Evolutia cursului euro
![]() ![]() ![]() |
Evolutia cursului euro
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
He, he.. Au fost 2, mai sunt 4.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Poftim?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu pofti nimic, că nu-ți dau! A fost un reminder pentru nenea Corbex și flăcăul kum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toamna se numara bobocii!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Cursul n-are cum sa scada cand Min. Finantelor se imprumuta pe pietele externe si foloseste BNR pentru schimbul valutar..si n-au niciun interes, curs mai mare -> accize mai mari..asa ca brace yourselves, se vede 5 RON in zare si 4 pe dolar
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
4.5651
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cica ar fi cazul sa va luati banii acasa, pina nu placa astia cu ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mulțumim pentru antenționare, vom analiza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.216 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai mai e pana pe 29 (si pleaca doar base
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
Banii nu-l cunosc nici pe Base nici pe Crin. Ei au propria procedura de suspndare. E totusi posibil ca Ponta sa-i despagubeasca pe eventualii pagubiti. Dar va incepe cu miliardarii, pina la tine s-ar putea termina fondurile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.216 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Base & boc n-au despagugubit-o pe maica-mea (dosar anrp), deci cu ponta & crin ma pronunt peste tot atatia ani. Iar pt. mine, nu banii-s cei mai importanti...
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
Ma refeream la banii ce pot fi pierduti la banci, nu la aia depusi la Caritas si la "Dormi linistit, PNL-ul vegheaza pentru tine!".
This post has been edited by corbex: 22 Jul 2012, 16:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
S-au dus vremurile cu "albina", dacia felix, agricola (de unde a luat si bleaga credit
![]() Anrp-ul e ala cu proprietatile confiscate de comunisti...(aia vechi, ai lui nplshea, nu aia noi, ai lui base ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
vali_mester |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Un curs de 4,7 ajuta guvernul sa se incadreze in deficitul convenit cu FMI(prin cresterea incasarilor din accize si TVA), in schimb nenoroceste intreaga populatie(rate la banci,plata furnizorilor de utilitati,pana si CNADR au taxa de drum in euro)
|
--------------------
Renault Clio II
Bicorp-1,5dci
2004-BB08EF
- B02VHC
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
4.57 media pe azi, cred va inchide aproape de 4.5.
This post has been edited by Wolfman: 30 Jul 2012, 11:13 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
4,6481
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Este incredibila increderea insuflata economiei de USL acu dupa ce l-au data afara pe "dictator". In loc lumea sa se bucure ca a scapat de rau si leul sa se intareasca acesta din urma s-a mucificat
![]() 5.00 peste 2 saptamani si prevad multe discutii la "pretul carburantilor" ![]() This post has been edited by ncristi: 3 Aug 2012, 13:07 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
DAr tu unde traiesti de l-au dat afara, ca la noi inca e suspendat nu demis.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Are dreptate, l-au dat afara de la Cotroceni. Acum am vazut ca evolueaza într-o curte.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce sunteti asa tristi?
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
corbex |
![]()
|
Au dat afara cursul. Si-si face de cap. Ponta zice ca n-are ideie de ce creste. Il cred. El n-are ideie despre nimic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ncristi @ 3 Aug 2012, 13:06) Este incredibila increderea insuflata economiei de USL acu dupa ce l-au data afara pe "dictator". In loc lumea sa se bucure ca a scapat de rau si leul sa se intareasca acesta din urma s-a mucificat Lasa dom'le ca nea Mugur mai nou face politica, ambasadoru' sua il viziteaza pe Rus...![]() 5.00 peste 2 saptamani si prevad multe discutii la "pretul carburantilor" ![]() Da' Mugurel a primit o parte din banii de la FMI (daca chiar i-a primit) si face investitii in titluri de stat in... sua. Cum plm te imprumuti la ei si cu banii te duci tot la ei si tu nu ai (vrei) cu ce sustine cursu'... "Trebuie" sa vedem ce rau e cu usl-ul asta ![]() Leul se va intari pe bune cind va avea de ce (deocamdata nu e cazul...), acum e o moneda sustinuta/controlata artificial, politic cu aprobarea licuriciului. ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Mai e o lună, Angela a vizitat recent Atena => ai câștigat pariul, felicitări!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa e, mai e o lună. A fost doar un reminder.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci sa ma astept ca imi dai mie sticla sa o beau, ca suntem in post pe 16 noiembrie?
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Fie. Da' să nu-mi aud vorbe după aia: tăria nu face bine la multigliceride.
Și nu "sticla" ci "o sticlă". Că ar fi două: una de la musiu Corbex, una de la musiu kum. Dar asta numai dacă la 16.11.2012 Grecia va mai fi în zona €. This post has been edited by DragosP: 18 Oct 2012, 08:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 18:18 |