Atentie soferi, traficul pe DN2 este monitorizat v, Monitorizare trafic camere video
![]() ![]() ![]() |
Atentie soferi, traficul pe DN2 este monitorizat v, Monitorizare trafic camere video
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE In Germania pe multe autostrazi limitarea e 130Km/h, ca si la noi. Si la ei se merge mai tare decat 130, doar ca la ei nu da nimeni cu flashu daca mergi cu 100km/h pe ultima banda a autostrazii, ci stau frumos in spatele tau pana te simti. Nu-ți dă nimeni cu flașu' pentru că e ilegal. Dar fii sigur că are el grijă să te anunțe că-l deranjezi: vine în spatele tău și se lipește de tine. Cîte "împingeri" din astea am văzut în Germania... cam la fel de multe ca flașurile din România. Nu-i mai admirați atîta pe nemți, că nu-s mai breji ca restul lumii. Au un stat polițienesc în care plătesc amendă chiar și dacă strănută. Așa că ei nu strănută, ca să nu dea bani. Simplu. Nu-i nimic magic în asta. Am cunoscut nemți care odată ieșiți din Germania au devenit brusc mai români ca românii. ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Jul 2008, 07:24 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Asta cu natiile vestice asa e.. Toata lumea de la noi ii lauda ca mama ce soferi... Da nu vad ca acolo din 5 in 5 m ai panou ca dai 500 euro daca (vorba unui coleg) stranuti..
Am mers si in Anglia, mama democratiilor si la fel aia incetineau unde era semnalizat (da acolo era frate semnalizat cum trebuie) radarul fix. Dupa o calcau si ei... Peste tot democratia se face cu bata, adica cu amenda.. Ati vazut pozele lui Adip cu amenda de 2000 AUD daca arunci gunoi.. si o sticla de metal era parca, considerata incident grav... Ca sa nu mai zic de Londra, unde cred ca toate semafoarele, inclusiv la periferie erau cu camera deasupra... uite asa cred ca se vor educa romanasii nostri... Problema eu zic ca e mai complexa...... nu tine numai de viteza, ci de comportamentul conducatorilor... ca de ex dobitocu ala de a intors pe linie continua la mare ieri.... nu vedea ca vine microbuz din fata? Sau a zis ca PLM, eu am Q7 si incetineste ala.... Aici e marea problema.... Recunosc si eu merg cu mai tare pe DN2 insa numai ziua si daca in fata e vizibilitate maxima, plus putine masini... Daca e aglomerat nu merg.... La fel, daca e noapte... De ce sa risc in primul rand sanatatea si viata mea... Fiecare ar trebui sa se gandeasca ca in orice accident pot rezulta 2 situatii: fie ai nenorocit un pieton si atunci risti puscarie, deci viata ruinata, fie te-ai nenorocit tu si familia ta.... Si eu zic ca aici ar trebui umblat.. Nr de accidente cred ca e cauzat in principal de NEPASAREA, NECONSTIENTIZAREA PERICOLULUI si NEEDUCATIA soferilor.... Daca ar fi toti mai responsabili ar fi alta situatia... Nu zic ca nu e ipocrizie si din partea autoritatilor... ca tot ei iau spaga sa dea carnete pe gratis si apoi tipa sus si tare ca rata mortalitatii a crescut... Bine, hai cu OT asta. Sa revin. Asta am vrut sa zic. Daca noi toti am fi mai responsabili, DN2, in ciuda statutului sau "incert" ar fi excelent. UN sofer responsabil vede ca din spate vine cineva mai tare, se gandeste, se poate replia pe banda mica, cel din spate e si el responsabil si nu se baga ca dobitocul, iar cel din fata vede ca cineva depaseste si are si el loc sa se replieze si sa creeze astfel culoar liber... Dar asta e o poveste.... