Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

DINAMO in UEFA!, Unde si cat / cand mergem ?

DrK
post 29 Aug 2009, 01:26
Post #121

Lapins Creed Assassin

Group: Members
From: From: From:

ganditi-va bine ce inseamna grupa 1 si grupa 2 valorica... vedeti voi acolo care este MAREA diferenta si o sa vedeti ca nu exista una...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dogy_10
post 29 Aug 2009, 12:54
Post #122

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(Arpad @ 28 Aug 2009, 08:17)
In meciul de aseara a fost Dinamo a obtinut o victorie mare, chiar foarte mare.
Cand spun asta nu ma gandesc la adversar. Slovan Liberec e o echipa slaba care nu trebuia sa nasca atatea subiecte de disputa. Aseara jucatorii lui Dinamo  si-au invins propria paradigma si propria indolenta iar pentru asta trebuie felicitati. Foarte putini credeau ca o calificare e posibila dar atunci cand iti doresti si lupti, ai si rezultate. Sincer eu cred ca daca nu ar fi existat acel episod cu intrarea suporterilor pe teren nu ne-am fi bucurat acum. Ce motivatie ar fi avut jucatorii in meciul de aseara??!!(ce urat suna)

BRAVO DINAMO!!!!
Mulțumim, nebunilor!
Mîna de oameni care au crezut în miracolul ceh merită toată stima și, mai ales, toată liniștea noastră

"Dați-ne, mă, și nouă niște rezultate, să avem și noi ce să scriem!". Strigătul de revoltă din clipul televizat al Gazetei era forma civilizată a mesajului transmis de cei care au intrat pe teren și au urcat scorul meciului tur de la 0-2 la 0-3. Cînd au făcut-o, ei nu mai credeau, la fel ca noi, toți ceilalți plictisiți de eșecurile dinamoviste în Europa.

A fost însă o mînă de oameni care au sperat în tăcere. Întîi să nu fie expulzați din Europa. Apoi să bată măcar pentru a le arăta celor care au pătruns pe "Ștefan cel Mare" că ratarea trebuie împărțită nu doar între jucători, antrenori și acționari, ci și cu acei tîmpiți solemni care au invadat terenul. Și în final să ajungă în grupe, în ciuda tuturor pronosticurilor.

A fost o mînă de oameni. Dario Bonetti, cel care era să fie răstignit înainte de a începe munca de creație, a ales primul "11", a adus pe teren un mixaj de jucători și pentru Slovan, dar și pentru Steaua. Asta la început, pentru ca pe final să mute decisiv cu Niculescu, coautor la golul 3 și marcator de penalty, cu Torje, transformat în ajutor pentru fundași, dar și piston pentru atac, și mai ales cu Niculae, care într-o oră și jumătate a făcut pe teren mai mult decît într-un întreg sezon.

6 șuturi a tras "Săgeată" la poartă, dintre care 5 !!! cadrate

3 goluri a înscris Marius, 2 în timpul regulamentar și unul din penalty

Dar e cineva care să nu fi pus umărul într-un fel sau altul la cel mai mare șoc din fotbalul românesc din ultimii ani? Molinero, care a respins de pe linia porții. Grigore care s-a completat excelent cu Moți, cel care a recuperat nu mai puțin de 35 de mingi!!! Sau băieții de culoare, Kone ori Diabate, oamenii care au transformat dumnezeiește penaltyurile. Sau Andrei Cristea, cel care a deschis balul așa cum o făcuse și cu Valencia în altă seară magică. Sau celălalt Cristea, Adrian, care a avut ghinionul de a-i fi stricat portarul o foglia seca uluitoare, chiar înainte de schimbare. Sau Zicu, cel ce a început show-ul, cu acea pasă ideală la primul gol. Sau Boștină, mijlocașul cu rol de Distonocalm în momentul în care pune piciorul pe minge. Și care bate penaltyul fără nici o șansă pentru orice portar. Chiar și Dănciulescu, pentru tot ce a lăsat el în urmă în această echipă. Iar nu în ultimul rînd, Matache, portarul care a dus mai întîi "lucrarea" la penaltyuri, pentru a deveni erou la încercarea a 10-a a cehilor de la punctul cu var.

