suspensie noua, am renuntat la PDG in favoarea Bilstein B12
![]() ![]() ![]() |
suspensie noua, am renuntat la PDG in favoarea Bilstein B12
eugenTL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci ma chinui sa gasesc un v-maxx
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
v-maxx am vazut ca sunt reglabile, eu vreau o alternativa la pdg bolt-on si care sa ma scape de efectul barca si de improvizatii de genul pastrez arcurile da pun telescoape . Sa iau suspensia standard de la la megan fara pdg depaseste 300 euro (arcuri si telescoape) ca si confort imi place nu e nici prea tare si nici nu se balanseaza ca a mea, asta la un megan din 2005 cu care am mers
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat comanda azi. 20 de mil
![]() 3 Jun 2014, 08:26: Un articol cum se regleaza o suspensie sport se gaseste pe undeva? Plus, am mai gasit ceva interesant: ![]() When lowering over 40mm please use special stabilizer connection bolts ALWAYS use special stabilizer connection bolts torsion: rear Torsion Bar: ALWAYS lower min. 2,5cm!! connection1.gif connection2.gif This post has been edited by UXE: 3 Jun 2014, 07:26 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Stiam si eu despre asta, insa nu se aplica la toate masinile.
Cum se regleaza ar trebui sa-ti scrie in fisa/carte sau gasesti pe youtube o gramada de chestii. This post has been edited by eugenTL: 5 Jun 2014, 10:13 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cumva zice acolo ca bara de torsiune, adica aia de are in capete bieletele antiruliu, trebuie lasata mai jos cu minim 2,5cm? cum se face asta? se poate la megane 2 regla bara in vreun fel?
This post has been edited by aqua: 5 Jun 2014, 12:09 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
UXE |
![]()
|
ca fapt divers....
Pentru schimbari importante, se modifica si geometria rotilor (de obicei convergenta si unghiul de cadere, unghiul de fuga fiind mai greu de modificat fara suspensii cu flanse reglabile la partea superioara), se schimba arcurile, se schimba combinatia barelor stabilizatoare (rigiditati diferite) sau se schimba amortizoarele. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
bigLau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 June 14 ![]() |
Salut baieti!
Primul meu post... ![]() Ce parere aveti despre kit-ul de suspensie de la Koni? Cica ar cobori garda la sol cu 3,5 cm. Are cineva asa ceva pe masina? Nu e un kit complet "sport" insa sigur suspensia e mai rigida. Astept pareri. Link-ul de la site mai jos. Aici 13 Jun 2014, 15:18: Chiar nimeni nu zice nimic? Probabil nu am inceput eu cum trebuie.... Mai incerc odata, poate e cu noroc ![]() Deci: am achizitionat de curand un Megane 2.1 1.5 dci de 63kw sau 86 cp. Problema pe care o am e cu distanta de la janta la aripa - foarte mare.Pot sa revin cu poze daca doreste cineva desi cred ca toti stiti problema. Am gasit kit-ul STR T de la KONI la un pret foarte bun in Austria si ma gandeam sa il comand, insa nu inainte de a sti cate ceva despre el, respectiv cum se comporta masina cu aceste amortizoare in colaborare cu arcurile H&R. Am citit tot topicul dar nimeni nu zice ca ar fi achizitionat asa ceva.Ideea e ca nu stiu exact cat de mult o sa coboare masina cu suspensia asta (fara a-mi fi frica ca ar cobori prea mult). Totodata nici nu vreau suspensie 100% sport - cu masina asta imi transport si baietelul de aproape 2 ani si nu vreau sa il fac sa-si muste limba la orice denivelare. Poate da cineva un feed-back. Sau macar o parere avizata de la cineva cu suspensie sport montata pe masina. This post has been edited by bigLau: 13 Jun 2014, 15:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sport Way Să auzi tunetul nu înseamnă că ai auzul fin.
