Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Atentie soferi, traficul pe DN2 este monitorizat v, Monitorizare trafic camere video

DFA
post 22 Jul 2008, 14:35
Post #61

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

QUOTE(Sorin_18 @ 20 Jul 2008, 09:56)
da este inainte de drumul care duce la onesti a primit un prieten amnda,nici el nu stia de ele
*

Ești sigur că nu e vorba de camere mobile?

QUOTE(Racky @ 22 Jul 2008, 08:53)
Unde este mai exact camera aia ? Ca eu n-am vazut-o si trec des prin Adjud 
*

Și eu sunt curios să aflu unde este!

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady77
post 22 Jul 2008, 14:47
Post #62

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

QUOTE(eugeniuz2004 @ 19 Jul 2008, 15:17)
arătați-mi si mie unde viteza legala a fost mărita la 70 km/h in afara a 1 localitate din judetul bacau chiar la intrarea in acest judet de dupa judetul neamt.
*

Hai ca iti spun eu doua: Oniscani si Harlesti in drum spre Roman.
Acum nu stiu care era situatia in 30.06.08 cand initiatorul topicului a luat amenda dar iti pot spune sigur ca vineri 18.07.08 existau la ambele intrari in N. Balcescu indicatoare cu monitorizare trafic.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
just_dci
post 22 Jul 2008, 15:30
Post #63

Membru incepator

QUOTE(mariuscomx @ 22 Jul 2008, 12:33)
...
Adica daca mergi de la iasi la bucuresti .. ai sa vezi ca mergi pe tot drumul pe 2 benzi pe sens dar .. degeaba .. ..
*

pe bune? mai nou banda aia de stationare de urgenta a devenit banda de circulatie? iti urez sa ai parte de un drum bucuresti-iasi fix pe banda aia de care zici tu

--------------------
Dacia Logan DCI 2006
+
IsNa
post 22 Jul 2008, 15:56
Post #64

Membru autentic

From: Timisoara

radmasa.gif

Vedeti, de asta nu trebuie date permise de conducere fara examen de legislatie!

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
nh1980ro
post 22 Jul 2008, 16:17
Post #65

Membru

From: Togo-Togo.

Era cat pe ce sa spulber o caruta pe banda aia I de pe E85.. deci nu e recomandabil sa mergeti pe banda de urgenta pe E85. Doar te dai la o parte pt ca cei din spate sa depaseasca si apoi revii.

22 Jul 2008, 17:18:
Daca era cu 2 benzi pe sens E85, avea marcaj corespunzator pe cele 2 benzi pe sens si cel mai probabil erau de dimensiuni egale.. biggrin.gif

This post has been edited by nh1980ro: 22 Jul 2008, 16:18

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
IsNa
post 22 Jul 2008, 17:08
Post #66

Membru autentic

Ahem, nu e permis sa circuli pe acea banda!
De aia e separata de banda de mers cu linie continua!

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
Garett
post 23 Jul 2008, 05:37
Post #67

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(nh1980ro @ 22 Jul 2008, 13:35)
Oricum in ultima vreeme am observat o imbunatatire a civilizatiei pe sosele in afara localitatii. O imbunatatire minima, dar e ceva...
*

Mie mi se pare ca din contra, creste nebunia in trafic si in localitati si in afara lor. Din ce in ce mai multi pustani teribilisti cu permisul luat la IDD, fie categoria "de bani gata" cu X5 fie din categoria "i-a dat tata berlina decat sa o dea la Remat" care conduc cu o totala indiferenta vis-a-vis de lege sau de propria lor siguranta. Ca sa nu mai vorbim de cei cu scutere care au impanzit toate strazile si mai nou si soselele nationale. Mi s-a intamplat sa trebuiasca sa incetinesc pe drum national, si nici macar nu aveam mai mult de 90-100, pentru ca un scuter depasea o caruta!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
nh1980ro
post 23 Jul 2008, 11:13
Post #68

Membru

In localitate nesimtirea a crescut, dar in afara (cel putin DN1 si E 85) mie mi se pare ca e mai bine ceva-ceva. Dar cred ca depinde si de perioada.
Si eu incerc sa conduc numai ziua pe cat posibil, in afara localitatilor, ca noaptea mi se pare mult prea riscant, avand in vedere ca pe drumurile noastre exista pe langa vehicule, si rate, gaini, cai, vaci, carucioare, carute, oameni beti, oameni inconstienti, tarabe de ceapa, pepeni, si mai completati voi...si asta adaugandu-se la destul de multi soferi imbecili care nu pastreaza distanta de siguranta, dau flashuri, depasesc pe banda de urgenta, pe contrasens, in curbe cu linie continua, etc...

