Noul Chevrolet Cruze
![]() ![]() ![]() |
Noul Chevrolet Cruze
bogdan3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Bai la pretul asta cu dotarile astea poti sa-ti iei ..................numai chestii aiurea.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 22 Aug 2008, 13:45) mie din lateral imi aminteste tare de seria 5 de la BMW 140-170 euroi pe luna fmerita cu varf si indesat... am sa dau o fuga la dealer sa vad ce e si cu reducerea aia de 11% Attached thumbnail(s) chevrolet_cruze_16.jpg ( Size: 74.14k ) Number of downloads: 2437 |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Urasc Chevrolet .... astea nu sunt masini.... prefer dacia veche decat un Chevrolet .... masini foarte proaste... parerea mea si nu numai....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Iti dau Dacia mea veche si imi dai un Cruze?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 14 Apr 2009, 23:47) Urasc Chevrolet .... astea nu sunt masini.... prefer dacia veche decat un Chevrolet .... masini foarte proaste... parerea mea si nu numai.... Ia-ti bre un magar si o desaga-n spate si mergi asa. E cel mai fiabil mijloc de locomotie, nu trebuie sa bagi nici benzina, deci ramai si cu bani de paine si ceapa ... si nu numai ... This post has been edited by smailmiami: 15 Apr 2009, 07:43 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
stie cineva daca are pe lista de optionale si faruri cu xenon?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu, nu are, ceea ce mi se pare bataie de joc
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am vazut si eu una in Real expusa. La pretul de 13900E DDP avea multiple dotari, inclusiv esp si senzori de parcare spate, comenzi pe volan, proiectoare, jante din aliaj.
Mie imi place foarte mult cum arata bordul. Nu am reusit sa il pipai pentru ca masina era inchisa, dar ca aspect este excelent. Masinuta asta va fi un concurent pentru Kia Ceed, cred ca vor fi preturi similare la dotari similare. Oricum si concurenta nu sta degeaba, preturile au scazut considerabil la majoritatea marcilor. Legat de caroseria galvanizata - este foarte buna (daca ar avea). Insa tind sa cred ca nu are. Anul trecut am trecut pe la un dealer Chevrolet si nicio masina de la ei nu era galvanizata. Multe masini noi nu sunt galvanizate, de ex nici Ceed nu este. Totusi pentru confortul meu psihic (ca posesor de dacie, ca fost posesor de dacie si ca membru daciclub care citeste prin topicuri legate de rigina) ar fi excelenta o masina cu caroserie integral galvanizata. De ex Opelul are toate masinile integral galvanizate. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa ma urc si eu intro jucarie de asta.....
nu are nimeni preturile oficiale...cu tot cu optionale.... asta cu xenonu e cu dus si intors.....eu unu prefer halogenele pe care le pot schimba singur si costa o cincime din pretul unui xenon..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
smailmiami |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
GM este practic in faliment asa ca a cumpara acum chevy este ca si cum ai cumpara ssang yong sau ceva de genul asta.
NU merita sa dai banii pe o masina a unei marci muribunde. Chiar daca costa 13000E intr-o saptamana nu mai iei nici macar jumatate pe ea la SH. Singura tangenta cu chevy - vechiul kalos care l-a avut cineva din vamilie. Cea mai proasta masina pe care am condus-o vrodata in afara de dacia 1300 si olcit si cea mai proasta transmisie tot de la dacia 1300. Nu mai voresc de nenumaratele probleme cu tremuriciul de la supape etc. La banii astia mai bine te orientezi spre o octavia, megane, golf, ford sau orice altceva. http://masini.ro/stiri-auto-general-motors...liment-6454.htm http://masini.ro/stiri-auto-gm-va-trebui-s...hicule-6494.htm This post has been edited by ncristi: 15 Apr 2009, 20:03 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nah, e la moda sa zici ca o marca e de kko ca nu aduce tot felul de dotari in romania. Sunt convins ca dotarile alea exista in strainatate.. oricum de kko
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Frate, Chevrolet e o marca in sine, si inca una profitabila. Acum daca tu ai luat masina de clasa cu Dacia ai aceasi calitate, ca nu sunt astia de la Chevrolet zmei. Logan, Aveo, Kalos, tot dracul ala, eu am ales Logan pentru ca e colea langa mine fabrica plus ca e mai ieftin de tinut.
