Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clio III - Infiltrare apa pe la usile din spate, cauze, incercari de rezolvare

hellcat
post 19 Oct 2008, 11:21
Post #61

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(alex_269457 @ 16 Oct 2008, 21:38)
Am depistat pe unde intra apa,am etansat zonele si acum astept sa vad rezultatu.Daca totul e ok o sa va anunt si pe voi.
*

Pana la rezultat mai bine spune care-s zonele depistate pe unde se infiltreaza apa si cu ce-ai etansat!

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex_269457
post 19 Oct 2008, 12:31
Post #62

Membru incepator

Group: Members

In gaurile patrate din poza facuta de "happy user" intra niste ghidaje ale fetei de usa.Din fabrica sunt pusi niste bureti care ar trebuii sa etanseze zona dar se pare ca nu o fac.La mine era si murdara zona pe unde se infiltra apa deci se vedea clar.Eu am folosit niste burete autoadeziv asemenator cu folia de protectie de pe usa si silicon pt etansare.

Iar in parte a de jos fata de usa este prinsa in 2 dibluri (ca sa le zic asa).Si acolo se vedea putin.Am inlocuit diblurile cu altele noi si am pus si acolo silicon.

Attached thumbnail(s)
Image004_solutia.jpg ( Size: 189.69k ) Number of downloads: 613

--------------------
Renault LAGUNA III - HD 18 KRS 2010 GT
+
MMVI
post 20 Oct 2008, 11:38
Post #63

Membru autentic

From: Ilfov

am fost de dimineata la service si de data asta au desfacut usa, mai era inca uda boxa si folia in zona de fixare jos a boxei. Au pus mastic albastru, nu am retinut marca, mi s-a explicat ca nu face decat sa etanseizeze si nu va lipi boxa de folie.

in poza de la happy user asa cum este desenata folia nu cuprinde si boxa, dar boxa preseaza folia si ar trebui sa etanseizeze

eu am mai vazut o dara de praf de la o gaura de fixare a fetei de usa(cea mai aproape de incuietoare) dar mecanicul a zis ca nu are cum sa intre pe acolo apa

astept ploaia huh.gif

--------------------
renault clio III - B-xx-ELF 2007 1.6 16V dynamique
+
alex_269457
post 20 Oct 2008, 12:29
Post #64

Membru incepator

Da,am uitat sa spun,si eu am pus silicon in jurul boxei.

Pe la gaura de fixare cea mai aproape de incuietoare imi intra si mie apa.Deci nu stiu ce sa zic.smile.gif

--------------------
Renault LAGUNA III - HD 18 KRS 2010 GT
+
MMVI
post 27 Nov 2008, 08:39
Post #65

Membru autentic

deci... de la interventia cu mastic, la mine nu mai ploua a scapat.gif

--------------------
+
verde
post 28 Nov 2008, 19:14
Post #66

Membru autentic

From: Pitesti

Din ce inteleg eu pana acum voi luptati sa curga apa numai prin usa sa nu mai iasa in masina.Acu nu dati cu pietre , io am avut la Dacie problema asta si doar am taiat 5 mm din cheder in zona unde se acumula apa , ca sa curga afara si nu in masina. Apa se scurgea pe prag in afara si am scapat de belea.

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
MMVI
post 29 Nov 2008, 11:17
Post #67

Membru autentic

pai sa stii ca la un moment dat mi-a dat si mie prin cap sa tai din cheder smile.gif

--------------------
+
verde
post 29 Nov 2008, 12:02
Post #68

Membru autentic

From: Pitesti

Singurul aspect nasol la problema asta a fost condensul de sub fetele de usi cartonul ala de la Dacie s-a facut praf imediat. Acolo se ventileaza greu. Deja ma uit suspicios la a mea cand ploua , sunt putin mai pesimist din fire.

This post has been edited by verde: 29 Nov 2008, 12:04

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
MMVI
post 18 Feb 2009, 08:01
Post #69

Membru autentic

speram sa nu mai postez aici dry.gif

am schimbat si chederul, partea mai nasoala este ca pentru montaj se rupe izolatia din poliester
mi se pare ciudat ca nu exista ca si piesa de schimb, momentan este lipita cu scoch
voi stiti de unde as putea sa iau asa ceva sau inlocuitor, ma gandesc ca ceva trebuie aplicat peste usa in cazul in care este inlocuita

--------------------
+
happy user
post 18 Feb 2009, 12:24
Post #70

Membru incepator

From: Ploiesti / Prahova

QUOTE(MMVI @ 18 Feb 2009, 08:01)
speram sa nu mai postez aici dry.gif

am schimbat si chederul, partea mai nasoala este ca pentru montaj se rupe izolatia din poliester
mi se pare ciudat ca nu exista ca si piesa de schimb, momentan este lipita cu scoch
voi stiti de unde as putea sa iau asa ceva sau inlocuitor, ma gandesc ca ceva trebuie aplicat peste usa in cazul in care este inlocuita
*

As ruga adminul sa schimbe topicul din "Clio III - Infiltrare apa pe la usile din spate, cauze, rezolvare" in "Clio III - Infiltrare apa pe la usile din spate". Aceasta fiind o problema nerezolvata de nimeni dupa cum se vede. Se asteapta solutionarea problemei prin "Solutii tehnice Renault", ca sa citez.

