Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Corecte observatiile anterioare. Pe mine m-au cam rupt ca nas la o nunta in Prazilia (patria mea de origine de altfel). Trebuie sa-ti umpli buzunarele cu hartii de 5 si 10 RON, ca altfel falimentezi.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cred ca nu e prea tarziu sa emigrezi...
![]() |
--------------------
**
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Sunt de 18 ani in Banat, deja am buletin de TM. Dar zice-se ca totusi ma da de gol mirosul de praz...
![]() This post has been edited by the_tavi: 22 Apr 2010, 16:02 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Du-te mah d-aci!
![]() Matale adii a praz?? Inseamna ca io mi-s mai oltean ca matale!! ![]() Numa' prin simplu' fapt ca melitez cu o viteza mult superioara vorbei dumitale si deja te pierd pe drum! ![]() Sa-ti mai spun ca am facut un drum special(acum multi ani!) pana la Mirsani(de unde era de loc un fost coleg de serviciu) numa' ca sa ma aleg cu un bratz de fire de praz fragede si gustoase dar groase ca pe mana si cu f-o 5 litri de zaibar de la mama lui? Ehe,fosta-i leica! ![]() 24 Apr 2010, 22:34: QUOTE(meganus_bicorpus @ 21 Apr 2010, 13:32) Colega,tocmai vin de la o cununie. Nasii au avut o idee care mie mi-a placut maxim! Le-au oferit finilor ca si cadou de cununie o rama foto digitala incarcata cu poze de la ceremonie.Mi-a placut tare mult gaselnita Ce zici? ![]() This post has been edited by marian-j: 24 Apr 2010, 21:34 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
E mai usoara foamea in doi? Parca au inebunit toti. Ieri cununie civila, azi botez, sambata viitoare nunta, si in iunie iara nunta. Valoreaza asa mult hartia aia de la primarie sau se "activeaza" doar cand rezulta si o petrecere imensa dupa ce ai comis celebrul "da"?
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eh, afla ca hartia aia de care zici tu, da o stare de confort uneia din parti. De regula femeii. Stiu ca suna misogin, dar cam asta este adevarul. Daca ea nu zice "da" cand e ceruta ci un fel de "mda", atunci se schimba socoteala, dar de ragula e treaba aia cu "lasa, de-acum incolo e numai al meu".
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am dat si eu la nasi o rama foto digitala si poze cu finuta lor, acum ma repet...ma enerveaza ca nu sunt in stare sa gasesc ceva ca lumea, e prima data cand sunt nas si vreau sa fac treaba buna, sa-si aduca mereu aminte(cu placere) de mine
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
luna de miere din partea ta?
![]() ![]() aaa... Stii ca se poate cumpara o stea ? de pe cer.. http://www.cumparaostea.ro/nunta_botez/ Acum depinde si ce fel de oameni sunt. Sa cumperi o stea din ce vad pe site, nu costa mult, ar putea fi o parte din intregul cadou. Eu, daca as primi cadou asa ceva, as aprecia maxim. Dar, repet.. depinde de oamenii pe care ii nasesti. This post has been edited by Yochanna: 26 Apr 2010, 20:35 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane catalin_tm81mis,in August bifez si eu doua!Nunti!!
Si ca sa-ti raspund cred ca ii cam dau dreptate lui nen-to Flamingo. Spre exemplificare voi posta trei poze.Imi cer scuze pentru calitate dar mai clare nu le-am putut scoate desi m-am straduit.Originale au totusi 21 de ani! ![]() Poza 1.Tocmai comiseseram "da"-ul de-l pomenea Catalin(vecinu' meu) mai sus.Cu asa foc o tzucam pe proaspata doamna J. de cred ca i se resorbise si lenjeria intima! ! ![]() Poza2.Mergem sa semnam la catastif ca sa ne primim "ceferticatu' ".Prima,madam,normal!Eu stau cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu smintesca ceva. Poza3.Semnez si eu.Cred ca zambetul cucoanei nu mai are nevoie de vre-un comentariu. ![]() Attached thumbnail(s) DSC00093.JPG ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 581 DSC00095.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 604 DSC00096.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 577 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 26 Apr 2010, 20:43) Poza 1.Tocmai comiseseram "da"-ul de-l pomenea Catalin(vecinu' meu) mai sus.Cu asa foc o tzucam pe proaspata doamna J. de cred ca i se resorbise si lenjeria intima! ! ![]() Nene Mariane, m-ai dat gata cu asta! ![]() Frumoasa cucoana ti-ai ales, tuca-o-ar mama s-o tuce! ![]() Pe intai ale lunii merg la un botez. Cam cat mai merge daru' ? P.S. Caut nasi! Se ofera careva? ![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 26 Apr 2010, 21:43) Coane catalin_tm81mis,in August bifez si eu doua!Nunti!! Si ca sa-ti raspund cred ca ii cam dau dreptate lui nen-to Flamingo. Spre exemplificare voi posta trei poze.Imi cer scuze pentru calitate dar mai clare nu le-am putut scoate desi m-am straduit. Daca te referi la hartie si la acel "da", multumesc... Cam asta e treaba... si ca tot veni vorba. Vad ieri postul tau, vad pozele dar uit de el, sa zicem... Cand sa ma bag in pat, ghici ce scoate nevasta-mea de la naftalina si pune la vedere pe un raft? O poza identica, de la "sfatul popolar" dar cu noi. ![]() Aveam atunci mai putin cu vreo 15 kilgograme. Ce tineri eram... ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 Apr 2010, 06:14 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Nea Mariane sanatate si numa bine! Cat despre poze....geniale...lumea rade, voi va sarutati cu patos. Nu vezi asa ceva azi. (cel putin pe unde umblu eu) Pe atunci o luai pe mandra, taiai purceii, vitelul si gainile si puneai de nunta. Acuma nebunii, credite la banca, restaurante de fite, al mai al dracu taraf de lautari care nu-ti apare in ziua nuntii.
