Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pronostic : Romania - Franta (2-1) , hattrik Nicolita
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma cam apuca emotiile! Chiar as vrea un rezultat bun!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Hai..ca masa e de 6 persoane....si asa eu si Semit ocupam cam 4 locuri...da ne mai inghesuim...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 9 Jun 2008, 13:03) Doar ma cunosti.. ![]() Era cat pe-aci sa va promit ca vin cu tricouri cu nationala de fotbal, dar am inteles ca s-au terminat inca de vineri... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cele 6 locuri is cam gata... daca mai vrea cineva sun si marim masa la 10 persoane DAR DOAR DACA sunteti siguri ca veniti
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
haidi bre fa-o de 10
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
E musai sa-i batem pe italieni, pentru cate indura uni de-ai nostri in Italia.
Nu ma refer la tigani, la care le-as da eu foc cu mana mea....dar la cate ne-au facut si zis...........exact cum zic aia de la Parazitii... ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ne bat de ne crapa pielea. si frantujii si italienii.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu ocup 2 locuri la masa diseara
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mai sunt 3 ore si 45 minute...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu ocup tot 2 locuri din motive obiective
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sa aduci si aparatul foto...ca daca e sa urlam de fericire ar fi cu adevarat ceva unic in urmatorii 200 de ani.....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
deci nu vom urla de fericire
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
s-a riscat cineva sa parieze pe Romania?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
eu as paria ... dar e cam tarziu acum...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
Mai bine ar paria pe Franta daca vor sa castige ceva, ca pe Romania pun pariu ca au pariat toti.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
BOG |
![]()
|
Pai si ce inseamna ca e acasa? Matale fiind un locuitor al comunei Militari esti de fapt de loc din Paris si in acest caz ar fi greu sa aduci "scula".....aha....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am pariat aici deci chiar n-am nimic de pierdut, dar nici chiar asa
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Trece vrema, trece vremea...
![]() Mai sunt 2 ore si 50 minute. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
HAI ROMANIA!.. ne vedem la terasa boys & girls.. incercati sa ajungeti pe la 18-18.15
posterromaniasloveniayz4.jpg LE: veniti in GALBEN ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
bai a trecut juma de ora din partida si se pare ca astia joaca miuta pe teren.
Fault la Banel. Comentatorii: "Bravo Banele!" ![]() Hent la Niculae. Comentatorii: "A fost impins" - se vede clar ca a vrut sa prinda mingea ![]() Eu zic ca cei care au luat plasme de la Domo vor ramane cu banii dati ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
rtBK |
![]()
|
caterinca la maxim. mai ales cartonasele galbene
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aproape ca m-a luat somnu' ....
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mare minune daca trecem de grupe cu un asa joc. Am inteles ca franta nu e in forma. Sa lasam insa asta. Mie acest joc mi-a dat impresia ca echipa noastra nu are continuitate, nu are vlaga, nu are tehnica (pentru ca pierdeau foarte usor mingile fara sa fie mare agitatie in jurul aluia de pierdea mingea). Or sa aiba nevoie de BULAN romanasii ca sa ajunga mai departe
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
L-au bagat pe Dica in teren, dupa 15 sec era cu pantofu` in mana
![]() Oricum comentatorii erau in stare sa zica, la 20-0 pentru franta ca romania a avut ghinion, nu ca jucatorii au jucat ca vai de ei ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci ii mai batem pe olandezi si iesim din grupe
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
Un om il intreaba pe Bula: -Bula in iubesti pe tatal tau? -Nu ca ma bate! -Bula o iubesti pe mama ta? -Nu ca ma bate! -da pe cine iubesti mai Bula? -Pe Romania ca nu bate pe nimeni!!!
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 06:50 |