Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
![]() ![]() ![]() |
Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|||
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
efix de la rompetrol de cand a aparut. nicio problema iarna-vara si 20,000 km.
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Carrera 95 de la PetromV (inca astept sa primeasca mingi
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
dural100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 July 08 ![]() |
Motorina.
De vreo 5 - 6 ani bag numai de la OMV. N-am avut niciodata probleme, si am schimbat filtrul de motorina la 15.000 km., nu la 10.000 cum spun cei de la Renault. In ce priveste furtul la pompa, nu stiu ce sa zic. Urmaresc numai consumul, de la plin la plin (Clio) si dupa computer (Megane). Imi iese aproximativ constant, cam 5,5 la Clio si cam 5,1 la Megane. In concluzie, daca ma fura la pompa, macar o fac constant. |
--------------------
Renault
megane
2007/1.5dci privilege
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am bagat de la omv carera 95 , acum am zis sa incerc efix-ul de la rompetrol
daca e vre-o diferenta intre ele eu nu o vad masina are 9500 km |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
![]() AdrianL Group: Members Posts: 92 Joined: 23 July 08 ![]() |
Am alimentat ieri la un Petrom in judetul CS cu motorina euro 4 si e execrabila.
Trebuie sa apas cu forta acceleratia, f puturoasa, nu trage deloc si face un zgomot incredibil. Eu sunt surprins ca difera foarte mult calitatea de la pompele acelei compani. In pricipiu trebuie sa fie acceasi pt furnizorul teoretic e unul, sau cel putin produsul. |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(Christu @ 28 Jul 2008, 18:37) Ce simturi fine aveti unii din voi........... Recomandarea mecanicilor - sa bag doar benzina EURO 5, altfel voi mai pati. Pai si care e Euro 5? Vad ca ai aceiasi motorizare ca si mine.Poate ma ajuti cu cateva raspunsuri:daca bag doar Carrera 100,posibil sa duc catalizatorul sau altceva?Care e diferenta intre Carrera 100 si cea de 95? Si chiar nu stie nimeni despre aceste Rompetrol Expres?Este aceiasi calitate a carburantilor? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Posibil sa fie ceva cu motorina euro 5 ( de la OMV)
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu alimentez Meganu meu de la benzinarie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa fim seriosi...a nimeri o benzina buna in Ro e ca si cum ai juca la bursa dar poate, cu o alta rata a probabilitatii.
Continuand ideea lui Silviu...benzina e...benzina. Euro 5, euro 4, aditivata, neaditivata, cine imi garanteaza mie ce contine benzina aia care o bag? Daca unii o sa scoata o benzina de 7 ron kilu maine si o sa bag numai d-aia o sa am vreo certitudine ca e super mega giga extra asa cum pretind ei? Nu. Cand nimeresti benzina proasta si iti merge masina ca naibii, poti cumva sa le dovedesti asta? Poti sa le dovedesti ca, printr-o benzina proasta, scapi mai usor de banii lunari alocati carburantului? NU. Nu atat timp cat nu va exista o "autoritate" care sa reglementeze calitatea carburantului si cand nu se va fura ca-n codru, si cand va exista un sistem centralizat, cu reguli clare. Eu pana atunci bag benzina de 95. Cand mi-o mai deconta benzina la serviciu (deocamdata nu se intampla) o sa bag de 100. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Atentie la computerul de bord. Ieri dupa o mai lunga perioada am alimentat iarasi de la MOL (statia a fost in revizie). Fata de 20,3 l pe CB, a intrat 20,6 l. La alimentarea de la o statie Petrom, pe care o am in drumul catre casa, sistematic la fiecare alimentare, a intrat cu 2-4 l in plus fata de indicatia CB. Diferenta de pret de 9 bani Moll/Petrom/Euro 4, se recupereaza in mod evident.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
N-ai de unde sa stii ce-i cu benzina/motorina . Stiu un petrom la care administratorul , atunci cand vine masina cu combustibil ,isi trage partea lui in canistre , masini , etc si apoi baga furtunul de la hidrant in rezervoarele benzinariei ca sa-si acopere ce a furat . O vinde apoi la 3 lei / litru si ce ramane foloseste . Plus ce -si mai trage si soferul , ca si pe astia ii vad mereu cu cate o galeata de motorina , uitandu-se disperati sa nu-i vada nimeni , va dati seama ce ajunge in masinile noastre . . Iarna asta am alimentat de acolo si mi-a inghetat motorina la -15 grade , doar din cauza ca face el gainarii . Oricum , cam asa e la majoritatea benzinariilor , intr-un fel sau altul , tot te fura .
