Monitor Acer P223W?, Merita sa il cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Monitor Acer P223W?, Merita sa il cumpar?
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Doamne ce am putut crea...
![]() De la monitor ati ajuns la, laptopuri, iar de la ele la apple. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai si Apple face monitoare
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
da pretul......
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am monitor Fujitsu Siemens, si dupa principiul lui catalinCB, sunt cele mai tari din lume si cele mai fiabile (da, eu am unu si nu am avut probleme cu el). Si mai sunt si nemtesi pe deasupra.
Eu sunt fan al firmei Fujitsu-Siemens, am laptop, monitor, PDA si imi plac in general. Dar asta nu inseamna ca nu exista Dell sau Acer sau Apple. Sau ca nu sunt mai bune. Mie imi plac astia si pace ![]() Am un var (mai indepartat ce-i drept) care lucreaza (inginer) la dell in SUA. Si l-am intrebat ce sa-mi iau (monitor si tv) si mi-a zis ca orice atat timp cat am mai auzit de marca respectiva. Mi-a mai zis ca si la ei la dell, vin la garantie destule cu probleme. In concluzie, ia-ti ce vrei. ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 28 Aug 2008, 09:37 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 28 Aug 2008, 10:36) si mi-a zis ca orice atat timp cat am mai auzit de marca respectiva Subscriu. La fel si la masini. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
A zis claus ceva, da' a cam trecut pe langa voi...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
semite, nu stiu de ce sa te limitezi doar la dell, sau lenovo
uite, de exemplu, modelul asta de la toshiba ![]() (ca fapt divers, ma deranjeaza ca are placa video ati.. si cam atat) copilu' catalincb.. cum frate sa nu auzi de dell ? ![]() ![]() ![]() pe bune, daca esti asa cunoscator, mai bine ciocu' mic si te documentezi inainte sa scrii si sa sustii mizerii de-astea ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@semit - lenovo sta mai bine la performante si dotari fata de dell (de care n-am auzit
![]() Toshiba-ul de care zice claus e prea bun pentru banii aia (2GHz core 2 duo, 4gb ram, 320gb hdd...) dormi linistit, ca-si face treaba ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Alooooo, aici vorbim de monitoare nu de laptopuri. Nu credeti ca sunteti cam offtopic?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 28 Aug 2008, 08:04) Si vi se parea ca eu sunt incapatanat si limitat ![]() Catalin de monitoarele Apple ai auzit? Din moment ce Samsung sunt cele mai fiabile inseamna ca monitoarele apple sunt asa... prosteala pe fata ![]() Nu vezi ca tu sti un lucru si pe ala il pasezi mai departe... Masini VW Golf, Monitoare Samsung... what next? you tell us. Din punctul tau de vedere tatal tau face o afacere "proasta" doar pentru ca tu vrei masina ta, dar din punctul lui de vedere face o afacere foarte buna si stie si el asta. De ce sa mearga cu un logan cand poate sa mearga cu un megane care este mult mai spatios, mult mai frumos, mult mai... tot! Crezi ca lui chiar i-ar conveni un logan si un golf pe care o sa il tina in service? Da domnule,am auzit de monitoarele Apple.Nu ma intereseaza acest subiect pt ca eu am Samsung si sunt f multumit de el,si nu ma intereseaza monitoarele facute de Apple.In schimb,as vrea sa-mi iau un iphone 3g de la Apple. Afacere proasta,afacere buna?Cine stie,asta se va dovedi doar in timp.Va fi afacere buna,daca nu vor fi mari costurile de intretinere. QUOTE(shteffanivlad @ 28 Aug 2008, 09:36) Eu am monitor Fujitsu Siemens, si dupa principiul lui catalinCB, sunt cele mai tari din lume si cele mai fiabile (da, eu am unu si nu am avut probleme cu el). Si mai sunt si nemtesi pe deasupra. Eu sunt fan al firmei Fujitsu-Siemens, am laptop, monitor, PDA si imi plac in general. Dar asta nu inseamna ca nu exista Dell sau Acer sau Apple. Sau ca nu sunt mai bune. Mie imi plac astia si pace ![]() Am un var (mai indepartat ce-i drept) care lucreaza (inginer) la dell in SUA. Si l-am intrebat ce sa-mi iau (monitor si tv) si mi-a zis ca orice atat timp cat am mai auzit de marca respectiva. Mi-a mai zis ca si la ei la dell, vin la garantie destule cu probleme. In concluzie, ia-ti ce vrei. ![]() Nu inseamna ca daca nu ai avut tu probleme cu el sunt cele mai bune,ai inteles gresit ce am spus eu.Ma rog...nu mai zic nimic ca n-are rost. In schimb,am mai spus si o repet: ROMANUL SE LAUDA CU CE ARE SI RIDICA IN SLAVI ACEL LUCRU. |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O nu. Iar tu ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
rtBK |
![]()
|
Se pare ca deciziile proaste sunt atu-ul tau
![]() Golf IV, Samsung, Iphone 3g... esti pe drumul cel bun This post has been edited by blak2oo8: 3 Sep 2008, 22:09 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalinCB |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 3 Sep 2008, 21:41) Ce post inteligent!!! ![]() QUOTE(blak2oo8 @ 3 Sep 2008, 22:08) Mai omule,eu ziceam ca decat sa dau 13400 d euro pe Megane luam un Logan cu 8000 si restul de bani ii puneam deoparte,mai puneam 2000 si imi luam si eu un Golf 4 SH. La aproximativ 7000 de euro decat sa iei Logan nou chel mai bine Golf 4 SH zic eu. Dar in final,n-am luat GOLF 4 ![]() Nu mi se pare o decizie proasta un GOLF 4 la 7000 de euro.Multi zic ca mai bine Logan nou?Pai si ce are Loganul la 7000 de euro?O fi nou dar daca e chel ,ce ma intereseaza ca e nou?Se poate strica la fel de bine ca si cel SH...ma rog aici ar interveni garantia de partea Loganului. Golf IV e o masina fiabila si sunt mai cautate decat GOLF V si nu e in nici un caz o decizie proasta,cum nu e nici Samsung,iar de iphone 3 g am auzit numai lucruri bune ![]() |
--------------------
Renault
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(catalinCB @ 4 Sep 2008, 10:05) Ce post inteligent!!! ![]() ce ma intereseaza ca e nou?Se poate strica la fel de bine ca si cel SH.. O da. Uite aici inteligenta. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
rtBK |
![]()
|
Nu stiu unde ai auzit tu numai lucruri bune despre iPHONE 3G... poate in reclamele apple, dar tot internetul vorbeste ca au dat-o in bara (inclusiv fanii)
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalinCB |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 4 Sep 2008, 09:09) Mai omule eu ma refeream aici strict la Logan vs Golf 4. QUOTE(blak2oo8 @ 4 Sep 2008, 09:13) Nu stiu unde ai auzit tu numai lucruri bune despre iPHONE 3G... poate in reclamele apple, dar tot internetul vorbeste ca au dat-o in bara (inclusiv fanii) Nu m-am interesat pe forumuri de iphone 3 g,dar o ruda care are mi-a zis ca e OK,acum nu stiu ce sa zic,deocamdata am un Sony Ericcson K800i dar mi-ar placea pe viitor un telefon gen Lg prada,Lg wiewty,iphone cu touchscreen. |
--------------------
Renault
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(catalinCB @ 4 Sep 2008, 10:22) Mai omule eu ma refeream aici strict la Logan vs Golf 4. Bine ca recunosti ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
catalinCB |
![]()
|
Ce sa recunosc?
Eu daca as avea acum 7000 de euro,n-as sta pe ganduri si mi-as cauta un golf 4 sh,decat un Logan nou si prost. Pe golf 4 am si esp iar la Logan nici nu s-a auzit de asa ceva. |
--------------------
Renault
2008
|
|
rtBK |
![]()
|
Loganul e prost?