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 12:31) Atentie ca pe DN2, in jud. Buzau pe langa satul Costesti umbla un Logan Alb cu un radar in bara pe care multe detectoare (al meu inclusiv) NU il vad. Am fost avertizat de mai multi dar pana nu m-a luat si pe mine nu m-am linistit. De obicei sta in afara satului, deci daca primiti semnale de la alti soferi si vedeti un Logan alb "parcat" undeva reduceti viteza. Nu e exclus sa stea si prin sate. Data viitoare ii voi retine si nr-ul. E un Traffipax SpeedoPhot M, spaima detectoarelor ieftine/slabe, instalat pe B-26-JSE, Logan Alb, neinscripționat. E greu detectabil pentru că puterea emițătorului e foarte mică și antena e mult mai direcțională, radarul fiind asemănător cu cel instalat în camerele fixe GATSO. Mare atenție la JSE, se pune în locuri neașteptate și uneori în cascadă cu vreun Python (B-51-KFN, Logan Alb de Poliția Rutieră sau B-52-KLD, Logan Alb de Poliția Rutieră) sau chiar cu "fratele" său SpeedoPhot, pus pe B-34-KOG, Logan Alb de Poliția Rutieră. QUOTE(eugeniuz2004 @ 29 Jul 2008, 14:19) Acelasi tip de radar "silentios" exista si la Iasi si chiar si aici a fost postat in afara localitatii sau in zone cu limitare "larga" de viteza (gen 70) ca sunt destui care merg mai tare. Si da, la detectoarele ieftine nu face galagie nici cat o usa automata. Am testat in conditiile in care stiam ca e acolo masinaria care se prezinta ca un cilindru negru plasat deasupra numarului masinii (si la iasi tot logan alb fara de insemne). Și la Iași e tot un Traffipax SpeedoPhot M, pus pe B-16-CIZ, Logan Alb, neinscripționat QUOTE(nh1980ro @ 29 Jul 2008, 20:57) Acum serios, si pe margine e tot linie discontinua, dar asta nu inseamna ca ai voie sa mergi pe camp, adica sa incalci linia discontinua si sa tot mergi pe acolo pentru ca instructorul ti-a dat voie În mod normal, marcajul discontinuu pe marginea din dreapta a sensului de mers mai des decât marcajul dintre benzi sau care separă sensurile înseamnă că acolo e localitate. În afara localității marcajul pe marginea din dreapta a sensului de mers ar trebui să se transforme din marcaj discontinuu des în marcaj continuu (așa ar trebui în mod normal să detectezi când ești în localitate sau afară când nu poți vedea indicatoare de ieșire/intrare în localitate). Că pe unele drumuri marcajele astea laterale sunt puse aiurea e altceva... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 3 January 05 ![]() |
atentie ca sunt acum si masini colorate, cu radar, nu numai albe, am vazut in patrulare un Logan rosu-grena in Afumati
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
B-61-CIZ si nu 16 cum din greseala ai scris. SI STA DE MULTE ORI IN AFARA Localitatii!
Si oricum as da-o nu umblu chiar asa de mult incat sa am nevoi ede un detector superperformant. Mai calc frana daca ceva nu e in regula. Si e drept ca si nemtii merg mai tare cand stiu ca nu e dusman in zona. In zonele de limitare cu constructii de pe autostrada desi de multe ori e limitare doar la 80 la ora se merge lejer cu 100. Si daca intreaga coloana merge asa nu te poti gasi tu mai catolic sa respecti limita. Ca se lipesc de fundul tau si nu e chiar placut. |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Scuze, așa îl aveam eu scris, B-16-CIZ, l-am corectat.
Și B-34-KOG e un Logan Alb neinscripționat, nu e de Poliția Rutieră! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
M-au prins si pe mine. Camera fixa Jud. Bacau, Com. Nicolae Balcescu, DN2, KM276+172. Pe procesul verbal primit prin posta apare si poza din spate a masinii. destul de neclar (printer laser a/n) dar nr. se vede bine. Atasez un scan cu PV.
