Monitor Acer P223W?, Merita sa il cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Monitor Acer P223W?, Merita sa il cumpar?
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu, fiindca era sotia acasa. Cand am ajuns acasa, l-am desfacut. Nu avea nicio protectie pe ecran sau pe carcasa. Doar piciorusul era protejat cu o fololie antizgarieturi. Ce pot sa fac? Nu mai pot de nervi.
Le-am trimis un mail cu problema mea. Magazinul e www.cel.ro 10 Sep 2008, 20:48: EDIT: E-mail pe care l-am trimis: Acum jumatate de ora am primit coletul, l-am desfacut, nu l-am instalat, deoarece are o zgarietura adanca pe centru si mai zgarieturi pe carcasa. Monitorul nu are folia de protectie a ecranului. Presupun ca monitorul a fost folosit in showrom. Repet, zgarietura este foarte adanca. Doresc schimbarea acestuia. Numele meu este ...... si am comandat monitorul in data de 09.09.2008, astept urgent raspuns. Numar de factura: ....... This post has been edited by mihai_dorin: 10 Sep 2008, 19:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ti-l vor schimba, stai linistit. Nu astepta sa te sune ei, suna-i tu dimineata si zi-le sa-ti trimita un curier sa-l ridice sau trimite-l tu cu plata la ei. Ce magari... Aveam o impresie mai buna despre cel.ro.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc vineri peste ei! Am drum la Bucuresti si nu are sens sa il trimit prin curier. Insa au o clauza foarte ciudata:
1.n anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. 2.Nu se acorda garantie pentru monitoarele care prezinta deteriorari ale sticlei, tubului, sau a carcasei monitorului. Si vreu sa spun ca, carcasa e plina de zgarieturi, fiind si una foarte fina. Iar in zgarietura de pe ecran iti intra unghia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
padre |
![]()
|
Nu stiu sa te indrum exact dar cred ca poti cauta pe net, eu stiu ca exista o reglementare care ii obliga sa-ti schimbe produsul intr-o anumita perioada de timp fara a fi necesare justificari, de asta spuneam sa nu astepti prea mult. Oricum daca le expui problema sunt sigur ca iti vor da castig de cauza, daca nu merge cu vanzatorii ceri sa vorbesti cu managerul lor si sigur se va rezolva.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Acea reglementare zice ca in 24ore. Dar cum sa ajung in 24 de ore?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa ramai la acer...
![]() ontopic: eu stiam ca daca ai primit produsul prin curier ai 10 zile sa il returnezi. In cazul zgarieturilor nu stiu ce sa zic, e vorba ta contra a lor. This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 20:33 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
E blestemul HD
![]() ![]() Daca eu asa l-am gasit ce pot sa zica? Nici macar nu avea tipla. Dar oare cum demonstrez eu astea? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Incercam sa inteleg cum ai ajuns la cel.ro ... si tocmai era reclama lor mai jos. Mie nu imi inspira incredere si au avut foarte multe plangeri in ultima vreme.
Spre deosebire de emag, unde ei au multi clienti este si normal sa apara nemultumiri. Dar CEL?! wtf is what? Placa ta video suporta hd? This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 20:38 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Reclama am vazut-o dupa ce am dat comanda.
![]() Daca nu acepta sa il schimbe eu ce fac? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
OPC...
daca vezi ca nu reusesti sa rezolvi cu cel de la telefon cere cu, citez, " Cineva capabil sa ma ajute, aka SEFUL TAU ". |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
black, fierb de nervi........ Vrei poze cu el?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(mihai_dorin @ 10 Sep 2008, 20:12) Asa stiam si eu dar am zis sa fii motivat sa cauti reglementarea, cu ea la indemana iti e mult mai usor ![]() Ia uitati voi AICI minunatie de monitor Dell S2409W. Este FULL HD si format 16:9, adica este superb! Nu are totusi calitatea unui panel wide gamut, pentru cine stie, dar este totusi exceptional. Si va avea un pret imbatabil, cred. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
rtBK |
![]()
|
imi imaginez cum arata zgarietura. Oricum cauta cat mai multe zgarieturi de uzura cum ar fi suportul sau zgarieturi care pur si simplu se fac in timp de la sters praful de pe el.