E o mica jungla. A, si ce sa mai zic de gropi si denivelari nesemnalizate pe care noaptea le vezi..sau nu.. biggrin.gif

--------------------
+
eugeniuz2004
post 28 Jul 2008, 22:55
Post #69

Membru autentic

From: Iasi

DN2 si 28 adica (Sculeni) Iasi - Bucuresti via Bacau - Urziceni e in asa zise 4 benzi ca de fapt numai pe alocuri sunt 4 benzi reale (vezi dupa Ramnicu Sarat pana la Buzau) insa chiar si acolo unde cele de pe margine sunt mai mult sau mai putin late ele sunt separate mai tot timpul cu linie discontinua (nu exista insa decat in bucata semnalata de dupa Ramnic marcaj lateral la margine, continuu de felul lui) ajungand sa avem 3 linii discontinue pe drumul ala asa ca nu mai spuneti ca e interzis sa umbli pe acele benzi inguste. Ca e superpericulos e altceva - era s afac terci la ora 4 dimineata un mosneag ce umbla de nebun in afara locallitatii Filipesti inainte de Bacau.

In Germania exista Limita RECOMANDATA de viteza, fixata la 130 km/h si in multe locuri au limitari (puse insa cu foarte mult bun simt) si nu am vazut limitare sub 60 km/h nu ca l anoi unde 10 km pe ora e o limitare faina. Sau 20 ca in Iasi pe strada Ralet.

Nu pot pune atasamente chiar daac nu are decat 900 kb.. ca aratam indicatorul de la intrarea in Germania cu limita de viteza recomandata pentru autostrazi.

--------------------
Kia Cee'd - IS-96-AEU 2008 SW BEST
+
nh1980ro
post 28 Jul 2008, 23:14
Post #70

Membru

Corect ce spui tu, doar ca pentru a avea 2 benzi pe sens mai trebuia ca cele 2 benzi sa fie de dimensiuni egale (la bunul simt asa) si pe marginea carosabilului sa mai fie inca o linie de demarcatie a zonei de 'camp' fata de carosabil. Exact asa cum e dupa Ramnicu Sarat spre Buzau.

--------------------
+
adi_ar
post 29 Jul 2008, 07:11
Post #71

Membru autentic si conservator

From: Arad

Aceste (semi)benzi, cu statutul lor neclar produc multe confuzii !

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
SwatKat
post 29 Jul 2008, 11:29
Post #72

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

da cateodata sunteti culmea.. Ca-s 2 benzi, ca-s una, ca n-0ai voie sa circuli, ca ai voie...
F bine ca e drumul mai larg, pe jumatea aia de banda sa poata circula tiruri etc si sa mai ai loc de o depasire.... Cine merge cu 50 sa mearga pe acolo, cine goneste ca disperatu sa mearga pe banda principala.

De 3 ani de cand tot bat drumul asta merg in sate numai cu 60kmh setat pe CB. Si merg in sate mai mult pe banda aia de care ziceti voi ca nu e banda... Si nu ma supar, cine vrea ma depaseste...

Eu zic ca e excelent ca a fost construit acest drum chiar si asa. Fata de altele unde ai numai 2 banzi, aici ai mai mult loc de manevra... Ce e frate asa greu? Atata timp cat nu se ia amenda daca circuli pe acolo, inseamna sa se poate. E o situatie de compromis care functioneaza perfect, nu vad ambuteiaje ca pe alte DN doar cu 2 benzi, pt ca toata coloana e blocata de o caruta sau un TIRist cu o masina veche...