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
radu81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce spui tu e absolut halucinant!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2006, Expression, Clima automata,1.5 dCI-128 cp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Petrom 95 si OMV Carrera 95 in ordinea asta. 15000 km fara probleme.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
n_padre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 21 January 08 From: Iasi Romania ![]() |
am 17 mii km si alimentez numai de la OMV sprint disel 90% de la aceeasi pompa. In Iasi pana acu 3 sapt. era o singura statie OMV si trebuia sa traversez orasul pentru a alimenta; acum sunt 2. Nici o problema pana acum , sper sa mearga la fel in continuare!
|
--------------------
Renault
Megane
- IS-79-PNA
Manager 1,5 dci noiembrie 2007
|
|
maxrayko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 August 08 From: Constanta ![]() |
Rompetrol...diesel efix
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 bicorp coupe 1.5 dci 60kw 82CP
- CT 99 ATX
2003 interesat de:bara fata albastra,scut motor,aripa sanga fata albastra,boxe fata originale,jante otel.
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
De cele mai multe ori petrom 95 sau rompetrol efix,depinde care imi vine mai aproape...Daca este sau nu diferente intre acestea,nu am sesizat decat ca cea de la petrom(95) e putin mai"prietenoasa" la consumul urban
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Rompetrol sau OMV... chiar nu conteaza. Fara probleme pana acum
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Char nu a alimentat nimeni de la un Rompetrol expres cu benzina?E aceiasi calitate ca la statiile Rompetrol mari?E mai buna decat cea de 95,100 de la OMV?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(cata70 @ 4 Aug 2008, 12:56) De cele mai multe ori petrom 95 sau rompetrol efix,depinde care imi vine mai aproape...Daca este sau nu diferente intre acestea,nu am sesizat decat ca cea de la petrom(95) e putin mai"prietenoasa" la consumul urban ![]() Subscriu...Aceeasi senzatie am avut-o si eu cu 95-ul de la Petrom... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
saw |
![]()
|
PLM Group: Members Posts: 59 Joined: 21 August 07 ![]() |
Eu bag 95 de la Petrom V si pana acum nu am avut probleme.
|
--------------------
... ...
... ...
- ...
... ... VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM!
VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM! |
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu alimentez de obicei efix de la rompetrol dar am facut ultimele 2 plinuri de la lukoil diesel euro 4 la recomandarea unui prieten. Masina trage incomparabil mai bine fata de efix, insa am observat azi ca incepe sa mi se innegreasca toba (acum se termina al doilea plin). Cred ca o sa incerc si omv, la efix nu ma mai intorc ca e lenesa rau. Totusi, ce ar putea fi in compozitia motorinei de se depune funingine? Eu nu conduc subturat si am condus exact la fel cu motorina din lukoil ca si cu cea din Rompetrol.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
OMV sau PetromV - diesel euro 4.
PS: era bun un poll cu optiuni multiple. |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
Venind sambata dimineata de la mare am oprit in roman avand rezervorul aproape gol si am pus de la cumnatul prietenei mele 20L motorina E4 de la cfr, alta viata, e net superioara celei gasite in orice benzinarie din tara, am sa bag numai din aia de acum si la urmatoarea revizie am sa arunc o privire asupra filtrului sa vad exact ce se afla prin el.
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Esti tu sigur ca motorina aia e Euro 4? Nici o locomotiva de la CFR nu are vreun Euro, nici macar alea modernizate ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
True.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
Apropos de Lukoil, prin noiembrie anul trecut, m-a trimis un prieten sa-i cumpar motorina de 50 lei.Toate bune....ma duc la un Lukoil, pun in canistra motorina de 50 lei..,iau bonul si plec. ajung la prietenul respectiv si ii dau motorina. conform bonului trebuia sa fie 14 litri si ceva, lui i s-a parut ceva ciudat ca e prea putina si a pus motorina in bidoane de 2 litri. Stupoare: nu erau decat 10 litri. de atunci nu mai alimentez de la lukoil nici sa ma bati, cu toate ca mie imi placea cum mergea masina cu bezina de la ei
|
--------------------
renault
megane sedan 2
- B-32-UTX
1,6 16V lux privillege 2008 Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
foarte sigur ca e euro4, nu vorbeste prostii omu mai ales ca va fi viitorul meu cumnat. in plus el pune de cand se stie de aia si nu a avut odata probleme cu masina din cauza motorinei.
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:54 |