Are rost sa iti povestesc ca botezul la care am fost s-a terminat cu bataie la 3 dimineata din cauza unei ospatarite care se freca cu invitatii si avea preten sefu de sala? Sau ca am fost primiti cu caviar si sampanie si totusi unii ghiolbani care nu mai puteau de fericirea evenimentului au cerut meniul restaurantului si au comandat vin de 800 ron sticla desi banuiesc ca cel servit la masa nu era spalatura de butoaie (nu beau deci nu cunosc calitatile vinului ![]() Si vine sambata de 1 mai....nunta pe credit, 250 persoane invitate. Nu stiu cate au confirmat dar daca sunt ca mine cred ca ii vin doar cele 50 de neamuri apropiate. Nu ai de unde nu faci, te restrangi, actele alea sunt valabile de la primarie. Poti merge si la biserica cu ea mireasa dar sa iasa asa ceva in ziua considerata cea mai speciala e naspa rau. |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
marian-j |
![]()
|
Da Tavi,io mi-s!Mai tanar cu 21 de ani,fara burtica(eram mai degraba concav!!
![]() ![]() Multumim frumos colega adnatonic! ![]() Pai de frumoasa am luat-o ca doar nu de bogata!! ![]() Si acuma ii scot ochii ca am facut-o cu buletin de Timisoara! ![]() Si ca sa-mi perii si eu un pic "self-istimu' " vreau sa-ti precizez ca si eu eram al mai fromos si al mai dastept ficior a lu' mama! ![]() ![]() Colega Flamingo,io cred ca ai influentat-o telepatic pe doamna S.! ![]() Iti multumim si dumitale,coane Cata!! ![]() Nu stiu ce sa zic in legatura cu pupatu'.Pe la nuntile si cununiile la care am fost mirii ba se tzucau de numa-numa sau abia se atingeau.Cred ca tine de temperament,varsta,obiceiuri,etc.Naiba stie!Io unul n-am avut nici o jena sa-i frang shalele muierii cand situatia o cerea.Si nici dumneaei nu am observat sa fi avut vre-o jena!Aaaa,ba da!Da'asta a fost la nunta!!O invatasera muierile pe nevata-mea sa ma calce pe picior cand suntem in fata altarului.Cica sa fie ea shefa!De parca nu era clar!! ![]() La un moment dat,sastisit de slujba prelunga,de zapuseala din biserica,de tembelu' ala de popa matol precum si de pantofiorul cocoanei ce tot poposea pe pe bombeul meu ii strecor delicat la urechiusa: -Mai fata,daca nu te linistesti cu calcatu' ala te ciupesc de koor aci in vazu' lumii!! ![]() Madam si-a orientat rapid trena rochiei pe o directie oblica fata de mine si a incetat sa ma mai frece la melodie! ![]() Mai zici matale ca pe vremea aia era simplu!Era simplu pe naiba!Taiai purceii,vitelu',gainile,etc.Aham!De unde? De pe lista,poate! Voi reveni!Sunt multe de spus si sunt prea obosit. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adnatonic @ 27 Apr 2010, 01:48) Nene Mariane, m-ai dat gata cu asta! ![]() Frumoasa cucoana ti-ai ales, tuca-o-ar mama s-o tuce! ![]() Pe intai ale lunii merg la un botez. Cam cat mai merge daru' ? P.S. Caut nasi! Se ofera careva? ![]() Daru' la ultimul botez la care am fost a fost intre 200 si 400 ron. Cam asta ar fi marja in care te incadrezi in functie de cat de apropiati sunt parintii copilului si cat de mult s-au straduit sa iasa totul cat mai bine. La partea cu PS, dute la bursa, aici esti offtopic. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
Of!Scuze!!Se vede ca-s obosit!
