Ford Focus 1.6 Ti-VCT 2008, 115 cp, benzina
![]() ![]() |
Ford Focus 1.6 Ti-VCT 2008, 115 cp, benzina
Sheffield |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|||
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sambata am dat o tura pana la Poiana Bv. Masina impecabila, ca de obicei. Cu 4 persoane la bord m-am intors noaptea pe drumul de Poiana Bv - Brasov - Valea Timisului si motorul se descurca bine din punctul meu de vedere in depasiri. A fost liber si asta a fost o placere pe curbe...
Niste poze de sus de la Postavarul si Brasovul noaptea ![]() Attached thumbnail(s) DSCN3892.JPG ( Size: 748.25k ) Number of downloads: 920 DSCN3899.JPG ( Size: 741.58k ) Number of downloads: 969 DSCN3929.JPG ( Size: 853.89k ) Number of downloads: 971 DSCN3953.JPG ( Size: 626.99k ) Number of downloads: 941 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(Sheffield @ 2 Nov 2008, 22:58) Sambata am dat o tura pana la Poiana Bv. Masina impecabila, ca de obicei. Cu 4 persoane la bord m-am intors noaptea pe drumul de Poiana Bv - Brasov - Valea Timisului si motorul se descurca bine din punctul meu de vedere in depasiri. A fost liber si asta a fost o placere pe curbe... Niste poze de sus de la Postavarul si Brasovul noaptea ![]() Cand ziceai ca poate ar trebui sa iesim intr-un 1 day trip impreuna stiau tu ce stiati! Se pare ca avem gusturi asemanatoare in materie de plimbari! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Sheffield |
![]()
|
Foarte tare faza.
![]() Si eu merg la cumparaturi de multe ori in zona de nord si pana la urma ajung la plimbare pe DN1 ![]() |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
trec si eu pe Ford...
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
Sheffield |
![]()
|
QUOTE trec si eu pe Ford... @spiridon, da-ne si noua mai multe detalii. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Acelasi model ca voi (aproape ca a lui Como), adica: culoare Morello, optionale: airbag cortina, controlul presiunii in pneuri +ESP, geamuri fumurii, covorase, roata de rezerva normala, parbriz incalzit+jet de apa incalzit, pachetul confort 3(dublu climatronic, proiectoare, retrovizoare heliomata, senzor ploaie si lumini, pilot automat). Motor benzina 1,6 16V (as fi luat VCT dar cu acest motor nu dadeau nici un discount...s-au cel putin asa am fost aburit...)
Pret total ~15600E (vreo 800 E discount de la dealer). Ar fi trebuit sa vina dar cu criza asta s-au dat programarile peste cap... asa ca pe la Craciun ! Deja ma gindesc ce-as putea sa-i mai pun cu mina mea !!! |
--------------------
Dacia Supernova
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
Sheffield |
![]()
|
Foarte frumos, sa o stapanesti sanatos. Stiu treaba cu discount-urile, eu cand am vrut sa dau comanda mi s-a spus peste tot ca nu imi asigura discount-ul si ca depinde de timpul in care ajunge masina. Am zis pas la comanda, noroc ca am gasit una exact cum vroiam eu deja comandata.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
Eu am cautat in baza lor de date (pe 15 august) o masina cu toate airbagurile si esp dar nu am gasit...si a intervenit si "generalul" meu care a vrut culoarea asta...asa ca am dat comanda ! si astept
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
2001
|
|
Sheffield |
![]()
|
Eu am ramas surprins cand am vazut ca se dau comenzi diferite pe acelasi dealer.
De exemplu la Colina Baneasa nu aveau Ti-VCT cu ESP cand mi-am cumparat eu. In schimb sun peste 5 zile la Colina popesti leordeni si imi spune de masina mea ca peste cateva zile intra in productie. Am un coleg cu morrelo+geamuri fumurii, arata foarte bine. Acum tot ce ii mai trebuie e grila cromata. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
spiridon, iti doresc sa nu astepti prea mult si sa te bucuri de ea.