|
|
UXE |
![]()
|
O mica comparatie
![]() http://www.v-maxx.com/public/files/redline.pdf Eu mi-am montat ieri un v-maxx reglabil... e setata sus, dar o sa o setez si mai sus ca am probleme cu parcarea la bloc.. nu ai cum sa iti musti limba... este destul de ok daca nu o lasi blana jos... This post has been edited by UXE: 13 Jun 2014, 16:45 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
bigLau |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 13 Jun 2014, 16:43) O mica comparatie ![]() http://www.v-maxx.com/public/files/redline.pdf In primul rand merci de reply. In al doilea rand, ce compara ei acolo sunt coil-overs...treaba total diferita (dupa cum sunt convins ca stii) de ceea ce vreau eu sa imi montez. Uite ce zic cei de la Koni de kitul STR T STR.T Kit – the result of a technological partnership The STR.T Kit from KONI comprises KONI STR.T. shock absorbers and custom-made lowering springs from the company H&R. Both companies can look back on many years of experience in motor racing, such as in Formula 1 or the DTM. The advantages for the customer are obvious. The experience gained along with the technological developments flow directly into the companies' product development. KONI's STR.T. shock absorbers stand for perfect road holding, optimum handling and breathtaking centrifugal force. Thanks to the extremely high reaction speeds of the shock absorbers drivers can totally rely on their equipment even in precarious or demanding situations. As a result of the symbiosis between H&R's lowering springs and KONI's STR.T shocks into the STR.T Kit tuners receive a suspension kit from the factory perfectly balanced to suit their vehicle. Unpleasant pitch and rolling movements are thus reduced to a minimum. Depending on vehicle make a lowering up to 40 mm is offered. This means that nothing now stands in the way of high speed drives on curving roads and the ultimate driving pleasure. Eu mi-am montat ieri un v-maxx reglabil... e setata sus, dar o sa o setez si mai sus ca am probleme cu parcarea la bloc.. Sa ne tii la curent daca o mai ridici cu felul in care se comporta masina la abordarea unui viraj strans in viteza - in link-ul tau ziceau ca freaca cauciucul in aripa in cazul asta nu ai cum sa iti musti limba... este destul de ok daca nu o lasi blana jos... Daca imi iau o suspensie sport "pur sange" nu ma mai poate abtine nici dumnezeu sa nu o las maxim jos ![]() ![]() Asta e unul din motivele pentru care nu vreau una sport reglabila. Al doilea ar fi ca as sta tot timpul regland in functie de pasagerii din masina (pentru mine as regla maxim jos, iar pentru copil si "colega de apartament" asta ar fi de nesuportat trebuind sa mai "derigidizez" caruta - chiar daca am spus mai sus ca nu m-ar interesa nu as putea totusi sa ii supun unui astfel de tratament...) Chiar nu vreau sa imi bat capul cu asa ceva. Din motivul asta vreau ceea ce vine gata setat de profesionisti pentru modelul meu de masina iar in cazul meu Koni STR T pare ideal - suspensie ferma , o suspensie care da un sentiment de sportivitate si manevrabilitate sporita masinii....Si face asta fara sa alunece prea mult in latura sport...Nu stiu...pare compromisul perfect, insa ramane totusi un compromis intre ceea ce inseamna sport si ceea ce inseamna confort...termeni care se bat cap in cap...de obicei cand vrei una renunti la cealalta, nu le poti avea pe amandou in egala masura. Asta vreau sa aflu de la cineva care are asa ceva montat pe masina - cum functioneaza acest compromis.Din prezentarea celor de la Koni pare compromisul perfect, insa si eu as spune asta daca as incerca sa imi vand produsele...Ale mele sunt cele mai bune, frumoase...am produsul perfect ce sa mai ![]() Poate are totusi cineva montat si vede Post-ul mai tarziu (sper) si ma edifica si pe mine.Nu as arunca 500€ pe fereastra. Desi....cred ca mai rau decat acum nu se poate ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
eugenTL |
![]()
|
Daca n-ai PDG ia-ti niste arcuri sport 4cm si ai rezolvat problema..nu te zdruncina ca un kit sport, stabilitate mai buna, aspect mai placut.
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
bigLau |
![]()
|
Ai dreptate Eugen, insa numai pe jumatate. Intradevar masina va fi mai joasa si va arata mai bine insa dezavantajul ar fi struto-camila careia i-as da nastere in ce priveste suspensia (fara vreun afront la cei care au arcuri sport pe telescoape OEM). Practic as forta telescopul sa lucreze in alt interval decat a fost conceput etc...) S-a mai discutat asta pe forum si parerile sunt impartite, in final este fiecare in masura sa aprecieze avantajele si dezavantajele unei solutii de compromis in genul celei descrise mai sus. Personal vreau o treaba bine facuta. Ce ai spus tu mai sus sunt convins ca nu e genul de compromis care sa afecteze siguranta in exploatate, multi din cei de aici aplicand aceasta solutie din diverse motive care tin de dorintele si bugetul fiecaruia.