![]() Am uitat de intrebarea colegei noastre.Multzam,Laure! Pe aici pe la noi daca nu esti ruda sau nu ai alte obligatii darul de botez trebuie sa acopere tacamul pentru pentru fiecare cuplu in parte si cam 100 de iepuroi peste. Asta daca vrei sa fii domn. Daca nu,platesti tacamul un cadou simbolic pe langa si hai,pa! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Mi-a placut mult ideea cu "botezarea" unei stele dupa numele mirilor, i-am spus si consoartei si mi-a amintit ca de valentine mi-a luat si ea, acum doi ani, o stea dar eu (nesimtitul de mine!) nu am parut atunci prea surprins si am si uitat....deci, mai cautam!
Oricum, tot mi se pare un dar fain! |
--------------------
renault
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 27 Apr 2010, 22:30) Sa traiti,sefu'! Ma scuzati! ![]() QUOTE(marian-j @ 27 Apr 2010, 22:48) Pe aici pe la noi daca nu esti ruda sau nu ai alte obligatii darul de botez trebuie sa acopere tacamul pentru pentru fiecare cuplu in parte si cam 100 de iepuroi peste. Asta daca vrei sa fii domn. Daca nu,platesti tacamul un cadou simbolic pe langa si hai,pa! Nu sunt ruda, nu am obligatii! E doar un coleg de serviciu! Acuma tre sa ma gandesc de unde iau 100 de iepuroi! ![]() Multumesc pentru sfaturi! |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Bre....ticaia ceasul ca la bomba...ce cadou iau la fini?
|
--------------------
renault
|
|
Flamingo |
![]()
|
Fa-le si tu un cadou supriza. Spune-le ca nu le mai puteti fi nasi. Cu siguranta va vor tine minte toata viata.
![]() Hai ca un pic de umor negru nu strica de dimineata. ![]() Da-ne si tu mai multe date despre ei, pasiuni, hobbyuri, etc. Nu tre' sa dai nume, dar ceva-ceva tot trebuie sa stii despre ei... Poate ne vine vreo idee dupa ce aflam ce-si-cum... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Au amandoi pana in 30 de ani, le plac jocurile pe calculator (chiar ma gandeam la consola Wii), muzica -dar genuri diferiete, sunt amandoi fumatori (o narghilea, un bong?), fac si sport din cand in cand, au masina si fac calatorii dese, stau la bloc intr-un apartament de curand renovat, au cam de toate si mai nimic....deci ce sa le iau?
|
--------------------
renault
|
|
Flamingo |
![]()
|
Treaba cu narghilieaua e cam "fumata" de ceva ani si apoi am vazut ca cine o primeste, se "joaca" un pic cu ea si apoi o abandoneaza prin casa, deci sfatul meu este sa uiti de narghilea.
Consola WII cred ca este mult mai potrivita, daca spui ca sunt amandoi amatori de jocuri. Daca spui ca le plac calatoriile dar nu au masina incapatoare, ai mai putea sa le cumperi niste bare si un "cosciug" pentru a fi folosit ca portbagaj suplimentar. Stiu ca cele de la TULE sunt foarte bune, dar si foarte scumpe. Totusi, pana acum WII este super ok. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Asa zic si eu si sunt sigur ca o sa le placa...dar peste 5-10 ani mai ramane ceva din el?
|
--------------------
renault
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Daca tii sa le iei ceva de casa, decat SaraBlu, cred ca mai bine un set de aici: wagner./ Au chestii super frumoase. Nu mai stiu, daca bugetul e la 2000 ron (parca asa ai zis?) poti lua un set de aici si un Wii...
In fine, am zis si eu o idee... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Intesant wagner...iar de sarablu, o carafa la 500 lei...cam mult, noroc ca aveau si borcan cu capac la 170 lei
|
--------------------
renault
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca un plic frumos umplut cu 1500-2000 euro ar fi foarte apreciat
![]() Daca totusi sunt oameni cu bani si le plac jocurile mai bine le iei un PS3, poate fi folosit si pentru jocuri, si pentru vizionat filme, etc. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
banii se duc repede, poate plicul sa mai ramana...totusi, un pian cu coada cat costa?
http://www.sarrablu.com/index.php?main_pag...roducts_id=3029 This post has been edited by meganus_bicorpus: 5 May 2010, 16:59 |
--------------------
renault
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-a mai fost nimeni la cumetrii in toamna asta? care mai sunt scorurile.. ce mirese au mai fugit... cu altii?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poi daca nu mai e Flamingo p-aici...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:59 |