Valencia GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
Valencia GP, Detalii despre circuit
dil |
![]()
|
||
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|||
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
-Hamilton a fost cuminte azi. Mintea cea din urma, probabil.
-Alonso a scos si untul din masina, cinste lui. -HRT (si Virgin oarecum) parca merg din rau in mai rau. Serios, ar trebui sa inceapa aplicarea procentului 107% la timpul de pole din Q3, pentru ca oamenii din spate sunt clar dintr-un alt film. Pana acuma li s-a dat destul timp sa ajunga la un nivel minimal de performanta, dar vad ca nu se intampla nimic. -in rest, taaaare monotona cursa. -si asteptam acum Silverstone, unde se va simti probabil interzicerea evacuarii pe stil compresor...oricum campionatul e cam transat. This post has been edited by ATM: 26 Jun 2011, 23:04 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aproape ca am adormit, dupa Canada chiar am asteptat cu interes cursa asta. Am mai vazut si "inregistrat", ca in momentul "live" eram plecat din oras. Am zis sa nu-mi stric surpriza, da' nu prea aveam ce strica.
As mai adauga ca din cate am inteles e a treia cursa din toate timpurile in care toti termina. This post has been edited by Merced: 26 Jun 2011, 22:59 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A da, si asta cu fiabilitatea ma omoara. Nici macar motoarele Cossworth sa nu explodeze-n fum, parca e ceva neplacut pentru spectacol.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Inainte de cursa Alonso spunea ca pentru sezonul actual nu mai are sanse la titlu si se va bate pe locul 2.
Si a reusit sa termine cursa pe 2. Si chiar daca va castiga curse va fi aproape imposibil sa castige campionatul. Vettel s-a distantat in campionat, iar batalia se va da pe locul 2. |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Este remarcabil ce face Alonso cu o masina mult mai slaba decat RedBull.
Eu il consider un mare pilot, cel mai bun din 2003 incoace. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Sa nu uitam reusita lui Jaime Algelsuari si cea alui Adrian Sutil.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
A inceput MP al Valenciei, in pole Vettel... Alonso pleaca al 11 lea... sa vedem ce va fi...
go kimi, go lotus ![]() LE: Se pare ca SC a "incalzit" prea tare monopostul lui Vettel care avea 20 de secunde avans... Alonso conduce... LE: S-a terminat cursa: 1.Alonso 2.Raikonnen ![]() 3.Schumacher Pacat de incidente... oricum depasiri frumoase... sa vedem ca au fost multe "decizii" ale comisarilor... sa nu avem vreun clasament la masa rece... aici sunt mai multe incidente. Pacat de Hamilton, Grosjean... This post has been edited by dan22y: 24 Jun 2012, 15:51 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Buna cursa facuta de Schumacher, chiar daca au fost si ceva incidente.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Beeeeton cursa , chiar mi-a placut .
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Din pacate n-am mai vazut ultimele 17-18 tururi, dupa abandonul lui Vettel.
Ce s-a intamplat cu Hamilton? Si cum a ajuns Shumi pe 3? A fost o cursa palpitanta, cel putin atat cat am vazut eu. In ultima vreme erau cam plictisitoare. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A abandonat Grosjean din motive tehnice, apoi Maldonado a intrat in Hamilton si au iesit amandoi. Schumi pe podium.
![]() N-am inteles ce s-a intamplat cu Rosberg de s-a dus la un moment dat pe 11. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Manuel @ 25 Jun 2012, 08:16) Si bine i-a facut ![]() This post has been edited by Hack: 25 Jun 2012, 08:13 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dan22y |
![]()
|
De mult nu a mai fost un podium asa frumos, cu 3 campioni mondiali
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Marfa rau cursa si cu sufletul la gura pana cand a fluturat steagul de final..
