore!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dan73, crezi ca nu s-ar putea intampla, sau cum? Eu am vazut oameni in Pasajul Unirii... Ce-i drept, erau tigani, dar ca idee...
Si pe DN1 intr-o seara, am vazut cum doi prosti carau un calorifer electric, au traversat in viteza si s-au impiedicat de bordura aia dintre sensuri, si au cazut cu tot cu el pe cealalta banda. Norocul lor a fost ca nu venea nicio masina, dar uite asa fac si apoi daca-i calca o masina apar rudele pe la TV si spun "CRIMINALUL!!! IL OMOR!!!!!!! MI-A OMORAT SOTUL!!!!!!!!" -- Ei nu erau tigani, apropo, cel putin nu pareau din ce am vazut eu ![]() Ca sa nu mai vorbim de aia de la stiri, care au mutat nunta pe carosabil intr-un sat, si a venit unul si a intrat in ei. Si tot asa, sa omoare soferul, criminalul, desi nici viteza n-avea si nu i-a vazut. Romania. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum s-ar zice - "ete fleoshc"
![]() Strada-i pt masini, trotuarul si trecerea de pietoni - ale pietonilor ![]() This post has been edited by R19/16v: 5 Dec 2010, 21:34 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
simonelul_vsk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Weekendul asta am fost pana in Moldova, in judetul Iasi si la intoarcere am trecut pe langa 3 accidente: 1. unu' avea masina cam tare avariata, dar el era ok, 2. un tir rasturnat, iar ultimul, si cel mai grav, cred ca adormise soferul unui tir si a intrat frontal intr-un autoturism intre Bz si B: roti zburate, geamuri sparte, masina facuta praf. Cu siguranta soferul tirului era in regula(fizic). Ideea e ca soferul autoturismului inca era printre fiare, era si echipa de la descarcerare, insa nu dadea semne de graba, semn ca soferul decedase... Si ma gandeam ca daca plecam eu cu 30 min mai devreme... Iar pana in Bucuresti, in masina mea s-a tinut moment de reculegere... Te cam pune pe ganduri uneori...
|
--------------------
renault
symbol
2006 1.5dci 80CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
@alex...nu am zis ca nu s-ar putea intampla ci ca mi se pare extrem de imprudent sa incerci sa traversezi pe la intrarea/iesirea din pasaj...si noaptea. Din motivul asta cand am trecut pe acolo m-am gandit la un motociclist...
This post has been edited by Dan73: 5 Dec 2010, 22:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Mrija |
![]()
|
Chiar de loc nu te pune pe ganduri.... Imi place sa ma plimb prin tara, vad destule accidente si sincer ma gandesc ca daca nu as avea acel "ceva" as fi si eu road kill... Cert e ca Romania duce lipsa acuta de civilizatie in trafic. SI nu in ultimul rand, de infrastructura. Daca s-ar face 100 de drumuri/autostrazi BM-Bucale din care 1 se ridica la standardele Autobahn (civilizatie, tehnica, infrastructura, respectarea legii etc etc ) pe ala l-as alege fara nici un considerent !
Vara asta am facut BM-Cluj-Sibiu-RMValcea-Bucale-constanta cu viteza legala si nu cred ca e logic si normal in sec 21 sa faci 18 ore ... da-o dracului... si mai vb astia ca romania e lider la accidente... normal ca e lider, nu-mi permit un zbor BM-Constanta_BM cand mi se scoala ca e prea scump, asa ca aleg varianta AUTO. Pe tren iarasi, face ~24 de ore BM - Constanta si cica e accelerat ... Intr-adevar, multe din accidente se intampla si din cauza "noobismului" anumitor participanti la trafic, nu de multe ori am intalnit situatii in care ma angazez in depasirea a 4-5 masini si daca nu 3, 2 dintre ei franeaza... s-a schimat codul rutier si nu stiu eu?? (referitor la partea cu mentinerea vitezei in cazul in care esti depasit ) OT.. fara ofensa dar voi sunteti neam prost... Din cateva zeci de masini intalnite in vara asta in drum spre Caracal, TOATE, TOATE ati circulat cu faza lunga la mai putin de 150 M !!! Chiar prietena-mea m-a intrebat ca s-a modificat legislatia?! PH... cu voi nu mi-e jena ... daca limitarea pe drum e 110 voi mergeti cu 80 GG ! CT... impresii de zile mari mai ales pe ruta Constanta-Mangalia, drumul e