Nu inteleg ce atatea confuzii.. E cineva care tine cu tot dinadinsul sa foloseasca doar banda principala ca asa vrea el? Atunci sa ma scuze, da e prea "cocos"...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
IsNa
post 29 Jul 2008, 11:42
Post #73

Membru autentic

QUOTE(SwatKat @ 29 Jul 2008, 13:29)
F bine ca e drumul mai larg, pe jumatea aia de banda sa poata circula tiruri etc si sa mai ai loc de o depasire....
*

Pai tocmai ca n-ai, decat daca cei ce vin din fata sunt si ei pe semi-banda laterala.
Dar daca eu merg acolo cu 100Km/h, se vor impinge langa mine toti berbecii la 10cm de mine si la 20cm de traficul din fata cu 130Km/h. In situatia asta orice greseala minuscula, chiar o pala de vant poate duce la acrosaje in care sigur ma agata si pe mine careva.

E buna banda aceea daca nu o consideri chiar o banda separata, si o folosesti cu cap si cu prudenta. Dar capul si prudenta nu sunt in firea romanului.

This post has been edited by IsNa: 29 Jul 2008, 11:43

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
adip
post 29 Jul 2008, 11:46
Post #74

Banned

From: Melbourne, Victoria

Intrebarea e: cate accidente se petrec pe zona de drum discutata? Multe, putine? E cunoscuta ca o bucata de drum periculoasa? Daca nu, largirea drumului ar trebui sa fie suficienta. Daca soseaua e periculoasa, largirea drumului ar trebui insotita si de alte masuri de fludizare.
Parerea mea™

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
vijelie
post 29 Jul 2008, 12:00
Post #75

membru violet

From: Bucuresti

QUOTE(adi_ar @ 29 Jul 2008, 07:11)
Aceste (semi)benzi, cu statutul lor neclar produc multe confuzii !
*

Statutul e neclar numai pentru cine nu stie ca sunt benzi destinate stationarii de urgenta.
Conform normelor tehnice din 1998 privind proiectarea, construirea si modernizarea drumurilor, un drum national european cum este E85 ar trebui sa aiba 4 (patru) benzi de circulatie (cate 2 pe sens), fiecare cu latimea minima de 3.50 metri.
Dar cum suntem o tara bogata in legi si saraca la neuroni, s-a ales solutia "lasa bre ca au loc ei cumva", spre ghinionul celor care intr-adevar mai stationeaza acolo din motive intemeiate.

This post has been edited by vijelie: 29 Jul 2008, 12:00

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
A l e x
post 29 Jul 2008, 12:31
Post #76

Showing the fangs of rage

Atentie ca pe DN2, in jud. Buzau pe langa satul Costesti umbla un Logan Alb cu un radar in bara pe care multe detectoare (al meu inclusiv) NU il vad. Am fost avertizat de mai multi dar pana nu m-a luat si pe mine nu m-am linistit.

De obicei sta in afara satului, deci daca primiti semnale de la alti soferi si vedeti un Logan alb "parcat" undeva reduceti viteza. Nu e exclus sa stea si prin sate. Data viitoare ii voi retine si nr-ul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
nh1980ro
post 29 Jul 2008, 12:59
Post #77

Membru

QUOTE(adip @ 29 Jul 2008, 12:46)
Intrebarea e: cate accidente se petrec pe zona de drum discutata? Multe, putine? E cunoscuta ca o bucata de drum periculoasa? Daca nu, largirea drumului ar trebui sa fie suficienta. Daca soseaua e periculoasa, largirea drumului ar trebui insotita si de alte masuri de fludizare.
Parerea mea™

E85 e printre cele mai periculoase drumuri, mai ales in zona Buzaului.
Si partea proasta e ca pe banda aia de urgenta mai sunt si carute. (situatie patita chiar de mine cand m-am dat din calea unui tembel care stia doar sa dea cu flashu si apoi era sa fac varza caruta. In spatele meu erau camioane care mergeau tot pe banda de urgenta. Eu am apucat sa franez foarte violent si am avut noroc, ca soferii din camioanele din spate au reusit sa treaca pe banda normala de mers,pentru ca ei nu apucau sa opreasca pana in mine si ne faceam toti terci.) Chestia asta e doar aparent benefica. E utila sa te dai la o parte ca sa te depaseasca cineva care merge ceva mai repede si apoi sa revii. Nu sa mergi tot drumul acolo.
Mai ales ca e o zona unde e un fel de piata, vinde lumea ceapa pe acolo, pe un drum european si sunt multi care opresc, pun avariile si cred ca totul e in regula. In mod normal, daca ar fi banda de urgenta ar fi ok.

