Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
![]() ![]() ![]() |
Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
petrom de 99, eftin si bun
si aia de 95 e buna. de la omv nu mai pun in viata mea, cu efix nu-mi place cum merge, iar de lukoil de 98 (am pus odata, mi-a placut) inca nu stiu ce sa cred |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Am remarcat ca motorina de la OMV se termina repede. Si range-ul este mai mic, dupa ce alimentez 40 litri de la omv, fata de 40 litri de la rompetrol, de exemplu... fata de Petrom, mi se pare ca de la Rompetrol are putere mai multa masina... din pacate, nu am sesizat nici o diferenta intre OMV si Petrom. A fost ultimul plin de la OMV (oricum, ma enerveaza faptul ca nu au preseturi)... Pana acum, Rompetrol mi se pare cea mai buna motorina, atat ca si putere a motorului, cat si ca consum... dar, este si cea mai scumpa... Nu am incercat inca MOL, lucru care mi-l propun cu ocazia urmatoarelor 2 plinuri, k sa vad cum este...
Oricum, esential mi se pare sa nu amestecam motorina din rezervor. Cand schimb producatorul, eu astept sa se aprinda becul rosu... Sunt foarte indecis, deaceea eram curios de parerile altora... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
initial, timp de vreo 3 ani am alimentat de la omv. cand a aparut effix, am trecut la rompetrol. acum alimentez de la mol - numai evo diesel. omv a fost ok dar la un moment dat probabil au schimbat reteta si nu mi-a mai placut cum tragea motorul si se consuma parca mai repede decat de obicei. effix dadea parca o idee mai multa putere dar m-a dezamagit iarna - motorul fiind foarte zgomotos. de cand alimentez cu evo diesel, motorul merge impecabil...
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
snack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 June 09 ![]() |
salut . eu bag motorina numai de la Moll . pot sa spun ca am incercat motorina de la mai toate statiile si mie mi se pare ca motorul trage si ruleaza mai bine cu motorina de la Moll plus ca nu e chiar asa de scumpa ca cea de la cele cu renume gen OMV, Petrom s.a.m.d. nu stiu daca vi sa intamplat si voua dar cu motorina de la petrom masina incepe sa scoata fum negru(si nu este de la masina sau de la mine ca tot asa merg ) . cand am revenit la cea de la Moll .....fumul a disparut . am vazut in benzinarii . chiar si in cora aditivi pt motorina si....am pus si eu . rezultatul a fost ca la primul tratament masina a scos un fum cam 1 minut de ziceai ca merge pe carbuni (ma cam speriasem
![]() This post has been edited by snack: 7 Jul 2009, 09:52 |
--------------------
Renault
Megane II dci 1.5
2007 Sedane Privilege
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(snack @ 7 Jul 2009, 09:49) salut . eu bag motorina numai de la Moll . pot sa spun ca am incercat motorina de la mai toate statiile si mie mi se pare ca motorul trage si ruleaza mai bine cu motorina de la Moll plus ca nu e chiar asa de scumpa ca cea de la cele cu renume gen OMV, Petrom s.a.m.d. nu stiu daca vi sa intamplat si voua dar cu motorina de la petrom masina incepe sa scoata fum negru(si nu este de la masina sau de la mine ca tot asa merg ) . cand am revenit la cea de la Moll .....fumul a disparut . am vazut in benzinarii . chiar si in cora aditivi pt motorina si....am pus si eu . rezultatul a fost ca la primul tratament masina a scos un fum cam 1 minut de ziceai ca merge pe carbuni (ma cam speriasem ![]() Scrie clar in manualul de utilizare: Reno nu recomanda folosirea nici unui tip de aditiv... Parerea mea este ca va c-am scarpinati fara sa va manance... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
snack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 June 09 ![]() |
mda...... o sa caut si eu manualul sa-l studiez
![]() |
--------------------
Renault
Megane II dci 1.5
2007 Sedane Privilege
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
foarte multumit de alto101 de la rompetrol..a scazut putin consumul , a crescut simtitor costul/fiecare plin
![]() oricum, diferenta vizibila fata de efix95 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
eu din cate am auzit ar fi numai placebo faza cu alto 101 dar am sa incerc si eu sa ma conving....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
asa am zis si eu..dar...utilizarea curenta a acestuia m-a convins
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
eurodiesel 5 de la petrom
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
keyo[z] |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 09 ![]() |
eurodiesel 5 de la petrom
|
--------------------
Renault
Megane
An 2007 , lux privilege 1.5dci @Militari, Teatrul Masca
|
|
crystale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
OMV premium diesel
|
--------------------
Renault
Megane 1.5dCI 85CP
2008 Extreme
|
|
razvanborza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 October 08 From: Cluj ![]() |
Din propria mea experienta sau altfel spus din propria mea prostie am devenit posesorul unui sistem de injectie defect din cauza motorinei , sfatul meu este sa nu va zgarciti la ce ii dati de papa masinii voastre si sa va incapatanati a spune ca orice motorina e la fel. feritiva de benzinariile de la coltul strazii insa nu neaparat cel mai scump e si cel mai bun insa eu unu garantat nu mai stau pe ganduri sa aleg intre "IonOil" si "TopOil"
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2006 1.5dci 60kw
|
|
LITIU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 January 09 ![]() |
Mol 95 sau Mol 98.Masina m-i se pare ca merge la fel dar ,in aceleasi conditii de trafic si stil de condus,cu 98 ramine mai multa benzina in rezervor la circulatie extraurbana.In oras,nici o diferenta.