M-am hotarat sa comand Kit-up Str.T de la Koni. Voi reveni cu o parere si cu poze inainte/dupa ulterior montajului. Asta cred ca va fi pe la sfarsitul lunii viitoare, dupa ce ma intorc din concediu. Astept totusi si alte pareri sau de ce nu chiar si propuneri:-) This post has been edited by bigLau: 15 Jun 2014, 12:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
bigLau |
![]()
|
Deci :
Am comandat cum scriam mai sus suspensie completa Koni STR T ..... Toate bune pana aici. Am facut comanda, oamenii mi-au trimis factura proforma eu am achitat-o ..... si de aici filmulse strica....le-am platit nenorocita de factura si normal am asteptat ca in maxim o saptamana sa imi vina suspensia. A trecut saptamana si am dat cateva telefoane la firma de la care le-am comandat online. Surpriza.... nu gaseau in "sistemul" lor cum ca as fi platit.Nici o problema, le trimit dovada efectuarii platii (cred ca n-are rost sa intru in termeni economici). Primesc promisiuni ca in aceeasi zilivreaza suspensia.Astept 3-4 zile si sun din nou....Ca la noi in Romania ....nu stiau cu cine am vb, ma intrebau cui i-am trimis dovada platii, sa o mai trimit odata la mailul x. OK. Primesc din nou asigurari de livrare si scuze. Astept inca o sapt (am mai avut ceva treaba si am zis sa nu-i stresez).....Nimic....Sun din nou, trimit mailuri .....long story short ... abia azi mi-am recuperat de la nenorocita de firma banii.Nu vroiau sa imi returneze banii ci sa imi faca o reducere de 15%, dadeau asigurari ca de data asta se rezolva, isi cereau milioane de scuze etc. Le-am zis ca pentru un asa rahat nici daca ar vrea sa imi dea suspensia gratis nu mi-o mai trebuie si imi vreau banii inapoi. Nu vreau sa va povestesc cati nervi mi-am consumat pana am avut banii in cont din nou... Link-ul firmei aici daca vrea careva sa isi ia de la ei sa stiti ce puteti pati.... In alta ordine de idei, tot azi am facut o comanda la Vogtland pentru o suspensie sport completa.Cum scriam in post-ul de mai sus poze dupa montaj . P.S Cei de la Vogtland sunt mai operativi, mi-au dat un cod dupa comanda , cu care daca ma loghez pe site vad stadiul comenzii - momentan apare ca e in lucru insa i-am sunat s imi-au zis ca astazi o trimit ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
eugenTL |
![]()
|
Ghinion... inca piata online nu e cum trebuie asa ca e de preferat sa apelezi la magazine cunoscute sau macar siteuri cunoscute cu feedback bun.