Pe mine ma irita roata de rezerva normala, daca gasesc roata ingusta la magazin o sa renunt la cea mare. Imi ocupa jumatate de portbagaj. Am vrut musai roata normala, dar cred ca solutia optima e aia 'default' (fara roata deloc, doar cu kit pana). In rest, n-am eu sange in instalatie sa merg cat poate duce masina asta. Ma batea si pe mine gandul la grila cromata. Pana la urma am ajuns la concluzia ca sunt mai importante aparatorile de noroi. Cred ca urmeaza protectii de praguri, pentru ca toata lumea care se urca in masina atinge pragurile. This post has been edited by Como: 4 Nov 2008, 20:47 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Sheffield |
![]()
|
QUOTE(Como @ 4 Nov 2008, 20:43) spiridon, iti doresc sa nu astepti prea mult si sa te bucuri de ea. Pe mine ma irita roata de rezerva normala, daca gasesc roata ingusta la magazin o sa renunt la cea mare. Imi ocupa jumatate de portbagaj. Am vrut musai roata normala, dar cred ca solutia optima e aia 'default' (fara roata deloc, doar cu kit pana). In rest, n-am eu sange in instalatie sa merg cat poate duce masina asta. Ma batea si pe mine gandul la grila cromata. Pana la urma am ajuns la concluzia ca sunt mai importante aparatorile de noroi. Cred ca urmeaza protectii de praguri, pentru ca toata lumea care se urca in masina atinge pragurile. Como, pune si tu daca poti o poza cu portbagajul, sunt curios cat de mult ocupa roata de dimensiuni normale. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Adancimea portbagajului, masurata de la marginea de jos a deschiderii, e vreo 2 cm.
This post has been edited by Como: 5 Nov 2008, 00:29 Attached thumbnail(s) IMG_1378.jpg ( Size: 96.05k ) Number of downloads: 1236 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Sheffield |
![]()
|
Da, din pacate nu prea imi dau seama din poza. Uite si o poza cu portbgajul meu
Attached thumbnail(s) DSCN2740.JPG ( Size: 815.91k ) Number of downloads: 628 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Como |
![]()
|
Am incercat eu sa mazgalesc poza ta, folosind ca punct de reper zona de depozitare cu elastic din partea stanga.
Inaltimea portbagajului este de vreo 35 cm, si nu-mi incape lada frigorifica. Daca ai kitul de pana, poti sa-mi spui ce contine? Mocheta se aseaza direct pe podea, mai e vreun izolator? This post has been edited by Como: 5 Nov 2008, 10:34 Attached thumbnail(s) DSCN2740.JPG ( Size: 75.44k ) Number of downloads: 506 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Sheffield |
![]()
|
Da chiar ca ocupa foarte mult. Eu am roata de rezerva de mici dimensiuni. E o placa care se ridica sub mocheta si dai de compartimentul cu roata de bicicleta
![]() Attached thumbnail(s) roata.jpg ( Size: 104.91k ) Number of downloads: 416 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
Como, dar daca scoti roata de rezerva "podeaua" se lasa mai jos ?
La o adica s-ar putea pune intr-o husa in picioare cind ai de carat ceva volumios... |
--------------------
Dacia Supernova
2001
|
|
Como |
![]()
|
Da, se lasa. Eu am cumparat o tava de portbagaj si nu se potrivea deloc in masina, fiind mai mare decat suprafata portbagajului. Asa ca m-am intors cu ea la magazin si au inceput baietii sa se uite la tava, sa masoare, sa dea telefoane; nu intelegeau de ce nu se potriveste.
Cand le-am zis ca am roata de dimensiuni normale au inteles care e problema. Au dat ei jos roata din masina si cofrajele din polistiren care o tin si am avut un soc cand am vazut cat portbagaj pierd. Deci, de scos se scoate totul in cateva secunde, insa mai exista si cofrajele, nu numai roata. Daca reusesc sa vad o masina ca a lui Sheffield pe viu o sa ma conving daca pot scoate totul fara probleme. Si o sa caut roata de dimensiuni reduse pe la magazin. This post has been edited by Como: 5 Nov 2008, 20:27 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
sub mocheta, in jurul rotii, sunt niste spatii de depozitare facute din polistiren
![]() edit: ups...am raspuns odata cu Como This post has been edited by gattoman: 5 Nov 2008, 20:28 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Sheffield |
![]()
|
@Como, daca vrei ne putem intalni candva sa vezi cum sta treaba.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Sheffield |
![]()
|
Sambata am fost la intalnirea fordistilor. Am fost de dimineata la Colina Baneasa unde am testat cu baietii Ford Ranger si Kuga pe un offroad.