Ei, toți acești băieți superbi, ce n-au jucat pentru zecile de mii de dolari promiși de singurul care chiar credea în acest miracol, Cristi Borcea, ci pentru a șterge o dată rușinea și neșansa acumulate în timp, au întors nu o calificare, ci un destin fotbalistic. Cum? Surclasîndu-și adversarul la toate capitolele: mental, în primul rînd, tehnic, tactic și fizic, pînă în ultimele minute. Minutele în care le-am mulțumit acestor băieți că, în sfîrșit, ne-au dat un mare rezultat și, o dată cu el, prilejul de a vorbi iar despre fotbal. Și, în rest, să le invadăm terenul cu gîndul și să-i aplaudăm în liniște.

Slovan    Dinamo
Ocazii    4    9
Șuturi la poatră    18    19
Șuturi pe poartă    5    10
Posesie        46    54
*

mama frate.....te-ai chinuit mult pana sa scoti din tine asemenea clisee si aberatii? va intreb nu va e rusine, sa catalogati o calficare in fatza lui slovan drept o extraordinara calificare? o calificare mare e una in fatza unei echipe de top din europa, nu in fata unor necunoscuti vai de capul lor, dinamo la pretentile care le are trebuia sa treaca cu 4-0 acasa si 0-4 in deplasare de amaratii aia de cehi. cum puteti sa va umflati atat in pene cand remarcabilul portar nu a fost instare sa scoata cel putin 6 penalty-uri batute extraordinar de prost de cehi, pe centrul portii direct in bratele lui matache, intr-un final sa lovit mingea de el si a obtinut calificare. si eu am tinut cu dinamo si m-am bucurat pentru ei, dar va rog fi-ti realisti ati obtinut cel mult o clificare mediocra

--------------------
. . .
+
semit
post 29 Aug 2009, 13:31
Post #123

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

sunte-m

Attached thumbnail(s)
hleb_280x390_496449a.jpg ( Size: 17.08k ) Number of downloads: 274

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
DrK
post 29 Aug 2009, 13:33
Post #124

Lapins Creed Assassin

este-m radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Arpad
post 29 Aug 2009, 13:37
Post #125

Adolf

Cred ca nu ai citit foarte atent post-ul meu..... Doar primul fragment a fost scris de mine. Restul e un articol dintr-un ziar. Te rog sa mai citesti inca odata si sper ca vei intelege ceva. Ai dreptul la 3 incercari. Daca nici a 3 oara nu intelegi suna te rog un prieten.....

QUOTE(dogy_10 @ 29 Aug 2009, 12:54)
mama frate.....te-ai chinuit mult pana sa scoti din tine asemenea clisee si aberatii? va intreb nu va e rusine, sa catalogati o calficare in fatza lui slovan drept o extraordinara calificare? o calificare mare e una in fatza unei echipe de top din europa, nu in fata unor necunoscuti vai de capul lor, dinamo la pretentile care le are trebuia sa treaca cu 4-0 acasa si 0-4 in deplasare de amaratii aia de cehi. cum puteti sa va umflati atat in pene cand remarcabilul portar nu a fost instare sa scoata cel putin 6 penalty-uri batute extraordinar de prost de cehi, pe centrul portii direct in bratele lui matache, intr-un final sa lovit mingea de el si a obtinut calificare. si eu am tinut cu dinamo si m-am bucurat pentru ei, dar va rog fi-ti realisti ati obtinut cel mult o clificare mediocra
*

This post has been edited by Arpad: 29 Aug 2009, 13:41

--------------------
Reanault Megane 2 - B-42-XXX 2006/ Lux Privilege
Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege
+
DrK
post 29 Aug 2009, 13:48
Post #126

Lapins Creed Assassin

eu cred ca a dat 50-50 la fi-ti radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
PhilipMorris
post 29 Aug 2009, 15:30
Post #127

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Mah, dar rai m-ai sunte-ti radmasa.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
DrK
post 29 Aug 2009, 16:44
Post #128

Lapins Creed Assassin

pan-a me-a...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
dogy_10
post 29 Aug 2009, 17:09
Post #129