--------------------
+
A l e x
post 29 Jul 2008, 13:02
Post #78

Showing the fangs of rage

"m-am dat din calea unui tembel care stia doar sa dea cu flashu si apoi era sa fac varza caruta."

E vina ta, nu trebuie sa te dai ca speriatul din fata nesimtitilor care dau flash fara sa se uite ai unde sa-i faci loc.

Pana nu esti sigur, nu te da. Eu de obicei cand primesc flash si n-am unde sa ma duc pun semnalizarea stanga sa vada omul ca depasesc si unii se mai opresc.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
nh1980ro
post 29 Jul 2008, 13:07
Post #79

Membru

Pai faza e ca eram sigur. Doar ca se mergea in coloana si idiotul imi dadea flashuri ca disperatul. Si am zis ca ma dau din calea lui (ca sa mai inainteze cu o masina, ca in fata mea era altul) si apoi revin. Dar n-am mai putut pentru ca toti mergeau foarte aproape in coloana si intre timp am vazut ca Tico din fata mea franeaza violent ca sa nu faca
varza caruta si am franat si eu.
Intra-devar am gresit ca m-am dat la o parte, dar m-a scos din sarite idiotul ala si am vrut sa-l las sa-si faca damblaua, ca nu ma asptepatam sa fie carute pe un drum european.. biggrin.gif

--------------------
+
M i h a i
post 29 Jul 2008, 13:12
Post #80

QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 12:31)
Atentie ca pe DN2, in jud. Buzau pe langa satul Costesti umbla un Logan Alb cu un radar in bara pe care multe detectoare (al meu inclusiv) NU il vad
*

Probabil ca numai detectorul tau nu il vede icon_mrgreen.gif totusi in ce banda si fie?? blink.gif

Apropo de carute>pe E85 este jale cu ele...mare grija noaptea mai ales in sezonul cand se culeg strugurii icon_mrgreen.gif ....am fost martorul unui accident supernasol in zona Sindrilita..rulam in spatele unui matiz si unu a trecut caruta de pe o parte pe alta...in plina noapte...din pacate matizul nu a putut evita impactul... sad.gif

--------------------
------ ------ ------
+
Ryk
post 29 Jul 2008, 13:16
Post #81

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

vor fi puse si in apropiere de ploiesti, pe la valea calugareasca. in urma unui drum am vazut senzorii in sosea, dar nici o camera care sa inregistreze ceva, deci or sa fie montate in curand banuiesc.
Si trebuie sa fii atentionat ca esti filmat, ca in cazul in care nu doresti acest lucru nu circuli pe drumul respectiv. Si pe mine m-a luat o camera pe dn1 la balotesti, dar nu am primit nici o poza, ci doar procesul verbal. N-am mai stat sa fac tamtam ca era 35ron amenda in 48h smile.gif

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
adi_ar
post 29 Jul 2008, 14:16
Post #82

Membru autentic si conservator

From: Arad

QUOTE(vijelie @ 29 Jul 2008, 12:00)
Statutul e neclar numai pentru cine nu stie ca sunt benzi destinate stationarii de urgenta.
Conform normelor tehnice din 1998 privind proiectarea, construirea si modernizarea drumurilor, un drum national european cum este E85 ar trebui sa aiba 4 (patru) benzi de circulatie (cate 2 pe sens), fiecare cu latimea minima de 3.50 metri.
Dar cum suntem o tara bogata in legi si saraca la neuroni, s-a ales solutia "lasa bre ca au loc ei cumva", spre ghinionul celor care intr-adevar mai stationeaza acolo din motive intemeiate.
*