Ranger-ul este o utilitara de proportii animalice, rigida si care se descurca foarte bine, din ce am inteles cu foi pe spate si tractiune spate normal cu posibilitate cuplare 4x4. Kuga este orientata mai spre sosea, motorul de 2 litri diesel nu trage cum te-ai astepta pe sosea, in offroad nu sunt probleme. (Am inteles ca nu e acelasi motor de 2 litri de la PSA care e actualmente pe focus/c-max), probabil ca si greutatea isi spune cuvantul. Kuga cu care am mers avea diferential Haldex, care in momentul cand pierde aderenta cupleaza si spatele. Pe sosea e stabila in general, avand la baza sasiului pe cel de c-max/focus. Garda e totusi destul de joasa pentru un suv dar surprinzator s-a descurcat onorabil pe hartoape. Apoi m-a dat un coleg cu ST-ul, care e senzatie... no comment. ![]() This post has been edited by Sheffield: 17 Nov 2008, 12:05 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
Masina mea s-a nascut pe 20.11.2008, daca sunt cuminte mosu' mi-o aduce...
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
2001
|
|
Sheffield |
![]()
|
Foarte frumos, ce nume ii pui?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
spiridon |
![]()
|
nu m-am gindit...
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
2001
|
|
Sheffield |
![]()
|
M-am frecat ultima saptamana prin oras seara asa ca am resetat comp de bord ca sa vad consumul.
Deci, mers numai dupa ora 8 consumul e intre 8,5-9%, depinde daca merg normal sau mai tare. Altfel nu am nici o problema, 4500km facuti, astept sa o mai scot la un drum pe afara. This post has been edited by Sheffield: 5 Dec 2008, 00:07 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Como |
![]()
|
Nu e chiar rau, daca eu am scos interurban 8.2 (la dus) - 10 (la intors), direct proportional cu viteza medie.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@Sheffield.
consumul ala nu e de mers mai tare. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sheffield |
![]()
|
Corne001, nu e mers forja
![]() This post has been edited by Sheffield: 5 Dec 2008, 11:26 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
O singura data m-am apropiat, cf consumului mediu resetat in mers cu pilotul automat, de 9 cand aveam 140 pe bord, adica 130+ reali. De obicei imi arata vreo 8 si un pic acolo.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sheffield |
![]() ![]()
|
Sambata am fost pana la Cheia, Muntele Rosu si m-am intors pe DN1. Nu va lasati pacaliti de poza cu drumul, are si portiuni proaste, noi am lasat masina jos in Dn.
Consum mediu 7% mers cu pilot auto pe buc-ploiesti si cu reprize pe serpentine. Masina in rest ok, suspectez lichidul de servo care a scazut putin ... mai cercetez. This post has been edited by Sheffield: 9 Dec 2008, 16:39 Attached thumbnail(s) DSCN3977.JPG ( Size: 764.07k ) Number of downloads: 278 DSCN3985.JPG ( Size: 737.51k ) Number of downloads: 156 DSCN3992.JPG ( Size: 727.13k ) Number of downloads: 135 DSCN4002.JPG ( Size: 819.84k ) Number of downloads: 167 DSCN40056.jpg ( Size: 207.17k ) Number of downloads: 346 DSCN4008.JPG ( Size: 61.11k ) Number of downloads: 331 DSCN3978.JPG ( Size: 131.22k ) Number of downloads: 117 DSCN3976.JPG ( Size: 124.77k ) Number of downloads: 164 DSCN3997.JPG ( Size: 297.52k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:14 |