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 29 Aug 2009, 12:48)
eu cred ca a dat 50-50 la fi-ti radmasa.gif
*

ok imi asum greseala, vad ca numai profesori pe aici, ce sa faci, am facut filologia, la romana am facut doar literatura.

arpad@ sincer sa fiu am citit in graba postul tau si oricum nu se prea intelege unde e citat din articol, care oricum ramne penibil (articolul sau ce e)

This post has been edited by dogy_10: 29 Aug 2009, 17:10

--------------------
. . .
+
Arpad
post 29 Aug 2009, 17:48
Post #130

Adolf

QUOTE(dogy_10 @ 29 Aug 2009, 17:09)
ok imi asum greseala, vad ca numai profesori pe aici, ce sa faci, am facut filologia, la romana am facut doar literatura.

arpad@ sincer sa fiu am citit in graba postul tau si oricum nu se prea intelege unde e citat din articol, care oricum ramne penibil (articolul sau ce e)
*

Penibilitatea e ceva relativ. Ca sa numai fie o enigma pentru tine postez link-ul catre acel articol "penibil" pe care sper ca dupa ce il citesti sa numai fi asa penibil.....
Fiecare are dreptul a isi exprima opinia deci fiecare poate fi mai mult sau putin penibil. Treaba asta depinde de fiecare.... wink.gif

http://vochin.gsp.ro/stiri/1037/multumim-nebunilor.htm

--------------------
Lux Privilege
+
dogy_10
post 29 Aug 2009, 18:15
Post #131

Membru autentic

ok am vazut, dar tot un articol prost mi se pare, plin de clisee (oricum toata presa e asa), acum te intreb, crezi ca e normal sa fi aproape de orgasm, cum e domnul asta care scrie articolul, la o calificare obtinuta destul de greu in fata unei echipe "fara nume". Am impresia ca in Romania scara de valori e in pom, ne bucuram pana la extaz la o calificare de nimic, care trebuia obtinuta "la pas" de dinamo. Inca o intrebare, daca era lobont in poarta, cate dintre loviturile de la 11m credeti ca ar fi aparat? eu zic ca cel putin 6-7

This post has been edited by dogy_10: 29 Aug 2009, 18:17

--------------------
. . .
+
PhilipMorris
post 29 Aug 2009, 18:26
Post #132

Nu stiu cum e sa fiiii aproape de orgasm sau cum sa dus scara noastra de valori.
Aceasta scara de valori imi spune ca ne auto ridicam putin cam mult si degeaba, tu nu crezi? Cand spui amaratii aia de cehi la ce te referi? La infrastructura lor sportiva? La nivelul fotbalului de echipa nationala? La economie? La civilizatie? Fii mai explicit, te rog. Sau poate la Skoda comparativ cu Dacia... nedumerire.gif

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Arpad
post 29 Aug 2009, 18:30
Post #133

Adolf

Te rog mai citeste inca odata post-ul meu sau suna un prieten, poate te ajuta!!! Sau mai bine bea o bere rece Timisoreana, poate iti rezolva unele probleme si te mai relaxezi!!!!

This post has been edited by Arpad: 29 Aug 2009, 18:31

--------------------
Lux Privilege
+
Flamingo
post 29 Aug 2009, 20:35
Post #134

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(dogy_10 @ 29 Aug 2009, 19:15)
la o calificare obtinuta destul de greu in fata unei echipe "fara nume".

blink.gif

Tu crezi ca Dinamo are "nume" in alte tari ? Tu crezi ca suporterii Slovan Liberec nu au spus acelasi lucru despre Dinamo ? radmasa.gif

Singurele echipe de la noi care au un "nume" in Europa, sunt Steaua si un pic Rapid. Ca strain, tre' sa fii prea batran sa tii minte de performantele din trecut ale echipelor romanesti Dinamo si Craiova.