Ba eu zic ca este al naibii de neclar statutul atata vreme cat OUG195 nu face referire la aceste smibenzi prezente pe drumuri nationale/europene.
Acele benzi de urgenta, oficial, exista numai pe drum expres sau pe autostrada.
Aceeasi ambiguitate genereaza si disputele de care este nemultumit SwatCat (pe buna dreptate). Ai voie ? N-ai voie ? Aceste ambiguitati nu ar trebui sa existe si sa lase loc la amenzi dupa bunul plac al politistilor din zona.
Adip are cumva dreptate, un criteriu de eficienta trebuie sa fie statistica evenimentelor dar asta nu inlatura ambiguitatea legala iar normele la care faci referire nu intra in "bagajul de cunostinte obligatoriu" pentru "covrigari". smile.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
eugeniuz2004
post 29 Jul 2008, 14:19
Post #83

Membru autentic

Acelasi tip de radar "silentios" exista si la Iasi si chiar si aici a fost postat in afara localitatii sau in zone cu limitare "larga" de viteza (gen 70) ca sunt destui care merg mai tare.
Si da, la detectoarele ieftine nu face galagie nici cat o usa automata.
Am testat in conditiile in care stiam ca e acolo masinaria care se prezinta ca un cilindru negru plasat deasupra numarului masinii (si la iasi tot logan alb fara de insemne).

Evident ca in loc sa bage bani in autostrazi si drumuri cat mai bune si mai in ton cu circulatia din zilele noastre ai nostri guvernanti baga banii in dispozitive de ADUS bani la buget... parca ii inte;eg ca doar le revine si lor o parte grasa din acestia.

--------------------
+
dragos_p
post 29 Jul 2008, 14:22
Post #84

Membru incepator

QUOTE(MHY @ 29 Jul 2008, 09:12)
Probabil ca numai detectorul tau nu il vede icon_mrgreen.gif  totusi in ce banda si fie?? blink.gif

Intr-adevar, este un logan alb in zona localitatii Costesti, in care sta un politist pitit in partea din spate a masinii si cu geamurile din spate acoperite. Detectorul meu (Cobra) l-a detectat ieri doar ca destul de tarziu. Oricum e a doua oara cand trec pe langa el in dreptul aceleiasi localitati. Mi se pare de-a dreptul penibil ca sa mai faca politistii ascunzisuri din astea in ziua de azi.

--------------------
Renault Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP, Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
+
fnp
post 29 Jul 2008, 16:20
Post #85

Membru autentic

From: Bucuresti

Mi-a venit și mie inștiințare la firma ca am depășit viteza în Nicolae Bălcescu. Aștept să văd dacă î-mi trimit ceva acasă.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 70CP - B 2007 Laureate + ABS
+
xcristina
post 29 Jul 2008, 17:34
Post #86

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

QUOTE(adi_ar @ 29 Jul 2008, 15:16)
Ba eu zic ca este al naibii de neclar statutul atata vreme cat OUG192 nu face referire la aceste smibenzi prezente pe drumuri nationale/europene.
Acele benzi de urgenta, oficial, exista numai pe drum expres sau pe autostrada.
Aceeasi ambiguitate genereaza si disputele de care este nemultumit SwatCat (pe buna dreptate). Ai voie ? N-ai voie ? Aceste ambiguitati nu ar trebui sa existe si sa lase loc la amenzi dupa bunul plac al politistilor din zona.
*

Din cate imi amintesc (n-am mai fost de anul trecut pe DN2), exista din loc in loc panouri care te avertizeaza ca acea jumatate de banda este doar pentru stationari de urgenta si te obliga sa circuli pe cea de langa axul drumului.
Pentru cine le vede...

