Antivirus?
![]() ![]() ![]() |
Antivirus?
alexumf |
![]()
|
||
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|||
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Nod32
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
avira...si lista continua...vei mai auzi bitdefender, avg, s.a.m.d....sunt pareri impartite
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Nod32.
|
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Nod32 sau Kaspersky.
|
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
am avast, foarte multumit de el
il cauti pe net, descarci si te inregistrezi la ei, primesti drept de folosire gratuita pentru un an. cand expira, te reinscrii si mai prelungesti un an. si de avira am auzit lucruri bune. daca vrei sa cumperi licenta, ia bitdefender |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
+avast! il am de cativa ani, unu mai bun si gratis nu exista!
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Subscriu!
L-am instalat si pe multe alte statii si n-am primit reclamatii cum ca s-ar fi ''imbolnavit'' abacele! AVAST Home rules! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
AVG Anti-Virus, de la Grisoft. Are si FREE edition !
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Avast - moka
![]() Bitdefender ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
nod32 + zone alarm pro sau sygate personal firewall si nu mai ai nevoie de altceva
nu pune bitdefender sau norton antivirus foarte proaste ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu de cativa ani utilizez nod32 smart security (include firewall) si sunt foarte multumit.
Am fost un fan bitdefender, dar ingreuneaza prea mult sistemul. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
NOD32 - nici un fel de probleme cu virusii.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Valabil pentru toate versiunile.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
La serviciu am avast si acasa Kaspersky AntiVirus(KAV).
Pentru acasa as fi prefereat KIS(Kaspersky Internet Security) dar cand l-am cautat eu nu se gasea nici unde in TM si am luat varianta mai modesta si ceva mai ieftina KAV.Ambele programe sunt cumparate cu licenta in regula(mai bine zis avast-ul a venit preinstalat pe un sistem nou-cumparat cu acte si licenta de Win,Office,etc). Nu am avut probleme cu nici unul dintre ele dar daca va intereseaza parerea mea (total neavizata) mie imi place mai mult produsul rusnacilor. Am avut si bitdefender acasa cu licenta cumparata pe un an pt un singur calculator dar am renuntat dupa cateva luni la el deoarece se "gandea" o gramada inainte sa ma lase sa fac cate ceva. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
NOD32- noua versiune 3.xx este mai user friendly.
This post has been edited by DjurdjaK: 3 Feb 2009, 09:27 |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
NOD32 nici o problema cu virusii.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
dragosh_sotto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 January 09 From: Codlea - Brasov ![]() |
Subscriu, NOD32. Este foarte bun, de cativa ani il utilizez, nu numai acasa, ci si la munca, si am un prieten care are o sala de calculatoare si foloseste NOD32 si face fata cu brio.
|
--------------------
Renault
Megane
- BV 11 JMR
2001
|
|
vaseall23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 December 07 From: Galati ![]() |
1.NOD32
2.avast 3.bitdefender(all in one) |
--------------------
xxxxxxx
xxxxxx
- xx xx xxx
xxxx I can offer advice on any of your ship propulsion or powering problems!
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
La serviciu- Mcafee (enterprise security center) - e o multinationala.
M-am gandit daca IT-istii astia stiu ceva pe aici, sa-mi iau si eu pe acasa tot Mcafee dar nu enterprise. Mi-am facut cont la ei pe net, e moca, merge foarte bine. Nici o problema. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Avani @ 3 Feb 2009, 23:51) M-am gandit daca IT-istii astia stiu ceva pe aici, sa-mi iau si eu pe acasa tot Mcafee dar nu enterprise. De regula, achizitiile prin multinationale nu se prea fac in functie de ce stiu IT-istii dpv tehnic, ci in functie de ce stiu IT-istii (si diversi altii) dpv relatii personale ![]() Asta nu inseamna ca McAfee nu e bun, ultimele dati cand l-am folosit in comparative a iesit foarte bine ca rata de detectie, viteza de scanare si incarcare a sistemului. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce-am avut multa vreme kaspersky sau norton antivirus, crackuite bine inteles,m-am chinuit o vreme cu update-uri,cu reinstalari din diverse motive, stia ca fusese instalat, nu ma mai lasa, etc....
asa am ajuns sa caut softuri free...si am gasit avira, il folosesc de cel putin un an, si e parfum,de la getright,dap am trecut la free download parca, si altele luate de pe net, free si nu am probleme cu ele, merg f bine, sunt linistit ca nu imi sparge politistul cibernetic usa ![]() inca nu am gasit un inlocuitor pt zone alarm ![]() This post has been edited by aqua: 4 Feb 2009, 09:27 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bitdefender!
Am avut si Kaspersky si imi bloca sistemul! Am renuntat la el! Am avut si nod si detecta absolut orice tampenie! Era exasperant! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DanM55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 November 08 From: Bacau/Tulcea ![]() |
NOD 32
Eu-l folosesc de 5 ani si sunt foarte multumit.Resurse putine,protectie maxima! |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.5 dCI 70 CP
2007
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
avira - free, nu-l simti la scan in timp real, primesti gratis o reclama la fiecare update (zilnic sau personalizat) automat, i-si face treaba de minune. Gestionez 15 calculatoare cu XP, toate au firewall-XP si antivirus-avira nici un incident, foarte multumit.
Am trecut prin: bitdefender(cumparat), zone-alarm, nod32, KAV, panda... avira a iesit castigator de mai bine de 2 ani ![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
parerile sunt impartite dar mi-e greu sa cred ca programele antivirus moca sunt si foarte bune; acum depinde si la ce folosesti calculatorul pe unde umblii pe net si multi alti factori dar, mie unul kaspersky mi-a demonstrat ca este daca nu cel mai sigur oricum in primele doua
deci: -kaspersky -bitdefender(mananca cam multe resurse) -nod32 Restul le-am incercat de-a lungul anilor si sunt complet dezamagit(puneam xp-ul si de 2 ori pe luna), pana m-am saturat sa tot caut crack-uri si seriale si am cumparat licenta de KAV on-line si de atunci stau linistit si din prisma securitatii pe internet si retea dar si a expirarii de seriale sau crackuri. Mai verifica si tu pe net pe afara si vezi care sunt cele mai bune programe antivirus, dar rusii deocamdata rullz! ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
aqua, pt firewall eu foloseam "Sygate Personal Firewall" e free. Nu-l mai folosesc de cand am instalat XP (firewall incorporat) pe 99% din calculatoare, inainte avem Win2K. Daca ai mai multe calculatoare, recomand un router mai destept, au firewall incorporat si ai scapat de o grija. Daca vrei un control strict la ce pleaca de pe calcu' tau, ai nevoie de unul soft.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc inca o data tuturor! Am ales AVIRA... ca e moka si oricum nu stau eu foate mult pe net.... sper sa fie ok
Salutari |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Avira e foarte bun. Conditia este sa fie actualizat. De aproape 2 ani nu am avut nici un incident. Detecteaza imediat, iar sistemul aproape ca nu il simte.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:28 |