Astfel daca nu te poti apara pentru acea zgarietura evidenta, poti sa le expui si faptul ca are semne clare de uzura. Stiu ca nu pare mare lucru, dar fiecare detaliu este important! Chiar si praf daca ai gasit in locuri mai putin accesibile este important! Un produs sigilat nu are cum sa fie plin de praf. padre: Si in romania cat costa daca la ei este vreo... 7-8 milioane?! ( nu stiu cursul valutar ) This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 20:49 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
DSC00092.jpg ( Size: 225.68k )
Number of downloads: 75
DSC00093.jpg ( Size: 371.75k ) Number of downloads: 88 DSC00095.jpg ( Size: 221.38k ) Number of downloads: 76 DSC00096.jpg ( Size: 240.78k ) Number of downloads: 92 DSC00097.jpg ( Size: 289.5k ) Number of downloads: 91 Ete dracia cum se lafaie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
cablul vga trebuia sa fie sigilat daca tin eu bine minte
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Zgarieturi sunt pe spate specifice stergerii de praf.
LE. E dracia aia gri din jurul lui. This post has been edited by mihai_dorin: 10 Sep 2008, 20:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
padre |
![]()
|
Poate faci niste poze dupa ce te mai calmezi si nu-ti mai tremura mana asa
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Sti de la ce imi tremura mana.
![]() Nervi+bere+gps=poze ala Mihai ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
In orice caz imi place sigiliul original Samsung marca CEL
![]() Daca iti spun ca l-au incercat inainte sa ti-l trimita pentru ca asta e politica lor atunci cred ca ii poti ataca elegant ca tocmai la acea proba s-a intamplat nenorocirea. Mai raman de explicat zgarieturile de uzura si praful ( daca este ) Nu stiu daca au showroom unde ar fi putut sa fie expus. This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 21:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Cu ce pot sa le mai dau peste nas? black ramai cu mine........
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
Momentan atat, depinde foarte mult de cum decurg discutiile maine.
In mod sigur vor incerca sa te pacaleasca sau sa iti acorde reduceri la viitoare produse cumparate de la ei. Nu trebuie sa te lasi induiosat, ci sa ramai ferm pe pozitii. ![]() Ca un exemplu iti pot da ce mi s-a intamplat mie. Am castigat acum 2 ani la un concurs foto un calculator intreg. Buuun... m-am dus si l-am ridicat dupa ce am semnat un proces verbal in care aparea clar numele acelui calculator. Ajung acasa si constat ca era alt model cu totul ( unitate, accesorii si monitor ). Dau un telefon la organizator ei se faceau ca ploua, dau telefon la relatii cu clientii de la firma respectiva si le explic ce s-a intamplat, acesta ma roaga sa ii trimit procesul verbal prin e-mail ca sa fie sigur ca nu e o pacaleala. Il trimit si incerc sa il contactez... surpriza nu mai dadeam de el si eram aproape sigur ca s-a terminat mica mea batalie cand primec un telefon de la.... presedintele companiei care isi cerea scuze pentru toata situatia creata si ca vor sa schimbe calculatorul de indata. Concluzia: Nu isi permiteau reclama negativa pentru un calculator. Chiar daca nu eram client au inteles problema si au fost destul de inteligenti sa o rezolve elegant fara tam tam desi nu le-am dat de inteles vreo secunda ca as reclama mai departe. This post has been edited by blak2oo8: 10 Sep 2008, 21:11 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Si ce antireclama as putea eu sa fac la astia? Maine iti povestesc ce am vorbit cu ei. Pana atunci sa imi ti pumnii. O sa le zic ca ma duc peste ei vineri daca nu fac nimic. Oricum am drum in Capitala, si sigur nu plec fara un monitor nou.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
Scri pe forumuri
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Sper sa nu se ajunga pana acolo. Va zic maine ce am rezolvat cu ei.