In caz ca nu s-a inteles mesajul, acelasi "nume" pe care-l are Slovan Liberec in Europa, il poarta si Dinamo. Sa fim seriosi, ce dreaq.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
dogy_10
post 29 Aug 2009, 23:26
Post #135

Membru autentic

QUOTE(PhilipMorris @ 29 Aug 2009, 17:26)
Nu stiu cum e sa fiiii aproape de orgasm sau cum sa dus scara noastra de valori.
Aceasta scara de valori imi spune ca ne auto ridicam putin cam mult si degeaba, tu nu crezi? Cand spui amaratii aia de cehi la ce te referi? La infrastructura lor sportiva? La nivelul fotbalului de echipa nationala? La economie? La civilizatie? Fii mai explicit, te rog. Sau poate la Skoda comparativ cu Dacia... nedumerire.gif
*

ma refer ca e praf scara de valori, pentru ca am ajuns sa ne bucuram prea mult si sa catalogam calificarea drept: "senzationala" sau mai stiu eu cum. cand am zis amarati am facut referire strict la echipa respectiva, nu la popor sau la skoda

PS: dinamo de cativa ani se pregateau de UCL.......si ei abia se califica in UEFA

This post has been edited by dogy_10: 29 Aug 2009, 23:27

--------------------
. . .
+
Adrian00
post 29 Aug 2009, 23:40
Post #136

....................

From: Alba

QUOTE(dogy_10 @ 29 Aug 2009, 13:54)
o calificare mare e una in fatza unei echipe de top din europa, nu in fata unor necunoscuti vai de capul lor

Dar,Lala(steaua) cu cine a jucat de s-a calificat mai dogy? cool.gif

Cu Milan cumva,de te tot agiti atat? laugh.gif

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
dogy_10
post 30 Aug 2009, 12:28
Post #137

Membru autentic

de steaua nu mai vorbesc, lafel si cfr, diferenta e ca nu cred ca au aparut articole de genu in presa dupa calificarea stelutei sau cfr sau alta echipa.....

--------------------
. . .
+
Adrian00
post 30 Aug 2009, 12:58
Post #138

....................

From: Alba

De Dinamo s-a scris atat pentru ca a intors rezultatul de la 3-0 pt aia.

steaua ce sa mai intoarca daca a castigat cu 3-0 acasa...

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
DrK
post 30 Aug 2009, 14:09
Post #139

Lapins Creed Assassin

Pe urma caror studii te bazezi tu cand ne spui aici sus si tare ca slovan e o echipa proasta? Pe ochiul tau de impresar fifa? Singura sansa de a vedea cu adevarat valoarea lu dinamo este in grupele astea. daca nu reuseste macar 2 victorii in grupa atunci poti spune ca e o echipa vai de mama ei si nici atunci nu ai prea multe argumente sa spui ca slovan e nasoala.
Echipa vai de mama ei a fost aia cu care a jucat steaua in turul 1. Gusterii aia carora le sarea mingea din picior ca din lemn. Aia sunt praf, NU Slovan care s-a vazut ca e o echipa cu pretentii...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Flamingo
post 30 Aug 2009, 16:50
Post #140

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(RaduNG @ 30 Aug 2009, 15:09)
Aia sunt praf, NU Slovan care s-a vazut ca e o echipa cu pretentii...
*

Slovan sunt aia care au castigat Cupa UEFA in urma cu 4 ani, nu ? radmasa.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
dogy_10
post 30 Aug 2009, 18:00
Post #141

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 30 Aug 2009, 13:09)
Pe urma caror studii te bazezi tu cand ne spui aici sus si tare ca slovan e o echipa proasta? Pe ochiul tau de impresar fifa? Singura sansa de a vedea cu adevarat valoarea lu dinamo este in grupele astea. daca nu reuseste macar 2 victorii in grupa atunci poti spune ca e o echipa vai de mama ei si nici atunci nu ai prea multe argumente sa spui ca slovan e nasoala.
Echipa vai de mama ei a fost aia cu care a jucat steaua in turul 1. Gusterii aia carora le sarea mingea din picior ca din lemn. Aia sunt praf, NU Slovan care s-a vazut ca e o echipa cu pretentii...
*

atunci cand ai pretenti de UCL trebuie sa treci de echipe ca slovan la pas, si daca tot spui ca e slovan o echipa atat de mare, care au fost performantele lui slovan in sezonul precedent, in campionat si cupe europene?

iar steaua pana acum a avut parte de cele mai usoare echipe, si in grupe tot asa, o sa vedem ce face fiecare echipa roamneasca in grupe

