Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cred ca variantele de vot puteau sa fie altele:
This post has been edited by DrK: 28 May 2008, 10:17 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Prea multe...pana la finala mai e..deocamdata sa vedem ce se intampla in grupe ...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
trecem de grupe, castigam euro in 2008, apoi cupa mondiala in 2010 si pe urma o sa ne batem cu martienii in 2012, dar ne vor invinge ca cica in 2012 e sfarsitul lumii
![]() This post has been edited by valeron_x: 28 May 2008, 10:50 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu cred ca trecem..Chiar am pus pariu pe o lada de bere..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trecem! La euro noi nu stam bine ca sunt echipe bune!
La CM mai dai de o tara bananiera prin grupe, mai faci un egal si ai sanse sa iesi! La euro din pacate,nu! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
oare firma aia care da banii inapoi pt nu stiu ce tv cumparate in nu stiu ce perioada, in caz ca romania trece de nu stiu ce faza, tine cu romania au ba?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pai numai daca Romania trece de semifinale...e sinonim cu '''a nu da nici un ban''
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
BOG |
![]()
|
MUTU.jpg ( Size: 66.42k )
Number of downloads: 71
Nistelrooy.jpg ( Size: 47.96k ) Number of downloads: 66 Henry.jpg ( Size: 47.57k ) Number of downloads: 63 Toni.jpg ( Size: 60.41k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din pacate sansele sa trecem sunt fff mici , dar sunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc la "capsunarii" din Italia ... daca batem Italia (
![]() ![]() ar trebui sa se uite la meci cu bagajele facute ... ma rog, incerc sa pastrez un echilibru intre optmism si pesimism This post has been edited by crisolro: 28 May 2008, 13:02 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sa fim realisti. Eu imi doresc sa trecem si de ce nu, sa castigam Euro, dar nu uit ce echipa avem. Daca batem Franta sa zicem, ca de obicei, ne-o luam in cap si intram cu tupeu pe teren dupa si ne-o luam de fiecare data...
Eu sper sa smulgem macar egal, etc... Oricum sansele sunt foarte foarte mici. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Franta?! ... cred ca ordinea optimista la sansele de a obtine o victorie e Olanda, Italia, Franta
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Mda...cu Florentin Petre si Ovidiu Petre nu o sa facem nici macar egal...eu zic ca este ok sa pierdem cu 1-0 in toate partidele...numai sa nu ne facem de rîs..totusi intalnim cele mai tari echipe..nici nu vreau sa ma gandesc cum alearga in minutul 90 : Thuram,Abidal,Malouda.Makelele,Vieira...si binenteles Henry..probabil ca mult mai incet decat ai nostrii...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce atata pesimism?
![]() Trecem de grupe! (nu, nu fac pariu). |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
romania la euro va face un mare fas. au mai fost tam-tam-uri de genul celor de acum si nu au facut echipele romanesti nimic. sper sa ma insel, insa tare nu cred. am votat nu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 28 May 2008, 14:08) Mda...cu Florentin Petre si Ovidiu Petre nu o sa facem nici macar egal...eu zic ca este ok sa pierdem cu 1-0 in toate partidele...numai sa nu ne facem de rîs..totusi intalnim cele mai tari echipe..nici nu vreau sa ma gandesc cum alearga in minutul 90 : Thuram,Abidal,Malouda.Makelele,Vieira...si binenteles Henry..probabil ca mult mai incet decat ai nostrii... ![]() Ovidiu Petre e accidentat de 2 sapt vecine ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Inseamna ca avem sanse...poate un egal..glumesc...Chiar nu stiam..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
BOG |
![]()
|
Eu as vrea ca macar din orgoliu sa-i facem pe macaronari...ahhh....cat as vrea.....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
crisolro |
![]()
|
sa-l anunte cineva pe Banel Nicolita catre care poarta sa trimita mingea (fie pasa fie sut) si avem sanse la 3 egaluri
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Nu sunt microbist, dar nu cred ca avem sanse,
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daca amestec niste logica cu niste ghiceala...din meciurile cu ...Italia nu avem sanse la mai mult de un punct. Cu Olanda am putea ciupi maxim o victorie.Cu Franta la fel.Asta a fost varianta optimista
![]() Varianta negra...doua egaluri. ![]() In sinea mea de fapt sunt convins ca iesim din grupe. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
asta cu berea e adevarata, dar parca nu intra cand ia Romania bataie.
si daca beau de suparare, ma imbat si dintr-o bere, deci nu e nicio afacere ![]() eu zic ca daca avem un pic de noroc putem sa batem Franta, ca nici pe nea Domenech nu-l vad un antrenor prea inspirat. Olanda e stiuta, Italia e cel mai greu adversar, "parerea mea", ca sa-l citez pe "nea ovidu" si daca e sa pierdem, o sa aud celalalt cliseu: "in seara asta D-zeu nu a fost roman". evident, e un tip rational, daca as fi in locul lui si as putea alege nici eu nu m-as face roman ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
romania 0 franta 2
italia 1 romania 1 olanda 0 romania 0 p.s.: am pile la regizor ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
valeron_x |
![]()
|
daca-s filme cu sergiu nicolaescu orice e posibil
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
BOG |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
DrK |
![]()
|
sa speram ca o sa ne ajute cu ceva asta...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da in loc de 3 goluri o sa primim numai 2...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:21 |