Intrebari: 1. Daca nu ma duceam sa ridic amenda de la curier ce se intampla? Am primit o instiintare de la Curiero Post ca am un plic. Am sunat si tanti mi-a zis ca este o amenda de la ipj Bacau si daca nu o ridic in 5 zile o trimit la circa financiara. 2. Am vreo sansa daca fac contestatie? Daca a mai facut cineva PV de la camere de pe DN1 a castigat? Attached thumbnail(s) amenda_1.JPG ( Size: 781.56k ) Number of downloads: 1230 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De ce sa faci contestatie ? Nu esti vinovat ? Nu mai fi roman, plateste amenda si aia e, data viitoare fii mai atent.
P.S. = Zi mersi ca nu ti-au dat amenda si ca aveai proiectoarele aprinse ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A fost in gluma sau in serios?
![]() Masina este pozata din spate. "Proiectoarele" sunt "ochii de pisica" de pe bara. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
ma gandeam de ce nu pun si ei camere din astea pe segmentul de drum ce leaga Toplita de Reghin (si in afara localitatii) sa prinda si acolo infractori.
Exclusiv pe segmentele mai bune gasesti si radare fixe si mobile. Guvernanti Romani = I*B*C*LI |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
A fost serios, credeam ca-i din fata. Acum ca ma uit se vede lumina farurilor in cealalta parte.
Ma rog, ideea e, viteza o aveai, de ce sa faci contestatie ? Nici macar nu e de suspendare permis... Asta e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fnp @ 1 Aug 2008, 15:26) M-au prins si pe mine. Camera fixa Jud. Bacau, Com. Nicolae Balcescu, DN2, KM276+172. Pe procesul verbal primit prin posta apare si poza din spate a masinii. destul de neclar (printer laser a/n) dar nr. se vede bine. Atasez un scan cu PV. Intrebari: 1. Daca nu ma duceam sa ridic amenda de la curier ce se intampla? Am primit o instiintare de la Curiero Post ca am un plic. Am sunat si tanti mi-a zis ca este o amenda de la ipj Bacau si daca nu o ridic in 5 zile o trimit la circa financiara. 2. Am vreo sansa daca fac contestatie? Daca a mai facut cineva PV de la camere de pe DN1 a castigat? mare teapa cu acele camere de la Nicolae Balcescu - Bacau ... fiti atenti si la nr. procesului verbal al colegului - 3268!!!! s-au dat 900 de amenzi acolo in 2 saptamani (camere montate undeva pe la inceputul lui iunie) ... eu inca urmaresc cu frica cutia postala!!! pe sensul Bucuresti-Bacau se face poza exact cand intri in localitatea Balcescu ...cand esti in dreptul semnului ![]() si nu sunt singurele camere fixe de pe E85!!! (cel putin intre Bucuresti-Bacau) This post has been edited by crisolro: 4 Aug 2008, 12:28 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(crisolro @ 4 Aug 2008, 12:26) ... fiti atenti si la nr. procesului verbal al colegului - 3268!!!! s-au dat 900 de amenzi acolo in 2 saptamani (camere montate undeva pe la inceputul lui iunie) ... eu inca urmaresc cu frica cutia postala!!! si eu mai urmaresc posta, dar nu uita ca nu toti primesc amenzi ( depinde de nr. si de a cui e masina, legea nu e pentru toti). Mai triaza si ei , nu? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe toti va vad preocupati de victimele de pe sosele . Sunc curios care ar fi statistica accidentelor cauzate de viteza si a celor cauzate de : alcool , permise obtinute aiurea ( si sunt o carca ) , gropi prin carosabil , semnalizare rutiera aiurea , carute , biciclisti , smecheri ( vezi nevasta lui paunescu - care apropo nu a patit nimic ) . O parere personala este aceea ca nu viteza este principala cauza a accidentelor .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
Am primit si noi la firma o adresa, in data de 22.07.2008, prin care suntem rugati, sa comunicam datele de identificare ale soferului (adica eu), surprins in data de 05.07.2008 in N.Balcescu. Am comunicat, dar procesul verbal inca nu a sosit, asa ca nu stiu inca ce ma asteapta (amenda, puncte, etc
