Antivirus?
![]() ![]() ![]() |
Antivirus?
19vik |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Foloseste Kaspersky, sau NOD32. KAV este tatal lor, insa si la pret se vede asta.. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu pe win 7 am pus AVG. Il foloseam de cand aveam XP-ul, si nu mi-a facut probleme mai bine de 1 an. Am pus tot AVG pe win 7, mai ales ca era si-n lista lor de recomandari.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
KIS rulz!!
![]() Scump da' face!190ron/an licenta/un calculator. Nu-mi incetineste sistemul(unul foarte modest,dealtfel) sau il incetineste si-mi nu dau eu seama. Cam o data pe luna il pun sa faca o scanare pana in "maduva" a intregului sistem. Pana acuma nici un repros. Si sa nu va imaginati ca ma dau numa' pe saituri "prietenoase"! ![]() In consecita(daca va intereseaza parerea unui habarnist!)imi permit sa ma alatur si eu celor ce recomanda produsele Kaspersky Lab. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
aveti NOD32 cu windows 7? va merge mai greu browsingul pe internet? vreau sa stiu daca e din cauza NOD32 ului, sau o fi de la altceva. Din cauza vitezei pe internet sunt obligat sa stau tot pe XP care si asa ocupa mult mai putin RAM si mai si recunoaste placa de sunet cea veche.
@Kr3atoru: am folosit eu o data bitdefenderul, si nu glumesc, mi-a luat jumatate de ora startup-ul din cauza protectiei active sau cum s-o numi. nu mai stiu pe ce calculator era(amd-k6 +64RAM sau amd 2800+ +512RAM desi parca sa fi fost cel din urma). situatia poate s-a schimbat acum. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 10 Dec 2009, 21:15 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
NOD32 Win7, merge f.bine.Versiunea 2.70.16
This post has been edited by Mutzunache: 10 Dec 2009, 22:19 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
eu am 3.xx poate de aia...
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ck32 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 November 09 ![]() |
nod32
12 Dec 2009, 15:35: eset smart 4.0 This post has been edited by ck32: 12 Dec 2009, 14:35 |
--------------------
renault
scenic 2
- 456tyu12
2008
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Microsoft Forefront
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Am BitDef IS 2010
-acasa am sistem intel dual core 2GHz, RAM 2G, W7 - merge super -servici intel celeron 1.6GHz, RAM 512M, XP SP3 - se simte o ingreunare a rularii (fata de nod32), dar mi-a gasit un troian in System Volume Information. Ma gandesc sa pun iarasi nod32. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Recomand si Avast - il folosesc de mai bine de un an si pana acum n-am avut probleme si...vorba colegului de mai sus...nu intru doar pe site-uri "prietenoase". La fel ca si KAV, Avast-ul nu incetineste sistemul sau daca o face e insesizabil.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Un "combo" de criza!
Pentru cei care umbla "cu bun simt" pe internet e suficient avira free (cu tweakul de ascundere al reclamei cu avira pro) + windows defender (instalat in cazul windowsxp). Pentru firewall e suficient cel de windows + cel din router si eventual privoxy. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cum vine aia "cu bun simt"?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca bardu se refera la siteuri fara multe W,Z si X prin ele (warez si XXX) unde probabilitatea sa te procopsesti cu ceva paduchi e mult mai "pronuntata".
![]() Ordinea preferintelor pentru mine (subiectiva) este: cu bani: 1 - Kasperski respectiv NOD32 3 - Bit Defender 4 - altele (Norton, McAfee) free: 1 - Avira 2 - Avast This post has been edited by the_tavi: 21 Dec 2009, 22:15 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:30 |