--------------------
. . .
+
PhilipMorris
post 30 Aug 2009, 18:44
Post #142

Coane, am impresia ca tu cam tii cu ursul. icon_mrgreen.gif
Slovan nu e chiar asa slaba cum crezi tu. De fapt e mult mai bine cotata decat dinamo si probabil mai bogata decat oricare alta echipa din liga lu' mitica. Asa ca, de bine de rau, Dinamo este singura echipa calificata in Europa anu asta in dauna unei echipe mai puternice decat ea.
Nu sunt dinamovist. Dar, parca prea te p!$i contra curentului 184.gif 04.gif

--------------------
+
Arpad
post 31 Aug 2009, 08:14
Post #143

Adolf

Si linistea se asternu........ peste ghencea. Oile se duc linistite la culcare......?!!!??!!

Si la intrebare "DE CE A LUAT steaua BATAIE ASERA?" va raspund cu:
DINAMO a eRUPT pe steaua

Pentru ca i-am dominat mental. Pentru ca i-am speriat cu meciul de la Liberec. Pentru ca am intrat in teren si ne-am dus peste ei. Pentru ca am marcat repede si ne-am aparat sus. Pentru ca am contraatacat deznadajduitor de bine... Pentru ca am fost concentrati, inspirati. Pentru ca am avut atac mai bun, mijloc mai bun, aparare mai buna, banca de rezerve mai buna.

Pentru ca le-am spus inainte de meci ca venim 1.000 de insi, fara fete si toti peste 1.75. Pentru ca au crezut asta, desi nu a fost asa... Pentru ca am intrat in peluza cu o ora inainte si le-am cantat „va .... DINAMO”. Pentru ca la final le-am subliniat: „v-a .... DINAMO!” Pentru ca am cantat tot meciul si inainte si dupa. Pentru ca galeria lui Dinamo a ajuns sa-i strige in ghencea, lui Danciulescu, ceva de neimaginat in urma cu 8 ani: „ESTI CAINE PANA LA MOARTE!”

Pentru ca, asa cum fac de obicei, n-au stiut sa-si exploateze avantajul publicului de acasa. Pentru ca le-a lipsit sudul. Pentru ca i-a dezavantajat terenul. Pentru ca nu i-a ajutat arbitrul. Pentru ca n-au stiut ce ii asteapta! Pentru ca superioritatea noastra i-a timorat. Pentru ca un singur mesaj bine facut nu face cat o coregrafie reusita si nici nu iti poate ridica prestatia galeriei la nivelul UNICULUI derby...

Pentru ca aseara a fost seara noastra, D-AIA!

De ce numai sunteti asa activi la adresa lui Dinamo? radmasa.gif

This post has been edited by Arpad: 31 Aug 2009, 08:33

--------------------
Lux Privilege
+
DrK
post 31 Aug 2009, 08:16
Post #144

Lapins Creed Assassin

Isi revin dupa soc smile.gif
Oricum nu are rost sa ne bucuram prea tare. Am batut cu 1-0, se putea si mai bine dar asta a fost rezultatul final. Mi s-a parut penibila atitudinea jucatorilor care se tavaleau pe jos ca niste piz**...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
solidconvert
post 31 Aug 2009, 10:05
Post #145

Donator

QUOTE(Arpad @ 31 Aug 2009, 08:14)
Si linistea se asternu........ peste ghencea. Oile se duc linistite la culcare......?!!!??!!

Si la intrebare "DE CE A LUAT steaua BATAIE ASERA?"  va raspund cu:
DINAMO a eRUPT pe steaua
Pentru ca i-am dominat mental. Pentru ca i-am speriat cu meciul de la Liberec. Pentru ca am intrat in teren si ne-am dus peste ei. Pentru ca am marcat repede si ne-am aparat sus. Pentru ca am contraatacat deznadajduitor de bine... Pentru ca am fost concentrati, inspirati. Pentru ca am avut atac mai bun, mijloc mai bun, aparare mai buna, banca de rezerve mai buna.