![]() PS: Pentru cei ce circula pe ruta Satu Mare - Baia Mare, aveti grija in Ciuperceni, azi dimineata am observat 2 stilpii frumosi, numai buni sa montezi niste camere radar... probabil in cateva zile apar si alea. |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
Faithkeeper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pe toti va vad preocupati de victimele de pe sosele . Sunc curios care ar fi statistica accidentelor cauzate de viteza si a celor cauzate de : alcool , permise obtinute aiurea ( si sunt o carca ) , gropi prin carosabil , semnalizare rutiera aiurea , carute , biciclisti , smecheri ( vezi nevasta lui paunescu - care apropo nu a patit nimic ) . O parere personala este aceea ca nu viteza este principala cauza a accidentelor . Eu cred ca in aproape toate cazurile pe care le-ai enumerat, apar doua elemente foarte importante: viteza si neatentia. Daca mergeam mai incet si eram mai atent, ocoleam groapa, vedeam biciclistul, evitam nebunul sau "smecherul" de pe contrasens (a carui problema majora este tot faptul ca mergea cu viteza prea mare), AVEAM TIMP SA FAC CEVA. Comportamentul dinamic al unei masini la 120Km/h difera foarte mult decat cel la 100Km/h (de exemplu), ca sa nu mai vorbim de faptul ca soferul are mai mult timp la dispozitie sa ia o decizie in caz de nepravazut. Betivi, inconstienti, semnalizare proasta... vor exista tot timpul iar unele accidente sunt aproape imposibil de evitat. Daca ai ghinion, aia e; insa sansele ca tu, ca sofer, sa eviti pericolul cresc exponential odata cu scaderea vitezei. Iar pe DN2, toata lumea alearga. De ce, nu reusesc sa inteleg. Saptamana trecuta am facut traseul Barlad-Bucuresti in vreo 4 ore si jumatate mergand 90% legal. Cei care depaseau pe toata lumea ca la balamuc oare cat au facut? Ma indoiesc sa fi casgigat mai mult de 15-20 minute. Pentru atata lucru, merita riscul? Pentru mine, nu. |
--------------------
Dacia / Citroen
Solenza Clima / C5
2004 / 2008 Tocmai cand credeam c-o scot si eu la capat... s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(body @ 5 Aug 2008, 10:00) Pe toti va vad preocupati de victimele de pe sosele . Sunc curios care ar fi statistica accidentelor cauzate de viteza si a celor cauzate de : alcool , permise obtinute aiurea ( si sunt o carca ) , gropi prin carosabil , semnalizare rutiera aiurea , carute , biciclisti , smecheri ( vezi nevasta lui paunescu - care apropo nu a patit nimic ) . O parere personala este aceea ca nu viteza este principala cauza a accidentelor . Nu poti disocia viteza de ceilalti factori enumerati de tine. Mai exact, sigur ca nu viteza este cauza ci viteza excesiva. Iar definitia pt. asta e legata de factorii enumerati de tine, si altii. O viteza care in conditiile unei autostrazi libere intr-o masina moderna, pe timp uscat si cu un sofer experimentat poate fi considerata sigura, e periculoasa in condiile unei sosele inguste si aglomerate, cu defecte de carosabil, intr-o masina veche si cu un sofer neexperimentat care si-a luat permisul pe spaga si a mai si baut o bere sau doua. Ideea e ca starea drumurilor, aglomeratia si inconstienta unora de pe sosele si a altora din politie nu o putem controla (individual vorbind). Dar putem adapta viteza si reduce astfel riscul. Asta putem face fiecare dintre noi. Si cred ca realizezi si tu ca o viteza scazuta (fara a ajunge sa incomodezi traficul, totusi) iti da timp mai mult in care sa eviti un accident, chiar daca e provocat de altii, sau cel putin scade severitatea accidentului. Nu uita ca energia impactului creste patratic cu viteza. In acelasi timp creste neliniar distanta de franare! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
A l e x |
![]()
|
Ideea ca viteza nu e cauza accidentelor e putin cam aiurea. Totul poate fi evitat mult mai usor la 50 km/h in localitate, 90/100/130 inafara in functie de tipul de drum.