|
--------------------
ex-RENAULT
MEGANE 2.1
- B 05 XXX
2004/Privillege (cu trapa) 1.6 16V Citroen C4 B 05 XOX
|
|
cuculea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 June 09 From: Ploiesti ![]() |
OMV cu Sprint Diesel, foarte rar rompetrol si de doua ori de la MOL (probleme mari cu motorina d ela MOL asa ca am renuntat)....de 3 ani fara probleme cu OMV.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
OMV rullz
la inceput Sprint Diesel euro4, iar de cand toate motorinele de pe piata sunt euro5, am trecut pe Premium diesel |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
Mihaibz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 November 08 ![]() |
OMV-sprint de obicei, rar premium. Dupa primul plin cu super diesel la Lukoil s-a blocat un injector. Coincidenta? Probabil, dar eu nu mai calc pe la ei.
|
--------------------
renault
megane
- 1.5 DCI
2003/sedan
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
QUOTE Dupa primul plin cu super diesel la Lukoil s-a blocat un injector. Cand am fost la revizie, mi-au zis de la service sa ma feresc de motorina Lukoil ca e "prea uscata si pot aparea probleme", sfat pe care l-am primit si la cumparare. |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
disr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 July 09 ![]() |
Doar Omv, Petrom si Rompetrol.
Lukoil si Agip sunt foarte proaste din punctul meu de vedere. |
--------------------
Renault
Megane
- B 13 DIZ
2004, 2.0 16v Luxe Dynamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eurodiesel 5 Petrom
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 10 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LITIU @ 22 Jul 2009, 21:14) Mol 95 sau Mol 98.Masina m-i se pare ca merge la fel dar ,in aceleasi conditii de trafic si stil de condus,cu 98 ramine mai multa benzina in rezervor la circulatie extraurbana.In oras,nici o diferenta. ![]() Acum euro5 de la Mol (nu evo). Am pus si EVO dar la diesel n-am simtit nici un plus de putere (si nici ca s-ar consuma mai repede una dintre ele). Acelasi feeling am avut si cand am alimentat accidental de la PetromV, nici o diferenta. Am ramas pe Mol pt ca am card de puncte si mi-am luat 3 perechi de stergatoare Bosch Aerotwin de la ei cu punctele acumulate ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.2
Confort Privilege 1.5 dci 105 CP
2007
|
|
MFAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 2 January 09 From: Pitesti ![]() |
Petrom:Eurodiesel 5
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedane
2003 Pack Authentique 1.5 dci, 82 cp
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
95 de la Petrom mi-a dat dureri de cap dar cu carrera 100 de la omv marfa
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
dreamliner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 20 March 09 ![]() |
Mol Evo- de vreo 2 ani. Motorul merge lin, relanti constant, consum rezonabil. As incerca si Alto 101 de curiozitate. Aveti ceva impresii despre acest produs, in afara celor deja exprimate?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- HA-LPI
2005 Confort Expression
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
Eu bag de 6 luni motrina de iarna numai de la Moll, si sunt foarte multumit, am bagat si de la OMV , dar parca e mai buna cea de la Moll si parca sunt si mai respectosi cu clientii.
|
--------------------
Renault
Fluence
- Vl-02-AMC
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP I LOVE MY RENAULT
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
De la Mol bag și eu, chiar dacă sunt mai scumpi. De la ei alimentam Solenza, de la ei alimentez și Megane-ul. Sunt mulțumit, până acum.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu alimentez de cateva luni bune numai la Moll si sunt multumit de motorina.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Eu nefiind in tara am votat "unde apuc",dar de obicei alimentez la Agip.Stima.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 05:40 |