In sfarsit nu i s-a mai stricat masina lui Schumi ![]() ![]() In rest, marfa rau cursa lui Webber + Schumi cand de pe 12-13 au ajuns pe 3-4... parca erau doar ei 2 si multe jaloane! Frumos rau... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
dil |
![]()
|
Frumoasa cursa, multe depasiri, safety car, incidente, abandonuri si multe investigatii in timpul si dupa cursa. Si Alonso s-a distantat un pic in clasamentul general.
Schumacher si Webber parca erau frati, mergeau impreuna. Mi-a placut cum l-a depasit Raikkonen pe Hamilton. |
--------------------
-
-
-
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In sfirsit o cursa frumoasa!
Si un podium pe cinste: IN"TOTALITATE" FERRARI!!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fim seriosi...cursa a devenit frumoasa dupa ce a intrat Safety Car-ul. Locul 3 pt Schumi a venit si cu mult noroc insa dupa cat ghinion a avut pana acum, eu zic ca e foarte meritat!
P.S. Mi s-a parut mie sau Kimi a zambit la un moment dat? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Manuel @ 25 Jun 2012, 08:16) Sincer, eu unul traiesc cu parerea ca Hamilton o fost de vina la faza asta. Maldonado s-o chinuit destul sa stea cu masina pe jumate afara din pista pana sa se si plezneasca. Apropo, io-s singurul cu impresia ca Lewis avea deja ceva probleme? Nu de alta, prea brusc l-o prins Maldonado. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bronzatul ala de Hamilton a inceput sa ma calce pe nervi. El nu se da niciodata la o parte el tot timpul pocneste. Bine, cu Massa e si paine de mancat.
Si da, la primul viraj cu Maldonado langa el, unde nu a fost contact, a fost fortarea venezueleanului. Dar la urmatorul viraj, la stanga, Hamilton a venit ca boul, la intimidare, crezand ca Maldonado va frana. Iacata, ca nu a franat si a intrat in gard. Astea-s manevre a la Schumacher cu Hill si Villeneuve prin anii 90. Misto podium, emotionant. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Aaaa..de remarcat cand a venit Alonso unde era Raikonnen cu Schumi... cu Raikonnen a dat mana dar pe Schumi la luat in brate
![]() Oricum..cel mai misto podium de multa vreme incoace... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
O cursa mai animata chiar frumoasa.
In schimb podiumul a fost de 10. De 10 titluri mondiale. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mi s-o parut si mie ca zambeste cand o vazut sticla aia de sampanie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am reusit sa vad acum si ultima treime din cursa.
Cu putintel noroc din partea soartei, Alonso a facut o cursa exceptionala, acasa. Asa bucurie nu am mai vazut pe spaniol de mult. Si Shumi parea extrem de emotionat la ultima inregistrare radio difuzata, dupa incheierea cursei. Iceman a scapat si el un zambet... Dar tot prea sobru a ramas, desi a facut o cursa excelenta. Frumos podiumul, imi doream sa vad trioul asta in aceasta ipostaza. Exceptional "duetul" Schumi-Webber. Cat despre ciocnirea dintre Hamilton si Maldonado, clar Lewis a fost vinovat. Imediat dupa ce l-a depasit Kimi, masina lui Hamilton abia mai pastra traiectoria. Avea gume super uzate. Pierdea spatele chiar si pe loc drept. Ca n-a vrut sa cedeze locul lui Maldonado, desi acesta era clar mai rapid si cu gume mult mai bune, ba mai mult a ales sa se lupte cu orice pret pentru acel loc, l-a costat mai mult decat mandria. L-a scos pe Maldonado in extrema stanga, inafara circuitiului, si cand a vazut ca si de acolo acesta castiga teren, a incercat disperat sa-i ia fata, intrand cu roata stanga fata in monopostul acestuia. Maldonado nu mai avea, practic, unde sa se retraga, era aproape iesit de pe circuit. This post has been edited by gabizegrean: 25 Jun 2012, 17:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Hack |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
dan22y |
![]()
|
A luat un pic in greutate nenea iceman, din 2006...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:06 |