Valencia GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
Valencia GP, Detalii despre circuit
TMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() Dantes, iti aduci aminte ce ti-am zis saptamana trecuta? redbull pe primele locuri si MS pe 9 ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
WTF!!! ce accident ...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Kovalainen inca se mai credea la McLaren pesemne. El se apara in fata lui Webber
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia zi-ne tu Moduse cum e cu Alonso?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Pai era ultimul tur , tragea un pui de somn
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ferrari :
![]() Pana la accidentul lui Webber (apropo, bine ca este OK pilotul, pentru ca accidentul a fost nasol rau) Ferrari tineau pasul cu Vettel si Hamilton. Apoi insa, dupa oprire, parca le-a turnat cineva beton in roti. Cu ocazia asta, m-am consolat : sezonul asta este terminat pentru Ferrari. Speram ca vin cu o masina noua, ca vor merge mai bine, dar ....... Bun Kobayashi. Ambele Sauber Ferrari sunt in puncte. PS: Ca o coincidenta : Germania (Vettel) a batut Anglia (Hamilton si Button). Acum se joaca si la fotbal Germania vs Anglia. Sper sa se repete rezultatul. PS2 : Iar de cenzurat comentariul. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Sunt curios daca ramane definitiv clasamentul.SC a iesit aiurea pe circuit,pe chestia asta Hamilton a fost penalizat si Vettel a luat un avans considerabil.Iesirea aiurea a SC a stricat toata cursa.
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Depasirile de final ale lui Koba ar trebui prezentate intr-un clip cu tema: "Anvelope noi vs anvelope uzate". De-asta i-a facut, nu? Daca mai rula un tur facea si lap record (benzina putina si anvelope noi).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pe astia de la Red Bull ii umfla cu energizante inainte sau in timpul cursei, sau ce plm?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Glumind acum, ca totul s-a terminat cu bine, se poate spune ca Webber a prins aripi.
"Pe astia de la Red Bull ii umfla cu energizante inainte sau in timpul cursei" ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu am prins decat ultima treime din cursa. Din cate am inteles Hamilton a depasit SC-ul? Sau era masina medicului? Sau nefiind vb de Schumi n-a vazut nimeni? Nu de alta dar sunt impresionat cate chestii i se iarta omului asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cursa simpatica!
Accident urat, bine ca Webber e ok! Miki:dupa ce saptamana trecuta, sau ma rog, la marele premiu al Canadei, l-a desfiintat pe Schumacher, acum ii ia apararea! Nu mai inteleg nimic! Si nici el! ![]() I-au dat-o aia din studio: Ia zi despre Sechelariu! Bla,bla cursa pe care ar trebui sa o uite cat mai repede etc! N-a fost vina lui! Ma spargeam de ras! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 27 Jun 2010, 17:07) SC a iesit asa cum trebuia sa iasa in situatia respectiva. Apoi, --------------- Ten drivers handed post-race penalties Jenson Button, Rubens Barrichello, Nico Hulkenberg, Robert Kubica, Vitaly Petrov, Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Sebastien Buemi and Pedro de la Rosa have all received penalties from the Valencia stewards for safety-car rule infringements. All nine men will have five seconds added to their final race time for speeding under the safety car during their in-laps prior to pitting following Mark Webber’s dramatic crash in the early stages of the European Grand Prix. In a separate incident, Timo Glock has had 20 seconds added to his race time for ignoring blue flags. Official results from the FIA will follow. ----------------- www.f1.com Sa vedem cum va fi clasamentul final. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Urmaresc de foarte multi ani cursele de Formula 1 si n-am mai vazut SC sa iasa pe circuit intre cel de pe locul 1 i cel de pe locul 2,pe care-i desparteau vreo 2secunde.Daca Hamilton nu depasea SC impartasea soarta lui Alonso.Asa a aparut pe 2 cu tot cu penalizare.
Cred ca SC a viciat serios rezultatul,a bulibast toata cursa.Accidentul a fost spectaculos dar consecintele nu au fost grave,nu era asa mare graba cu SC. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Erau prea multe resturi dupa accident pe pista. Apoi, chiar daca un pilot iese pe picioarele lui din masina dupa un asemenea accident, medicul trebuie sa ajunga acolo.
Deci eu consider ca SC a intrat, asa cum o face de obicei, la fel de prompt. Si asa trebuie. Acum, ca incurca sau nu cursa, nu avem ce face. Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 14.33k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a placut cursa celor de la Sauber. Pacat ca nu sunt constanti. In Canada au abandonat cu ambele masini. Ciudat ca Ferrari si Toro Rosso nu au problemele pe care le au cei de la Sauber cu motoarele.
