Noul Chevrolet Cruze
![]() ![]() ![]() |
Noul Chevrolet Cruze
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
l-am vazut azi in trafic, desigur era masina de test-drive a celor de la concesiune, la prima vedere arata chiar bine....
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cand va fi testat euroncap?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
probabil nu va fi testat, lacetti de exemplu nu a fost testat
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici nu o sa fie testat. Nu vor sa isi faca reclama negativa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da macar a fost testat in america.....
si am asa o mica banuiala ca astra noua nu va mai avea 4 usi...cruzeul asta va fi varianta sedan... si am vazut ce ziceau in australia...ca se asteapta la 5 stele... la ANCAP. This post has been edited by b76bgaarh: 23 Apr 2009, 10:27 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Opel putea foarte simplu sa faca un cruze, la pretul asta avea succes.dar ei vor sa urce spre premium.
Nu cumva pe Cruze au facut Ampera si Volt? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
am vazut ieri masina prin oras, am mers paralel cu ea prin aglomeratie si arata destul de bine, mie mi-a placut la prima vedere.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 23 Apr 2009, 11:26) Opel putea foarte simplu sa faca un cruze, la pretul asta avea succes.dar ei vor sa urce spre premium. Prietene, daca te-ai informa un pic ai afla ca va fi scos Opel Ascona care va fi 95% identic cu Cruze, probabil va aparea ceva diferenta la materialele folosite. This post has been edited by smailmiami: 23 Apr 2009, 18:03 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
Arhimede |
![]()
|
Prietene, daca scrie nu stiu ce site ca s-ar putea sa apara Opel Ascona nu inseamna ca o sa se intample.Dovada moncher!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai initiativa testului n-o are constructorul.Ci agentia aia de teste.Deci nu cred ca depinde de Chevrolet
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
poate, insa daca constructorul e interesat si stie ca a facut o masina buna dpdv al sigurantei pasive, poate sa le mai aduca aminte celor de la euroncap ca au o masina proaspat lansata. Oricum, greu la chevrolet cu siguranta pasiva, de la superesecul kaveolui, nu cred ca se mai risca asa de usor , sa se faca de kko din nou
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
L-am vazut astazi la dealer, n-am facut drive-test, ma grabeam dar impresia generala e de cheap, mult plastic. Nu mi-a placut.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
am vazut-o si eu pe viu...cu ocazia unei mini expozitii auto la mine in oras,
erau expuse pe langa Cruze si noul Insignia cu care asa pe "viu" seamana foarte bine, la partea frontala insa, mult mai frumos e Cruze-ul ! interiorul iarasi seamana f mult. Cu aceasta ocazie am vazut si noul megane care imi place dar nu nemaipomenit... as alege Cruze-ul... Mai erau expuse printre altele si noua Delta - f.F. "misto" (spatele cam ciudatel) Brera, Mito, Sciroco... abia m-am lasat dus de acolo ![]() ![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Am fost si eu ieri si am vazut masina la ambii dealeri din Brasov.
Per ansamblu mi-a lasat totusi o impresie de lucru ieftin - se vede clar (dupa parerea mea) de unde vine si pretul incredibil. Plasticele, modul de asamblare, lufturi, denivelari, calitate materiale ... vizibile peste tot. Ce m-a uimit cel mai tare este, asa cum spunea si altcineva parca ... usile fata zici ca sunt din hartie ... foarte usoare si cu un sunet sec la inchidere. Si portbagajul la fel ... toata masina da senzatia de "usor" ... "light weight". Nu vreau sa fiu inteles gresit ... masina nu este rea DAR ... se vede CLAR de unde vine la pretul care il are. Per total ... este o masina de banii respectivi. Se va vedea in viitor cum sta si la alte capitole. Pe partea de sub ea chiar mi-a placut ... este un model cocotat pe o rampa la dealerul Dibas din Brasov unde te poti uita in voie pe sub ea. Chiar arata mai ok decat alte masini la capitolul asta ... asa mi-a lasat impresit (cel putin fata de Megane III cocotat la vecinii de la Reno ... la 50m una de alta). |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am vazut si eu masina in Real,era expusa acolo.Ce pot sa spun:mi-a placut felul in care arata,mi-a placut pretul(la 13.900 aveai esp,jante din aliaj,senzori de parcare si climatronic).Bordul arata super,dar nu-mi place materialul din care este confectionat,un plastic tare si sec.Plus ca in partea dreapta a bordului,acolo unde vine colorat,acea bucata de material colorat este cumva introdusa in bord,lucru care se vede,si nu da prea bine.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 30 Apr 2009, 07:19) ... se vede CLAR de unde vine la pretul care il are. Dar tu de curiozitate, cam de unde credeai ca vine pretul asta ?! Te asteptai sa-ti dea aia vreun Mercedes la pret aproape de Logan ? Eu unul n-am remarcat defectele respective, dar poate sunt subiectiv ... |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
esti sigur
![]() |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mie mia placut masinuta asta....
am vazut echiparea ls cea de mijloc..... finisajele sunt corecte.. un mare plus este senzatia de masina "mare" ..adica spatiu interior/ spatiu exterior..... un mare minus...portabajul care are un acces si mai mic decat la meagn sedan.... este mai putin inalt dar mai adanc...deci eu ajung cam greu in capatul lui..fara sa ating bara.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Edmonde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 5 May 09 ![]() |
Finisajele sunt decente acum, pentru ca sunt noi, insa am vazut la modele mult mai scumpe de la Chevrolet (Captiva), lufturi la 30.000 km de bagai degetul prin ele, plus scartaieli.
|
--------------------
Renault
Koleos
Privielege Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am una de cateva zile in parcare.
La prima vedere, interiorul nu se potriveste cu exteriorul. Parerea mea ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Holden’s new Cruze scores five stars for safety
The Cruze, which goes on sale in Australia next month, was awarded one of the highest scores in its class, with 35.04 points out of a possible 37 in testing by the Australasian New Car Assessment Program. http://www.drive.com.au/Editorial/ArticleD...eID=62764&vf=12 http://www.ancap.com.au/results/317/ |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
deci la anul pe timpul asta o voi lua in considerare...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Arhimede |
![]()
|
Si io...daca o sa mai existe chevrolet.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Partea buna e ca pare destul de rezistenta...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Arhimede |
![]()
|
Accidentul asta in urma caruia Cruze a sifonat un BMW i-a pus intr-o lumna mai buna decat insasi participarea in wtcc
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai asta cu atat mai mult vine in sprijinul a ce-am spus io
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Manuel |
![]()
|
Mda...
In alta ordine de idei, am zarit astazi un Cruze alb, si desi n-am crezut ca voi spune asta despre un Chevrodaewoo, chiar mi-a placut! Preturile sunt OK, daca va puncta si la siguranta, ar putea fi un best-seller. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:35 |