Sa fim seriosi. Ati mers vreodata tare, si apoi sa incetiniti la 100-110 si sa vi se para ca stati pe loc ? Sau invers. Sa mergeti "legal" mai mult timp si apoi sa accelerati si sa vedeti ca vi se pare ca decolati ? Atunci va dati seama ce inseamna viteza legala, si ce inseamna cea excesiva. Nici eu nu merg incet dar sunt constient de faptul ca numarul pericolelor e direct proportional cu viteza cu care mergi. Sau sansele sa eviti un pericol sunt invers proportionale cu viteza excesiva. Cum vreti s-o dati. Da, gropi, indicatoare (sau lipsa lor), lipsa de experienta, etc.., sunt factori importanti. Dar altfel ocolesti o groapa la 100 la ora, cand cu anvelope bune poti face chiar manevre ok pentru a scapa, altfel intri intr-o curba chiar de nu e semnalata, altfel franezi, etc... Cand ai 150 sau si mai mult, deja e cam greu. Totusi as prefera sa discutam despre camerele de pe DN2 pentru ca am auzit ca pana in 2009 mai apar cateva si e bine sa fim la curent cu noutatile. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
QUOTE(daniro @ 5 Aug 2008, 08:43) Am primit si noi la firma o adresa, in data de 22.07.2008, prin care suntem rugati, sa comunicam datele de identificare ale soferului (adica eu), surprins in data de 05.07.2008 in N.Balcescu. Am comunicat, dar procesul verbal inca nu a sosit, asa ca nu stiu inca ce ma asteapta (amenda, puncte, etc ![]() am primit ieri procesul verbal, prins cu 70 km/h pe sector de drum cu limita de 50 km/h, dar au gresit la incadrarea faptei si implicit la stabilirea amenzii. adica mi-au dat 4 pct. amenda (jumatate in 48 h) si de 3 pct penalizare. Dar in codul rutier scrie ca se dau: 2 puncte penalizare, 2 puncte amenda ( se da minimul) pentru depasirea cu 10-20 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic 3 puncte penalizare, 4 puncte amenda (se da minimul) pentru depasirea cu 21-30 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic Acum nu stiu ce sa fac, sa contest PV sau sa-l platesc... si nu, nu este vorba de bani (ca platesc 100 ron sau 50 ron in 48h imi este indiferent, ii dadeam oricum pe altceva, banii nu prea stau la mine in buzunar ![]() In plus, eu sunt in Satu Mare, iar contestatia trebuie sa o trimit la Bacau (cu posta, cu confirmare de primire), dar daca ma cheama sa ma prezint la vreun proces, nu prea am chef sa ma plimb pana acolo... Am cautat pe forum ceva legat de contestarea PV pe motiv de viciu de procedura (cred ca asa-i zice), dar nu am gasit. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat, trebuie sa iau o decizie pana maine. Multumesc anticipat Attached thumbnail(s) pv.GIF ( Size: 79.03k ) Number of downloads: 1082 |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
macar numele agentulu' il puteai lasa vizibil.
Daca banii nu sunt o problema plateste-i si las-o moale de tot sa treaca 6 luni fara sa mai iei nici un punct. Si gata! (de parca ar fi asa usor sau simplu) |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
A l e x |
![]()
|
Dar tu vezi ceva din acea poza ? Numar, etc.. ? La cum se vede ar putea fi orice masina...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniro |
![]()
|
Se vede tot, chiar foarte bine
![]() |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:39 |