De ce n-ai ales sa colaborezi cu reprezentanti in RO? exista si la vogtland Eu am avut arcuri vogtland care erau -3.5com + jante 17 si configuratia era cam dura ... insa configuratia de acum spax -5cm + jante 18 este putin mai soft. Ce pachet ai ales? cat coboara? link? This post has been edited by eugenTL: 1 Aug 2014, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
bigLau |
![]()
|
@ EugenTL
Am gasit pe site la Vogtland un singur tip de suspensie sport (nu coilover) iar producatorul spune ca masina o sa coboare cu 35mm atat fata cat si spatele desi in post-ul 93 de AICI masina lui Trapa a coborit mai bine de 4 cm - pe considerentul asta am si comandat Vogtland, nu cumva sa nu imi coboare masina destul si sa arate tot ca un SUV. Pe considerentul asta si review-rile de AICI - forum BMW , de AICI - forum Skoda si mai sunt cateva site-uri dar nu le mai gasesc acum. Acum sa iti raspund si la intrebari : nu am comandat de la reprezentanti din RO pt. ca locuiesc in Viena. Aici piata online e mai mult decat ok, site-ul respectiv era al unui dealer KONI - unul din cei mai mari si mai buni producatori de suspensii, nu m-am gandit sa imi faca atatia nervi...Gandind acum retrospectiv si luand in considerare ce ai scris tu mai sus referitor la "duritatea" telescoapelor OEM cu arcuri sport Vogtland incep sa cred ca era mai bine daca acceptam acea reducere de 15% si ramaneam la KONI STR T.....sper ca tinuta de drum sa nu fie totusi prea "saltareata" si sa imi tratez in modul asta pietrele de la rinichi ![]() Sper ca suspensia celor de la Vogtland sa fie conform review-urilor din link-urile de mai sus si sa nu fie prea ferma....Oricum e prea tarziu acum, Luni sau Marti cel tarziu o voi primi asa ca ramane sa vin cu o parere personala asupra ei. Am uitat sa spun ca arcurile comandate de TRAPA erau pentru o greutate de maxim 1030 kg pe punte, cele care vin cu suspensia comandata de mine sunt pentru maxim 930...si de aici sper sa fie mai putin "bouncy" ![]() EugeTL arcurile care le-ai avut tu ce greutate maxima pe punte aveau?(sper ca nu 930 ![]() This post has been edited by bigLau: 2 Aug 2014, 08:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
@bigLau: cat costa si din ce era format (arcuri si telescoape) KONI si Vogtland? sau doar arcuri
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
eugenTL |
![]()
|
bigLau nu mai stiu ce cod au avut si nici nu gasesc mailurile insa tin minte ca nici eu nu stiam pe care sa aleg... baietii de aici aveau varianta 1030kg iar mie vogtland imi zicea sa pun cealalta.. dar ce-am ales chiar nu mai stiu.
Oricum la tine va fi altceva intrucat ai si amortizoarele care probabil au tija mai scurta decat cel stock. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
bigLau |
![]()
|
@valikris2002
Ce am comandat initial de la Koni era tot o suspensie completa(arcuri H&R+telescoape Koni) doar ca nu era o suspensie sport 100%.Era o suspensie de strada (cum ii spune si numele) putin mai rigida decat cea OEM. Mai multe despre ea gasesti pe site-ul Koni AICI . Kitul STR T de la Koni costa 501€ dupa ceva reducere (nu imi mai amintesc cat si de ce insa pretul era redus la 501€ cu tot cu transport DE-AT. Kit-ul era nou, nefolosit comandat de la un dealer oficial Koni din DE. Ce am comandat acum de la Vogtland este tot o suspensie completa, singura diferenta - si aici mi-e frica sa nu fi facut o greseala dpdv al confortului - este ca aceasta este o suspensie sport 100%. Costa 386€ cu tot cu transport DE-AT si ar trebui sa ajunga la mine Luni. Detalii despre suspensia Vogtland comandata de mine pe site-ul lor AICI . Cea comandata de mine e cea pana in 930 kg/punte, dupa cum scriam mai sus. Oun si o poza de prezentare cu ea ![]() sportfahrwerk_megane_.jpg ( Size: 34.82k ) Number of downloads: 843 @ EugenTL Exact de acel "altceva" mi-e frica acum .... Oricum ar fi, exista doar doua situatii : ori va fi mai "teapana" decat la tine si prin urmare va trebui sa o schimb declarand-o insuportabila pentru transportul unui copil de 2 ani ![]() ![]() ![]() Daca tot m-ai facut sa imi fac atatea griji mai da-ti si tu cu parerea Eugen, daca tot nu costa nimic ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
bigLau |
![]()
|
Update : suspensia ar trebui sa ajunga azi
![]() Si a si ajuns ![]() ![]() Cateva poze cu ea nemontataIMG_0823.JPG ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 872 IMG_0824.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 872 IMG_0825.JPG ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 840 IMG_0826.JPG ( Size: 1.83mb ) Number of downloads: 212 IMG_0827.JPG ( Size: 2mb ) Number of downloads: 199 Poze cu masina inainte/dupa montaj zilele urmatoare ![]() This post has been edited by bigLau: 5 Aug 2014, 16:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Desi apreciez pasiunea unora nu o pot intelege. Care e ideea sa renunti la pachetul drumuri grele si sa cobori garda masinii intr-o tara plina de gropi borduri si drumuri proaste?