11 Sep 2008, 10:29: Deocamdata problema este rezolvata partial.... ![]() This post has been edited by mihai_dorin: 11 Sep 2008, 09:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa vada cum s-au produs zgarieturile? Se uita inapoi in timp, sau ce? Cel mult pot sa constate ca exista...ramane o chestie de bun simt si de PR daca ti-l schimba imediat sau dau din gura ca tatele ca nu-i de la ei.
Oricum...multa bafta! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Primul mesaj:
"Buna ziua Va rugam sa-l trimiteti inapoi astazi prin Fan Courier pentru a constata cum a fost produsa acea zgarietura. Dupa constare vom lua legatura cu dumneavostra!" Al doilea "Va asteptam la sediu sa constatam problemele de mai jos." Le-am zis ca ma vin personal la ei sa rezolvam problema, nu accept sa ma duca de nas. Mersi mult, o sa am nevoie. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
padre |
![]()
|
Important este sa fii calm, FERM si politicos. Astfel nimieni nu va avea ce sa-ti "reproseze"si crede-ma, atitudinea descrisa de mine iti va deschide toate usile necesare. Poti sa le spui inca de azi ca maine sa te astepte cu un monitor nou SIGILAT in original (sigiliul Samsung, adica 1 singura banda adeziva pe cutie) sau altfel sa iti dea banii inapoi si ai incheiat povestea. Dupa cum spuneam, acel monitor nu indeplineste cerintele tale si ai dreptul sa il returnezi fara probleme.
Daca prin absurd te lovesti de o atitudine negativa, desi ma indoiesc, ai doua cai de actiune, in ordinea eficientei: reprezentanta SAMSUNG, al carei numar de telefon iti recomand sa-l ai asupra ta (eventual si nr de tel . al distribuitorului de la care a luat cel.ro monitorul, in cazul in care nu e importat direct, habar n-am care e filiera) si in ultima instanta ANPC. Astia din urma sunt vai de capul lor.... Atat distribuitorul cat si cei de la reprezentanta au tot interesul ca tu sa fii multumit de produsul Samsung si nu vor accepta un scandal. In plus, daca monitorul a venit asa de la fabrica (desi spuneai parca faptul ca nu avea folie de protectie pe el) exista proceduri de returnare, etc astfel incat sa nu ramana nici distribuitorul cu el in stoc. Daca problema provine de la cel.ro, ceea ce e f probabil, trebuie sa-ti inteleaga pozitia si sa ti-l inlocuiasca sau sa-ti dea banii inapoi. Tu esti un client de buna credita, ceri inlocuire, nu vrei sa faci un profit pe baza unui produs pe care sa zicem ca l-ai fi putut deteriora. Daca nu gasesti intelegere la ei atunci distribuitorul si reprezentanta te pot ajuta. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
rtBK |
![]()
|
O mica idee, eu iti propun sa iei alt monitor ( alt model, nu neaparat alta firma ). Din moment ce au bagat la promotie fix modelul asta si ai intampinat probleme, este foarte posibil sa fie cateva monitoare de care vor sa scape si te vor invartii mult si bine.
Nu este o poveste, un prieten a patit asa ceva cu un Dell de 24' acum vreo 5 luni. I-au invartit vreo 4 monitoare care aveau mici defecte pana s-a saturat si nu stiu cum a facut de a recuperat banii. Ideea era ca nu se putea incadra in cele 3 reparatii pentru ca de fiecare data ii dadeau alt monitor ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Acum o dau cu telefoane inchise, nu mai raspunde nimeni la niciun telefon. O sa fac cum ati zis voi, urati-mi succes.
![]() 11 Sep 2008, 17:57: Se pare ca nu sunt singurul: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=153732 ![]() 11 Sep 2008, 18:06: LE. Nu gasesc niciun numar de telefon sau adresa de la astia de la Samsung. Va rog ajutati-ma ! This post has been edited by mihai_dorin: 11 Sep 2008, 17:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:36 |