La faza cu Hamilton si SC nu mi-e clar un lucru: SC intra intre Vettel (locul 1) si Hamilton (locul 2), Hamilton depaseste SC iar in spatele SC raman Alonso si Massa (de unde si cursa compromisa pentru Ferrari). Dupa care Vettel si Hamilton merg in fata SC, intra la boxe si schimba pneurile. Cand SC iese de pe pista Vettel si Hamilton sunt pe locul 1 si 2 dar in spatele SC. Sa inteleg ca dupa ce au schimbat pneurile au iesit pe circuit si au asteptat sa ii prinda SC din urma ca sa isi reia locurile in cursa? Bine ca Webber a iesit OK din accident. Se pare ca ratarea startului i-a intins nervii la maxim si a gresit grav la faza accidentului |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
1. Felicitari Barrichello
2. Felicitari Koba Din ce am citit prin presa MS si Alonso sunt foarte suparati pe acel SC ![]() Cursa spectaculoasa dar "urata"... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Adevarat, si lui MS i-au cam tras-o cu rosul ala la iesirea din PIT, destul de aiurea regulamentul anul asta.
![]() Oricum e bine de stiut ca Miki s-a prins de ce nu e performanta masina lui MS: intr-o cursa intreaga nu reuseste sa incalzeasca suficient pneurile ![]() 27 Jun 2010, 21:44: Iata si ceva stiri proaspete: Ten drivers handed post-race penalties Jenson Button, Rubens Barrichello, Nico Hulkenberg, Robert Kubica, Vitaly Petrov, Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Sebastien Buemi and Pedro de la Rosa have all received penalties from the Valencia stewards for safety-car rule infringements. All nine men will have five seconds added to their final race time for speeding under the safety car during their in-laps prior to pitting following Mark Webber’s dramatic crash in the early stages of the European Grand Prix. In a separate incident, Timo Glock has had 20 seconds added to his race time for ignoring blue flags. The penalties mean Fernando Alonso moves up a place to eighth, with Buemi dropping to ninth, while Nico Rosberg picks up a point for tenth at the expense of De la Rosa. This post has been edited by petre 1: 27 Jun 2010, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Kobayashi my new favorite !
![]() Foarte tare japonezu' Harakiri a facut si cu Alonso si cu toti ceilalti de altfel.... Daca cumva v-a scapat din vedere, aia a fost singura lui oprire care era si cea obligatorie de altfel sa schimbe tipul de pneu... pacat....ar fi terminat pe un meritoriu loc 3. De data asta SC-ul a stricat complet cursa... A impartit locurile 1 si 2 de restul, Alonso de pe 3 a picat la mama naibii, in fata au aparut tot felul de trotinete care merg ca cizma, MS a fost pus sa astepte la semafor pana trece tot plutonul...puii mei... Oricum...destul de interesant ca au inceput sa se faca depasiri inclusiv pe uscat...ne vedem la Silverstone ![]() PS: MS cateva fastest lap-uri interesante...semn ca probabil chiar au probleme cu compatibilitatea cu cauciucurile.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(dantes @ 28 Jun 2010, 08:21) Daca cumva v-a scapat din vedere, aia a fost singura lui oprire care era si cea obligatorie de altfel sa schimbe tipul de pneu... pacat....ar fi terminat pe un meritoriu loc 3. Nu cred că ne-a scăpat, da' găștii vesele de la tevereu sigur i-a scăpat. "Vai ce păcat, mai sunt câteva tururi, de ce oare nu mai merge?" când trebuia să fie clar pentru toată lumea că trebuie să intre să schimbe; oare nu s-au întrebat de ce Button se mulțumește cu locul 4 și nu-l atacă? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Trecand peste ce era evident pentru oricine mai putin alecsansescu...
Pentru ca e incredibil de greu de depasit pe nenorocenia asta de circuit... Adica... circuitul pare frumos pentru plimbari solitare, turele onboard chiar pareau faine, da' pentru concurat nu mi se pare la fel de grozav. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai aia era de domeniul evidentului... Il ai in fata pe Ham-ham iar locul 3 e clar al tau. De ce sa te agiti sa depasesti? Button mi se pare cel mai cerebral dintr toti pilotii de top... Chiar o inteles ca punctele se si pierd, nu doar se castiga.
Oricum, nu ma refeream doar la Button - Kobayashi. Dar si daca ar fi sa vorbim de ei, dupa ce Ham-ham si-o luat penalizarea nu s-o indepartat cu viteza fulgerului de Kobayashi, desi pe el nu-l retinea nimeni. Deci nici Kobayashi nu mergea chiar incet. Io sper sa fi gasit Schumi ce cauta in reglajele masinii, ca prea s-o apucat de teste dupa toata nenorocenia aia cu semaforul. Ar fi fost mai multumit daca era cursa in Romania... Ca la noi n-ar fi pus semafor, si doar un "Cedeaza", si cu un pic de noroc, il furau si pe ala inainte de cursa. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DragosP |
![]()
|
Și vina a cui e?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:48 |