Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Mrija, am vazut ca ai trecut de la o masina de familie la una sport.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Taiatu curbelor cu clipa de neatentie nu are nimic comun . Din contra sunt complet diferite ca abordare
![]() |
--------------------
**
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
aveti amandoi dreptate. cei care sunt atenti la volan vor fi si cand teie curba si cand merg drept..
cei care nu sunt atenti sunt cei care fac accidente, fie care taie curba sau ies de pe sosea cu drum drept, sau ca le apare caruta in fata in 2m (adica nu s-au chiorat destul de bine la drum si au luat-o pe aia pe sus... |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
imi cer scuze pt. sursa dar faptul e acelasi - inca un caz clar de ghilotinare imediata:
http://www.libertatea.ro/stire/shobby-de-l...rit-305413.html 0.99 in aerul expirat inseama in sange ... ??? This post has been edited by crisolro: 30 Sep 2010, 11:53 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
0.99 in aer inseamna aproximativ dublu in sange, adica 1.98
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pana la urma cum e cu accidentul asta? Cine e vinovat? Doamna cu dacia sau drogatul asta?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Eu recunosc: unde am vizibilitate mai tai curbele .Unde nu se poate stau cuminte.Cat despre dunga continua....cred ca mai toata lumea care a condus prin tara a intalnit cel putin o zona unde nu ai vizibilitate dar este dunga discontinua sau unde ai vizibilitate si puteai depasi este dunga continua.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 30 Sep 2010, 21:01) Pai ala era beat si a intrat si pe contrasens. N-ai citit sau ce nu ai inteles?Mi se pare destul de clar. Ati vazut si stirea cu autobuzul de s-a rasturnat? Ce penibilitate de "simulare" au facut astia de la scrotv? Au pus un manechin d-ala de haine intr-o rama de autobuz de la RATB pe care au rasturnat-o, si vine reporterul si zice cu mare mandrie(de parca ar fi vre-un Sherlock): uitati! manechinul s-a dezmembrat! ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Sep 2010, 21:57 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aphophis |
![]()
|
eu am citit acolo dar pe zoso.ro zicea ala ca cica duduia a trecut pe rosu. In sfarsit, pacat de femeie..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Tot la aceleasi stiri auzisem ca asta s-a intamplat pe pod. Iar daca e cel de la intrare sau cel de la gara, nu stiu ce semafor mai e pe acolo.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
@gruita nu tau curbele chiar nu simt nevoia. masina mea trebuie sa fie top end la tinuta de drum ==> adica sa nu bata nimic, sa nu fie stricat nimic la bucsarai => ansamblu de suspensie trebuie sa fie impecabil. DAR recunosc, cand am vizibilitate si simt ca intru prea tare in curba o tau. ( ca sa-ti faci o parere de ceea ce zic cu taiatul, curba dintre Petrova si Leordina, abordata peste 140 ma face s-o tau, curba de vreo 110 grade)
Si in + fata de asta, daca bate ceva la masina schimb. Oi fi conducand eu cum conduc, dar am si eu o limita iar referitor la ce spunea un coleg de forum, masina in stare buna tehnic face parte din siguranta pasiva oferita. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 30 Sep 2010, 22:56) Ati vazut si stirea cu autobuzul de s-a rasturnat? Ce penibilitate de "simulare" au facut astia de la scrotv? Au pus un manechin d-ala de haine intr-o rama de autobuz de la RATB pe care au rasturnat-o, si vine reporterul si zice cu mare mandrie(de parca ar fi vre-un Sherlock): uitati! manechinul s-a dezmembrat! ![]() Am vazut si eu ce au facut aia de la PROstTV ![]() ![]() This post has been edited by Hack: 1 Oct 2010, 06:48 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Citez:
"pentru dumneavostra, stirile protv au realizat un experiment stiintific in conditii similare cu dezastrul..." Daca asta e stiintific, lucrarea mea de la facultate pot sa o dau direct pentru doctorat ![]() "daca vehiculul ar fi avut centuri de siguranta, pasagerii s-ar fi ales cu rani mai putin grave spune expertul" Wow, e nevoie de un expert sa zica ceea ce este evident. ![]() Daca n-ati vazut interpretarea lor a accidentului: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/tra...-rasturnat.html |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Asta trebuia sa intre la "Faze de toata jena"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Mrija @ 1 Oct 2010, 07:16) @gruita nu tau curbele chiar nu simt nevoia.[...] cand am vizibilitate si simt ca intru prea tare in curba o tau. ( ca sa-ti faci o parere de ceea ce zic cu taiatul, curba dintre Petrova si Leordina, abordata peste 140 ma face s-o tau, curba de vreo 110 grade) WTF??????? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
u langa i...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
u e langa i pe tastatura...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai degraba regionalism
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ma-tau pe mine?
![]() |
--------------------
**
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
@spy_oh_joy1389 - cred ca suntem vecini..dar nu ti-am mai vazut masina (megane-ul) de ceva timp
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
E parcata prin zona, n-am mai miscat-o saptamana asta.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Adip, asa de vorbeste prin zona asta a noastra, adica prin Maramures.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
E regionalism, se foloseste U nu I in MM. Daca vii p-aici o sa auzi tau nu tai
![]() Oare cum suna mai bine ? Te tau ! Te tai ! ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Accidentul cu "tauatul" curbei nu are nici o legatura cu faptul ca a taia curbele e periculos; mai ales seara cand vezi lumini. Probabil ca ala in betia lui se credea in anglia..
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Mrija @ 3 Oct 2010, 07:23) E regionalism, se foloseste U nu I in MM. Daca vii p-aici o sa auzi tau nu tai Nu stiam asta, desi am avut colegi de facultate din Baia Mare si am si fost pe acolo nu mi-am dat seama ca se foloseste tau ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
luck33ro |
![]()
|
Ce baftos ai fost...
![]() |
--------------------
**
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
si eu m-am izbit prin bihor cu tau-atul lor. si eu la prima reactie am fost cu WTF. vorbiti fratilor romaneste, ca daca la tastatura u e langa i, la vorbit nu cred ca se poate face confuzia asta.
si hai treaca unul-doi, da' toti de pe acolo cu tau in sus si in jos, numai eu cu "taiatul" (frunzei la caini) ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:30 |