Nu e singurul drum, de altfel, cu astfel de "jumatate de banda", nu mai tin minte pe unde am mai mers si era la fel, si tot semnalizat din loc in loc, deci nu cred ca poate spune cineva ca e vreun dubiu cu privire la acest aspect... smile.gif

This post has been edited by xcristina: 29 Jul 2008, 21:59

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
eugeniuz2004
post 29 Jul 2008, 20:23
Post #87

Membru autentic

dupa cum e treaba pe autostrazi acolo banda de urgenta este semnalizata corespunzator prin linie continua care iti interzice trecerea (permisa doar in cazuri de urgenta sau in RO cand vrea oricine - vezi autostrada soarelui) in timp ce banda aia intreaga sau nu cu carute sau cu oameni sau nu este separata cu linie discontinua pe care pe mine instructorul m-a invatat ca o pot calca.

Si oricum ar fi bine ca e mai lat si poti merge mai eficient decat, ca un exemplu, de la Iasi la Cluj (si nu serpentinele sunt vinovate)

Totusi mai stie cineva de camere montate (mai noi mai bune mai...) ? ca parca asta era rostul topicului.

--------------------
+
nh1980ro
post 29 Jul 2008, 20:57
Post #88

Membru

O imagine face cat o mie de cuvinte smile.gif
Drumul ar trebui sa arate marcat asa ca sa fie 2 benzi pe sens. Si E85 chiar e marcat asa pe anumite portiuni, dar acolo pe mijloc e linie continua intre sensuri, ca sa nu mai poti depasi folosind banda de pe contrasens.
In rest, nefiind 2 benzi pe sens, e linie discontinua ca sa poti depasi.

Acum serios, si pe margine e tot linie discontinua, dar asta nu inseamna ca ai voie sa mergi pe camp, adica sa incalci linia discontinua si sa tot mergi pe acolo pentru ca instructorul ti-a dat voie....ma face sa ma gandesc la reclama aia cu copilul care face pipi pe canapea..mama nu se supara... biggrin.gif

P.S: @eugeniuz2004 Acum sper sa nu te superi pe mine, e doar o gluma.
P.S: Cred ca ar trebui facut un split ca sa discutam despre drumurile de genul E85 unde fiecare are regulile lui de circulatie si apar multe accidente.

This post has been edited by nh1980ro: 29 Jul 2008, 21:02

Attached thumbnail(s)
marcaj.JPG ( Size: 19.19k ) Number of downloads: 115

--------------------
+
eugeniuz2004
post 29 Jul 2008, 21:04
Post #89

Membru autentic

ca tot ai pomenit de imagini ce te faci cu majoritatea drumurilor judetene si multe din cele nationale care au doar 2 benzi (majoritatea a ceea ce avem noi) nu au marginile de la exterior marcate asa cum se cere la carte?

Consideri ambele benzi ca fiind incomplete si mai mult de urgenta? sda fim seriosi.

Nu stiu sa fi fost careva oprit si luat la intrebari de politie ca mergea pe (SEMI)banda de la margine (pe acest - totusi - foarte bun drum spre Bucuresti). Si merg des (prea des) pe drumul in cauza. E drept ca in ultima vreme au cam inceput sa apara zone hasurate pe banda aia de la margine dar alea nu semnifica decat ca e interzis sa stai in zona in cauza (si sa mergi pe acolo) dar asta banuiesc eu ca acuma reprezinta o noua modalitate de a strangula traficul si de a avea motiv tovarasul cu sapca sa mai ceara niste bani.

De am avea toate drumurile nationale asa in tara ar fi aproape perfect.

--------------------
+
ciprianeduard
post 29 Jul 2008, 21:09
Post #90

Membru agitat

From: PLOIESTI

Sal , va pot spune ca in Ungaria sunt localitati ( sate ) care au limita de 30 Km/h si nu pe o anumita portiune ci toata localitatea si care si la dus si la intors erau radare dar in austria mergeam pe autostrada cu "valul " cu 145 si la un moment dat a intrat o masina de politie pe sensul meu de mers , eu cinstit am redus la 130 ( ca atat cred ca au ca de indicator de viteza maxima nu am vazut decat in unele zone unde era restrictie de 100 sau 80 ) dar problema era ca am fost singurul care am redus si bineinteles eram si singurul roman , dupa care politia a stat 5 - 10 minute in spatele meu dupa care m-a depasit.

--------------------
Dacia MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI - ...... 2008, 2004
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 17:37
Dacia