![]() Daca conduci linistit nu o sa ajungi sa ai nevoie de esp. Are abs si pentru o masina NOUA in banii astia este ok. Oricum e bine daca iti iei golf 4 cu 200.000 km... mai aflam si noi pe viitor ce preturi au injectoarele in grupul vw |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(catalinCB @ 4 Sep 2008, 10:32) Hai sa-ti explic pe intelesul tau: Un logan nou, statistic, are mai putine sanse sa se strice decat un Golf 4 obosit. Deci sansele nu sunt egale, asa cum ai zis tu, si eu te-am contrazis. Prea subtil se pare. Daca nu stii ce inseamna statistic cauta in dex. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
catalinCB |
![]()
|
1.Nu mi-as lua Golf 4 ,,TeDeI''
![]() 2.Pentru o masina noua,da Loganul e cea mai buna alegere pt buget redus. 3.Nu as lua golf 4 cu 200 000,as lua cu maxim 150 000. 4.Logan e prost in comparatie cu Golf 4 ,dotarile lui,confortul,aspectul ...nu inseamna ca Loganul e o masina proasta in general Dar cand imi aduc aminte cat de usor era sa ne rasturnam eu si niste colegi(nu conduceam eu) cu un Logan...si macar de am fi avut viteza mare,dar nu aveam decat 70. Orice ati spune voi,GOLF 4 are in primul rand fata de Logan STABILITATE,ALTA TINUTA DE DRUM. Dar vreau sa inchei aici discutia despre golf. Sambata ridic Meganelul. ![]() Revin cu impresii. 4 Sep 2008, 10:23: QUOTE(ssilviu @ 4 Sep 2008, 09:49) Hai sa-ti explic pe intelesul tau: Un logan nou, statistic, are mai putine sanse sa se strice decat un Golf 4 obosit. Deci sansele nu sunt egale, asa cum ai zis tu, si eu te-am contrazis. Prea subtil se pare. Daca nu stii ce inseamna statistic cauta in dex. Depinde de norocul fiecaruia la o masina,lasa-ma cu statisticile. Cred ca tu ai cautat in dex inaintea mea. Ai ramas tot in urma,n-ai auzit de dexonline.ro ?pfff This post has been edited by catalinCB: 4 Sep 2008, 10:23 |
--------------------
Renault
2008
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 27 Aug 2008, 20:38) Semit, ai grija cu lenovo pentru ca au probleme mari cu bateria. Pana si HP pe care il injura toata lumea mi se pare mai bun ![]() De ce injura toata lumea HP ![]() Eu am HP, la firma avem HP si sunt super fiabile. NU am avut niciodata probleme. Singurele care au creat pb. au fost siemensurile si toshiba (1 din ele ars) ![]() Si acer au mers fara pb. ... mai putin unitatile optice de kkat pe care le au. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
mihai_dorin : Ce coincidenta, e prima data cand citesc topicul dar aseara am fost in Real si cred ca am vazut monitorul tau. Daca nu exact modelul ala, tot un Acer de 22". Ideea e, l-am vazut la 500 ron si ceva, cel putin asa tin minte, deci vezi poate-l gasesti si tu mai ieftin ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
Eu nu injur hp, am avut unul si si-a facut treaba exemplar. Cat despre logan aproape rasturnat la 70 km/h se numeste neadaptarea vitezei la conditiile de mers si lipsa de experienta.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalinCB |
![]()
|
Da posibil,dar nici stabilitatea nu e punctul forte al Loganului,de ce sa nu recunoastem?
|
--------------------
Renault
2008
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma lasi cu Logan-ul ca nu e stabil, am vazut BMW seria 3 rasturnat intr-o curba asta ce inseamna ca nu e stabil BMW. Exact cum zicea si blak2oo8 se numeste lipsa de experienta cumulat cu neadaptarea vitezei la drum. Orice alt comentariu nu isi are rostul sau vrei sa zici un Golf 4 nu se poate rasturna.
|
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
catalin, iti recomand sa termini cu offtopicul!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Din cauza unor probleme cu stocul si altele, a trebuit sa ma reorientez sper alt model si alta marca. Din fericire am mai urcat putin cu bugetul si am ajuns la Samsung 2032mw, 20", HDTV, HDMI, DVI, VGA, tuner incorporat, telecomanda, etc.
Monitorul trebuie sa soseasca azi, e la curier de aseara. ![]() ![]() monitor_lcd_20_samsung_2032mw_cu_tv_tuner_2.jpg ( Size: 43.49k ) Number of downloads: 86 monitor_lcd_20_samsung_2032mw_cu_tv_tuner_.jpg ( Size: 25.4k ) Number of downloads: 87 monitor_lcd_20_samsung_2032mw_cu_tv_tuner_3.jpg ( Size: 7.7k ) Number of downloads: 80 monitor_lcd_20_samsung_2032mw_cu_tv_tuner_4.jpg ( Size: 13.1k ) Number of downloads: 86 Mai pun poze cand vine ![]() 10 Sep 2008, 19:35: Mi-a venit monitorul zgariat fix pe mijloc ![]() ![]() ![]() Ce pot sa mai fac? E zgariat ecranul fix pe centru, adanc. Plus carcasa are multe zgarieturi. Ce pot sa fac ? ![]() 10 Sep 2008, 20:16: Nimeni? Eu cred ca maine sun la OPC daca nu imi inlocuiesc astia monitorul! This post has been edited by mihai_dorin: 10 Sep 2008, 19:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
l-ai desfacut in fata curierului?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:33 |