fara limita de viteza si nu stiu eu ? La + aveti faptul ca stiti sa va repliati pe banda 1 cand vine unu tare pe 2 .. CS... Toata lumea da talpa ... Mergeam cu 120 ?! pe European si ma depaseste o dacia Logan pick-up, un audi a6, reno megane 2, ceva harb de ford mondeo WTF !? am tinut dupa voi cu 140 ma depasesc vreo 8-9 masini ma gandesc tata ce kkt, daca nu tin dupa turma pic de fraier ( din 10 masini care circula cu 100km/h si unu singur circula cu 80km/h, e demonstrat stiintific ca ala care circula cu viteza inferioara se expune cel mai mult la riscuri ) ajung la 160... da-o naibii, ma mai depasesc vreo 6 masini, am tinut ritm cu voi la 170+... recunosc ca drumul era beton, amenajat, marcat, mai bine va facea autostrada pana in TM ! B.. Voi nu stiti ce e ala respect... SJ... mai multe dacii pline cu vechituri si Tigani pana la refuz nu am vazut nici in SUD !!! MM... drumurile proaste va fac regi ai drumului ( circulati pe mijloc ca si cum drumul e facut de tata si mama ) !! mama voastra de sparti, daca eu iau un crater pai ia si tu in plm un crater sa fim egali in tara asta de kkt ! IS, BC, NT SV, BV SB .. frate chiar stiti sa circulati pe drum E !! BraVo ! TL, BR GL... mai multi increzuti in trafic ca la voi nu exista in Ardeal ![]() Pot sa-l felicit pe soferul de la Edy Sped care face intern pt Coca cola... BRavo tarzane ca mi-ai bagat Faza lunga + 4 proiectoare in felinare si nu am vazut indicatoarele de "drum in lucru" am zburat cu masina noroc ca nu am spart radiatorul la ea ca altfel faceam plangere... tarzane! Imi cer scuze pt tonul folosit dar dupa 8 grase care au picat bine ![]() ![]() This post has been edited by Mrija: 5 Dec 2010, 22:49 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Baia Mare - Constanta, cam 17 ore faci cu trenul...
Am mai scris eu pe aici, dar lumea nu ma crede: DE PROSTI NU PUTEM SCAPA. Singurul lucru care se poate face este sa avem drumuri cum se cade... nu neaparat autostrazi, dar, TOATE DRUMURILE NATIONALE SA AIBA 2 BENZI PE SENS, PESTE TOT UNDE RELIEFUL PERMITE, SI DESPARTITOR INTRE SENSURI, CU PROTECTIE CONTRA FARURILOR. Astfel, macar stai linistit ca nu intra in tine vreun nebun de pe contrasens (sa nu uitam ca, coleziunea frontala este cel mai periculos accident), pe de o parte, si se termina cu orbitul farurilor... F. multi soferi, indiferent de judet, circula cu proiectoarele de ceata aprinse pe timpul noptii, desi este senin afara... cam jumatate dintre masini nu au farurile bine reglate, astfel incat faza mica le bate aiurea, etc... TOT CEEA CE AI SCRIS MI SE PARE CORECT SI ADEVARAT, Mrija. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
fan_RT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 December 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mrija @ 5 Dec 2010, 23:48) PH... cu voi nu mi-e jena ... daca limitarea pe drum e 110 voi mergeti cu 80 GG ! B.. Voi nu stiti ce e ala respect... Daca e limita de viteza 110, de ce ar trebui sa mearga fix cu 110...poate merge omu' mai incet sa consume mai putin, poate are oua si sticle in portbagaj, poate nu se grabeste... Si asta cu B...care B? Stai linistit, ca nu toate masinile inmatriculate in Bucuresti au la volan soferi bucuresteni (mai sunt si masini in leasing, masini de firma, chestii socoteli cu numere de B ) This post has been edited by fan_RT: 6 Dec 2010, 01:48 |
--------------------
renault
twingo
1996/1994
|
|
Mrija |
![]()
|
M-am referit la B de bucale nu b de masini pe leasing/firma/etc
Am vazut toate marcile de masini cu indicativ PH care "goneau" cu 80, oare toti aveau oua/sticle etc in masina? ( ma refer in general la drumurile E nu la toate judetenele pline de cratere ) This post has been edited by Mrija: 6 Dec 2010, 16:52 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Care e problema ca merg cu 80? Foarte bine! In felul asta scade riscul de accident. La 80 la ora masina e mult mai controlabila decat la 100.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:47 |