DINAMO in UEFA!, Unde si cat / cand mergem ?
![]() ![]() ![]() |
DINAMO in UEFA!, Unde si cat / cand mergem ?
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sufera ca au pierdut un antrenor competent ... asa a vrut oierul
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si ce i rau in asta?
am mai spus o,sa i de Dumnezeu sanatate lu'jiji ca atat timp cat va fi el acolo,Steaua va fi praf! Doamne ajuta,c'asa i place ciobanului! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
na na na, numai na
![]() Ps: astept urmatorul meci cu o echipa din ultima treime a clasamentului pentru injuraturi ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
![]() hehehe, ce ofticat era galamaz. semite, tu de cand esti dinamovist, ca nu te stiam caine, parca erai stelist? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Norocu' tine cu aia mai buni... bine aici, nu cred ca ultima parte este adevarata...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca Dinamo inca mai sufera de la intoxicatia cu gaz metan
![]() L.E.: Sa mute cineva poarta va rog... This post has been edited by solidconvert: 1 Oct 2009, 22:50 |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Bai ce meci cu Galata....stiti bancul cu patrula??
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
solidconvert |
![]()
|
Au facut turcii shaorma din carne de caine...
![]() |
--------------------
.
.
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
au echipa tare...daca jucau cu steaua era jale...galata este peste fener ..cu mult...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Dazastru la pauza.
2-0 pt Galata. Asa ceva n-am vazut:nici un sut la poarta,nici un pic de presing,nimic,nimc.Sunt dinamovist dar cum joaca acum Dinamo mi scarba sa ma mai uit la ei.Cum pana mea vor sa dea gol daca ei la 2-0 pt aia se retrag inapoi? Nu mai vb de Tamas&Moti:campionii lu Dinamo la bautura!Sunteti vvaaaarrrzzzaaaa!!! 5 Nov 2009, 21:22: 3-0..vai de mama voastra!RUSINE! This post has been edited by Adrian00: 5 Nov 2009, 21:22 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
M i h a i |
![]()
|
Ultimul gol a fost belea...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mda...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul la intrebarea din topic este: ACASA, DIN TURUL 3 PRELIMINAR.
Inca un an irosit in cupele europene. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Pentru Dinamo conteaza DOAR Champions League, nu rahatisurile astea de Europa League.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i lasam timp lui Borcea sa se pregateasca in liniste
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In zilele noastre, Dinamo a ajuns un club artificial, creat de securistii si mafiotii din conducerea lui. Meciurile false jucate de Dinamo in campionatul nostru s-au vazut de fiecare data in Europa.
Sper ca Urziceniul sa le dea o palma mare, eliminand pe croati. In general, ma intereseaza doar Otelul. Insa, exista multe cazuri in care ma bucur enorm pentru esecurile lui Dinamo. Aseara a fost unul dintre aceste cazuri. (Ca sa nu mai spun ca rezultatul din tur m-a ofticat.) |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
un blat penibil.. si aici si la timisoara.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
A fost totul premeditat...
![]() ![]() Si s-au mai gandit ca nu prea au sanse sa treaca de grupe...deci nu era cine stie ce performanta...Asa ca ne ramane sa luam doar cupa si campionatu' ![]() Imi pare rau pentru esecul de aseara,un meci fff slab...Dar nu ai cum sa faci performanta cu o aparare praf si un portar de liga a II-a.... Sa speram ca se vor revansa in campionat unde ii asteptam sa faca numai meciuri bune....desi nu sunt f increzator... Pana una alta sa vedem dak reusim sa intram macar cu 2 echipe in grupe... Caine pan' la moarte ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dinamo in Europa, asta e bancul zilei
![]() Eu nu am urmarit zilele astea la tv, s-au prezentat la meci sau au economisit banii de tren? Parca am auzit un scor de neprezentare. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Ce rautaciosi dom'le...
![]() Btw...sa vedem ce vor face si echipele voastre de suflet ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Rautaciosi? Stii cum au fost tratati jucatorii nationalei Frantei de catre presa cand s-au intors din Africa de Sud?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DrK |
![]()
|
Dane, Franta e o echipa cu pretentii. Normal sa te injure lumea cand iti bati joc de fotbal.
Noi, cu echipele noastre suntem obisnuiti sa ne bucuram cu ce primim. Mihai: nu e vorba de pariuri aici. Si asa faceau un rahat mai departe, parerea mea este ca au hotarat sa o lase balta si sa mai adune un ban pentru campionat... |
--------------------
Sedan
Negru
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Ati vazut meciul?
Laser frate!!!! ![]() <span class='edit'>16 Aug 2010, 16:22:</span> Pentru cunoscatori!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zapata: 16 Aug 2010, 15:22 Attached thumbnail(s) IMG_7030.JPG ( Size: 299.41k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Dinamo pentru prezenta in cupa europeana! Cum, care cupa? Aia care se incarca pe consola de jocuri...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
gotty |
![]()
|
dar pana acum de ce nu ai postat aici?nu aveai incredere in echipa te de suflet ca se califica?a trecut razboiul acum si incep sa se arate...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
padre |
![]()
|
Acum m-am gandit la asta, de fapt am auzit la stiri ca Steaua e singura echipa calificata in cupele europene, eu nu mai urmaresc de mult fotbalul intern, s-a stricat prea tare.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DrK |
![]()
|
si atunci de ce comentezi fotbalul intern daca nu-l urmaresti?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:34 |