Salut "MMVI"! Ma poti contacta pe casuta de mail privata cat mai urgent, ca sa discutam ceva, destul de important zic eu! Merci!

This post has been edited by happy user: 18 Feb 2009, 12:38

--------------------
Renault Megane 3, 1.4 tce, 130 Cp 2010, Spania
+
happy user
post 25 Mar 2009, 09:10
Post #71

Membru incepator

From: Ploiesti / Prahova

Salut pe toti in cauza si nu numai! Am sa va spun pe scurt ce demersuri am facut pana acum.
A trecut aproape un an de la prima sesizare si cred ca am avut destula rabdare.
Am primit "Decizie de schimbare a bunului (masinii)" de la OPC Prahova (in ianuarie 2009), decizie ce nu a fost respectata, ba chiar contestata in instanta de IPSO Ploiesti.
Am deschis dosar in instanta pentru ca, pe cale amiabila, nu s-a rezolvat nimic (lipsa de transparenta si pasivitate)
Nimeni nu ia nici o atitudine si nu e normal ca acesta defectiune sa cada in sarcina exclusiva pe "spinarea" mea dupa expirarea garantiei si care, precum discutiilor avute aici cu toti cei implicati, observ ca defapt este un viciu ascuns de fabricatie.
Cei ce au asemenea problema si doresc sa ia atitudine, ma puteti contactata pe adresa de mail privata. Multumesc! wink.gif

--------------------
Renault Megane 3, 1.4 tce, 130 Cp 2010, Spania
+
negrutza
post 29 Jun 2010, 14:08
Post #72

Membru incepator

Salutare tuturor!
Vad ca ultimul post dateaza de ceva vreme, insa acum am patit-o si eu.Dupa ploile in exces m-am trezit si eu cu apa cat Dunarea in dreapta spate.Asta dupa ce mai deunazi mi-a plouat in dreapta fata.Ma rog, eu am avut acel accident cu rasturnare, schimbare de plafon, parbriz si oglinda laterala. Daca spalam masina cu pompa de presiune, nu intra pa in ea, insa daca ploua torential (cu debit mare), intra apa in dreapta fata.Am dus-o inapoi, mi-au tinut-o 4 ore timp in care au pasat-o de la unul la altul, ba sa-mi desfunde scurgerile, ba sa vada chederele etc.....Eu le-am zis sa nu-si bata capul ca scurgerile le-am desfundat eu si nu-i de acolo.In sfarsit, m-au sunat si mi-au zis ca-i gata.M-am dus, si nu am observat sa-i fi facut ceva, iar inginerul de la Receptie habar nu avea de el, asa ca explicatii, ce sa mai vorbim......baiguia ceva de apa ce se acumula in usa si scurgeri infundate.I-am zis ca daca alea sunt scurgeri care se infunda, eu sunt regina Angliei. radmasa.gif
L-am lasat in plata domnului si am plecat.Acum, dupa doua saptamani, observ cu bucurie ca nu mai intra apa in fata.Dar cand intorc capul si ma uit in spate.....necaz mare.....plutea presul din spate dreapta ca un barcaz pe Dunare. sad.gif
Am fugit repede la reprezentanta cu apa baltacaind ca sa nu aiba motiv sa-mi spuna ca nu intra apa in ea.Am ajuns in final la cei de la caroserii care-mi inlocuisera plafonul si mi-au spus baietii ca tot ei au rezolvat si cu apa din fata, ca intra pe la oglinda. blink.gif Intelesese puiul de inginer ceva dar nu prea bine.
Acum eu le-am zis ce am mai citit pe topicuri si cam de unde ar fi beleaua.S-a inchis unul cu lanterna in masina si noi turnam din cat mai multe unghiuri apa cu furtunul pe caroserie in spate.Initial a zis ca e de la cheder de la custode.Au taiat pocnitul de sus si de jos, au scos rama , au scos geamul, au bagat mastic pe rama, la montare nu aveau pocnit original si au pus ce-au gasit ca cica n-au pe ce scoate.Am facut ochii mari, dar au motivat ca fiind rasturnata, ei nu au umblat si la usi ci doar la plafon.Am replicat ca oricum masina este in garantie dar nu m-au bagat in seama.Si cu masticul se zgarceau.Au montat totul la loc, au pus satoza, la probe......belea.Apa intra la fel prin usa si se scurgea in satoza de unde ajungea peste cheder in masina pe mocheta.Desfacut iar....probe iar......in final au zis ca este de la folia de izolatie care este lipita pe usa.Au bagat ceva mastic si silicon au montat satoza si gata.La probe, nu a mai intrat apa in ea.Acum cat o tine, mie oricum nu mi se pare normal ce se intampla si in mod cert este un defect de fabricatie.Era acolo si un Clio 2 si am intrebat daca in alea intra apa.Au zis ca niciodata Clio2 nu a avut probleme cu infiltratii de apa.
Cam asta e.Mai vorbim.

--------------------
Renault Clio III 2008 - 1,5 dci 70 CP
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 18:56
Dacia