In rest eu zic sa te duci sa vezi ce masi fac baietii astia, Epica e chiar meseriasa, am mers cu una si e chiar belea, plus ca nu e scumpa, pe la 25.000 eur are tot ce vrei.Am mai vazut gipanul ala meserias, masina frate, iar acum au si Cruze care vine la dotari bune cu preturi mici. Frate, macar sa faca Dacia jumate din ce fac astia, dar na, Epica se bate cu Laguna iar gipanul e mai meserias ca ala de renault. Cruze cam faci furori, lumea il place si o sa il cumpere.Chevrolet nu da faliment, pentru ca e pe plus, eventual se mai uneste cu unul, altul. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
trebuie sa faceti distinctia intre chevrolet concernul american si daewoo-urile coreene care se vand cu nume de chevrolet in anumite tari. intr-adevar anumite modele coreene sunt o adevarata alternativa pentru marci mai consacrate.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aphophis |
![]()
|
@Misu Cartus
chevrolet apartine de gm, gmdat apartine de gm, daca da gm faliment (chestie care e foarte probabila , pentru ca obama le-a intors de 2 ori planurile inapoi), dumnezeu cu mila, pentru ca vor scapa de foarte multe marci, incercand sa se concentreze pe piata americana. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
Aphophis, daca da faliment GM, au zis la TV ca isi aleg firmele care merg, sunt pe plus, asa ca nu imi fac probleme pentru astea bune. Sa scape de camioanele alea de le zic ei utilitare si sa faca masini cum e Cruze asta.
Eu zic ca Opel incet vrea sa intre la premium, alea, alea, iar Chevrolet sa ii ia locul la astea cu preturi omenesti. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
aphophis |
![]()
|
daca vor sa scape de marci vor scapa si de gmdat, mai ales pentru ca in curand , in cativa ani, coreea de sud, va trebui sa-si liberalizeze piata interna, ce protejeaza producatorii interni (daewoo, kia, hyundai), caz in care le va dispare una din sursele prin care tineau preturile mici la masini la extern.Plus joaca cu devalorizarea monezii, chestie foarte raspandita prin asia (vezi coreea,japonia etc) pentru protejarea exporturilor
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
Bah, sincer nu cred, pentru e o divize care aduce profit si fac si masini bune, la preturi mici. Mai degraba scapa de rahaturilea alea de iau 20 de la suta doarl relanti asa.
Eu zic ca Chevrolet ramane, mai ales in Europa. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 15 Apr 2009, 20:56) daca vor sa scape de marci vor scapa si de gmdat, mai ales pentru ca in curand , in cativa ani, coreea de sud, va trebui sa-si liberalizeze piata interna, ce protejeaza producatorii interni (daewoo, kia, hyundai), caz in care le va dispare una din sursele prin care tineau preturile mici la masini la extern.Plus joaca cu devalorizarea monezii, chestie foarte raspandita prin asia (vezi coreea,japonia etc) pentru protejarea exporturilor Bai nene, ma lasi ... "In curand, in cativa ani" ... Tare de tot exactitatea asta a ta, m-ai omorat cu formularea asta. Si acu sa o iau la obiect, daca nu stii, GMDAT vinde masini si in afara Coreei de Sud, deci in nici un caz GM n-o sa scape de o marca profitabila (in treacat fie spus, CEA MAI PROFITABILA DIN TOT GRUPUL) de frica liberalizarii uriasei piete coreene (era o ironie aici, in caz ca nu te-ai prins). Si chiar daca s-o liberaliza, cine vrei dupa mintea ta sa le faca concurenta acerba, incat sa ii duca la faliment ?! Loganul tau, te pomenesti ? This post has been edited by smailmiami: 15 Apr 2009, 22:06 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
cruze arata excelent
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
@smailmiami
in 2012 piata sud coreeana va trebui sa se liberalizeze, pentru ca acum protejezeaza producatorii interni (hyundai,kia, daewoo). Ca idee, importurile au maxim 4% din piata sud-coreeana, si te aigur ca nu e din cauza ca hyundai sau daewoo sunt mai bune ca toyota, vw, mercedes etc. Ca sa nu mai zic de joaca cu cursul de schimb, care de asemenea subventiona exporturile.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cel de pe Antara (frate cu Captiva), 2000 cmc/150CP, consuma 13/100km in oras si 10/100km pe autostrada.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Arhimede |
![]()
|
Unde e fabricata Cruze?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Wikipedia zice asa:
Bupyong, South Korea Elizabeth, South Australia, Australia (from 2010) Lordstown, Ohio Shenyang, China St. Petersburg, Russia Deci probabil mai are si-o acciza... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
E deja inclusa in preturile astea.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu are nimeni detalii noi????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
GM si toate brandurile sale (Chevy, Buick) au decazut styling-wise datorita faptului ca au incercat mult sa se apropie de cele europene fara sorti de izbanda, din pacate.
E incredibil sa vezi cum au decazut designerii de la un brand care a produs masini incredibil de aratoase cu linii extrem de frumoase... (un Buick Riviera in poze)... ![]() ![]() This post has been edited by Executron: 21 Apr 2009, 20:18 Attached thumbnail(s) 1965_Buick_Riviera_maroon_custom_le.jpg ( Size: 206.3k ) Number of downloads: 2156 79267.1967.Buick.Riviera.2_Door.Hardtop.jpg ( Size: 19.25k ) Number of downloads: 1913 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:11 |