Pentru ca le-am spus inainte de meci ca venim 1.000 de insi, fara fete si toti peste 1.75. Pentru ca au crezut asta, desi nu a fost asa... Pentru ca am intrat in peluza cu o ora inainte si le-am cantat „va .... DINAMO”. Pentru ca la final le-am subliniat: „v-a .... DINAMO!” Pentru ca am cantat tot meciul si inainte si dupa. Pentru ca galeria lui Dinamo a ajuns sa-i strige in ghencea, lui Danciulescu, ceva de neimaginat in urma cu 8 ani: „ESTI CAINE PANA LA MOARTE!”

Pentru ca, asa cum fac de obicei, n-au stiut sa-si exploateze avantajul publicului de acasa. Pentru ca le-a lipsit sudul. Pentru ca i-a dezavantajat terenul. Pentru ca nu i-a ajutat arbitrul. Pentru ca n-au stiut ce ii asteapta! Pentru ca superioritatea noastra i-a timorat. Pentru ca un singur mesaj bine facut nu face cat o coregrafie reusita si nici nu iti poate ridica prestatia galeriei la nivelul UNICULUI derby...

Pentru ca aseara a fost seara noastra, D-AIA!

De ce numai sunteti asa activi la adresa lui Dinamo? radmasa.gif
*

Si toate astea le-ati facut de pe jos? Cand stateati intansi pe gazon? Asta spune multe despre atitudinea sportiva... parea mea wink.gif
Apropos: deznadajduitor de bine? (Pentru ca am avut atac mai bun, mijloc mai bun, aparare mai buna, banca de rezerve mai buna.)... poate si o buda mai buna?
Si da... recunosc ca nu ma pricep la fotbal, dar cred ca din aceeasi cauza ajung defectii aia sa-si rupa capetele... prea mult patos Domnilor! tongue.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Avani
post 31 Aug 2009, 10:12
Post #146

Membru autentic

From: Capitala gri

Asta e anul lui Dinamo, clar. biggrin.gif

Sa-mi dea unul quote la sfarsit de campionat daca nu o iesi Dinamo campioana.

.. in rest, doar joc de glezne bla bla bla.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
Flamingo
post 31 Aug 2009, 10:43
Post #147

Membru "SPARKY Team"

Mama-mama ce ati tras de timp aseara... Cre' ca juma' de meci s-a dus pe asa-zise acidentari si vaicareli. mad.gif

Rusinica !!!! down.gif

This post has been edited by Flamingo: 31 Aug 2009, 10:43

--------------------
+
Modus
post 31 Aug 2009, 11:00
Post #148

Membru autentic

Lasa ca nici Steaua nu a stralucit.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Arpad
post 31 Aug 2009, 11:12
Post #149

Adolf

Intr-un meci cu asa miza cred ca e normal sa "joci" cat mai pragmatic. Ce s-ar fi intamplat daca dorinel nu se grabea sa bata cornerul ala in meciul cu Danemarca!!!??? La 0-1, incerci sa aperi, nu cred ca era indicat sa joci asa cum ai fi facea la 0-0.
In schimb la partea cu fair-play-ul nu cred ca e potrivit sa discuti treaba despre un meci cu steaua. Ei in meciul antologic cu bricheta numai nimereau usa de la vestiar.......................... sabotorii o facusera prea mica. radmasa.gif

This post has been edited by Arpad: 31 Aug 2009, 19:34

--------------------
Lux Privilege
+
PhilipMorris
post 31 Aug 2009, 16:20
Post #150

QUOTE(dogy_10 @ 31 Aug 2009, 01:22)
cenzurat dinamo nu e singura echipa calificata in dauna unei echipe mai bune, poli a obtinut califacrea in uefa in dauna lui sahtior, care hai sa fim seriosi e peste slovan de 15 mii de ori, si cu toate astea nu am vazut atata valva cand poli a eliminat sahtior
*

Imi mentin punctul de vedere. Dinamo este singura echipa care s-a calificat in Europa in dauna unei echipe mai valoroase decat ea.
Poli nu s-a calificat in dauna... Tot respectul pentru Poli, mane. Nimic personal. Eu sunt fan Ol. Marseille de mult, deci nu are nici un rost sa polemizam fleur.gif

--------------------
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 03:34
Dacia