Tocmai asta apreciam la Logan ca e destul de inalta si nu incasez toate mizeriile pe sub masina ... bigLau cum schimbi arcurile alea? ai presa? mie imi e frica de arcuri ca unui amic de al meu de tamaie de cand am vazut ce ravagii face un arc care scapa din presa ... (prin zona un mecanic a fost decapitat acum cativa ani de un arc scapat din presa) Mult success! |
--------------------
OOOO
A3
- BV03:-)
2010 / Vorsprung Durch Technik "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bigLau |
![]()
|
@ Lord Hades
Ma abtin de la comentarii la prima parte a post-ului tau ![]() ![]() In ce priveste montatul suspensiei, o voi face la un service deoarece nu am sculele si locul necesar efectuarii operatiei in sine, desi nu e complicat deloc. Daca exprimarea ta referitoare la decapitarea mecanicului din zona nu e exagerata, fara sa fiu sarcastic si in gluma zic asa: cred ca acel mecanic era "mecanic utilaje grele" si lucra la schimbarea suspensiei pentru asa ceva :camionmasgrande01.jpg ( Size: 42.06k ) Number of downloads: 198 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
bigLau vezi ca autostrada tine doar pana la Nadlag, pe Romania te asteapta niste transee ca in epoca de piatra. Mai bine vii cu avionul decat sa iti para rau de timpul aiurea si de masina.
In cazul tau inteleg pasiunea ![]() Mecanicul respectiv schimba arc de dacie 1300. Alea de spate erau usor de scos, ca se relaxau in avans, pe masina. Alea de pe fata se prindeau cu niste cleme, si erau "armate" ca sa zic asa. Ei bine in timp ce il dezarma, a cedat o clema ... mai departe film horor. Si nu cred ca era prima data cand facea treaba asta. Newer knew what hit hit. Drumuri bune prin Östereich ![]() |
--------------------
OOOO
A3
- BV03:-)
2010 / Vorsprung Durch Technik "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
eugenTL |
![]()
|
se schimba si fara presa
![]() iar eu nu inteleg romanii ce vor masini normale cu aspect de jeep; nu ai parte nici dr masina normala cum a fost gandita si nici de jeep, dar ai parte de o struto camila care se rastoarna imediat la o stanga-dreapta pe denivelare ![]() voua va trebuie elicopter daca aveti de gand sa ajungeti pe bloc si parcarile la cativa pasi nu va sunt de ajuns; in plus m-am tot plimbat prin tara si nu s-a rupt masina pt ca nu-s genu sa le iau pe toate si cu 150 la ora ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
bigLau |
![]()
|
Nu le pot roti, ca nu am momentan laptop. Mie pe telefon imi apar " normale" ... Ca sa zic asa. Poate le roteste careva si le reposteaza cum ar trebui. Dau o bere
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
TaDa!
Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 914.45k ) Number of downloads: 324 image__1_.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 394 image__2_.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 365 image__3_.jpg ( Size: 877.27k ) Number of downloads: 347 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
bigLau |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Merci RazvanF |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Arata frumos, mai ales in a 2a poza, zici ca are greamuri fumurii pe spate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
bigLau |
![]() ![]()
|
Merci Razvan :-) Poate apar si foliile cand mai creste bebele putin ... Cine stie... Pana atunci poate rasare si un Megane RS iar asta trece pe post de masina oras. Mai vedem cum stam cu...... "Timpul"
![]() ![]() This post has been edited by bigLau: 20 Aug 2014, 20:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
Am eu niste arcuri fara PDG pentru cei interesati de renuntare la acest pachet.
Le-am dat jos de pe masina pentru ca trecusem la ceva sport si am vandut masina cu cele sport. |
--------------------
Renault
Megane 4
- BV
1.5 EDC
|
|
AlexToader |
![]()
|
![]() incepatorul Group: Members Posts: 21 Joined: 18 May 14 From: Bucharest, RO ![]() |
QUOTE(str77 @ 21 Aug 2014, 08:40) Am eu niste arcuri fara PDG pentru cei interesati de renuntare la acest pachet. Le-am dat jos de pe masina pentru ca trecusem la ceva sport si am vandut masina cu cele sport. Schimb eu amortizoare+arcuri+bielete PDG pe unele non-PDG de pe megane bicorp 2.2 1.5 dci Str77 nu pot da pm, nu am destule posturi.. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 2.2 1.5 dCi
- B-30-BHL
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:30 |